307
D-Day Digital Reality modra
-
El kell menni a Media Marktba, és meg kell venni, a gémet
Akkor működik
-
letöltöttem a cxz iso művét kikapcsoltam a Disableztem a cd driveomat minden úgy cisnaltzam ahogy az info meghvolt írva de nem hajlandó működni mit kell tennem ? -
Aggyá tiszteletpéldányt, és teleírom a fórumot, hogy milyen a játék
-
Mert nagyon kaszálják az embereimet. -
Én nem vettem meg a játékot, arról nem tudok :) -
hagyjatok man' abba no! ^.^
inkabb aszonnyatok meg miert volt nehez meg Easyn is!!!!
IRJATOK MAR A JATEKROL ES NE A WAREZOLASAROL VAGY A SZERINTEM-TE-VAGY-12-rol ^.^ -
Meg nekem most komolyan nem kötekedni volt a célom, de én _tényleg_ 13-on alulra gondoltalak :-) -
Hát nem tudom, általában le szoktam tudni írni 10 mondatból 2-t helyesen, nem rakok 23 ?-jelet a mondat végére, meg ilyenek. De ha 12-nek sem nézek ki, akkor bocs :)) -
És te azon felül vagy mert irásod alapján 12-nek sem nézel ki ,de ezt nem rosszindulatból mondom!! -
grebber, te 18-on felül vagy? :)) 13-on alulra gondoltalak.. de most ezt nem rosszindulatból mondom :) -
Rusy #137 Na leszedtem a cxiso-s változatot, kipróbáltam, elsőre tetszik, de elsőre a panzrs is tetszett, végignyomom, és akkor meglátom megveszem e, bár ebben a hónapban biztos nem, mert ha jön a fizi a soldiers heroes of world war 2-őt veszem meg, a panzers marad tőrve, annyira nem tetszett, meg krekk is van... -
pedig Easy fokozaton nagyon sok dologban konnyitettunk. Nem tudom eszrevettetek-e, hogy ha easyben majdnem a teljes csapatot elveszted akkor kapsz egy extra-erositest?
De azert kivancsi lennek arra mitol erzitek neheznek a jatekot. -
Hat nem tul konnyu meg Easy fokozaton sem. -
Csak nekem tünik nehéznek vagy tényleg az???? -
Ugysem hiszed el tudom!De szüleimet sikerült rábeszélnem. -
grebber: tenyleg? ^.^ -
Jó game ez tetszett a demó inkább megveszem én is! -
nalam hogy mukodik? LOL
tippelj! Lehet, hogy van belole eredetim? hmmm ... -
Kuldtem privit neked! olvasd el legyszives! -
Van 2 game-hez a Panzers-hez és a Soldiers-hez. -
Neked hogy mukodik, hogy nem kell letiltanod sem a CD-t sem a DVD-t? mert nalam errort ir ki amikor elinditom, igaz, nem irtam ki, csak mount-oltam. -
Azert ez a fajta crack is nagyon jo, mert vegulis igy is lehet tolni a jatekot! kerdes, hogy a masik ket jatekukhoz is van-e ilyen tores?! -
Valaki küldje el a mini mdf fájlt mert az nekem nincsen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ([email protected])
Vagy mivel lehet mdf fájlból kiszedni és mdf-be visszamenteni?? -
mi az hogy! meg magyar szinkron is van a _magyar verzioban_! -
Rusy #123 biztos lesz a cxiso változat még nem az -
Van ebben a részben is magyar feliratozás? -
Nem tudom ... nekem megy siman a CD/DVD lezuzasa nelkul siman. Biztos ti rontotok el valamit ^.^ -
Ha windows-ból tiltod le ugy nem jó.
És nem hiszem hogy lesz crack egy darabig mert csak igy tudják kijátszani a StarForce 3-at! -
Ha ez a verziod van meg: 2004-08-29 D-Day (c) Digital Jesters *CLONECD* CXZISO, akkor sajnos igen, de ha nem hasznalod mindig a CD-t akkor nem zavaro, ha meg kell, akkor ujra engedelyezed oket, vagy remenykedsz, hogy kesobb talan lesz masfele crack hozza. Meg azt megnezem, hogy ha a windowsbol letiltom a CD-ket, az eleg-e vagy sem? -
Solutor #118 Hadd kérdezzem már meg, hogy ha jól értem, akkor amikor ezzel a játékkal szeretnék játszani, akkor mindig le kell tiltani a CD/DVD-ket, vagy elég csak az első indítás előtt? -
Nem, jöttek emberkék a gamespy-ra, inditottak szervert és úgy. -
Nekem is mukodik, en csak a biosbol tiltottam le a CD-ket es elsore elindult, mar csak azt fogom kiprobalni, ha csak windowsbol tiltom le akkor is elindul-e? persze angol nyelvu. -
Akkor gondolom tört szerevereken nem?? -
gamespyon keresztül... -
:)) Térjünk vissza a game-hez.Te nem szeded le??? -
Rusy #112 pf csak lesz, vizsga, ha egy kicsit odafigyelsz...
azért néha pihenni is kell, én általába melóhelyen jáccok... -
Nem azon már túl vagyok.Technikusi vizsga és szerzősésben állok egy céggel ha lesz vizsga fix a munkahely ha nincs vizsga azt akkor még nem tom mi van.
-
Rusy #110 pf érettségi?:))))) -
Én majd holnap esek neki a letöltésnek.Csak sajna kezdödik az az év aminek a végén a vizsga lesz majd azon múlik lesz-e meló vagy sem. -
Rusy #108 jó a gém?
meg persze még nem magyar nem az igazi...