EVE Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elõször:az történelem t betûvel nem "törénelem" ha mozillád van az alapból aláhúzza a helyesírási hibákat de látszik ennek ellenére is sikerül....
Másodszor voltak magyar nemesi klánok.
Olyan 1700 nemesi klán élt Magyarországon a 15. század környékén <#mf1>#mf1> legalább annyi eszed lehetne ,hogy utána néznél ha már flame-elni akarsz...
Szép ez a magyar sg-s eve közösség kérdeztem valamit kulturáltan és kaptam rá 3 flame-et.Tudom ha nem tetszik nem kell ide írni de azt hittem ennél értelmesebb emberek írogatnak ide...tévedtem
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
Klán az nincs... se magyar, se külföldi.
Csak sok magyar cég, nagy és kicsi is dögivel.
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
Kb.1,5-2 éve nem játszottam EvE-el. Mi a helyzet most a játékkal vannak még nagy létszámú magyar klánok?
nyugtassatok hogy a cucc végleges, és a jan 6-i dátum nem azt jelenti hogy akkor eltûnik, hanem csak azt hogy addig lehet "felvenni".
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Rámegyek a cap stabilra és meglátjuk ki tudom e szedni a fregákat mire a közelembe érnek. Ha sok gond lesz akkor pulse lézert is megpróbálom. Adaptive nanot mindenképpen kipróbálom még nem használtam soha.
FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X
Ugyan Amarr hajók terén nem vagyok járatos, de saját vélemény:
-Miért nem Meta 3-as vagy 4-es cuccokat raksz fel legalább?
Low slot:
2-2 célirányos hardener és 1 Adaptive Nano Membrane, 1 Large armor repper, a maradék helyre mehet Heat Sink. LvL3-on szerintem elég 1-1 célirányos hardener és 1 adaptive nano, a felszabadult két helyre meg mehet két targeting computer.
Med:
Gyors EFT alapján én azt mondom, hogy lehet jobban jársz 3 Cap Recharger II.-vel, és akkor legalább nincs akkora gond a cappal.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Az pedig, hogy mennyi resist kell majd, az nagyban függ a skilljeidtõl. Ajánlom eft-ben csináld meg a fittet a karaktered skilljeivel és ott látni fogod mi a helyzet.
Fontos még, hogy cap stabil legyen a fitt. Ha nem az, akkor a lézereid és a hardenerek leállnak (meg a repperek is).
Könnyen lehet, hogy rossz skillekkel jobban jársz egy jobb BC fittel, mint egy rossz BS-sel.
7x Dual Heavy Beam Laser I
Vagy Drone link, vagy Nosferatu még nem tom.
2x cap recharger II
Itt nem tom, hogy tracking enhancert tegyek, vagy inkább AB-t és tracking computert a lowba. Vagy inkább még egy cap rechargert?
3x LCCC
3-4 armor hardener I
1 vagy 2 Large armor rep I (kettõ már sok lenne ennyi resistel?)
Tracking computer ha enhancer nincs med-ben
2x Heat sink I
Valag light drone a warpos fregák ellen 😊 meg egy csapat medium.
Köki
Zephyr
A halál csupán a kezdet...
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Tartalmas.
Drága... xD
Jita rossz példa, ott 600-1200 ember van jelen egyszerre egyetlen rendszerben, bizony ott a szerver terhelése durva.
Szóval szvsz ezek általános jelenségek.
Ezért nem is akarok trialozni, mert arra jó, hogy aki tök ismeretlen a világba, az valamilyen bepillantást nyerjen, de másra nem igen :S
Positive Mental Attitude
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Ott max csak akkor, ha lesz más is a rendszerben. 😊