Európa Liga

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát nemtom
újpestnek sztem no chance
arról az amicáról meg még nem hallottam 😊

lengyel

Hentes Bill
milyen csapat ez az Amica? 😊

Boldog Karácsonyt!

Sorsoltak:

Servette - Újpest
Kispest - Amica

zaki
kisErik sztem Barthez nagyon jó kapus. igaz vannak nála jobbak is (Buffon, Kahn, Casillas), de sztem a top 10ben bõven benne van. 98-as vb-n ha nincs Barthez, nincs meg a kupa

Gregorius
Attól még igazat beszélt, abban egyetértünk, ügye?

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

kiserik
szvsz Collina a világ legjobb bírója, és jogos volt a tizenegyes. Barthez meg egy másodrangú, gyenge kapus.

Matthewpamer
jogos piros voltmhisz áproslábbal szált bele mistába

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Ramore
Engem az a tudat nem kárpótol, hogy jobban kommentálta, mint xy, teljesen knézy koppintás volt, ahogyan kispécizett valakit és azt szapulta egész meccsen át (Drogba). Felháborító volt hallgatni, nagyon gyenge közvetítést produkált, szerencsére ritkán ad meccset a "királyi tv"!
zaki
szvsz Collina tökéletesen vezette a meccset, jogos volt a piros lap.

BADE
Szerintem Collina elvezette a meccset,sárgát kellett volna Bartheznek adnia.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

zaki
még mindig jobb, mint az a szerencsétlen a retekklubbon (Léderer Ákos asszem? passz)

Ramore
Faragu Richu iszonyat gyengén közvetítette az Uefa kupa döntõjét, látszik, hogy kijött a gyakorlatból, hiszen a tõle már megszokott artikulátlan beszédén kívül rengeteg marhaságot hordott össze.
zaki
fenébe, kikapott az OM, de megérdemelte a Valencia, ha netán nem nyer a jövõ 7en a Monaco, akkor majd nyernek a franciák az EB-n

Buddy
Szerencsére itt a franciák semmit nem nyernek.....és jövõ héten sem fognak 😊

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

zaki
hát bazzeg, csóró Barthezt kiállították, de sztem még meg tudja fordítani a meccset az Om, Drogba majd odalép

Matthewpamer
jaja.de valenciának drukkolok.de csak elvbõl,mert az om estette ki az intert :p

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

zaki
hmmm, mindjárt kezdõdik a döntõ, remélem nagyon jó kis meccs lesz, hajrá OM

Matthewpamer
szerintem marseille fog gyõzni

zaki
sajnos csak az elsõ félidõt láttam, de az alapján jó kis meccs volt. Marseille-Valencia döntõ lesz. az sem lesz kutya.

Marseille-Newcastle 2-0
Valencia-Villareal 1-0

zaki
most jön a Marseille-Newcastle a sport1en, remélem fasza kis meccs lesz

zaki
a Villareal-Valencia meccs is 0-0 lett

zaki
visszavágón remélem már látni fogunk egy párat. de tényleg jó meccs volt

BADE
Jó meccs volt,csak a gól hiányzott.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

zaki
mindjárt kezdõdik a Newcastle-Marseille. van egy olyan érzésem, hogy egy hatalmas meccset látunk (nem úgy, mint tegnap )

Matthewpamer
akkor nyerünk

Törölt felhasználó
jah szerintem sem lett volna semmi 😄D
Törölt felhasználó
na akkor mi lett volNA?
Matthewpamer
vieri nem játszott tegnap,és ha õ játszik cruz helyet...

Törölt felhasználó
meg az összes játékosé akik 2 meccsen egy árva gólt nem szereztek
Matthewpamer
zacch hibája

Törölt felhasználó
jah szegény Marseille
Matthewpamer

zaccheroni
rohadna ki a bele,annyira hülye hogy az már fáj.csoda hogy nem játszatta a kis kedvencét helveget.meg azt mondja hogy van der meyde formán kívül van,amikor egész szezon alatt játszatta 3 mecset,és azt hitte hogy most majd megmenti a csapatot.recobát kispadon haggya...MIÉRT ILYEN HÜLYE?????
az interbe nem venni kéne,hanem eladni 8millió játékost.lefogadom hogy idény végén nem megy el senki,és jön 5 ember.ilyen veron,peralta,diego,és akkor megint ki játszon???

Buddy
mivel nincs Celtic, ezért a Newcastlenek szurkolok tovább

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

zaki
Villareal sztem egy kicsit meglepetés, Newcastle, Valencia nem annyira, kicsi mettyú Intere meg otthon kapott ki 1-0-ra a franciáktól, ami már nem meglepetés, remélem õk, vagy a Newcastle nyeri meg a kupát

zaki
Valencia - Berdeaux 2-1, sorry

zaki
Villareal - Celtic 2-0
Internazionale - Marseille 0-1
Newcastle - PSV 2-1
Valencia - Bordeaux 2-0

Törölt felhasználó
bruháháh vezet a Marseille 😊)))))))))
Matthewpamer
na végre,bejött recoba.na lépek az ágyba.by.
FORZA INTER!!!!!!!

Matthewpamer
faszom egész végig az inter támad,de gólt nem lõnek

Matthewpamer
gyerünk INTER!!!nehogy 0:0 legyen.jöjjön már be recoba.

Matthewpamer
na a félidõ elején bejött emre almeyda helyére.hogy megmondtam.küldtem sms-t zacchnak.

Matthewpamer
na meg persze jöhetne el chino(recoba) is.

Matthewpamer
húha, 1.félidõ vége,inter-marseille 0:0
bejöhetne emre,almeyda helyére

Buddy
na most már pattoghatna a Celtic, mert ez így nem jó

csum666
elkéstem😊

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

csum666
1-0

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

Matthewpamer
jó kis meccs.1:0

zaki
bazeg, jó, hogy mutatják a villareal-celtic meccset, én meg csak most kapcsolok oda

Matthewpamer
zsír.szegény marseille...
inter megalázza