7619
-
Thanatos #4299 jah és a nagy corpolás közepette ne hagyjuk ki a factional warfare-t se, az is érdekes lehet aki szeretne pvp-zni, de nem akar leköltözni 0.0/lowsecbe rögtön :) -
Thanatos #4298 meg van még a tase az atlas ally-ban tudtommal, illetve régebben voltak valami highsec kiképző corpok is, azok léteznek még? -
Morinad #4297 Egyébként van pár cég. A régebbiek majdnem mind a HUN köré csoportosulnak. Ilyenek, mint az FGC, JMU. Az most egy nagy vegyes társaság, a HUN vezetésével, aminek az a lényege nagyjából, hogy a HUN megmondja mi lesz, akinek tetszik az marad, akinek nem az megy. Persze ezzel főleg a HUN jár jól, szóval a többiek nem nagyon rúgnak labdába. Ha kezdő vagy, vagy nincsenek nagyobb terveid jó lehet, mert egyébként kiegyensúlyozottan működő corpok.
Van még Irmalinban is egy corp, akik ott kalózkodnak, meg agenteznek (talán a PPP?) nem tudom, de Irmalin localon biztosan megtalálod őket :)
Aztán valakik beköltöztek egy wormhole-ba, az eve-online.hu-n kerestek oda arcokat egy darabig.
Nem rég alakult egy Hungarian Bastardz (vagy hasonló) nevű cég. Ők kezdők még, esetleg kezdőként az is érdekes lehet.
Biztosan van még sok más cég is, akikről nem tudok. (van egy HUN nevű csatorna a játékban, esetleg ott is lehet próbálékozni) -
#4296 Ja és köszi az infókat te voltál az 1-etlen aki akart is válaszolni! -
#4295 Ez igaz én is voltam más mmokban külföldi klánokban és más volt a légkör (persze ellenpélda mindenre van) csak alapból az "övéihez" húz az ember szíve bár az ilyen pofára esések engem is elgondolkodtatnak :) -
Thanatos #4294 jah és még annyit hogy tudtommal van 0.0-ban, lowsec-ben, és highsec-ben is magyar cég, szóval tényleg mindenre van nyitott lehetőség :) -
Thanatos #4293 ugyan ezeket a válaszokat te magad írtad le de ettől igazából még mind megállja a helyét :D
amúgy én spec nem csipem nagyon magyar csoportosulásokat eve-ben, de ez már ízlés kérdése, meg nem is értem miért kötelező nemzetiségi alapon céget választani, lehetőség van millió, mindenki megtalálja ami neki kell, ez a szép az eve-ben :) -
#4292 kb. 31 hsz kellett és megkaptam amire vágytam -
Na ez már vicces. -
Thanatos #4290 igen van sok magyar aktív klán(cég)
a játék jobb mint valaha
ha valamire kíváncsi vagy akkor kérdezz bátran :) -
#4289 WoW al semmi bajom írhatott volna WHO-t Conant L2-t vagy Hello Kitty online-t is ezekkel 1 kivételével mind játszottam :). Engem inkább az zavar ,hogy "csipöböl" normális kérdésre az a válasz ,hogy azt sem tudom hova írok. -
#4288 Humorérzékemmel semmi baj de te inkább megszégyeníteni akartál azzal ,hogy azt sem tudom melyik fórumba írok.
Szerintem amit írtál az bőven kimerítette a sértő/ellenséges hsz fogalmát és mivel a kérdéseimre azóta sem érkezett válasz ezért jogosan merült fel bennem az ,hogy te csak flamelni akarsz.
Ha nem így lenne akkor most nem sértegetnél ("nincs humorérzéked .... flame fogalmával nem vagy tisztában") hanem válaszolnál a korábban feltett kérdésekre. Miért nem tudsz kulturáltan sértés nélkül a kérdésekre válaszolni?
Feltettem 2 kérdést amire az lett volna a normális válasz ,hogy igen van sok magyar aktív klán(cég) és a játék jobb mint valaha de ha valamire kíváncsi vagy akkor kérdezz bátran... vagy valami hasonló de inkább fontosabbnak találtad ,hogy az első mondatodban sértegess számomra csöppet sem vicces módon mégis milyen reakciót vártál?
Ha már flame nélkül nem tudsz hozzászólni akkor minek írsz ide persze tudom erre mi a sablon válasz: ki vagyok én ,hogy megmondjam neked mit tegyél.... -
#4287 xilofon ?
Jah, neked tenyleg nincsen humorerzeked. Ellenben kipattant a drama a Wow leirasa miatt.
De tenyleg, most mi a baj a wowwal ? Mi ez az utalat vele szemben, ha leirja valaki, egybol megszolal a veszcsengo ? Szerintem nem, aki erre bedinkul, az beteg, mar pardon. -
Morinad #4286 Akkor nekem sincs humorérzékem :9 Azért kíváncsi vagyok. Aki szerint Haxored hozzászólásai viccesek/humorosak voltak, írjon egy x-et. -
#4285 Meddig fogsz még ezen lovagolni? Arról nem én tehetek, hogy nincs humorérzéked. Vagy a flame fogalmával nem vagy tisztában? -
#4284 Köszi! Igazából azért írtam ide ,hogy némi infót kapjak a játék mostani állásáról mert Aion meg EvE közül nem tudtam melyiket válasszam :).
Haverok a rózsaszín pandamacikat ölik a csodaszép szivárvány alatt (Aion) nekem viszont jó emlékeim vannak EvE-röl ezért nem tudtam dönteni. Fontos volt az is milyen társaságba kerülök de ha ez a magyar EvE közösség és tényleg ennyire fontos az ,hogy céget mondok vagy klánt (fontosabb annál minthogy értelmes infókat mondjanak a játékról) akkor asszem nekem is a vágott szeműek között a helyem ott ahol szívesen látnak egy új/visszatérő játékost. -
#4283 ez esetben jeff-l értek egyet, de gondolom ez senkit nem érdekel..
a lényeg az, hogy szeretettel vártok minden visszatérőt..:p -
#4282 no comment -
#4281 rövid nagyon a memóriád... tagadod vagy sem de a "Izé, nem a wow-val kevered?" beszólásod eléggé kimeríti a flame kategóriáját és nem kell a kamuduma.
Obvious Troll is Ovious -
#4280 Én biztos nem flame-eltem, szóval max magadra érthetted a flame elkezdését. -
#4279 Szerintem annyi szereplő nincs és annyira nem is szerteágazó de ha jó a vége akkor jöhet :) -
#4278 Akarom mondani melodrama on :D -
#4277 Semmi ilyen csak zavar ez a jó magyar szokás ,hogy fogadjuk az ismeretleneket flammel mert attól nagyobb lesz az e-peen. -
#4276 Drama on :D -
#4275 Először is nem flamelni jöttem az összekeversz magaddal. Én kulturáltan kérdeztem neked ez sem megy (hívd azt barátodnak aki az is ,hidd el én nem vagyok az). Az ilyen emberek miatt mint te olyan a magyar közösség amilyen inkább nézz magadba és gondolkozz el ezen.
Ha visszaolvasol leírtam ,hogy ha valaki kicsi lelkét megbántottam volna mert ennyire magáénak érzi a játékot akkor sajnálom. Azért írtam ide mert gondoltam szívesen segítenek (tévedtem persze gondolom vannak itt normális emberek is) e helyett ilyen emberek flamelését kell olvasgatnom 0 hasznos infó mellett. Míg ha írok egy külföldi oldalra akármilyen játéknál azért sokan vannak akik segítenek büszke lehetsz magadra ,hogy te nem ezek közé tartozol mert te jobbnak érzed magad akkor ha beszólsz a másiknak. Morinadnak igaza volt :) nem az életkor az ami számít attól mert valaki kora alapján felnőtt még viselkedhet gyerekes módon. -
#4274 Te meg utánanézhetnél, hogy EVE-ben cégek vannak, ha már flamelni akarsz. És az, hogy te nem találtad meg magyar csoportokban a megfelelőt, a te problémád. Ezt bírom, amikor jön egy kívülálló, mond valamit, kijavítják, és már mindenki fasz is hirtelen. Ez pont rólad árul el valamit barátom... -
#4273 hidd el sztem itt mindenki beszólna neked mert cég helyett klánt írtál, engem mikor kezdtem annakidején kellőképp kioktattak hogy még véletlenülse jusson eszembe a klán szó ha eve-el játszom :) -
Morinad #4272 ez igaz. az eve-online.hu az minősíthetetlen még ehhez képest is :) persze ez nem mentség :)
Az életkorral pedig nincs összefüggésben. Az EVE játékosok jelentős része nem fiatal, de ez nem befolyásolja őket abban, hogy szégyent hozzanak önmagukra a hozzászólásaikkal. -
#4271 no igen főleg ezért voltam külföldi klánban Conanban és WHO-ban is mert kulturáltabbak segítőkészek az emberek bár lehet inkább ez az életkorral van összefüggésben -
#4270 Ha azt hiszed, hogy az eve-online.hu jobb akkor nagyot fogsz tévedni, ott még hamarabb flémelnek szét :) -
Morinad #4269 Az EVE közösség nagy része ilyen :) sajnos -
#4268 Vicces....
Először:az történelem t betűvel nem "törénelem" ha mozillád van az alapból aláhúzza a helyesírási hibákat de látszik ennek ellenére is sikerül....
Másodszor voltak magyar nemesi klánok.
Olyan 1700 nemesi klán élt Magyarországon a 15. század környékén legalább annyi eszed lehetne ,hogy utána néznél ha már flame-elni akarsz...
Szép ez a magyar sg-s eve közösség kérdeztem valamit kulturáltan és kaptam rá 3 flame-et.Tudom ha nem tetszik nem kell ide írni de azt hittem ennél értelmesebb emberek írogatnak ide...tévedtem -
DeviloftheHell #4267 törénelemben sem voltak magyar klánok csak törzsek szoval vmit piszkosul keversz a wow-al :D -
#4266 a wowos beszólás nem tetszett -
#4265 Neked mibajod? -
#4264 Nagy cég alatt mit értesz? Hány aktív tagja van? -
#4263 Attól mert itt cégnek hívják őket még ugyanaz mint máshol a klánok de ha ezzel beletiportam valakinek a kis lelkébe akkor bocsánatot kérek érte. Nyilván fontosabb ebbe belekötni mint kulturáltan válaszolni. Szép magyar szokás egyből flamelni valakit aki nem a naponta ide írogató 3-4 ember közé tartozik. -
#4262 Talán próbáld meg értelmezni amit írtam aztán rájössz -
#4261 Izé, nem a wow-val kevered?
Amúgy ja, magyar cégek vannak. -
DarkBlade #4260 Klánok?
Klán az nincs... se magyar, se külföldi.
Csak sok magyar cég, nagy és kicsi is dögivel.