7619
-
#5019 de nem azt írtam hogy együtt Te kis huncut ! :D -
lammaer #5018 Neked semmi se jó? Legutóbb pont valami ilyesmit javasoltál :) -
#5017 na nehogy elkezdjétek már egymás f@szát szopkodni . -
lammaer #5016 Akár :) -
#5015 Talan aldozatot is beszeretnel nekem mutatni ? :DDDD -
lammaer #5014 Istenem, ha tudnál igy forumozni, nem lenne semmi bajom veled. -
#5013 Na de visszaterve az eredeti temahoz.
Szoval 56 CSM-be jelentkezo tag kozul 16-t nem vettek fel legtobbjuket azert mert ISK-t vettek penzert.
EULA, ban jar erte, amirol tudnak is. Egyetlen egy erdek fuzodhet ennek ellenere ahhoz, hogy ne rugjak ki oket, a bevetel.
Marpedig ezekszerint nem kis tetelrol lehet szo, ha kozel 30%-k ISK-t vasarol.
PErsze ez nem jelenti azt, hogy az EVEben az osszes jatekos 30%-a tuti ISK-t vesz de ha ez a tetel csak 5% vagy akar csak 1.
Az nem kis tetelrol tanuskodik havi szinten. Manapsag a vasarolhato ISK erteke 1 milliard kb 40 dollar, ami atszamitva 8300 forint.
Ugye bar tudunk olyan magyarokrol akik ennek a tobb tizszereset vettek, es mi nem vagyunk egy gazdag nemzet, az oroszok nem kis megelhetesi bussinest kerekitettek ebbol.
Chribba es a hasonlok peldaul ilyenekbol el meg a jatekon belul.
Csak a naivok gondoljak azt, hogy ok egyedul hasznaljak ki a kiskapukat. Hiszen mindenki annyira becsuletes a mai vilagban.
-
#5012 Vilag ? Oh mar nagypobb volumenben gondolkozol. amugy pedig szelektiven leragadtal a bunkonal.
Persze ez ertheto, hiszen en bevallom a valosagot magamrol is, de te meg arra is keptelen vagy, hogy a sajat hulyesegeidet bevaldd.
Latodez a nagy kulonbseg koztunk.
Mondj igazat es sok ellenseget szerzel, de igaz baratokat a hamisak helyett.
Hazudj es lesz baratod, de elhagynak az elso nehez pillanatban.
Ennyi!! -
lammaer #5011 "Amugy meg igen bunko vagyok nem tagadom"
Ennyi nekem eleg, az ideológia amit hozzá gyártasz hülyeség.
Gondolkozz el, nem engem utal a fel vilag :) -
#5010 Te ugy gondolod egyetul vagy ilyen ? Tudod nalam a nyelvtani helyesseg a Ti az olyanokra vonatkozik, mint Balga, vagy te, esetleg Adamus.
De mivel valoszinuleg ezt a szemelyes nevmast neked a sargalapos iskolaban nem tanithattak, biztos nehezedre esik felfogni.
Persze a ket agytekerveny neha a WC megtalalasahoz sem elegendo, nem hogy ezen osszefuggesek felfogasahoz ugy tunik nalad.
Kovetkezetesseg ? Igen joember kovetkezetesseg. Visszalapozhatsz oldalakat, veled ellentetben en egyet allitok egy ervre. Te kb az elmult ket nap alatt vagy tizet kraltal ugyanarra a temara. Mint peldaul a GTC USA dollar osszefugges temajaban, te kozgazdasz zseni.
Vagy az ISK megvetele 1 ember a 16 helyett, csond, miert nem buktattak le, akik vettek (gesztus a CCP reszerol,logbol azonosithatatlansag,nem azonositott ISK seller,mert a vevo beismerte, hogy ISK-t vett)
Soroljam ? Amugy meg igen bunko vagyok nem tagadom, manapsag ezt akkor hivjak igy ha valamit kimondanak nyiltan, regen ezt masnak neveztek.
Csak az olyan fajta emberek terjedtek el, tisztelet a kivetelnek, akik felrebeszelnek,hazudnak, nyiltan nem mondanak semmit a masik szemebe.
En belemondom es utalom az olyan embereket, akiknek egy valos mondatuk nincsen csak tereles felrebeszelesz, minden nap mas tenyek felhozasa, csak mert az elozo sem volt soha valos, es igy forgatjak a napi koponyeget.
Inkabb ilyen bunko vagyok es igy tartsanak szar alaknak, mint teged a magadfajta modon, hazug es csalard modon. -
lammaer #5009 Vártam hogy mikor kezdesz megint előhozakodni a "TI"-vel, mert még azt sem fogod fel, hogy egyetlen emberrel vitatkozol.
Összekapcsolhatnád már az agyadat a többi érzékszerveddel, hogy kigyere a belső kis világodból ahol te vagy az isten :)
Következetesség? Egy dologban vagy következetes, hogy minden mondatodban ócsárolsz másokat - ne is csodálkozz hogy a mondataid felét átugrom, ahol fikázol ott nyilvánvalóan kompenzálsz. -
#5008 =Ugy gondolod, hogy a mondat magamra utalt es nem olyan magyarazkodos marhakra, mint te, aki meg a kesz tenyt is keptelen felfogni.
Aki egyik nap igy magyarazkodik, masnap pedig mar elveti az elozo "nagy" igazsagat, hogy johessen egy masikkal, mert az elozo allitasat egy megtortent esettel maris anulaltak ?
Annyi a kettonk kozti kulonbseg, hogy en vagyok olyan bunko es kovetkezetes, hogy vegig ugyanazt mondom, te meg gagyi magyarazatokat krealsz ket percenkent.
Amugy ebbol ki is merul a "ha en mondom elhiheted kozti kulonbsegunk is" Ti inkabb hazudtok vagy felrebeszeltek es ennyi csak hogy velt igazatok legyen.
Raadasul meg arra is keptelen vagy , hogy tyukszemnyi agyaddal, kovetkezetes legy.
A tenyekkel szemben pedig az allitas mondjuk mint 1 ember az 16 , feher paripak nyeritesevel probalsz valaszolni. :DDDD -
lammaer #5007 Ja, igy már értem az önutálatodat, ami minden postodból sugárzik :)
Mr "Ha én mondom nekem elhiheted". Vazze, ekkora lova még Horthynak se volt. -
#5006 Amugy pedig en hogy utalom a sotet embereket. :D -
#5005 Nem az egyik jo ember, hanem 56-bol 16.
* We received 56 applications.
* We accepted 40.
* We rejected 16.
Es mint irtam "mostly" foleg ISK vetel miatt. Persze majd te megmagyarazod, hogy nem is az van odairva. :DDDDDD
Raadasul megint ossze-visszabeszelsz. Nem azonositott ISK sellertol vette duma, most mar atmegy nem tudom miert nem vagjak ki, szanalmas magyarazkodasba. :DD
Goodwill gesztussa alakul at, holnap pedig majd feature lesz, ha nem jon be az elso felvetesed.
Feladta magat az illeto meg egyszeruen nevetseges. Mert ez nem tortent meg, ezert nem is ertem mirol hablatyolsz. A megmondtak neki, hogy nem lehet CSM tag mert tudnak arrol, hogy ISK-t vasarol, nalad az almod szerint pedig feladta magat. Istenem te aztan jol nyomod az osszefuggestelen makogast, ami meg csak nem is osszeegyeztetheto a mondataiddal.
Ilyenek vagytok ti, ha magyarazatra kerul a sor.
GTC arrol pedig felesleges veled barmit beszelni, mar leirtam aki olyan setet, hogy alapbol csipobol, le mer irni olyat, hogy a dollar hatasa nem lehet osszefuggesben az arra, mikor abban fizetnek egy termekert, azzal felesleges errol barmit mondani, akkor meg foleg, ha megint felre beszel es azzal jon, hogy "te magad mondtad, hogy ellentetesen mozgott a dollarral.
Joember az utana levo osszefuggesre mutatott az a mondat, hogy ez csak ugy lehetseges, ha manipulaljak jatekon beluli ISK erteket, ettol meg kihatassal van a dollar ar a GTC-re.
A logolasrol pedi a 10 soros log szerinted. Es meg en nem vagyok tisztaban a fogalmaval. Minden tranzakcio benne van, kinek-kitol es mikor mennyit utaltak. Kitol mit vettel es mennyiert.
Jah hogy te a jatekkal se jatszottal ugye, hiszen akkor arra is csak homalyosan emlekezhetsz, hogy olyan osszetett meg a sajat penzmozgasod megjelenitese is, hogy ha nem logolnanak, akkor meg az adatbazisbol is lekovetheto minden.
Aztan a kovetkezo felrebeszeles, hogy te most mar azt talaltad ki, hogy azert mert a tagnak felhivtak a figyelmet, hogy tudjuk ISK-t vasarolsz, az mar egyenlo szamodra idezem : "az a cég aki annyira okos, hogy ingame módszerekkel adóelkerülést végez, majd igy buktatja le magát a publik előtt, hogy "hahó, nem bannoltuk ám a csávót, vegyetek attól a kinaitól akitől ő, mert az amienk, onnan vegyetek"
Ilyeneket talalsz ki es ez mar melodramaba illo. -
lammaer #5004 Mint te magad is irtad, kismillió oka van annak hogy miért nem lehet vki CSM tag, ebből az egyik az ISK vásárló.
Amikor az illető bevallotta neki hogy ő az, nemtom miért nem vágtak ki - de a legutolsó ami eszembe jut az pont az, hogy azért nem mert ő pont egy általuk szupportált kinai webshoptól vett.
Simán lehet egy goodwill gesztus, mint IRL is, hogyha feladod magad az enyhítő körülmény. Vagy még igy sem találták meg/keresték meg hogy tényleg ISK vásárló volt, nem biztos hogy az olyan egyszerű, hogy megnéznek egy 10 soros logot (persze te tisztában vagy az EVE loggolási mechanizmusával és kapcsolásból kivágod a queryt ami feltárja az összes ISK sellerrel kapcsolatos tranzakciót).
Gondolj már bele, az a cég aki annyira okos, hogy ingame módszerekkel adóelkerülést végez, majd igy buktatja le magát a publik előtt, hogy "hahó, nem bannoltuk ám a csávót, vegyetek attól a kinaitól akitől ő, mert az amienk, onnan vegyetek".
Szóval megint inkonzisztensen jössz azzal, hogy egyszer a CCP maga a konspiráció sátán, a világravasz cég máskor meg hullabénán lebukik.
"aki izombol kicsapja az asztalra, hogy a dollar arfolyamnak nem is lehet hatasa a GTC-re :D "
Ezt múltkor lebeszéltük, te pont bebizonyitottad hogy az ISK árfolyama pont ellentétesen mozgott a dollárral, majd erre építettél fel egy konspirációs elméletet, hogy akkor milyen jól kötődik hozzá. Tehát egy ellentétes folyamatot - mivel racionálisan nem lehetett bizonyítani - egy összesküvés elmélettel fedeztél le.
"Ki mondta hogy azert implementaltak be ? "
Te.
"A kovetkezo ideajuk, a Neural Remap for PLEX. :DDDD
Igy lehet adomentesse tenni a bevetelt meginkabb."
Megint szavakon lovagolsz.
-
#5003 Te megint meseket gyartasz.
Fikazas ? Azt erdemled szepecsem, leirtam valamit es egybol velem kezdesz foglalkozni, meg veletlenul sem azzal amit leirtam " hiszen
a "zavarommal" kezdesz foglalkozni, marmint ott is meset koltottel.
Ki mondta hogy azert implementaltak be ? A kihasznalas es direkt beleimplementalas ket kulonbozo fogalom, mar ha ket kulonbozo fogalmat egyszerre fel tudsz fogni. :D Jah es persze te mindent tudsz, hiszen mar ott tartunk hogy az izlandi adohatosag papirokat kuldott el neked, es abbol idezed, hogy en biztosan tobbet tudok az izlandi adohatosagnal. :D Ezt is almodhattad valahol.
"Talán mert nem 100%-osan beazonosított ISK sellertől vették az ISKt? Ez fel se merült mi?"
Uristen te tudod mirol beszelsz ? Idezek szamodra valamit megint hogy talan elerjen a tudatodig. "Oh, wait vajon miert szoltak ra az egyik HUNosra amikor jelentkezett a CSM tagok koze, hogy bocsi de tudjuk am hogy ISK-t szoktak vasarolni. :D"
Persze ez szamodra nem beazonositott ISK vetel. :DDDDDDDD
Biztos elkallodot a server log, te kis naiv.
Jol beazonositott CCP-s tag lehetett egy kis mellekessel. :D
Javaslom az eredeti forumbol idezettek elolvasasat, mielott ujabb alomvilagba kergetned magad, hogy en hasra utve irok mindent le.
"Ha jól látom, akkor Mr. Tasman Devil jelentkezését nem fogadták el."
* We rejected 16. the main reasons for rejections were passport issues (either not supplied or expired), EULA violations (mostly ISK buying) .....*
"Először is elnézést kell kérnem mindenkitől.
Valóban az történt, hogy februárban mohó/bohó voltam, és vettem ISK-et. Beszéltem az egyik CCP-s dolgozóval, és mivel CSM tag EULA-t nem sérthet, így nem mehettem tovább a következő lépcsőre (választási szakasz)."
Oh wait, neked minden valami osszeeskuves. :D
Mondjuk felesleges is veled konzultalni az ilyen dolgokrol, aki izombol kicsapja az asztalra, hogy a dollar arfolyamnak nem is lehet hatasa a GTC-re :D Nem hat. Biztos ket NPC kilovesenek van ra hatasa es nem dollarert veszik. :DDDDD Ehhez kell am esz. -
lammaer #5002 Na megint a fikázás, azt tudsz.
A helyes válasz az, hogy a CCP az izlandi adótörvények elkerülése végett implementál featurekat a játékba. Úgyis csak ezt fogadod el, ezt bányásztad ki valami fórumról azt beégetted az agyadba.
"Es ha ez igy van miert nem bannolnak minden jatekost csak egyeseket, akikrol tudjak ISK-t vasarolnak ?"
Talán mert nem 100%-osan beazonosított ISK sellertől vették az ISKt? Ez fel se merült mi?
-
#5001 Latom egy fel nap keves volt az IQ szintednek megfeleloen par egyszeru kerdes megvalaszolasara.
Sebaj raerek, kivarom a pillanatot, mig felvilagosit valaki, a kozeledben. Bar az alma nem esik messze a fajatol mondas alapjan ez eleg soka fog tartani.
Na bb majd benezek mondjuk egy het nap mulva addig talan mondjuk a neten is ratalalsz a kerdes es valasz fogalmara. Talan annyi ido eleg lesz hogy rajojj ket agytekervennyel ezekre a nem szimpan fajfenntartas osztoneit ellato mechanizmusok ellatasara. :DDDDD
-
lammaer #5000 Jajjmá, elrontod itt a mi kis játékunkat... :) -
#4999 szerintem verjétek ki. akkor talán nyugi lesz. -
lammaer #4998 Nincs mire válaszolni, hiszen a Jakuza kérdezz felelekben csak Jakuza lehet a győztes :) -
#4997 Hopp es meg is jott a valasz. Illetve nem jott mert beegett es tudja, hogy nincs igaza.
Ennyit az erveidrol kutya. :D -
lammaer #4996 Mióta érdekel téged mások véleménye a sajátodon kivül: Legyártottad az elméletedet, vitának helye nincs :D -
#4995 Blablabla
Meg mindig nem latom a valaszt. Tul nehez felfogni szamodra ezt a kis kerdest ? -
lammaer #4994 Te ket hozzaszólast nem tudsz úgy összerakni, hogy ne jöjjön fel az agyadban a TASE meg a beszólogatás másnak. Nézd meg, az egész fórum arról szól, hogy te mint valami istenség kiosztasz mindenhol mindenkit, orákulumként osztod az észt, és mindenről mindent jobban tudsz még a CCPnél is, beleértve a saját belső ügyeiket és a könyvelésüket. Sőt, még az izlandi adójogszabályokban is jártasabb vagy bárkinél :)
-
#4993 Elmelet ? Tenyek es az elmelet kozott van kis kulonbseg.
Vagdalkozas ? Enveled ellentetben tudok valaszolni, te nem, mivel csak oltari baromsagokat tudsz ellenvelemenykent felhozni.
Szoval melyik jobb, direkt kezedbe kapsz egybol 15 dollart vagy sem ?
Persze szerinted jobb a masodik megoldas ha minden legalis, hiszen a marhak szamara igy mukodik a vilag. :DDDDDDDD
Biztos szeretsz agynemube fektetni eloszor es utana visszakonvertalni real money-ert. :DDDDDDDDD
Hozzalehet e jutni ISK-hoz a neten ha real penzert vasarolsz vagy sem ?
Es ha ez igy van miert nem bannolnak minden jatekost csak egyeseket, akikrol tudjak ISK-t vasarolnak ?
Na persze en sem bannolnam a szamomra plusz penzt hozo jatekost, de te biztos mashogy latod.
Mar ha kihuzod neha a fejed a homokbol. -
lammaer #4992 Te meg a vagdalkozásban csak hogy védd a szánalmas elméleteidet :) -
#4991 Jah de az egyenes valaszok azok nem mennek, mert egyszeruen arra keptelen vagy, mivel az indokaid pukkadnak ki mint egy lufi.
Naiv kis alomvilagban elsz, ahol azt hiszed ingyen minden fentartas nelkul adjak szamodra a dolgokat es nem probalnak hasznot huzni.
Foleg miutan a legtobb mostani lepesuk nem errol arulkodik. -
#4990 Ugye nem volt benne egy ideig az ingyen tanulas sem ugye ? :DDDDD
Te aztan azt kell mondjam igazi tehetseg vagy a marhasagok kijelenteseben. :D -
lammaer #4989 Mert nem volt benn ingyen egy csomó ideig a remap, ugye nem? -
#4988 Oh hat persze egy szimpla gesztus a playereknek te kis naiv ?
Az is ugye szimpla gasztus volt a playereknek, hogy kivettek a featuret hogy offline tanulhassanak. :D
Hat persze, imadom az ilyen keresem a kifogasokat es leirom a legnagyobb baromsagot ami letezik es meg magam sem hiszem el.
GTC eladasokat meseld el miert kellene felstrofolni ? Hiszen szerinted azzal sem machinalnak a piacon. :D
Minden szavad ellentmond a masiknak, de biztos valaki hisz is neked, mondjuk peldaul te. :D -
lammaer #4987 Hogy ingame pénzért miért árulnak vmitz egy játékban? Nyilván csak az adómegkerülés az egyetlen ok.
Nem is lehet akár egy szimpla gesztus a playereknek, vagy csak indirekt módon a GTC eladásokat szeretnék srófolni. Nem, csak a Jakuza féle nyakatekert hátsón megkavart konspiráció lehet az igaz. -
#4986 Hat meg en hogy szeretlek csesztetni titeket ne izgulj, jokat lehet rohogni rajtatok :D
De az mar biztos hogy nem erdekel teged ilyenkor a manoverezes, hszen elobb meg egy fikcio volt, csak magyarazatot nem tudsz ra adni. :D -
lammaer #4985 Amig Jakuza itt lesz, ez a topik TASE fröcsögésről fog szólni. Szokj hozzá. -
lammaer #4984 Kb nem érdekel a CCP feketepiaci manőverezése, viszont szeretlek csesztetni. Ezért van benn a fav-ban a topik, az EVE se érdekel jó ideje :) -
MaRee #4983 Istenem de qva unalmas már ez hogy még a rohadt tritaniumtól is 4 hsz alatt megint a TASE-nál köttök ki .... -
#4982 Hat meg az eszt hogy hianyolod. :D
Oh, wait vajon miert szoltak ra az egyik HUNosra amikor jelentkezett a CSM tagok koze, hogy bocsi de tudjuk am hogy ISK-t szoktak vasarolni. :D
Jah hogy ez csak akkor jar bannal, vagy accont minuszolassal, ha nem CCP-tol veszik az ISK-t.
Es persze a kerdesre miert is valaszolnal, hogy vajon miert nem penzert arulja a CCP az oldalukon a neural mapot ? Mert csak egy ertelmes valasz van ra, persze ahhoz ertelem kellene. :DDDDDD -
lammaer #4981 Igen, már hiányoltam hogy ezt is felhozd. Ez a másik amiről köztudott vagy mr "minden TASEst gyülölök" :)
Nyilván a TASE árulja a kinai piacokon a CCP által generált ISK-t :) -
#4980 Oh wait, elfelejtettem hogy exTASE-s vagy es ez neked magas, en meg bunko vagyok. :D