EVE Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok! Vannak tört szerverek a játékhoz? Sok helyen utánaolvastam, de konkrét választ eddig nem kaptam!
Hát, sokszor gondolkodtam hogy hozzácsapódok valami külföldi brigádhoz, fõleg mivel éjszakai bagoly vagyok, amikor a hazaiak nagy része már alszik (a legtöbb közös esemeny mindig akkor fejezõdött be amikor este 9-10 fele beléptem játszani).

Amúgy igazán bajom nem volt senkivel, csak sokszor láttam amikor két magyar ember/cég állandóan marta egymást. Sokszor évekkel ezelõtti dolgokért...

ollie
Az IMPULSE-on most 1900Ft az EVE Online 1 havi elõfizuval.

ollie
A Steam-es akció már sajnos rég nem él.

Jeffjohnson
Annak az akciónak vége szerintem mert most néztem 20 euro a játék és már meg is vettem az Aion-t mindenesetre köszi ha mégis úgy alakulna a jövõben ,hogy EvE ezek feltétlenül rád írok 😊 esetleg a távoli jövõben egy messzi-messzi galaxisban (Star Wars:TOR).

lammaer: ezt szomorúan hallom ilyesmivel még egy mmoban sem találkoztam csak elvétve persze biztosan vannak normális magyar corpok is csak bujkálnak 😊

Ellenben én voltam sok külföldi klánban, ahol kifejezetten jó a hangulat. Még a szerbek is nagyon kedvesek és segítõkészek. Szóval ha beszélsz angolul mondjuk közepesen, akkor már jó is.

"Igazából csak az EvEtõl vették el a kedvem "

Inkabb koszond meg nekik, hogy megmutattak milyen a game - sajnos ingame is sokszor hasonlo a hangulat. Keshegyre meno vitak, armanykodas, a magyar korpok olik es szopatjak egymast 😊

Szokas az EVE kozossegben buszkenek lenni arra, hogy sok tekintetben olyan mint a valo vilag. Mentalitasban is 😊

Miért nem lehet javítani a hozzászólást? 😊

Egyébként ha még érdekel a játék a Steamen most 5 USD a játék (ez tartalmaz 30 nap játékidõt) és meghívóval egy +21 nap. Szóval 900 forintért 51 napig próbálkozhatsz. Ha érdekel, add meg az e-mail címed PM-ben. (remélem van itt ilyen 😊 )

Jeffjohnson
Semmi gond én jókat röhögök ezen 😊régen én is idegbõl próbáltam válaszolni a flamre és idegesített a dolog de sokkal jobb így kulturáltan mondani és ahogy nézem pont ez az amitõl a helyi "okosak" tépik a hajukat van már "ribanc" caps lock-al szánalmasózás ,értelmi képességeim szidása minden <#vigyor2>

Lehet nem ez a legkifinomultabb válasz a flamere de csak idegesíti õket mert ahogy írtad ahhoz vannak szokva ,hogy leflamelnek valakit aztán az illetõ eltûnik de ha nem így van már egybõl dühbõl írogatnak (aztán majd nemsokára tagadják ezt). Igazából csak az EvEtõl vették el a kedvem de sebaj majd Aionozok.

Köszi azért mert te azon kevés ember között voltál aki kiállt mellettem és válaszolt a még az elején feltett kérdéseimre. Minden jót és további jó gémelést 😊

Jeffjohnson
Attól mert sértegetsz még nincs igazad max te leszel szánalmas mert másképp már nem tudod kifejezni magad. Pihenned kellene lenyugodni átgondolni mit akarsz írni hátha akkor megy kulturáltan is.Esetleg gondolkozz el azon ,hogy miért is kell flamelni segítség helyett de csak ,hogy téged idézzelek akkor tedd ezt " ha van elég eszed" ami a nagybetûs kijelentésed után meglehetõsen kétes.

Pontosan mi is fáj neked? Az ,hogy nem szeretem ha flamet kapok segítség helyett és ezt szóvá is teszem? Tényleg ez ennyire fáj neked. Színvonal az egyre magasabb de sebaj. Játékról továbbra is 0 infót mondtál mehetsz a többi flamer közé.

Egyébként elárulok egy titkot ha 1 napig kibírjátok ,hogy nem flameltek akkor eltûnök Aionozni.Ha nem akkor addig rinyálok míg abban nem hagyjátok a flamelésem. Ott a kérdésemre nem flame érkezett hanem kulturáltak voltak kaptam egy trial meghívót is ,azért nem minden mmo sg-s topicja egyforma legalábbis lehet ,hogy az oda írók értelmesebbek tisztelet annak a két embernek aki itt értelmesen tudott/akart válaszolni a többi meg hmmm ahogy lentebb írták no comment ha továbbra is így fogadtok minden új embert nem sok magyar fog játszani ezzel az egyébként jó játékkal <#vigyor3>.

Mindez mibõl is indult? Klánt írtam cég helyett biztos rém fontos és csak ettõl különleges az EvE...<#gunyos1>

Ez a frankó. Valaki kérdez valamit, beszólnak neki, szóvá teszi, aztán a végén már õ a szánalmas. Miféle morál ez?
Az, hogy a védekezése nem a legügyesebb, vagy mert nem akarja annyiban hagyni, hogy valaki bunkó vele, attól még nem szánalmas. Az inkább a szánalmas, hogy már beépült a fórum közösségébe, hogy ha helyi bunkóval találkozol lapíts, mert olyan sokan vannak, hogy tuti nem jössz ki jól. Elképesztõ.

Roger6
SZÁNALMAS VAGY (majd gondolkozz ezen el, ha van elég eszed)

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Jeffjohnson
Miért is rinyálok pontosan? Segítek azért mert a hozzád hasonlók inkább szájkaratéznek minthogy segítsenek. Tudod nem muszáj pejoratív szavakat használni ahhoz ,hogy odafigyeljenek rád bár biztosan nehéz értelmesen kifejezni magad de majd ha nem csak flamelni hanem segíteni akarsz akkor szólj ,hogy odafigyeljek mert így max csak nevetni tudok rajtad.

Jakuza001
Mar pardon de aki itt szajkaratezik az te vagy.
Javaslom szamolj utana a hozzaszolasaid szamanak.
Raadasul ugy utsz mint egy rossz ribanc..... jah es ugy is rinyalsz 😄DDD

I Know Kung Fu !!!! 😄

JuanG
"Hungarian Bastardz" ... Ez tetszik 😛

Régóta nem toltam az EVE-t, de most van 5 napos free reactivation, cirkálok az ûrben egy kicsit 😄...én csak a hangulata miatt szoktam évente 1 hónapra elõfizetni, sajna annyi idõm nincs hogy komolyabban foglalkozzam a játékkal, pedig ennyire összetett rpg-t még nem láttam 😛

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Jeffjohnson
"Amúgy ja, magyar cégek vannak." ez lenne az a válasz amire gondolsz?!? na ez így már tényleg vicces de az is jó ,hogy 4301 ben írod ,hogy ejted a témát (klasszikus mondat minden flamelõ alapszókincsébe benne van)de aztán köv. hsz ben csak folytatod.

Vannak itt segítõkész emberek is akik tényleg válaszolnak és nem a hsz-k 99%át a számukra nagyon vicces (másnak már annál kevésbé) flame teszi ki. 7 hsz-t írtál a kérdésem óta 0 hasznos infó volt benne csak azt próbáltad bizonygatni ,hogy te humorizálni akartál segíteni továbbra sem. Van itt 1-2 olyan ember is aki tud és szeretne is segíteni te nem közéjük tartozol inkább folytatod a szájkaratét. Volt 3-4 hasznos hsz de úgy látszik ez neked sok volt és muszáj közbeszólni és megint engem szapulni,kötekedni.
Légyszíves tedd meg azt ,hogy tényleg ejted a témát mind2 nagy szívességet tennél vele ha már segíteni nem vagy hajlandó.

ollie
Csak hogy felnyissam a szemed, rögtön a kérdésed után jött 2 válasz is, ráadásul az egyik az enyém volt.

ollie
Csupa feltételezésbe bocsátkoztál, és errõl sem én tehetek. Egyáltalán nem volt szándékomban megszégyeníteni téged vagy bárki mást, ezt csak te magyaráztad be magadnak. Innentõl kezdve ejtem a témát, mert végig kötekedtél ok nélkül.

Jeffjohnson
Köszi az infókat neked is!

jah és a nagy corpolás közepette ne hagyjuk ki a factional warfare-t se, az is érdekes lehet aki szeretne pvp-zni, de nem akar leköltözni 0.0/lowsecbe rögtön 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

meg van még a tase az atlas ally-ban tudtommal, illetve régebben voltak valami highsec kiképzõ corpok is, azok léteznek még?

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Egyébként van pár cég. A régebbiek majdnem mind a HUN köré csoportosulnak. Ilyenek, mint az FGC, JMU. Az most egy nagy vegyes társaság, a HUN vezetésével, aminek az a lényege nagyjából, hogy a HUN megmondja mi lesz, akinek tetszik az marad, akinek nem az megy. Persze ezzel fõleg a HUN jár jól, szóval a többiek nem nagyon rúgnak labdába. Ha kezdõ vagy, vagy nincsenek nagyobb terveid jó lehet, mert egyébként kiegyensúlyozottan mûködõ corpok.
Van még Irmalinban is egy corp, akik ott kalózkodnak, meg agenteznek (talán a PPP?) nem tudom, de Irmalin localon biztosan megtalálod õket 😊
Aztán valakik beköltöztek egy wormhole-ba, az eve-online.hu-n kerestek oda arcokat egy darabig.
Nem rég alakult egy Hungarian Bastardz (vagy hasonló) nevû cég. Õk kezdõk még, esetleg kezdõként az is érdekes lehet.

Biztosan van még sok más cég is, akikrõl nem tudok. (van egy HUN nevû csatorna a játékban, esetleg ott is lehet próbálékozni)

Jeffjohnson
Ja és köszi az infókat te voltál az 1-etlen aki akart is válaszolni! <#worship>

Jeffjohnson
Ez igaz én is voltam más mmokban külföldi klánokban és más volt a légkör (persze ellenpélda mindenre van) csak alapból az "övéihez" húz az ember szíve bár az ilyen pofára esések engem is elgondolkodtatnak 😊

jah és még annyit hogy tudtommal van 0.0-ban, lowsec-ben, és highsec-ben is magyar cég, szóval tényleg mindenre van nyitott lehetõség 😊

ugyan ezeket a válaszokat te magad írtad le de ettõl igazából még mind megállja a helyét 😄

amúgy én spec nem csipem nagyon magyar csoportosulásokat eve-ben, de ez már ízlés kérdése, meg nem is értem miért kötelezõ nemzetiségi alapon céget választani, lehetõség van millió, mindenki megtalálja ami neki kell, ez a szép az eve-ben 😊

Jeffjohnson
kb. 31 hsz kellett és megkaptam amire vágytam <#vigyor3>

Jeffjohnson
<#taps><#taps><#taps><#puszi><#eljen>
Na ez már vicces. <#nyes>

igen van sok magyar aktív klán(cég)
a játék jobb mint valaha
ha valamire kíváncsi vagy akkor kérdezz bátran 😊

Jeffjohnson
WoW al semmi bajom írhatott volna WHO-t Conant L2-t vagy Hello Kitty online-t is ezekkel 1 kivételével mind játszottam 😊. Engem inkább az zavar ,hogy "csipöböl" normális kérdésre az a válasz ,hogy azt sem tudom hova írok.

Jeffjohnson
Humorérzékemmel semmi baj de te inkább megszégyeníteni akartál azzal ,hogy azt sem tudom melyik fórumba írok.
Szerintem amit írtál az bõven kimerítette a sértõ/ellenséges hsz fogalmát és mivel a kérdéseimre azóta sem érkezett válasz ezért jogosan merült fel bennem az ,hogy te csak flamelni akarsz.

Ha nem így lenne akkor most nem sértegetnél ("nincs humorérzéked .... flame fogalmával nem vagy tisztában") hanem válaszolnál a korábban feltett kérdésekre. Miért nem tudsz kulturáltan sértés nélkül a kérdésekre válaszolni?

Feltettem 2 kérdést amire az lett volna a normális válasz ,hogy igen van sok magyar aktív klán(cég) és a játék jobb mint valaha de ha valamire kíváncsi vagy akkor kérdezz bátran... vagy valami hasonló de inkább fontosabbnak találtad ,hogy az elsõ mondatodban sértegess számomra csöppet sem vicces módon mégis milyen reakciót vártál?

Ha már flame nélkül nem tudsz hozzászólni akkor minek írsz ide persze tudom erre mi a sablon válasz: ki vagyok én ,hogy megmondjam neked mit tegyél....

Jakuza001
xilofon ?
Jah, neked tenyleg nincsen humorerzeked. Ellenben kipattant a drama a Wow leirasa miatt.
De tenyleg, most mi a baj a wowwal ? Mi ez az utalat vele szemben, ha leirja valaki, egybol megszolal a veszcsengo ? Szerintem nem, aki erre bedinkul, az beteg, mar pardon.

Akkor nekem sincs humorérzékem :9 Azért kíváncsi vagyok. Aki szerint Haxored hozzászólásai viccesek/humorosak voltak, írjon egy x-et.

ollie
Meddig fogsz még ezen lovagolni? Arról nem én tehetek, hogy nincs humorérzéked. Vagy a flame fogalmával nem vagy tisztában?

Jeffjohnson
Köszi! Igazából azért írtam ide ,hogy némi infót kapjak a játék mostani állásáról mert Aion meg EvE közül nem tudtam melyiket válasszam 😊.
Haverok a rózsaszín pandamacikat ölik a csodaszép szivárvány alatt (Aion) nekem viszont jó emlékeim vannak EvE-röl ezért nem tudtam dönteni. Fontos volt az is milyen társaságba kerülök de ha ez a magyar EvE közösség és tényleg ennyire fontos az ,hogy céget mondok vagy klánt (fontosabb annál minthogy értelmes infókat mondjanak a játékról) akkor asszem nekem is a vágott szemûek között a helyem ott ahol szívesen látnak egy új/visszatérõ játékost.

Jockey
ez esetben jeff-l értek egyet, de gondolom ez senkit nem érdekel..
a lényeg az, hogy szeretettel vártok minden visszatérõt..:p

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

ollie
no comment

Jeffjohnson
rövid nagyon a memóriád... tagadod vagy sem de a "Izé, nem a wow-val kevered?" beszólásod eléggé kimeríti a flame kategóriáját és nem kell a kamuduma.
Obvious Troll is Ovious

ollie
Én biztos nem flame-eltem, szóval max magadra érthetted a flame elkezdését. <#bee1>

Jeffjohnson
Szerintem annyi szereplõ nincs és annyira nem is szerteágazó de ha jó a vége akkor jöhet 😊

Jakuza001
Akarom mondani melodrama on 😄

Jeffjohnson
Semmi ilyen csak zavar ez a jó magyar szokás ,hogy fogadjuk az ismeretleneket flammel mert attól nagyobb lesz az e-peen.

Jakuza001
Drama on 😄

Jeffjohnson
Elõször is nem flamelni jöttem az összekeversz magaddal. Én kulturáltan kérdeztem neked ez sem megy (hívd azt barátodnak aki az is ,hidd el én nem vagyok az). Az ilyen emberek miatt mint te olyan a magyar közösség amilyen inkább nézz magadba és gondolkozz el ezen.

Ha visszaolvasol leírtam ,hogy ha valaki kicsi lelkét megbántottam volna mert ennyire magáénak érzi a játékot akkor sajnálom. Azért írtam ide mert gondoltam szívesen segítenek (tévedtem persze gondolom vannak itt normális emberek is) e helyett ilyen emberek flamelését kell olvasgatnom 0 hasznos infó mellett. Míg ha írok egy külföldi oldalra akármilyen játéknál azért sokan vannak akik segítenek büszke lehetsz magadra ,hogy te nem ezek közé tartozol mert te jobbnak érzed magad akkor ha beszólsz a másiknak. Morinadnak igaza volt 😊 nem az életkor az ami számít attól mert valaki kora alapján felnõtt még viselkedhet gyerekes módon.

Roger6
Te meg utánanézhetnél, hogy EVE-ben cégek vannak, ha már flamelni akarsz. És az, hogy te nem találtad meg magyar csoportokban a megfelelõt, a te problémád. Ezt bírom, amikor jön egy kívülálló, mond valamit, kijavítják, és már mindenki fasz is hirtelen. Ez pont rólad árul el valamit barátom...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Nethyrrea
hidd el sztem itt mindenki beszólna neked mert cég helyett klánt írtál, engem mikor kezdtem annakidején kellõképp kioktattak hogy még véletlenülse jusson eszembe a klán szó ha eve-el játszom 😊

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

ez igaz. az eve-online.hu az minõsíthetetlen még ehhez képest is 😊 persze ez nem mentség 😊

Az életkorral pedig nincs összefüggésben. Az EVE játékosok jelentõs része nem fiatal, de ez nem befolyásolja õket abban, hogy szégyent hozzanak önmagukra a hozzászólásaikkal.

Jeffjohnson
no igen fõleg ezért voltam külföldi klánban Conanban és WHO-ban is mert kulturáltabbak segítõkészek az emberek bár lehet inkább ez az életkorral van összefüggésben

Fenrir
Ha azt hiszed, hogy az eve-online.hu jobb akkor nagyot fogsz tévedni, ott még hamarabb flémelnek szét 😊

A halál csupán a kezdet...