7619
-
#4979 akkor köpd be őket az izlandi adóhatóságnál :D -
#4978 Itt a bizonyitek arra konspiracios elemeltemrol jo ember.
Meseld el nekem, ha nem adomentesen akar a CCP keresni PLEXbol, akkor miert nem real penzert lehet az oldalon venni, a Neural Mapot ?
Jah kerem szepen ennyit arrol, hogy van aki felismeri a dolgokat, van pedig aki erre keptelen felfogas szintjen. :D -
lammaer #4977 Csak sokan ismerik a konspirációs elméleteidet, mr "minden amit a CCP csinál az sunyi és szar" :) -
#4976 Hm... Vajon hol irtam en olyat, hogy ez engem zavar ?
Legyszives azt a par szot vagy mondatot emeld ki, amitol te erre a kovetkeztetesre jutottal Herr Derrick felugyelo. :D -
DeviloftheHell #4975 mert nem kap belöle :D:D:D -
Thanatos #4974 és ez most miért is zavar téged? :) -
#4973 Na es akkor mondja valaki, hogy a kinai es egyeb oldalakon nem arul ISK-t es PLEXet a CCP.
A kovetkezo ideajuk, a Neural Remap for PLEX. :DDDD
Igy lehet adomentesse tenni a bevetelt meginkabb. -
#4972 Lassan 1 éve nem voltam bent a játékban, szerinted? :) -
#4971 Néztél mostanában pl. tritanium árakat? :) -
#4970 Régebben mintha ennek többszöröse lett volna az ára. -
#4969 Marmint milyen fogasra gondolsz ?
Amugy pedig a mar legyartott sc es titan eladasi arak tipustol fuggoen 15-20 valamint 50-65 milliard kornyeken mozognak jelenleg. Legyartasuk termeszetesen olcsobb. -
#4968 Mondjuk így már Bad Bobby 850 milliárdos fogása felértékelődött a szememben. -
cain #4967 sc 16-18b, de ha szerencsés vagy, kapsz 14,5ért is. típusa válogatja.
eveo-n kint van egy leviathan 65b-s start biddért, de szinte fitt nélkül. -
#4966 Ilyen olcsó lett? -
#4965 Titan szerintem olyan 50 és 150 milliárd között valahol. -
#4964 Mennyibe fáj most egy titán és egy supercarrier előállítása ha semmim sincsen hozzá? -
#4963 Ha ott nem megy, a battleclinic.com-on is tudsz ugyanannyiért. -
#4962 http://kepkezelo.com/images/wsfanw27d0bewymvhjf.jpg -
#4961 Igy van, ott tudsz dollarert vasarolni es akkor olcsobb a GTC mintha euroert vasarolnad. -
#4960 Ahoj,
Ugyi a 60napos GTC 34,99 EUR vagy 34,99 USD. Ha van paypal accom, akkor például ezen a site-on shatteredcrystal.com tudnék venni USD-ért GTC-t? Majdnem egy 1000 HUF-os megtakarítás lenne igy.
Köszi -
GreKom #4959 Nem kell ehhez sg.hu.
Pláne EVE-ben ahol megy a hatalmi harc, forognak a kerekek, aztán megy az EW a fórumokon is :)
-
Thanatos #4958 ugyan már , trollok mindenhol vannak, sg-n meg főleg, ne húzd ezen fel magad, inkább röhögj te is :DDDD -
#4957 Én jókat szoktam derülni egy-két szócsatán. Ha zavar akkor vedd ki a kedvencekből vagy vedd át a házigazda jogot aztán moderáld ahogyan akarod. -
maniac001 #4956 Stílus... de ha semmi másról nem lehet itt olvasni. Ki kéne ezeket a majmokat zárni innen és veszekedjenek máshol vagy privátban. -
#4955 hát, magyaroknál jó pár éve ez megy :) -
maniac001 #4954 Amúgy azt hallottam, az eve az értelmesebb emberek játéka, nem olyan hülye gyerekeké mint a wow. Ezt ti megcáfoltátok. Másról se olvasni csak tase így meg jakuza úgy. UNALMAS ÉS SENKIT NEM ÉRDEKEL !!!!
Barmok... -
#4953 Stílus... -
maniac001 #4952 Jakuza basszátok meg csináljatok már egy külön "az én faszom úgyis nagyobb" topikot és húzzatok el a picsába. Itt az emberek a JÁTÉKRA kíváncsiak, nem a ti faszságaitokra!!! -
Thanatos #4951 pontosan, sg fórumnak egy két kivételtől eltekintve úgy sincs más szerepe mint a trollok tenyésztése :DDD -
#4950 Ez egy örökzöld téma, érdemes ezeket lementeni, hogy később lehessen mit mutogatni az unokáknak is :D -
#4949 ezt most tényleg muszáj ? mert specienl engem - de gondolom másokat se - érdekel ez a Jakuza vs TASE téma... -
#4948 Kerdesek a kovetkezo Tase-s marhanak. Bar ugyanugy a kutyat nem erdeklik a valaszaik sem, mint a kerdeseik.
1. Melyik korp lepett le elsonek az Atlasbol
2. Hany ertekelheto kill-t csinaltak az uber TASE pilotak az invazio masodik feletol.
3. Hanyan spammeltek az alliance csatit Shaak Ti-n kivul, mikor bebuktak az epulo kapitaljaikat ?
4. Hol voltak a bator TASE-sok, amikor az ellenseges flotta elkezdte loni peldaul 77S8-E stationt es hany killt csinaltak abban az idoben.
(A szam ugyanennyi lesz a tobbi stationnal)
5. 26.-an amikor kivettek a Leviathant a hangarbol, milyen szinu bugyi volt Tzukon.
6. A hosies vedekezesebol adodo killmailjaid szama befolyasolta volna e az ellenseg megallitasat.
7. Miert van az, hogy a nagy SC koalicio invazioja alatt en egyedul tobb killt csinaltam, mint az egesz TASE az Atlast elsopro invazioban ?
8. Miert vagytok gyengek ? -
csapblue #4947 Néhány kérdés Jakuza Úrnak, hogy lássa, vele is törődik valaki (vannak könnyű és trükkös kérdések is):
1. Milyen Atlasos corpok raktak ki Cyno jammereket Omistban a támadások idején?
2. Ki küldött Alli levéllel helyzetjelentést OW bukása után?
3. Melyik corp POS fegyverkezelői vettek részt AXDX Cyno jammerének védelmében?
4. Mikor készült el a TASE titán?
5. Mikor és hova telepítettek POS-okat Atlasos corpok amiknek szerepe volt a védezekésben?
6. Milyen szerepe volt a TASE diplomatáinak a támadókkal való megegyezés kalap alá hozásában?
7. Mennyi pénzzel járult hozzá a TASE a támadóknak kifizetendő pénzhez?
8. Az esetleges helytelen válaszaid mennyire befolyásolják a hozzáértésedet bizonyos cégek megítélésében?
-
MaRee #4946 Hát nem ebből akarok megélni, csak mondjuk néha unalmamban míg pl megy a gyártás el repkedek és megnézek pár cargot lowsecben, csak van valami.Egyszer kifogtam egy nagyobb ércszállítmányt meg egy 600k-s skillbookot :) -
#4945 Legfeljebb a directional scanner-rel, de az sem mutatja meg, hogy hol (tehát nem tudsz a találatra ugrani), és csak pár fényév a hatótávja. Amúgy meg nincs sok értelme ezeket scannelni, hacsak nem aprópénzből akarsz megélni a játékban. -
MaRee #4944 Na nemár, biztos le lehet szkennelni vagy valami :D -
#4943 Akkor kénytelen vagy végignézni mindent. -
MaRee #4942 Mi a módszer arra, hogy ha belépek egy naprendszerbe, megtudjam hogy hol vannak cargok kidobva?Kicsit körülményes lenne minden stationt végig nézegetni, meg a belteket :) Igen, lopni akarok, köcsög vagyok :D -
#4941 Lehet, hogy benézek egy hónapra, kíváncsi vagyok, hogy meglett-e az amarr bs 5 :D -
#4940 Mi tortent a Hun FBI kezd eledezni ?
Dares is belogolt es ujtra jatszik, te ideirsz. Meg a vegen megalakul az mk2 vagy reloaded :D