307
D-Day Digital Reality modra
-
Rusy #187 123456, ha olvasod ezt a topicot írj ide, valamiért nem tudok válaszolni a privátodra -
Rusy #186 mondom magyar warez verzió, de mivel starforce 3-mas nem biztos max mini image-el -
#185 Timber osztotta meg velem ezeket, ő javasolta, hogy másoljam be ide is, hátha érdekel rajtam kívül mást is /nagyon remélem/
Feladó: Timber
Elküldve: 2004. 09. 27. 12:39
Tárgy: re: re: re: re: re: Nincs tárgy
amikre emlekszem:
1-es palyan Edit Piaf szol az egyik hazban (csak a magyar verzioban!)
2-es palyan Renee Artois -> A Hallo, hallo sorozatbol
3-as palyan Michell Dubois -> szinten hallo hallo
3-as palyan Az ellenallok nevei mind a Top Secretbol vannak (csak magyar verzio), valamint elhangzik egy mondat is a Top Secretbol.
3-as palyan a templomhoz ha kozel viszed akkor jofajta neszeket lehet hallani, ha lerombolod ... na de ez maradjon meglepetes!
4-es palyan az egyik hazba ha bemesz akkor ott talalnak egy festmenyt, a Bukott madonna a nagy didikkel -> Hallo Hallo megintcsak (igen, mi nagyon szeretjuk azt a sorozatot ^.^)
10-es palyan megjelenik El Ifrit, es elhangzik egy parbeszed ami kisertetiesen emlekeztet egy Gyaloggaloppban elhangzott parbeszedre.
10-es palyan "I am the god of hellfire, and I bring you ..." -> idezet Arthur Brown's Crazy World: Fire cimu szamabol (a Prodigy is felhasznalta ... sokan innen ismerik)
12-es palyan Gregory Sinclair es Erich Hartmann megjelenik az AKbol.
Ezekre emlekszem ^.^
bar ezt akar a D-Day topikjaban is megirhattam volna (ha van kedved masold be oda, mint a jol informalt rajongo ^.^)
-
#184 Ebbol van magyar verzio, nem tudtad? -
ddd #183 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1092837535 -
Rusy #182 hát nekem nem annyira tetszett, inkább panzers, de leginkább soldiers heroes of world war II, még talán ha kijönne egy magyar warez verzió, akkor adnék neki egy esélyt, de ez már az afrika korpsnál se jött be... -
#181 Van akinek működik van akinek nem!Nekem sem működött és még sok másnak állítólag ha kihúzod az IDE kábelt a cd meghajtóból akkor jó!Én nem próbáltam -
#180 Valaki segítsen pls!Azt írja ki,hogy az alkalmazás inicializálása nem megfelelő.Mit csináljak? -
#179 És a damon tools-ba be kell mountolni azt az egy fájlt,ami kiad egy üres CD-t ugye? -
#178 Láton nem sok embert foglalkoztat ez a game,mármint a hozzásuolások számát tekintve.Pedig el lehet vele lenni. -
#177 De ha esetleg ugy nem mukodik mint ahogy a #176-ban leirjak akkor a BIOS-ban kell letiltani a CD-ket, ugy biztosan mukodni fog! -
BlackHawks #176 Vezérlőpult-Rendszer-Eszközkezelő-jobb klikk a cd meghajtón
letiltás/disabled kiválasztás, ekkor piros 'x' lesz a meghajtó előtt, gép újraindít
YO játékot! -
#175 Hogy kell letiltani a CD meghajtókat?Nekem még nem sikerült és már játszanék a játékkal! -
Christian #174 ahaaa:D olvastam Gamestarban hogy első pályán ha a tamplomot szétlőjük akkor... ... de nemlövöm le a poént:D -
#173 Easter Egg azaz husveti tojas: aprobb, altalaban elrejtett poenok a jatekban.
Pl.: A Haegemonia Solon Leech az Afrika Korps vs Desert Rats-ben. A magyar csatornafedo a Splinter Cellben. Gordon Freeman mint a honap dolgozoja a Opposing Forceban. -
Christian #172 ammi? -
#171 Kerdes: Az Easter Eggek kozul hanyat talaltatok mar meg? ^.^ -
#170 Jora hasznaljak ^.^ De nekem ezekrol tenyleg nem sok lovesem van.
Na de ellenberger ez a jatek foruma ... szoval [/OFFTOPIC] ^.^ -
Christian #169 és a fejlesztők a pézből micsinálnak? gondolom az egy résza a havi fizetség, és a többi? -
#168 Christian: Ez ugy megy, hogy a kiado szponzoralja a fejlesztest es mivel a belefektetett penzt szeretne is visszakapni ezert sokszor bele is szol ^.^ Termeszetesen van egy elore meghatarozott koltsegvetes es abbol kell a fejlesztonek gazdalkodnia. Ez szerintem nagyon sok mas helyen is igy megy. -
#167 Igen,az eredeti -
#166 A Desert Rats vs Afrika Korpsban nőttek. Több csillagot kaptak, bár valóban, sok különbség nem volt ... :( -
Christian #165 Timber, eza játékfejlesztés hogy működik, amikro fejlesztik a játékot, a kiadó adja a fejlesztőknek a fizetést, meg a kellékekhez a pénzt? -
:) #164 van vmi normális megoldás már a game inmditásra ? sajna még mindig nemfogadja el a cd-t:( -
Rusy #163 hát nem tudom én kipróbáltam, még nem töröltem, de nem igazán jön be, persze most nem fikázni akarom, abból a korból már kinőttem, csak nekem nem tetszik de nem tudom, nagyon kicsik az egységek, és nem nőnek szintet mint pl a panzersban, ezért nem szerettem pl az afrika korps-ot se, ez mind nem érdekelne ha lenne hangulata a játéknak, mint pl a soldiers heroes of world war 2-nek na ott egyáltalán nem zavar hogy nincs xp, vagy nincs szint növés, de igaz az teljesen más, na mindegy engem egyáltalán nem fogott meg, a panzers szerintem sokkal jobb, meg hangulatosabb, szebb, jobban ki van dolgozva persze nem a realitást kell nézni, ha igazán reális játékot szeretne venni aki játékra költi a pénzét, ott a soldiers heroes of world war II, amit meg is fogok venni, a panzerst majd ha olcsóbb lesz, ez max warezba marad...
Na majd adok neki még egy esélyt... -
#162 Csak megjegyzeskepp: az angol eladasi listakon a D-Day a 9. helyre kuszott fel a mult heti 12.rol forras: chart-track
Lehet Moloch segitett minket, megkoszonven, hogy szerepel a jatekban? ^.^
-
Since #161 Érdemes letölteni a játékot? -
Christian #160 Amugy elvettétek az ötletemet, mert nem is olyan rég montam haveromnak, ha programozó leszek, olyan ii. vh-s játékot fogok csinálni, amiben a partraszállás bennelesz, és a játék neve D-Day lesz...de komolyan!!! -
Christian #159 én voltam az....:P -
Christian #158 Én nem töb 10000 emberről beszélek, hanem pár ezerről. És egyáltalán nem sok a többszáz tankot számláló tankcsaták, mert a kursknál is volt vagy 3000 tank, párszáz tankból is volt csomó csata, jelentős vagy jelentéktelen is, szóval ez egyáltalán nem sok..
Amugy sztem ha ugy megcsinálják, hogy távlati képből játszhassunk, vagyis jó sok teret belátunk, meg hogy a tankokat kicsibe megcsinálják, és mondjuk ha panzers féle vagy akdsvr féle tankvásárlási lehetőség van, akkor ha veszünk egy egységet, akkor az legalább 10-20 tankot jelentsen. -
Pontius #157 hoppá, bocsi akit kinyomtam -
Pontius #156 nekem megvan csak nem megy :( -
#155 Hozzászolásokból itélve vagy nincs meg sok embernek vagy nem váltotta be az elképzeléseket. -
#154 ja, de a WW II-ben nem igen voltak oldalanként töbszáz fős tank csaták (leszámítva a Kursk-it meg Stalingrad-t)
Se hatalmas 10000+ fős összecsapások.
Szal ez teljesen normális így. + annyi objektet ilyen grafikával nem tudna a mai gépeken az Engine lekezelni. -
#153 Ez az ötlet nem is rossz, de ha tankok is lennének az nagy gépet igényelne szerintem. -
Christian #152 ahham..:D
Akkor ajánlok vmit: máskor olyan játékot csináljatok, amiben nem 5-10-15 tankot, és nem 10-20 embert, hanem legalább 50-100 tankot és 1000-2000 embert lehet irányítani. Mint pl a Rome: Total Warba, csak tankok és katonák legyenek helyete. Sztem ez megoldaható lenne... -
#151 kattints a nevére és akkor felvilágosulsz! -
Christian #150 te az egyik fejlesztője vagy a játéknak v mi? -
Christian #149 valaki eltudja nekem küldeni az nfot a [email protected] címre? köszi! -
#148 Én is így csináltam és baszott elindulni