307
D-Day Digital Reality modra
  • Beniboy
    hello axon te honnan töltötted le a cracket? mert nekem is magyar van megpróbáltam az angol cracket de nem müxik
  • Axon
    Végre ezt is feltörték.
    Szerencsére nekem a magyar verzió van meg. Letöltöttem a crack-et és simán elindult vele.
    Mondjuk ez a rész kevésbé tetszik mint az AK vs. DR, mert itt nem lehet a németekkel lenni csak a szövikkel. Azért a jó kis német tankokat itt is el lehet foglalni és akkor már jóval élvezetesebb a játék.
  • Mustang2005

Passz!

Nem tudom!
  • Rusy
    ez magyar? nekem megvolt a magyar de letöröltem, mostmár nem is kell...
  • ducati06
    Title: D-Day
    Publisher: Digital Jesters
    Developer: Digital Reality
    Platform: PC
    Category: Strategy
    We'd like to say please DIE to all sellers,
    retarded newbies, fake oldschool wannabes, idiot p2p kids,
    fuckface public nfo posters and clueless nukers who will
    claim this is fake. Just drop dead, fudgepackers.
    Install using CD1+2. Then insert CD3, install the update
    and copy over the cracked files.
    Note:
    Only my friend from SiLENTGATE is allowed to use this crack.

.__________________________.-..__.-...-..___.-..________________________///.
    |.:.MisterX & MisterY.:.:.. \/ // | ||/| ||::.::.:::.Site Scripts V2.0:|
    `--_______________/---------___//--|_||//|_||---------_________________/'
  • grebber
    Akinek kell ezzel kiprobálhatjátok a gamet és utánna ha tetszik vegyétek meg!
  • grebber
    Azért csak megemlítés szintjén mert megérdemli:D

2005-10-08 PC Game ISOs D-Day (c) Digital Jesters DIE 106x15 MB
  • Timber
    elfoglaltad a zaszlot? nezd meg (vidd ra az egeret), hogy mekkora sugaru korben kell minden nemetet megtalalni/megolni ... lehet valahol valakit nem vettel eszre.
  • Danman
    Nem tom de már megy viszont az első pályánál mit kell csinálni hogy vége legyen???Átmentem a hídon egy ém minden,ellen sem találtam,viszont azt a rohadt bázist a hídon túl nem tudom elpusztítani.HELP?
  • Timber
    hangkartya?
  • Danman
    P4 Nvidia GeForce FX 5500 66.93diver 2.4Ghz 512MbRAM WIndows XP Service Pack 2
  • Timber
    le tudnad irni a geped specifikaciojat? meg a drivereket melle
  • Danman
    Hy!Nekem az a problémám,hogy az introkban a magyar duma beszaggat!HELP?
  • bricsi01
    hogy kell belépni a map editorba?
  • bricsi01
    please valki csatlakozzon hozzám!demom van,ip: 192.168.0.1
  • bricsi01
    valki nem tud segiteni?progival?
  • bricsi01
    :( lejött a full és nem tom kihuzni a cd-romot:((
  • bricsi01
    kiráj geme,és magyar!
  • BomBa
    Amúgy az a StarFuckClean az minek? Én leszedtem egy rarban a StarFuckot és nem kellett telepíteni.
  • BomBa
    néet=német
  • BomBa
    Na honnan lehet starfuckot meg miniimaget leszedni? Mert starfuckból csak néet verziót találtam azzal sokat nem tudok kezdeni, a #240-ben a mini image link nekem nem működik. Légyszíves valaki segítsen!!!!! Én sajna nem vagyok olyan gazdag hogy megvegyem, majd ha nagyon olcsó lesz. Amúgy meg nagyon sokan szidják a starfuckot.
  • BomBa
    LOL :D
  • BomBa
    Igen, ott láttam!
    Amúgy szándékunkban áll kihívni titeket CoD-ban úgyhogy készüljetek!
  • Timber
    2.16os patch letoltheto a HCGamer-rol. ^.^

A honlapunk meg mostmar lassan tenyleg frissul! ^.^
  • BomBa
    A DigitalReality oldaláról csak a 2.14-st lehet leszedni, de én biztosan emléxem, hogy 2.16-st is láttam. Szia Timber! Én is CoDozok!
  • BomBa
    És a starfuckot? :P
  • BomBa
    Honnan lehet leszedni a legújabb patchet a magyar verzióhoz??
    Amúgy azzal a módszerrel működik (a patch) amit írtál?
  • grebber
    Itt van.
  • hárká
    sziasztok
    hol lehet leszedni a mini image fájl-ot?
    nincs időm visszaolvasni!
  • Timber
    Semmi gond ... a Starfuckers amugyis az egyik kedvenc szamom (gyk.: Nine Inch Nails) ^.^
  • JohnnyG
    Van tuti muködő StarFuck + MiniImage módszer.
    1. Az optikai meghajtóknak nem szabad azon az ide vezérlőn lenni amelyiken az a vinyó van amire a game telepítve lett.
    2. A StarFuck-ot elindítod. Protections-nál 3.4.63 kiválasztás. Eután Links Genetátor kiválasztás. Bal oldalt fent mindennek be kel lennie pipálva. Jobb oldalt fent Protections: 3.4.63, Type of Startinf: Start with waiting, Vitrual program: Daemon. Specify Image kiválasztásakor meg kell neki adni a mini image-et, majd a Create a link-el a desktopra létrehozni az parancsikont.
    3. Game futtatás. Először a startfuck-os paracsikon. Ez elrejti a meghajtókat és mount-olja az image-et, majd kíírja, hogy játékból kilépés után nyomj OK-ot. Ezt most hagyni kell. A D-Day eredeti parancsikonjával futtatni kell a gamét. Ha mindent a leírtak szerint csináltál akkor műxik. A gaméból kilépés után az előbb említett ablakon Ok-ot választa kiszedi a daemon-ból az image-t és visszaállítja a meghajtókat (az egyes slot-ba rakja, és persze fent kell lennie a daemon-nak + RMPS-s emulációnak be kel lennie kapcsolva). Ez nem mindíg sikerűl neki, ilyenkor reboot és már látszanak megint.
    Ennyi.

Ja igen, és az előbb leírtaknál nem kell lehuzogatni a meghajtókat + a többi starforce3-as gamét is mülödésre lehet bítni ha van hozzá mini image.
  • BlackHawks
    Nekem is ATI-m van Asus A9600XT, és asus driverrel vígan megy, mind1ik DR játék. 1ébként, a Starfucker progi működik a D-Day esetén, nem kell kábelt húzogatni (bocs Timber)
    Ajnározás ON
    Mielőtt leszednék Timberék a fejemet elárulom, király a DR, az alábbiak vannak meg eredetiben:
    Imperium G. I-II
    Haegemonia + Solon (itt nekem hiányzott a földi csata:( )
    AK vs DR
    Mind1ik szuper a D-Day-re már sajna nem jutott zsé:(
    Ajnározás OFF :))
  • Timber
    Minden forumot nem tudunk latogatni, de abban igazad van, hogy a Haege forumot 'kicsit' hanyagoltuk. De engem itt 'mindig' megtalalsz ^.^
  • Timber
    A gond az, hogy nem minden esetben jon elo (pl. nalunk az ATIs gepeken nem igazan jott elo, mig nekem otthon az ATIs gepemen igen.) es igy nagyon nehez nyakoncsipni, hogy mi a problema. Raadasul az ATItol nem is kaptunk igazan nagy segitseget benne, pedig jeleztuk felejuk.
  • zizzenet
    Mindazonáltal azt is nehezményezem, hogy ilyen kerülő úton és a véletlen folytán lehet titeket tudósítani arról, hogy pobléma lépett fel. Iménti válaszod megerősített abban a hitemben, hogy a hivatalos Haegemonia-fórumot és még sok más veletek kapcsolatos fórumot nem látogat a cég. Még egyszer megemlítem, hogy a játékért kifizetett összeg ellenében elégtelen a terméktámogatás.
  • zizzenet
    Köszönöm közreműködésed és válaszod. Nekem az a problémám, hogy, tudtommal, a játék, azaz az alapjáték megjelenése óta problémák vannak az ATI kártyák használatakor. Furcsállom, hogy az azóta megjelent kiegészítő, amely már 2.0-s verziószámmal van ellátva, még mindig képtelen együttműködni ezzel a hardvertípussal. Nyilván a gyártó is ludas a dologban, de szerintem a ti munkátok is jelentős mértékben hozzájárul ehhez a tartós összeférhetetlenséghez.
  • lammaer
    Hmmm.... a megoldásra azért kiváncsi lennék, mert nem az árnyékokkal van a gond és csak a Ti játékototok esetében...
  • Timber
    jeleztem illetekesnek, de ez szerintem ugyanaz a problema mint a D-Day es AK eseten az arnyekkal ami volt. Jeleztuk az ATI fele, hogy letezik egy ilyen bug, ok tudomasul vettek de igazan nem foglalkoznak vele ... sajnos.
  • zizzenet
    Leírjam ide is? Megkapom a magamét a többiektől. Inkább adok néhány linket azokra a fórumokra, ahol már leírtam (azokban is zizzenet néven futok).

http://www.haegemonia.hu/phpbb/viewtopic.php?t=293
    http://www.pcdome.hu/forum/forum.php?action=ll&fid=330&tid=3700
  • Shep
    Mi vele a gond?