Digital Reality: D-Day
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
BomBa
BomBa
BomBa
BomBa
Amúgy szándékunkban áll kihívni titeket CoD-ban úgyhogy készüljetek! <#violent>#violent><#vigyor>#vigyor>
BomBa
A honlapunk meg mostmar lassan tenyleg frissul! ^.^
BomBa
BomBa
Amúgy azzal a módszerrel mûködik (a patch) amit írtál?
BomBa
Next PC upgrade: 2022
hol lehet leszedni a mini image fájl-ot?
nincs idõm visszaolvasni!
1. Az optikai meghajtóknak nem szabad azon az ide vezérlõn lenni amelyiken az a vinyó van amire a game telepítve lett.
2. A StarFuck-ot elindítod. Protections-nál 3.4.63 kiválasztás. Eután Links Genetátor kiválasztás. Bal oldalt fent mindennek be kel lennie pipálva. Jobb oldalt fent Protections: 3.4.63, Type of Startinf: Start with waiting, Vitrual program: Daemon. Specify Image kiválasztásakor meg kell neki adni a mini image-et, majd a Create a link-el a desktopra létrehozni az parancsikont.
3. Game futtatás. Elõször a startfuck-os paracsikon. Ez elrejti a meghajtókat és mount-olja az image-et, majd kíírja, hogy játékból kilépés után nyomj OK-ot. Ezt most hagyni kell. A D-Day eredeti parancsikonjával futtatni kell a gamét. Ha mindent a leírtak szerint csináltál akkor mûxik. A gaméból kilépés után az elõbb említett ablakon Ok-ot választa kiszedi a daemon-ból az image-t és visszaállítja a meghajtókat (az egyes slot-ba rakja, és persze fent kell lennie a daemon-nak + RMPS-s emulációnak be kel lennie kapcsolva). Ez nem mindíg sikerûl neki, ilyenkor reboot és már látszanak megint.
Ennyi.
Ja igen, és az elõbb leírtaknál nem kell lehuzogatni a meghajtókat + a többi starforce3-as gamét is mülödésre lehet bítni ha van hozzá mini image.
Ajnározás ON
Mielõtt leszednék Timberék a fejemet elárulom, király a DR, az alábbiak vannak meg eredetiben:
Imperium G. I-II
Haegemonia + Solon (itt nekem hiányzott a földi csata😞 )
AK vs DR
Mind1ik szuper a D-Day-re már sajna nem jutott zsé😞
Ajnározás OFF 😊)
Let\'s go Hawks!!!
http://www.haegemonia.hu/phpbb/viewtopic.php?t=293
http://www.pcdome.hu/forum/forum.php?action=ll&fid=330&tid=3700
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Timber,
Digital Reality.
Ha tetszett az Afrika Korps ez is fog, ha azt nem ismered akkor meg próbáldd ki mert elég jó.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Amúgy + mire rászántam volna magam, jött az FM2005 és a Pirates!<#wave>#wave>
Let\'s go Hawks!!!
lekell menteni képfájlba a lemezeket vagy lehet lemezröl is, utána lehuz meghajtó és utána mount
de ugyebár akkor másik meghajtóbetüjelbe kerül
azt play??
mert nekem nemjönössze
elöre is thnx for help
INSTALLATION NOTES:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Unpack
Mount in virtual drive
Install
Disconnect or disable cd/dvd reader/writer
Mount Mini Image
Play <#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#violent>#violent><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#mf1>#mf1>
Let\'s go Hawks!!!
Mert ha jól tudom az elõzõ is az volt.
Egyébként a legtöbb esetben csak akkor mûködik a mini image-s verzió ha lehúzod a kábelt az optikai meghajtó(k)ról. Persze van olyan alaplap, ahol elég csak a BIOS-ban letíltani azt a meghajtót amire az optikai meghajtó(k) vannak kötve. A windózban hiába tíltod le nem fog mûködni.
Let\'s go Hawks!!!
Imperium Galactica kerdes: Az igazat megvallva nem tudom ^.^ Gondolom felsobb dontes volt, meg az is lehet, hogy nem a mienk hanem a kiadoe.
Masreszt a DR nem csak az IG-Space RTS vonalban akart resztvenni, hanem egy szamunkra teljesen mas mufajban -a foldi RTS- is szeretnenk megmutatni mit is tud a DR! A Platoon volt a gyerekcipo, amit meg az AK is hordott, de a D-Day mar messze jobbra sikeredett, igaz a keves ido ami a fejlesztesre volt igencsak meglatszik a jatekon. Na de ami most jon ... ^.^
Ui.: Kellene csinalni egy Digital Reality talk forumot ^.^
Ha igen akkor megkérdezném hogy miért nincs illetve(ez a Nexus ami közel nem fog a nyomdokaiba lépni az ig2-nek, hanem inkább ilyen homeworld jellegû stratégia lesz amint néztem a demót),miért nem akartok egy Ig3-at összehozni ami követi azt a fajta vonalat.
Szerintem kereslet az lenne rá ugyanis még most is az Ig2-vel játszunk és toborozzuk folyamatosan az embereket az online játék öröméért,ahol vagyunk is rendesen szerencsére.
Ha ennyi idõ után is még mindíg veszik eredetiben a játékot(jó nem kerül sokba),akkor nem kellene elgondolkozni hogy hátha megérné azt a fajta játékmenetet amit megszoktunk az IG-tõl átülteni egy mai fejlesztésû programba?
A mai napig nem találkoztam olyan hangulatos, kellemes, jól játszható de ugyanakkor összetett programmal ami ennyi idõt elvett volna tõlem.
Szerintem más is van ezzel így!!
Ez az élet nem a fán csüngés.:)
(Bocs, de hozzá kellett vágnom valakihez<#pardon1>#pardon1>)