7619
13094344_10154167269029394_7813589794591
  • Torzonborz
    akkor köpd be őket az izlandi adóhatóságnál :D
  • Jakuza001
    Itt a bizonyitek arra konspiracios elemeltemrol jo ember.
    Meseld el nekem, ha nem adomentesen akar a CCP keresni PLEXbol, akkor miert nem real penzert lehet az oldalon venni, a Neural Mapot ?
    Jah kerem szepen ennyit arrol, hogy van aki felismeri a dolgokat, van pedig aki erre keptelen felfogas szintjen. :D
  • lammaer
    Csak sokan ismerik a konspirációs elméleteidet, mr "minden amit a CCP csinál az sunyi és szar" :)
  • Jakuza001
    Hm... Vajon hol irtam en olyat, hogy ez engem zavar ?
    Legyszives azt a par szot vagy mondatot emeld ki, amitol te erre a kovetkeztetesre jutottal Herr Derrick felugyelo. :D
  • DeviloftheHell
    mert nem kap belöle :D:D:D
  • Thanatos
    és ez most miért is zavar téged? :)
  • Jakuza001
    Na es akkor mondja valaki, hogy a kinai es egyeb oldalakon nem arul ISK-t es PLEXet a CCP.
    A kovetkezo ideajuk, a Neural Remap for PLEX. :DDDD
    Igy lehet adomentesse tenni a bevetelt meginkabb.
  • Fenrir
    Lassan 1 éve nem voltam bent a játékban, szerinted? :)
  • PLaci #4971
    Néztél mostanában pl. tritanium árakat? :)
  • Fenrir
    Régebben mintha ennek többszöröse lett volna az ára.
  • Jakuza001
    Marmint milyen fogasra gondolsz ?
    Amugy pedig a mar legyartott sc es titan eladasi arak tipustol fuggoen 15-20 valamint 50-65 milliard kornyeken mozognak jelenleg. Legyartasuk termeszetesen olcsobb.
  • Fenrir
    Mondjuk így már Bad Bobby 850 milliárdos fogása felértékelődött a szememben.
  • cain
    sc 16-18b, de ha szerencsés vagy, kapsz 14,5ért is. típusa válogatja.
    eveo-n kint van egy leviathan 65b-s start biddért, de szinte fitt nélkül.
  • Fenrir
    Ilyen olcsó lett?
  • ollie
    Titan szerintem olyan 50 és 150 milliárd között valahol.
  • Fenrir
    Mennyibe fáj most egy titán és egy supercarrier előállítása ha semmim sincsen hozzá?
  • ollie
    Ha ott nem megy, a battleclinic.com-on is tudsz ugyanannyiért.
  • Troyan
    http://kepkezelo.com/images/wsfanw27d0bewymvhjf.jpg
  • Jakuza001
    Igy van, ott tudsz dollarert vasarolni es akkor olcsobb a GTC mintha euroert vasarolnad.
  • Troyan
    Ahoj,

Ugyi a 60napos GTC 34,99 EUR vagy 34,99 USD. Ha van paypal accom, akkor például ezen a site-on shatteredcrystal.com tudnék venni USD-ért GTC-t? Majdnem egy 1000 HUF-os megtakarítás lenne igy.

Köszi
  • GreKom
    Nem kell ehhez sg.hu.
    Pláne EVE-ben ahol megy a hatalmi harc, forognak a kerekek, aztán megy az EW a fórumokon is :)
  • Thanatos
    ugyan már , trollok mindenhol vannak, sg-n meg főleg, ne húzd ezen fel magad, inkább röhögj te is :DDDD
  • Fenrir
    Én jókat szoktam derülni egy-két szócsatán. Ha zavar akkor vedd ki a kedvencekből vagy vedd át a házigazda jogot aztán moderáld ahogyan akarod.
  • maniac001
    Stílus... de ha semmi másról nem lehet itt olvasni. Ki kéne ezeket a majmokat zárni innen és veszekedjenek máshol vagy privátban.
  • TVelvet
    hát, magyaroknál jó pár éve ez megy :)
  • maniac001
    Amúgy azt hallottam, az eve az értelmesebb emberek játéka, nem olyan hülye gyerekeké mint a wow. Ezt ti megcáfoltátok. Másról se olvasni csak tase így meg jakuza úgy. UNALMAS ÉS SENKIT NEM ÉRDEKEL !!!!

Barmok...
  • Fenrir
    Stílus...
  • maniac001
    Jakuza basszátok meg csináljatok már egy külön "az én faszom úgyis nagyobb" topikot és húzzatok el a picsába. Itt az emberek a JÁTÉKRA kíváncsiak, nem a ti faszságaitokra!!!
  • Thanatos
    pontosan, sg fórumnak egy két kivételtől eltekintve úgy sincs más szerepe mint a trollok tenyésztése :DDD
  • Fenrir
    Ez egy örökzöld téma, érdemes ezeket lementeni, hogy később lehessen mit mutogatni az unokáknak is :D
  • Torzonborz
    ezt most tényleg muszáj ? mert specienl engem - de gondolom másokat se - érdekel ez a Jakuza vs TASE téma...
  • Jakuza001
    Kerdesek a kovetkezo Tase-s marhanak. Bar ugyanugy a kutyat nem erdeklik a valaszaik sem, mint a kerdeseik.

1. Melyik korp lepett le elsonek az Atlasbol
    2. Hany ertekelheto kill-t csinaltak az uber TASE pilotak az invazio masodik feletol.
    3. Hanyan spammeltek az alliance csatit Shaak Ti-n kivul, mikor bebuktak az epulo kapitaljaikat ?
    4. Hol voltak a bator TASE-sok, amikor az ellenseges flotta elkezdte loni peldaul 77S8-E stationt es hany killt csinaltak abban az idoben.
    (A szam ugyanennyi lesz a tobbi stationnal)
    5. 26.-an amikor kivettek a Leviathant a hangarbol, milyen szinu bugyi volt Tzukon.
    6. A hosies vedekezesebol adodo killmailjaid szama befolyasolta volna e az ellenseg megallitasat.
    7. Miert van az, hogy a nagy SC koalicio invazioja alatt en egyedul tobb killt csinaltam, mint az egesz TASE az Atlast elsopro invazioban ?
    8. Miert vagytok gyengek ?
  • csapblue
    Néhány kérdés Jakuza Úrnak, hogy lássa, vele is törődik valaki (vannak könnyű és trükkös kérdések is):

1. Milyen Atlasos corpok raktak ki Cyno jammereket Omistban a támadások idején?
    2. Ki küldött Alli levéllel helyzetjelentést OW bukása után?
    3. Melyik corp POS fegyverkezelői vettek részt AXDX Cyno jammerének védelmében?
    4. Mikor készült el a TASE titán?
    5. Mikor és hova telepítettek POS-okat Atlasos corpok amiknek szerepe volt a védezekésben?
    6. Milyen szerepe volt a TASE diplomatáinak a támadókkal való megegyezés kalap alá hozásában?
    7. Mennyi pénzzel járult hozzá a TASE a támadóknak kifizetendő pénzhez?
    8. Az esetleges helytelen válaszaid mennyire befolyásolják a hozzáértésedet bizonyos cégek megítélésében?
  • MaRee
    Hát nem ebből akarok megélni, csak mondjuk néha unalmamban míg pl megy a gyártás el repkedek és megnézek pár cargot lowsecben, csak van valami.Egyszer kifogtam egy nagyobb ércszállítmányt meg egy 600k-s skillbookot :)
  • ollie
    Legfeljebb a directional scanner-rel, de az sem mutatja meg, hogy hol (tehát nem tudsz a találatra ugrani), és csak pár fényév a hatótávja. Amúgy meg nincs sok értelme ezeket scannelni, hacsak nem aprópénzből akarsz megélni a játékban.
  • MaRee
    Na nemár, biztos le lehet szkennelni vagy valami :D
  • ollie
    Akkor kénytelen vagy végignézni mindent.
  • MaRee
    Mi a módszer arra, hogy ha belépek egy naprendszerbe, megtudjam hogy hol vannak cargok kidobva?Kicsit körülményes lenne minden stationt végig nézegetni, meg a belteket :) Igen, lopni akarok, köcsög vagyok :D
  • Fenrir
    Lehet, hogy benézek egy hónapra, kíváncsi vagyok, hogy meglett-e az amarr bs 5 :D
  • Jakuza001
    Mi tortent a Hun FBI kezd eledezni ?
    Dares is belogolt es ujtra jatszik, te ideirsz. Meg a vegen megalakul az mk2 vagy reloaded :D