Digital Reality: D-Day

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Danman
P4 Nvidia GeForce FX 5500 66.93diver 2.4Ghz 512MbRAM WIndows XP Service Pack 2

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Timber
le tudnad irni a geped specifikaciojat? meg a drivereket melle

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

Danman
Hy!Nekem az a problémám,hogy az introkban a magyar duma beszaggat!HELP?

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

bricsi01
hogy kell belépni a map editorba?

bricsi01
please valki csatlakozzon hozzám!demom van,ip: 192.168.0.1

bricsi01
valki nem tud segiteni?progival?

bricsi01
😞 lejött a full és nem tom kihuzni a cd-romot😞(

bricsi01
kiráj geme,és magyar!

Amúgy az a StarFuckClean az minek? Én leszedtem egy rarban a StarFuckot és nem kellett telepíteni.

BomBa

néet=német

BomBa

Na honnan lehet starfuckot meg miniimaget leszedni? Mert starfuckból csak néet verziót találtam azzal sokat nem tudok kezdeni, a #240-ben a mini image link nekem nem mûködik. Légyszíves valaki segítsen!!!!! Én sajna nem vagyok olyan gazdag hogy megvegyem, majd ha nagyon olcsó lesz. Amúgy meg nagyon sokan szidják a starfuckot.

BomBa

LOL 😄

BomBa

Igen, ott láttam!
Amúgy szándékunkban áll kihívni titeket CoD-ban úgyhogy készüljetek! <#violent><#vigyor>

BomBa

Timber
2.16os patch letoltheto a HCGamer-rol. ^.^

A honlapunk meg mostmar lassan tenyleg frissul! ^.^

A DigitalReality oldaláról csak a 2.14-st lehet leszedni, de én biztosan emléxem, hogy 2.16-st is láttam. Szia Timber! <#wave> Én is CoDozok!

BomBa

És a starfuckot? 😛

BomBa

Honnan lehet leszedni a legújabb patchet a magyar verzióhoz??
Amúgy azzal a módszerrel mûködik (a patch) amit írtál?

BomBa

grebber

Next PC upgrade: 2022

sziasztok
hol lehet leszedni a mini image fájl-ot?
nincs idõm visszaolvasni!

Timber
Semmi gond ... a Starfuckers amugyis az egyik kedvenc szamom (gyk.: Nine Inch Nails) ^.^

Van tuti muködõ StarFuck + MiniImage módszer.
1. Az optikai meghajtóknak nem szabad azon az ide vezérlõn lenni amelyiken az a vinyó van amire a game telepítve lett.
2. A StarFuck-ot elindítod. Protections-nál 3.4.63 kiválasztás. Eután Links Genetátor kiválasztás. Bal oldalt fent mindennek be kel lennie pipálva. Jobb oldalt fent Protections: 3.4.63, Type of Startinf: Start with waiting, Vitrual program: Daemon. Specify Image kiválasztásakor meg kell neki adni a mini image-et, majd a Create a link-el a desktopra létrehozni az parancsikont.
3. Game futtatás. Elõször a startfuck-os paracsikon. Ez elrejti a meghajtókat és mount-olja az image-et, majd kíírja, hogy játékból kilépés után nyomj OK-ot. Ezt most hagyni kell. A D-Day eredeti parancsikonjával futtatni kell a gamét. Ha mindent a leírtak szerint csináltál akkor mûxik. A gaméból kilépés után az elõbb említett ablakon Ok-ot választa kiszedi a daemon-ból az image-t és visszaállítja a meghajtókat (az egyes slot-ba rakja, és persze fent kell lennie a daemon-nak + RMPS-s emulációnak be kel lennie kapcsolva). Ez nem mindíg sikerûl neki, ilyenkor reboot és már látszanak megint.
Ennyi.

Ja igen, és az elõbb leírtaknál nem kell lehuzogatni a meghajtókat + a többi starforce3-as gamét is mülödésre lehet bítni ha van hozzá mini image.
Nekem is ATI-m van Asus A9600XT, és asus driverrel vígan megy, mind1ik DR játék. 1ébként, a Starfucker progi mûködik a D-Day esetén, nem kell kábelt húzogatni (bocs Timber)
Ajnározás ON
Mielõtt leszednék Timberék a fejemet elárulom, király a DR, az alábbiak vannak meg eredetiben:
Imperium G. I-II
Haegemonia + Solon (itt nekem hiányzott a földi csata😞 )
AK vs DR
Mind1ik szuper a D-Day-re már sajna nem jutott zsé😞
Ajnározás OFF 😊)

Let\'s go Hawks!!!

Timber
Minden forumot nem tudunk latogatni, de abban igazad van, hogy a Haege forumot 'kicsit' hanyagoltuk. De engem itt 'mindig' megtalalsz ^.^

Timber
A gond az, hogy nem minden esetben jon elo (pl. nalunk az ATIs gepeken nem igazan jott elo, mig nekem otthon az ATIs gepemen igen.) es igy nagyon nehez nyakoncsipni, hogy mi a problema. Raadasul az ATItol nem is kaptunk igazan nagy segitseget benne, pedig jeleztuk felejuk.

Mindazonáltal azt is nehezményezem, hogy ilyen kerülõ úton és a véletlen folytán lehet titeket tudósítani arról, hogy pobléma lépett fel. Iménti válaszod megerõsített abban a hitemben, hogy a hivatalos Haegemonia-fórumot és még sok más veletek kapcsolatos fórumot nem látogat a cég. Még egyszer megemlítem, hogy a játékért kifizetett összeg ellenében elégtelen a terméktámogatás.

Köszönöm közremûködésed és válaszod. Nekem az a problémám, hogy, tudtommal, a játék, azaz az alapjáték megjelenése óta problémák vannak az ATI kártyák használatakor. Furcsállom, hogy az azóta megjelent kiegészítõ, amely már 2.0-s verziószámmal van ellátva, még mindig képtelen együttmûködni ezzel a hardvertípussal. Nyilván a gyártó is ludas a dologban, de szerintem a ti munkátok is jelentõs mértékben hozzájárul ehhez a tartós összeférhetetlenséghez.

Hmmm.... a megoldásra azért kiváncsi lennék, mert nem az árnyékokkal van a gond és csak a Ti játékototok esetében...

Timber
jeleztem illetekesnek, de ez szerintem ugyanaz a problema mint a D-Day es AK eseten az arnyekkal ami volt. Jeleztuk az ATI fele, hogy letezik egy ilyen bug, ok tudomasul vettek de igazan nem foglalkoznak vele ... sajnos.

Leírjam ide is? Megkapom a magamét a többiektõl. Inkább adok néhány linket azokra a fórumokra, ahol már leírtam (azokban is zizzenet néven futok).

http://www.haegemonia.hu/phpbb/viewtopic.php?t=293
http://www.pcdome.hu/forum/forum.php?action=ll&fid=330&tid=3700

Shep
Mi vele a gond?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Timber: A másolásvédelmet elnézem 😊 De hadd ragadjam meg az alkalmat egy kis offolásra, mert végre életjelet látok a DR-tõl. Lassan egy hónapja hiába jelzem problémám a Haegemonia Solon hagyatékkal kapcsolatban. (Problémámmal mindazonáltal nem vagyok egyedül.) Írtam az itteni fórumba, a PC Dome-ra a "Hozzánk intézett kérdések" szekcióba, a hivatalos fórumba (az egy részetekrõl már erõsen mellõzött területnek tûnik), hogy a válasz nélkül maradt e-mailjeimrõl ne is beszéljek. Szóval a gáz elég gázos, és nem tetszik, hogy nem reagáltok; kellene valami visszajelzés. Kérlek, nézzetek utána. Elõre is köszönöm.

Timber
En kerek elnezest, hogy eme termekunkre ilyen eros masolasvedelmet raktunk. Szegyelljuk is magunkat emiatt.

Timber,
Digital Reality.

KáZé
ok kösz! nem rossz az afrika korps! de nemtom mért nem tudtak vmi gyorsabb megoldást kitalálni a crackerek, minthogy itt kell vele szarakodni! Boldog új évet mindenkinek!!!!!!!!!

Shep
Figyelj megfogod feltelepíted, a CD meghajtót letiltod a Biosban, bemountolod a mini imaget és futtatod a gamet.
Ha tetszett az Afrika Korps ez is fog, ha azt nem ismered akkor meg próbáldd ki mert elég jó.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

KáZé
az roszz! szerintetek megéri szarakodni vele?

nincs crack...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

KáZé
oké nem fogok sztem annyit szarakodni vele! nem éri meg majd keresek cracket

Hát talán húzd le a fizikai meghajtókat, és akkor jó lesz, de nem tdom megéri e a fáradozást, nekem is sokáig itt volt agépemen a magyar verzió, aztán végülis nem próbáltam ki, sose volt kedvem, annyira nem jó, talán krekkel egyszerûbb lett volna, de az angolllal játszottam nem fogott meg...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

KáZé
Sziasztok!! BlackHawks nekem is isoban van meg és ha hozzáadom a mini isot akkor sem indul el mert kiírja hogy tegyem be a cdt és nyomjak utána retryt!pls segíts!!

KáZé
Szerintetek jó játék? D-Day.Hungarian.MI.Alcohol.Clone

Nekem iso-ban vannak meg, daemon-tools-al be kell mountolni, úgy installálni, majd a gépet szédszedni, kábeleket lehúzni, a hozzá adott mini iso-t mountolni, és már játszhatsz is. Haveromnál megy, de nekem nehezen lehet csak szédszedi a gépet, meg lusta is vagyok<#nyes>
Amúgy + mire rászántam volna magam, jött az FM2005 és a Pirates!<#wave>

Let\'s go Hawks!!!

hosszupuska
ez most hogy is van??

lekell menteni képfájlba a lemezeket vagy lehet lemezröl is, utána lehuz meghajtó és utána mount
de ugyebár akkor másik meghajtóbetüjelbe kerül

azt play??

mert nekem nemjönössze

elöre is thnx for help

Igen, Dragonheart-os verzió, próbáltam már a BIOS-ban is letiltani (Asus P4C800), sajna így sem megy. Akkor mi ott az a rohadt disable szöveg 😞(

INSTALLATION NOTES:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Unpack
Mount in virtual drive
Install
Disconnect or disable cd/dvd reader/writer
Mount Mini Image
Play <#boxer><#boxer><#boxer><#boxer><#violent><#boxer><#boxer><#mf1>

Let\'s go Hawks!!!

Axon
Ez is mini images verzió?
Mert ha jól tudom az elõzõ is az volt.
Egyébként a legtöbb esetben csak akkor mûködik a mini image-s verzió ha lehúzod a kábelt az optikai meghajtó(k)ról. Persze van olyan alaplap, ahol elég csak a BIOS-ban letíltani azt a meghajtót amire az optikai meghajtó(k) vannak kötve. A windózban hiába tíltod le nem fog mûködni.

Leszedtem a warez verziót, mûködik valakinek a mini image-s verzió? A kábelt nem húztam le (nem szedem szét a gépet), csak letiltottam a dvd-rw-t. Eredetiben nincs kedvem és pénzem megvenni, a spórolt zsé elment a AK vs DR eredetire. Ja mindent úgy csináltam, ahogy le van írva.

Let\'s go Hawks!!!

hé, nincskedve vkinek velem csinálni egy honlapot? Játékok lennének rajta, köztük: D-day, Axis and allies, soldiers, panzers, és az ak vs dr. De még ráraknánk újabb megjelenõ 2. vh-s rts-eket is. hírek, infók, leírások, letöltések stb. Na?

Meg talán kicsit felfrissíteni a honlapotokat, mert az hogy "AK vs Dr: készül!" kicsit elég régi. nem?

Timber
az IG sorozathoz nem, de az AKhoz es a D-Dayhez igen.

Imperium Galactica kerdes: Az igazat megvallva nem tudom ^.^ Gondolom felsobb dontes volt, meg az is lehet, hogy nem a mienk hanem a kiadoe.

Masreszt a DR nem csak az IG-Space RTS vonalban akart resztvenni, hanem egy szamunkra teljesen mas mufajban -a foldi RTS- is szeretnenk megmutatni mit is tud a DR! A Platoon volt a gyerekcipo, amit meg az AK is hordott, de a D-Day mar messze jobbra sikeredett, igaz a keves ido ami a fejlesztesre volt igencsak meglatszik a jatekon. Na de ami most jon ... ^.^

Ui.: Kellene csinalni egy Digital Reality talk forumot ^.^

Ha jól veszem ki a szavaidból illetve a szövegkötnyezetból akkor neked erõsen közöd volt annó az Imperium galactica sorozathoz.
Ha igen akkor megkérdezném hogy miért nincs illetve(ez a Nexus ami közel nem fog a nyomdokaiba lépni az ig2-nek, hanem inkább ilyen homeworld jellegû stratégia lesz amint néztem a demót),miért nem akartok egy Ig3-at összehozni ami követi azt a fajta vonalat.
Szerintem kereslet az lenne rá ugyanis még most is az Ig2-vel játszunk és toborozzuk folyamatosan az embereket az online játék öröméért,ahol vagyunk is rendesen szerencsére.
Ha ennyi idõ után is még mindíg veszik eredetiben a játékot(jó nem kerül sokba),akkor nem kellene elgondolkozni hogy hátha megérné azt a fajta játékmenetet amit megszoktunk az IG-tõl átülteni egy mai fejlesztésû programba?
A mai napig nem találkoztam olyan hangulatos, kellemes, jól játszható de ugyanakkor összetett programmal ami ennyi idõt elvett volna tõlem.
Szerintem más is van ezzel így!!

Ez az élet nem a fán csüngés.:)

ja és téleg, mi a l*f*sz*rt adtátok el azta k*rv* jó és sikeres játékotoknak a licencét, mi?!?!
(Bocs, de hozzá kellett vágnom valakihez<#pardon1>)