1034
Európa Liga
-
#34 igen, ma lesznek a visszavágók -
#33 szerdán lesz az összes meccs? -
#32 jaja :D -
#31 De a Monaco - Real Madrid 3-1 még jobb volt -
#30 Ez teljeséggel felháborító!!!!!!! -
#29 reméljük -
#28 az inter leveri a marseillet, kemény 2-0-val, a Celtic pedig idegenben nyer 1-0-val -
#27 Én is!
A csütörtöki meccshez közük sem volt!Legalább 3:0 vagy 4:0-val mehettek volna haza,de mákjuk volt!
A másik meg,hogy minimum 1-2 embert ki kellett volna állítani az Interből úgy faragták Drogbát+pár játékost. -
#26 nyugodtan.toldo,recoba visszatér.ott lesz materazzi,ugyhogy pápá marseille -
#25 arra a 4esre befizetek -
#24 marseille megszívja milanoban.inter hazaküldi egy 4-essel.drogba ugyse játszik,mert elvan tiltva. -
#23 Bordeaux 27. perctől emberhátrányban játszott. -
#22 nekem se nagyon, de az a Marseille az igen -
#21 az a Celtic nem teccik... -
#20 Marseille-Internazionale 1-0
PSV-Newcastle 1-1 (1-1)
Bordeaux-Valencia 1-2 (1-0)
Celtic-Villarreal 1-1 (0-1) -
#19 nem, az itt van :) -
#18 akkor ez nem BL topik?
-
OPM #17 1-2 :) -
#16 huhh, a vége felé 1-0-ra vezet a Bordeax a Valencia ellen -
#15 na, most kezdődik a Marseille-Inter meccs, hajrá franciák -
#14 kira lesz... kíváncsi vagyok rá -
Takezó #13 aha... asszem 5-ös csoport és mindenki jáccik 2* hazai pályán és 2* idegenben -
#12 ez komoly? -
Takezó #11 jövőre az UEFA Kupában is lesz csoportmérkőzés :D -
#10 UEFA=egyesült európai foci szövetség(nagyjából),ő írja ki a BL-t,ezé az UEFA Champions League,és volt a vásárvárosok kupája,ami később uefa kupa lett,ebbe beolvadt a kupagyőztesek(nemzeti kupák) kupája is,ez az ún UEFA KUPA,a BL meg UEFA BL,a liga és kupa ugyanis nem ugyanaz,egyikben egyenes kiesés van csak(kupa),másik pedig bajnokság rájátszással(mint a nemzeti bajnokság és kupa is...) -
#9 Mostmár végképp nem értem -
#8 mert az UEFA írja azt is ki... -
#7 A BL is UEFA. Illetve a TV-be mindig azt írják ki, hogy UEFA Champions League -
#6 hát a BL -
#5 ez uefa kupás topic, nem bl-es -
#4 a Magyar Kupa :-DDDDDDD -
#3 Melyik a legrangosabb? -
#2 Így van!
Arsenal - Chelsea
1 - 2
Monaco - Real Madrid
3 - 1
Deportivo de La Coruna - AC Milan
4 - 0
Utóbbi szerintem mindenkit meglepett! -
#1 mivel európa 2. legrangosabb kupájáról (igaz már több nincs is ) még nem volt topic, gondolom ez is megérdemelne egyet. ma este Marseille-Internazionale a sport1-en 20:45-től. további meccsek:
PSV-Newcastle 20.45
Bordeaux-Valencia 19.15
Celtic-Villarreal 21.00