EVE Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az EVE közösség nagy része ilyen 😊 sajnos

Jeffjohnson
Vicces....
Elõször:az történelem t betûvel nem "törénelem" ha mozillád van az alapból aláhúzza a helyesírási hibákat de látszik ennek ellenére is sikerül....

Másodszor voltak magyar nemesi klánok.
Olyan 1700 nemesi klán élt Magyarországon a 15. század környékén <#mf1> legalább annyi eszed lehetne ,hogy utána néznél ha már flame-elni akarsz...

Szép ez a magyar sg-s eve közösség kérdeztem valamit kulturáltan és kaptam rá 3 flame-et.Tudom ha nem tetszik nem kell ide írni de azt hittem ennél értelmesebb emberek írogatnak ide...tévedtem

törénelemben sem voltak magyar klánok csak törzsek szoval vmit piszkosul keversz a wow-al 😄

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

Jeffjohnson
a wowos beszólás nem tetszett

ollie
Neked mibajod?

Jeffjohnson
Nagy cég alatt mit értesz? Hány aktív tagja van?

Jeffjohnson
Attól mert itt cégnek hívják õket még ugyanaz mint máshol a klánok de ha ezzel beletiportam valakinek a kis lelkébe akkor bocsánatot kérek érte. Nyilván fontosabb ebbe belekötni mint kulturáltan válaszolni. Szép magyar szokás egybõl flamelni valakit aki nem a naponta ide írogató 3-4 ember közé tartozik.

Jeffjohnson
Talán próbáld meg értelmezni amit írtam aztán rájössz

ollie
Izé, nem a wow-val kevered? <#idiota>

Amúgy ja, magyar cégek vannak.

Klánok?
Klán az nincs... se magyar, se külföldi.
Csak sok magyar cég, nagy és kicsi is dögivel.

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

Jeffjohnson
Sziasztok!
Kb.1,5-2 éve nem játszottam EvE-el. Mi a helyzet most a játékkal vannak még nagy létszámú magyar klánok?

ollie
De, a tied eltûnik. <#vigyor1>

Jakuza001
Addig lehet felvenni

Nethyrrea
aranyos kis hajó ez a zephyr, reggel még gyorsan megnéztem melóbamenet elõtt otthon 😊

nyugtassatok hogy a cucc végleges, és a jan 6-i dátum nem azt jelenti hogy akkor eltûnik, hanem csak azt hogy addig lehet "felvenni".

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Troyan
ja még egy. Mi a rák van a szeróval? 😊

FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X

Troyan
Köszönöm a válaszokat! Azért megyek BS-re mert a harbinger elvesztése mély sebet ejtett rajtam és nem hiszem hogy egy új harbingerre rá tudnák nézni ujra. Eszembe fogja juttatni azokat a régi szép idõket... szipp <#szomoru1>
Rámegyek a cap stabilra és meglátjuk ki tudom e szedni a fregákat mire a közelembe érnek. Ha sok gond lesz akkor pulse lézert is megpróbálom. Adaptive nanot mindenképpen kipróbálom még nem használtam soha.

[NST]Cifu
BS-el azért már lehet LvL4-ezni, LvL3-ra szinte majdnem mindegy milyen alap PvE fittel mész, ha a hardenerek megfelelõek, ellenben LvL3-ban több a frig/cruiser, amiket bajos lesz elkapni, ha közelebb érnek.

Ugyan Amarr hajók terén nem vagyok járatos, de saját vélemény:

-Miért nem Meta 3-as vagy 4-es cuccokat raksz fel legalább?

Low slot:

2-2 célirányos hardener és 1 Adaptive Nano Membrane, 1 Large armor repper, a maradék helyre mehet Heat Sink. LvL3-on szerintem elég 1-1 célirányos hardener és 1 adaptive nano, a felszabadult két helyre meg mehet két targeting computer.

Med:

Gyors EFT alapján én azt mondom, hogy lehet jobban jársz 3 Cap Recharger II.-vel, és akkor legalább nincs akkora gond a cappal.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

még annyi, hogy ha van pénzed meta 4-es cuccokra, azokkal majdnem a T2 szintet kapod, persze borsos áron.

Hát ezt így nehéz értékelni. lvl 3-ban a BS simán tankol majd. a probléma 2 dolog lehet. az egyik, hogy a nagy lézerekkel nem nagyon lehet rendesen lõdözni a cruiser és fregatt hajókra. Fõleg a drónokra leszel utalva. A trackinget ha kicsit felturbózod, akkor kicsit jobb lehet a dolog.

Az pedig, hogy mennyi resist kell majd, az nagyban függ a skilljeidtõl. Ajánlom eft-ben csináld meg a fittet a karaktered skilljeivel és ott látni fogod mi a helyzet.

Fontos még, hogy cap stabil legyen a fitt. Ha nem az, akkor a lézereid és a hardenerek leállnak (meg a repperek is).

Könnyen lehet, hogy rossz skillekkel jobban jársz egy jobb BC fittel, mint egy rossz BS-sel.

Troyan
Üdv, kiszedtek a gonosz warp scrambelõs frega rat-ek a harbimból ezért bs-re váltok a mai nap. Skillek még nincsennek TII-es szinten, de lvl3-at már egy TI-es Armageddonban szeretném folytatni. Mit szóltok az alábbi fitthez?

7x Dual Heavy Beam Laser I
Vagy Drone link, vagy Nosferatu még nem tom.

2x cap recharger II
Itt nem tom, hogy tracking enhancert tegyek, vagy inkább AB-t és tracking computert a lowba. Vagy inkább még egy cap rechargert?

3x LCCC

3-4 armor hardener I
1 vagy 2 Large armor rep I (kettõ már sok lenne ennyi resistel?)
Tracking computer ha enhancer nincs med-ben
2x Heat sink I

Valag light drone a warpos fregák ellen 😊 meg egy csapat medium.

Köki

Érdekes jószág lesz.

Troyan
Kapunk karácsonyi ajándékba egy scannelõs hajót, melyet a Sleeperek nem támadnak, mintha podban lennénk NPC-knél. Zephyr a neve.

Zephyr

Fenrir
Most raktam be a large energy turret 5-öt, most 19 napig be sem kell logolnom 😄

A halál csupán a kezdet...

Jakuza001
Hat aki csak azert lep be hogy skillt valtson, de opra se jon el soha, annak tenyleg szar. 😄

Nethyrrea
sb audigy, eddig nem tapasztaltam hang csúszást vagy ilyesmi. az eve built in idegtépõen andalító prüntyögés-zenéjét meg alapból kikapcsolom

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Érdekes.
Tartalmas.
Drága... xD

Fenrir
Jó xar.

Jakuza001
Na es ujoncok, milyen Irmalin ? 😄

Fenrir
Suppress turret sound 😊

[NST]Cifu
Erre az egyik általános EvE beszólást tudnám idézni: "Az EvE-nek van hangja?!?" :Ð

Troyan
Köszönöm, akkor feltolom a zenét maxra és nem érdekel hogy kihagy a lézer hangja 😄 Bárha más hangkártyával nincs gond vele, akkor megfontolandó lehet a csere.

[NST]Cifu
Az ágyúk hangjával mindig is volt gond, nálam sem mindig hallani (ATi HDMI (Realtek HDMI Audio), elõtte Aureon PCI 7.1 hangkártya). 20+ hajó esetén egy Radeon 4870 is elkezd belassulni, ha minden maxon van.

Jita rossz példa, ott 600-1200 ember van jelen egyszerre egyetlen rendszerben, bizony ott a szerver terhelése durva.

Szóval szvsz ezek általános jelenségek.

Troyan
Hali, több helyen olvasgattam, hogyan lehetne a performanszt javítani a játékban. A gépem c2d 6400, 8800 gts 320 mb 2 giga ram. 1600x1050 ben játszom minden high-on. De olyan küldikben ahol 20 hajó lõ rám a hangok csusznak. Vagy nincs is turret hang. Olvasgattam hogy a Realtec hangkártyákkal valami gond van. Nem nagyon értettem. Illetve pld Jita 4-4 elõtt állva ha pörgetem a kamerát vagy zoomolok akkor beszaggatok, leesek a max 60 fps-rõl. Elkezdtem kikapcsolgatni a shadowt meg valami sun témát és hát annyira nem javult. Vagy ez csak lag Jitában? Köszi

nyirog
valami shenji, vagy shensou - ehhez hasonló

Fenrir
Dogtag. Gondolom kilõtt frakciós npc-t, azokból esnek ilyenek.

[NST]Cifu
Ha megölsz valakit (kilövöd a podját), akkor a hulláját (Corpose) tudod beszedni a világûrbõl. A dögcédula neve pontosan mi?

nyirog
de már megvan a dögcédula 😄 ott pihen az ûrállomáson az items-eim között, am ja én is tudom h nem fogok senkit se lezúzni pvp-ben de ha már valahogyan sikerült... 😄, mondjuk sokat fizettem a dögcéduláért: jól megtorolták a dolgot és a rombolóm bánta 😄

Nem szinte, hanem 100% 😄
Ezért nem is akarok trialozni, mert arra jó, hogy aki tök ismeretlen a világba, az valamilyen bepillantást nyerjen, de másra nem igen :S

Positive Mental Attitude

Roger6
Nem akarlak elszomorítani, de trial acc végén szinte senkit sem fogsz PVP-ben lezúzni, ez szinte 100%.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

nyirog
megoldottam: újra raktam a picsába az egészet, így most elveszítettem egy napot a trialból :\, na mindegy 😄, utolsó nap aki nem barátai annak neki megyek fegyverrel (persze csak ha látom h van esélyem a gyõzelemre). Amúgy mit tudok kezdeni a dögcédulákkal (?) - megöltem egy körözött akárkit és kipakoltam a cargo-ját és volt benne egy dögcédula de fingom nincs h mit kéne vele kezdeni, köszi a választ 😊

nyirog
nem, szerintem nem egyre gondolunk, az asztalon rákattintok az ikonra és ott jön be a dominion -nak a képe -> ez eltûnik és utána semmi :S

ollie
Vársz 1-2 percet utána? Nekem is kb ennyi idõ kellett, hogy kiírja, van frissítés.

nyirog
semmit, megpróbálom elindítani a játékot az asztalról és bejön az üdvözlõkép a dominioné aztán ennyi :S

ollie
miért, mit ír ki?

nyirog
az új patch óta csak én nem tudom elindítani a játékot?

ollie
Ha elkap valaki útközben, ja. <#vigyor1>

Ott max csak akkor, ha lesz más is a rendszerben. 😊

nyirog
de ott megdöglök akkor nem ? 😄

persze közelrõl az igazi... 😄

ollie
Csak egy bolygó, meg a kapu jó messze a bolygótól. Érdemes megnézni.

nyirog
Amúgy mi van abban a rendszerben ahol az EVE gate van? tervezem h elnézek oda mielõtt lejárna a trialom.