7619
13094344_10154167269029394_7813589794591
  • Nethyrrea
    0.0-ban sem éri meg bányászni. még akár sima beltezéssel is többet szedsz össze, mint fúrással.
  • ollie
    Amikor kezdtem a játékot, a 2 havi GTC 180 milla volt, most meg az 1 havi PLEX 370...

Tradelést is lehet a nulláról kezdeni, csak éppen nagyon unalmas. Folyamatosan kell böngészned a termékek árait, meg azt, hogy hol érdemes venni, és hol érdemes eladni.

Ez az oldal segít, de csak tájékoztató jelleggel: eve-central
  • Mark007
    Akkor mi lenne a legegyszerűbb módszer? tradeléshez kéne tőke is.
    Mondjuk én majdnem 2 hónapról beszélek, nem egyről.
  • Thanatos
    a mostani plex árak mellett is lehet megfelelő tapasztalattal :)
    igazából plexet kitermelni nem ügy semennyire se ha az ember észnél van, inkább csak tapasztalat kell hozzá, ha az megvan akkor bárki kitermeli a havi plexet minimális effortal
  • Kewanaar
    Persze régen lehetett , de a mostani plex árak mellet már nem annyira.
  • Thanatos
    lehetségesnek lehetséges, csak ehhez tapasztalat kell, haverral kipróbáltuk, nulláról a 21 napos trial alatt simán össze lehet szedni tradelésel a pexre valót, de ehez ismerni kell a játékot, tudni kell mit csinálsz, stb...

bányászattal amúgy highsecben tuti nem fogod kitermelni a plexre valót, igazából 0.0-ban is kérdéses mennyire éri meg, sajnos manapság bányászni csak annak éri meg aki botot használ... :(
  • Mark007
    Pedig sokan mondták, hogy lehetséges 1-2hónap alatt összeszedni
  • ollie
    Bányászattal, kezdőként, hisec-ben csak minimális lóvét lehet keresni.
  • Kewanaar
    Hozzá adódik..
  • Mark007
    Hát. Ha esetleg valaki segítene kicsit. Tutorial után mit kezdjek.
    Milyen hajót érdemes venni, hol a legjobb bányászni, eladni a kitermelt dolgokat. Plussz hogy előreláthatólag milyen skilleket tanuljak.
    És mégegy: Ha 21napos trial alatt aktiválok egy PLEX-et, akkor a megmaradt napok a 21-ből+30napom lesz(tehát ha az első napon aktiválnám akkor 21+30?)
  • ollie
    Én nem próbálkoznék 21+30 nappal, mert gyakorlatilag minden szabadidődben durván kéne tolnod a játékot ahhoz, hogy összejöjjön. Ez persze csak kezdő karakterre igaz, meg úgy, hogy alig van tapasztalatod a játékban. Hiába ez már a harmadik trialos karid, de ez annyit jelent, hogy kb semennyire nem ismered a játékot. Én inkább 4-5 hónapra tippelek ahhoz, hogy kényelmesen elérd azt a szintet, hogy havonta megtermeld a PLEX-re valót.
    Mindent azért írom le neked, hogy nehogy csalódás érjen. Persze ettől függetlenül lehet, hogy ennyi idő alatt kitermeled, meg az is lehet, hogy a következő hónapban is összejön, de könnyen lehet, hogy ez számodra a játék megutálásával fog járni, mert nem fog másról sem szólni, mint a grindelésről.
  • Mark007
    Hát, akkor az már a 3. lesz.
    Még régen eléggé belejöttem, de a 14 nap után vége.
    Most elkezdtem, de rájöttem, hogy eléggé limitálva van a trialos acc.

Utánanéztem, és gondoltam ennyi befektetést megérhet. A gondom már csak annyi, hogy 30-naposat nem lehet venni:S csak 60-asat és azt felezni. Ti mennyiért veszitek?

A bányászatnak utánanéztem, úgyahogy értem, és tetszik is.
  • Thanatos
    van, és elég :) persze nem árt hozzá kicsit kiismerni magad a játékban, lehet érdemes nem az első karit aktiválni... :)
  • Mark007
    Hello!
    Van olyan, akinek sikerül fizetni a játékát csak PLEXből? Tehát ISKval fizet.
    Gondolkodom hogy megpróbálom. 21napos triál, és egy 30-napos PLEX elég lenne összeszedni 300milliót?
  • Nethyrrea
    kaptál már?
  • Checkerboy
    Sziasztok!

Szeretném végre kipróbálni ezt a játékot is, örülnék egy 21 napos free trialnak!

checkerboy (kukac) freemail.hu-ra küldjétek, plíz!

Legtöbbször nekem nem elég a próbaidő, tehát szoktam előfizetni, így ti is jól jártok!

Köszönöm!
  • HiYuRei
    Sziasztok!

Eljött az ideje hogy egy kis olvasnivalóval örvendeztessek meg mindenkit a holnapi patch idejére

A változások listáját elrontottam szóval csak fejből pár dolog

Újdonságok:

+ Noctis
    + Mit csináljak ha meghackeltek?
    + Az industrial index kicsit jobban kifejtve
    + Tanulási sebesség táblázatok

Eltávolítva:

- A learning skillek
    - Az ércek/jegek árai

Megváltozott:

# A hasznos tanácsok önálló fejezet lett (mint az angol verzióban)
    # Jó pár táblázat átdolgozva
    # A Capacitor Booster rész átdolgozva.
    # A pos és a drogkészítésnél a pos modulok "táblázatosítva"
    # A fórumon jelzett hibák javítása
    # A PDF tartalomjegyzéke kibővítve a jobb és részletesebb navigáláshoz
    # A készítők / közreműködők rész átdolgozva
    # Apróbb javítgatások / oldal-áthelyezések, néhány helyen új design
    # A t2 lőszerek rész új táblázatot kapott (és a meglevőben is módosítottam)
    # A Fighter Bomberek átkerültek a Drónokhoz
    # És még ami nem jut eszembe

Letölthető:

www.eveonline.hu/guides/ISK_202_HUN.zip
  • Kewanaar
    Kiveszik az összes Learning skillt ,és vissza daják sp-ben,és az uj Attribok 20/20/20/19-lesz (Alap)
  • DeviloftheHell
    na mit alkotnak a skillekkel ezek a barmok? :D
  • XenHai
    te hát nem !
  • Fenrir
    Lag? Milyen lag? Szerver oldalon ők sohasem tapasztaltak...
  • XenHai
    Az új kieg csökkentette a laggot a nagyobb pvp csatáknál??
  • TVelvet
    Végre, végén újrakezdem a gamet...
  • Kewanaar
    Azt se hagyd ki hogy így kevesebb lesz a Max Attrib pont mint eddig....
  • HiYuRei
    Hali

December 14.-én kiveszik a learning skilleket, így minden kezdő (és olyan karakter akinek nem volt maximumon a learning skillek) sokkal gyorsabban tanul/fejlődik majd, Végre egy értelmes újítás :D
  • Jakuza001
    A fountaini IT pet nepsegek skillje :D

1:30-tol valik igazan erdekesse :D
  • Jakuza001
    Off:
    33.473 Ft Afaval 60 GBs Vertex2. Az szerintem eleg barati ar, foleg mivel karacsony elott mindig magasabb az ara mindennek. A rendszernek meg par dolognak eleg ekkora is.
  • DeviloftheHell
    azt néztem, de igy nem vagyok hajlando kifizetni ráadásul elörre utalással egy fillért sem hogy majd hozzák, csak akkor mikor átveszem
  • Jakuza001
    *upsz elirtam http://www.rambazar.com/ nem hu.
  • Jakuza001
    Iponban, de van lehetoseged a www.rambazar.hu oldalon is vasarolni, de ott 3 hetes kesessel jon mindig az aru a rendeles utan, mert a gyerek kulfoldrol hozatja be a cuccost, igaz valamivel olcsobb az itthoni araknal.
  • DeviloftheHell
    idiota :) menjél vissza a saját szinvonalad tükrözö haverjaidhoz...
  • Kewanaar
    Boltba....
  • DeviloftheHell
    jaku hol is vetted az ssd-t?
  • pedrohsi
    tudom, hogy ez nem álláshirdetési topik, de aki rendelkezik jó angoltudással és érdekelné normális, fizető távmunka, küldjön nekem privit, kösz
  • ollie
    Nem csak lehet, de kötelező is lesz.
  • Thanatos
    át lehet tudtommal
  • MaRee
    És majd a meglévő karaktereket át lehet módosítani, vagy ez csak az új karaktereknél fog működni?
  • DarkBlade
    Jó van na... én optimista vagyok. :D
    Jön a karácsony, nekem az is elég ha a Noctis -t beteszik a játékba. :D
  • Jakuza001
    Azert varjunk ezzel a kijelentessel, ismerven a CCP-t. :D
  • DarkBlade
    Majd januárban lesz a játékban.