Digital Reality: D-Day

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
A demó telmeg azt irja hogy 3 multiplayer modes, up to 8 players!

Next PC upgrade: 2022

Serpa
egy multiplayer pálya (egyszerre négyen lehet vele nyomulni) is van benne.

grebber
Szedem is vadul durván 😊

Serpa
megérkezett !

D-Day demo

Serpa
állítólag ma jön a demo.

Serpa
grebber
D-Day

<2004-06-22 @ 16:38 - ZeroCool>

A Digital Jesters kiadott egy újabb, egészen királyos animációt a hazai Digital Reality aktuális fejlesztésérõl, a D-Day-rõl. Ezt már csak azért is töltse le mindenki, mert az mindenkinek jó 😊 Hamarosan, ha igaz július végén érkezik a teljes stuff, szóval már nem is kell olyan sokat várni rá

Trailer

info: Gamestar

Timber
egy pillanatra azt hittem a D-Dayrol beszelsz ^.^ mert akkor meglepett volna a hir! ^.^

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

Gregorius
Németoban már kijött, nálunk augusztus vagy szeptember.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

grebber
Hülye vagyok bocs elkurtam a linketITT ez már jó

grebber
Én nem használok kodeket! Videolan a progi neve beépitett kodek van benne.VideoLan

figy nem nekem kell rájöni, kicsit szánalmas a szöveged nem tünt fell? na de inább hagyuk az offtopicot, ha neked ez jólesik 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Serpa
nekem nincs hang a videó alatt.

vmi spéci codec kell hozzá ?

grebber
Valahogy ez sem jött be van böven idö gondolkodni meg nézz körül a hozzászolásaim körül azt majd hosszú tanakodás után rájösz.

szeritned más nem tud rajtad kivül netes játékokal foglalkozo lapokat olvasni?

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

grebber
Eh félreértettél de nem gond én tudom mire gondoltam majd rájössz magadtól is!

A Codename😛anzers mikor jön ki?

igen én azok közé tartozok akiknek már meg se kell nézni a nevet már tudom hogy az iylen csak te lehetsz észlény barátom 😊

grebber
Hát igen vannak akik igen vannak akik nem.És csak kevés van aki nem de te azok közé tartozol.

csak nézz rá ki copyzta be és egybõl megérted... 😄

grebber
Eléggé jó lesz a trailer alapján!

hát jah, aki blikkbõl szedi a forrásait...
nah, nem is mondok semmit 😛

football without ultras is nothing

ráadásul a blikkben vólt róla szó szal ez még tovább sulyosbítja a helyezetet 😄

ez történelem, az elöbbi iromány meg csak egy hirirogató agyszüleménye amitõl nincs értelme elvárni bármiféle logikát vagy valósághûséget... 😊

Némi kötekedés: a D-Day meggyorsítani meggyorsította (egy-két évet tuti nyert így Europa), de nem megváltoztatta a háború menetét. Az ha valahol, hát Sztálingrádnál történt. 😊
grebber
D-DAY TRAILER!!!

Dixie Flatline, 23:55 - Játék: RTS

ÁÁÁÁ micsoda jó kis D-Day múvi gördült ki a Digital Reality fészerébõl. Az idén nyáron debütáló játék a háborús RTS játékok között továbbra is uralkodik grafikai kiválóságával. A büntetõ múviban a szoksásos pergõ ritmusú aláfestõ zene adja meg az alaphangot, amit ejtõernyõs invázió, delikát szõnyegbombázás, hídrobbantás és némi város ostrom követ. Csekkoljátok!!!

Info: Hardwired a trailer is onnan szedhetõ

Timber
Hat ... kicsit csuszva de lesz ^.^

grebber
Vasárnap lesz 60 éve, hogy 1944. június 6.-án hajnalban a szövetséges haderõk megindultak Hitler európai erõdje felé.
A normandiai partraszállás megfordította a II. világhábóru menetét.

1944. június 4 21:30

Többnapi rossz idõjárás után a meteorologiai szolgálat 24 órányi derült idõt jelez június 5.-éndélutántól.Dwight D. Eisenhower tábornok, a szövetséges haderõk fõparancsnoka úgy dönt ideje elindulni.

Július 5:

A támadó erõk tengerre szállnak.Aknakeresõk tisztítják meg a csatorna vízét a Piccadilly Circusnak elnevezett találkozási pontig.Nyolc szövetséges nemzet csapatai indulnak meg 7000 hajóval, partra szálló egységgel és 195700 emberrel.

Június 5-rõl 6-ra virradó éjszaka:
1056 RAF (királyi légierõ) és USAF (amerikai légierõ) nehézbombázó több mint 5000 tonna bombát dob le az ellenséges állásokra.

Junius 6 0:20:

Légitámadás több mint 19 ezer amerikai és brit ejtõernyõst dobnak le Normandiában, hogy biztosítsák keleti és nyugati oldalát.

05:30:

Ösztûz.Hajnalban megindul a háború legádázabb tûzérségi össztûze.7 csatahajó, 23 cirkáló és 103 romboló támadja a part menti német harcállásokat, hogy fedeze a partra szálló csapatokat.

Brit légidesszant 6250 ejtõernyõs a harcmezõ keleti szélének biztosítására négy hidat rombolt le a Diver folyó, elzárva a német ellentámadás útját keletrõl, és elfoglaltak két stratégiai fontosságú hidat az Orne folyón és a Caen-csatornán (Pegazus híd), biztosítva az elõrehaladást a szárazföldön.A 6. légidesszant 650 embert vesztett.

82. és 101. USA légidesszant:12800 ejtõernyõs a Utah-parttól a megszállt területek felé vezetõ utak biztosítására.A légidesszantosok 7500 embert veszítettek.

Ez csak egy kis beszámoló volt.Ennek örömére jöhetne egy demó hétvégén 😊

Forrás: Blikk

Timber

grebber
A magyar Digital Reality által fejlesztett D-Day az ígéretek szerint júniusban megérkezik, a hírek szerint 2-a vagy 6-a lesz a megjelenés napja. A kiadó a francia Monte Cristo lesz.

Timber

Timber

Serpa
Timber
termeszetesen jobb lesz ^.^

Az AK-s featureket megtoldottuk meg parral, a multit kipofoztuk es feltupiroztuk ... no es a grafika is kapott egy ket csinositast ^.^

Es a magyar verzio itt sem marad el ...

Olyan snassz így a topic, ittvannak az eddig kijött képek szinesítésként 😊

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

Remélem lesz olyan szintû mint a DR vs AK, vagy jobb!

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

😊)

\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/

Alexease
Vazzer, mas is olvass hirmagazinokat, nem kell megtolteni minden topicot hirrel.

Raadasul, ha latnal es nem csak neznel is, akkor tudnad, hogy EZ a D-Day amit betettel, NEM az a D-Day amirol a topic szol!!! LOL!
grebber
Új Trailer.Ez amit mutat nem sok köze van a lentebb látott képekhez.
Ebben a trailerben egy repülövel harcolunk.
Ez a trailer kiváncsivá tett.

Eisenhower
http://www.3dgamers.com/screenshots/games/dday/ pár új kép

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

nem bukás csak nézd meg réggebi dr gamékat és ezt, a minõségi külömbség egetverõ...

3P
Nem tûnik rossznak a játék, és meglepõ, hogy 2004 júniusára itt van.
Ha kötözködni akarnék, akkor csak azt írnám, hogy miért nem adták ki ezt a kettõt egyben...
Az AK vs DR azért elég rövidecske volt...

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

grebber
Mér bukás a Desert Rats????

talán mer 'ugyanaz' az engine hajtja õket....
izé, állítólag DRvsAK csak a "fõpróbája" volt a D-Day-nek....
persze kituggya, lehet, h csak pletyka, lehet, h csak a 'bukást' akarták magyarázni..

grebber
Egy az egybe Desert Rats .De nem baj.

grebber
Ez is megy az E3-ra.

titokban tartod látom!! 😊)

Foglalkozás, hobby: Level Designer / Scripter @ Digital Reality

hmmmm?????
akkor vmi Xtra infokat!!! 😄
azt énis olvastam h szép lessz jo lessz, d-napon jelenik meg...
egyéb?? 😛

Dzsega
hali!
szép-szép de asszem ezzel sem kell majd játszanom! 😞
A minimumnak sem felel meg a gépem! Így jártam.

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Timber
psssszt! ^.^