307
D-Day Digital Reality modra
-
#67 Hogy jelentkezik ez a szerviz illetve honnan latod hogy van es mit csinal?
-
vrob98 #66 Thx
...Hogy mik vannak?! :) -
#65 ez segít:
Starforceclean.exe
http://sfclean.bl.am/ -
#64 Na sikerult megcsinalnom.
Az emberek szart sem szamitanak.
Csak a pancelosokra kell figyazni, nelkuluk nem lehet nyerni. -
vrob98 #63 Nem akartok valamit kezdeni a Starforce szervizekkel amit a demo telepit? ... nem is ertem miert kellett egy demoba. Az uninstall nem szedi le, ugy kell kitakaritani.
Mar a DRvsAK demo utan is orakat szivtam, mire rajottem hogy ez hanyatja a gepem.
Az uninstallba vagy akar a jatekbol kilepesnel beallithatnatok hogy lealljon, ha mar egyszer a jatek inditasakor mindenkepp felmegy. -
#62 Sikerult vam valakinek megcsinalni a demot? -
#61 igen igy van ^.^
velemenyeket majd irjatok szorgalmasan! ^.^ -
#60 multi hogy működik ? -
#59 Huh partraszállást kell megvalósitanunk nekem elsőre nem sikerült :( -
#58 Húúúú! Még 15 perc és lent lesz a demo...
Nagyon kiváncsi vagyok... :D -
#57 A demó telmeg azt irja hogy 3 multiplayer modes, up to 8 players! -
#56 egy multiplayer pálya (egyszerre négyen lehet vele nyomulni) is van benne. -
#55 Szedem is vadul durván :) -
#54 megérkezett !
D-Day demo -
#53 állítólag ma jön a demo. -
#52 Dobozkép ! -
#51 [MOVIE] D-Day
[2004-06-22 @ 16:38 - ZeroCool]
A Digital Jesters kiadott egy újabb, egészen királyos animációt a hazai Digital Reality aktuális fejlesztéséről, a D-Day-ről. Ezt már csak azért is töltse le mindenki, mert az mindenkinek jó :) Hamarosan, ha igaz július végén érkezik a teljes stuff, szóval már nem is kell olyan sokat várni rá
Trailer
info: Gamestar -
#50 egy pillanatra azt hittem a D-Dayrol beszelsz ^.^ mert akkor meglepett volna a hir! ^.^ -
#49 Németoban már kijött, nálunk augusztus vagy szeptember. -
#48 Hülye vagyok bocs elkurtam a linketITT ez már jó -
#47 Én nem használok kodeket! Videolan a progi neve beépitett kodek van benne.VideoLan -
antijedi #46 figy nem nekem kell rájöni, kicsit szánalmas a szöveged nem tünt fell? na de inább hagyuk az offtopicot, ha neked ez jólesik :P -
#45 nekem nincs hang a videó alatt.
vmi spéci codec kell hozzá ? -
#44 Valahogy ez sem jött be van böven idö gondolkodni meg nézz körül a hozzászolásaim körül azt majd hosszú tanakodás után rájösz.
-
antijedi #43 szeritned más nem tud rajtad kivül netes játékokal foglalkozo lapokat olvasni? -
#42 Eh félreértettél de nem gond én tudom mire gondoltam majd rájössz magadtól is!
-
pinehead #41 A Codename:Panzers mikor jön ki? -
antijedi #40 igen én azok közé tartozok akiknek már meg se kell nézni a nevet már tudom hogy az iylen csak te lehetsz észlény barátom :) -
#39 Hát igen vannak akik igen vannak akik nem.És csak kevés van aki nem de te azok közé tartozol. -
antijedi #38 csak nézz rá ki copyzta be és egyből megérted... :D -
#37 Eléggé jó lesz a trailer alapján! -
skristof #36 hát jah, aki blikkből szedi a forrásait...
nah, nem is mondok semmit :P -
antijedi #35 ráadásul a blikkben vólt róla szó szal ez még tovább sulyosbítja a helyezetet :D -
antijedi #34 ez történelem, az elöbbi iromány meg csak egy hirirogató agyszüleménye amitől nincs értelme elvárni bármiféle logikát vagy valósághűséget... :) -
Dansky #33 Némi kötekedés: a D-Day meggyorsítani meggyorsította (egy-két évet tuti nyert így Europa), de nem megváltoztatta a háború menetét. Az ha valahol, hát Sztálingrádnál történt. :) -
#32 D-DAY TRAILER!!!
Dixie Flatline, 23:55 - Játék: RTS
ÁÁÁÁ micsoda jó kis D-Day múvi gördült ki a Digital Reality fészeréből. Az idén nyáron debütáló játék a háborús RTS játékok között továbbra is uralkodik grafikai kiválóságával. A büntető múviban a szoksásos pergő ritmusú aláfestő zene adja meg az alaphangot, amit ejtőernyős invázió, delikát szőnyegbombázás, hídrobbantás és némi város ostrom követ. Csekkoljátok!!!
Info: Hardwired a trailer is onnan szedhető -
#31 Hat ... kicsit csuszva de lesz ^.^ -
#30 Vasárnap lesz 60 éve, hogy 1944. június 6.-án hajnalban a szövetséges haderők megindultak Hitler európai erődje felé.
A normandiai partraszállás megfordította a II. világhábóru menetét.
1944. június 4 21:30
Többnapi rossz időjárás után a meteorologiai szolgálat 24 órányi derült időt jelez június 5.-éndélutántól.Dwight D. Eisenhower tábornok, a szövetséges haderők főparancsnoka úgy dönt ideje elindulni.
Július 5:
A támadó erők tengerre szállnak.Aknakeresők tisztítják meg a csatorna vízét a Piccadilly Circusnak elnevezett találkozási pontig.Nyolc szövetséges nemzet csapatai indulnak meg 7000 hajóval, partra szálló egységgel és 195700 emberrel.
Június 5-ről 6-ra virradó éjszaka:
1056 RAF (királyi légierő) és USAF (amerikai légierő) nehézbombázó több mint 5000 tonna bombát dob le az ellenséges állásokra.
Junius 6 0:20:
Légitámadás több mint 19 ezer amerikai és brit ejtőernyőst dobnak le Normandiában, hogy biztosítsák keleti és nyugati oldalát.
05:30:
Ösztűz.Hajnalban megindul a háború legádázabb tűzérségi össztűze.7 csatahajó, 23 cirkáló és 103 romboló támadja a part menti német harcállásokat, hogy fedeze a partra szálló csapatokat.
Brit légidesszant 6250 ejtőernyős a harcmező keleti szélének biztosítására négy hidat rombolt le a Diver folyó, elzárva a német ellentámadás útját keletről, és elfoglaltak két stratégiai fontosságú hidat az Orne folyón és a Caen-csatornán (Pegazus híd), biztosítva az előrehaladást a szárazföldön.A 6. légidesszant 650 embert vesztett.
82. és 101. USA légidesszant:12800 ejtőernyős a Utah-parttól a megszállt területek felé vezető utak biztosítására.A légidesszantosok 7500 embert veszítettek.
Ez csak egy kis beszámoló volt.Ennek örömére jöhetne egy demó hétvégén :)
Forrás: Blikk -
#29 Es egy honlap ^.^ -
#28 A magyar Digital Reality által fejlesztett D-Day az ígéretek szerint júniusban megérkezik, a hírek szerint 2-a vagy 6-a lesz a megjelenés napja. A kiadó a francia Monte Cristo lesz.