EVE Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A halál csupán a kezdet...
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Inkább kiröhögöm magam, mint szomorkodjak, hogy hogyan lehettem ekkora hülye! <#hehe>#hehe> Az "elveszett" millókat (asszem cakkum-pakk felszereléssel együtt kb. 5-6 M ISK lehetett) pedig ma visszaszerzem, hála a nyugis munkahelynek, és a sok bányának! <#nezze>#nezze>
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
Inditsd ujra a klienst utana altalaban jo lesz.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Amugy pedig sok sikert a programok es weboldalak hasznalatahoz.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Köszi a linkeket, sokat fogom használni õket! <#worship>#worship>
Segedprogramok:
Aktualis Eve Fitting Tool elerhetosege (Fittelesi segedprogram, amivel lathatjuk az aktualis skilljeinkkel hogy tudjuk legjobbn a hajot felkesziteni)
Evemon (Karakterfejlesztesi segedlet,amivel megtervezhetjuk a tanulasi folyamatokat)
Figyelemremelto weboldalak:
http://www.eve-guides.com/ (Eve utmutatok, Angol)
Evegeek (kalkulatorok gyujtohelye)
Agent lokator (Ugynok kereso agantezoknek, az oldalon a kereso ugynokok elerhetoseget is megtalalhatjuk)
Jumpplanner (kapital pilotak elengedhetetlen segedeszkoze, amellyel kiszamithatok az ugrasi tavolsagok az adott skilljeinkkel)
Eve Central (A piaci arak valtozasait figyelemmel kiserhetjuk az oldalon)
Lp Store kereso (Mint a neve is mutatja az LP storekban kereshetunk, hogy melyik NPC cegnel, mihez ferhetunk hozza)
T3 hajo subsystemek fittelesi oldala, Adatbazis es hasonlo segedletek tarhelye
Penzt meg egyszeruen lehet transferalni a masik karakternek a Give money menubol, csak eloszor meg kell keresni a Peoples & Places kozott azt a karaktert akinek penzt akarsz utalni , majd jobb klikk a nevre es mar latni is fogod a lehetoseget a penzkuldesnek
Amugy vigyazzal, azok a szemet kalozok majd jol megfingatnak kezdokent es lehet en leszek az egyik. 😄
Na még egy láma kérdés. Ha két karakter indítok egy accon, akkor a pénzük nem közös, ugye? Ha nem közös, akkor tudok adni pénzt a másik karimnak valahogy?
A "galactica" csatornán beszélhetsz velük.
SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild
Valoszinuleg mindkettot uzik meg empireben...
Grabo: sztem a legjobb lenne, ha keresnel egy empireben elo korpot, es tarsasagban banyasznal 😊 Nemcsak azert mert konnyebb, hanem azert mert hatekonyabb is. Attol ne tarts hogy haszontalan vagy esetleg meg tul kezdo - a legtobb ember es korp tart karokkal varja a jatekosokat (legalabbis 1-1.5 eve meg igy volt empireben)
Bár nem kap rá bónuszt a gallente, de eléggé meglepõ lehet amikor nem tudják megtörni a pajzsát 😊
A halál csupán a kezdet...
Szerintem amugy nem az a legfontosabb egy hajo megitelesenel, hogy alapbol mennyi armorja, capacitorja, shieldje stb van, hanem az hogy:
1. Mennyi high/med/low slotja van *
2. Mire kap bonuszt
3. A skilljeid alapjan te mennyire dobsz meg ra a hajo statjaira.
*PVE szempontbol a slotok elosztasa nekem ezt szokta jelenteni
sok high slot: nagy tuzero
sok med slot: shieldre gyurhato hajo
sok low slot: armorra gyurhato hajo
Mint minden alapelv alol, termeszetesen vannak kivetelek (pl drone hajok, ahol a tuzero nem a high slotokra szerelt fegyverekbol jon igazan, hanem a droneokbol - lasd Dominix), de az elejen ez az okolszabaly azert segit.
Attol lesz jol pancelozott egy hajo, amit rateszel, nem attol hogy alapbol mennyi az armorja. Raadasul nem is az armor/shield mennyisege a donto, hanem hogy a negyfele sebzestipusbol mennyi a resisted, es hogy konkretan mivel lonek rad a kuldetesben.
Ja, es egy nagyon fontos dolog: ha majd tankolhato hajod lesz, vagy pajzsra vagy armorra gyurj, attol fuggoen hogy med vagy low slotbol van sok - sose egyszerre a kettore. Kezdokent en mindent shieldre probaltam gyurni, tan vmi rossz beidegzodes miatt hogy a shield az elso vedelmi vonal ezert ott kell vedekezni - na ez gallentekent a legnagyobb butasag volt.
Neha annyira szanalams, amit csinalnak.
Foleg mivel en amondo vagyok hogy Pve-ben kezdoknek elobbre valo a vedelem, mert hajot nehezebb potolni mint azt az idot amivel lassabb a kuldetes elvegzese eleinte.
Nem tudom, hogy állsz skillekkel/pénzzel, de a Scorch nem olcsó (az L változat darabára átlagosan 700-850 ezer ISK köröl mozog Jitán). Én is leginkább lvl4-es küldiknék használom, és ott is csak azokra a hajókra, amelyek 30+ km-re orbitálnak. Alatta Ultraviolet, X-Ray és Multifreki távolságtól függõen.
Nem akarom elvenni tõle a kedved, csak tudd mire számíts.
What\'s your excuse?
Egyrészt, drága. Másrészt Amarroknál az alap kristályok örök idõkre veled maradnak, míg a frakciósok kb. 4000, a tech2-es kristályok pedig kb. 1000 lövést bírnak, és széttörnek. Küldikre egyedül a Scorch kristály javasolt, ha Pulse puskákat használsz. Az megéri az árát. 😊
A frakciós lõszerek azért drágák, mert csak Loyality Store-ból lehet õket venni. Jobbak valamivel, de ezt kevés skillel/kis hajók esetén nem számít sokat. Leginkább PvP-ben szokták õket használni.
Más, javaslom tegyél be több fajta kristályt is a raktérbe, de Multifrequencyt mindenképpen.
What\'s your excuse?
Egy másik kérdés, amire kíváncsi lennék: tegnap vettem a fegyverembe (Medium Afocal Maser I) kristályt, eddig Xray S volt benne, most pedig egy Amarr Navy Xray S van benne. Az érdekelne, hogy miért ennyire drága ez a cumó, hiszen az alap Xray S 4.000 ISK körül van, az Amarr Navy-s változat pedig 400.000 ISK, pedig sebzésben/tûzgyorsasában nem sok különbséget tapasztaltam...
Tudnátok ajánlani nekem Amarr hajót Agentezésre? Jelenleg Executioner-el tolom, és gondoltam lassacskán lecserélem, hogy kicsit veszélyesebb küldetéseknek is nekiállhassak. Köszönöm a segítséget elõre is!
Bug, ha a következõ 2-3 javító patchben javítják.
Komoly Bug: ha a következõ content patchig vagy csak akkor javítják.
Feature, ha a következõ content patchben sem javítják.
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Az apocrypha -óta a tesztszervert frissítették 6x, most járnak a 86632 -es buildnál, hamarosan jön ide is egy jó kis patch ~300Megás.
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
Nem sok orvoslat van ezekre, maximum annyi, hogy varni a kovetkezo patchet, hogy javitsak oket.
A legutóbbi patch óta gondom van. Egyrészt lövéseknél csak recseg a hangfal, másrészt pedig ha a hajómat már leamortizálták és jön a füst belõle, régen szép volt, most meg ilyen 2D-s gusztustalan pamacsok szállnak. Ultragáz. Drivert is cseréltem, játszogattam a beállításokkal de semmi. Találkozott valaki ilyensmivel?