7619
-
#5179 0.0-ban sem éri meg bányászni. még akár sima beltezéssel is többet szedsz össze, mint fúrással. -
#5178 Amikor kezdtem a játékot, a 2 havi GTC 180 milla volt, most meg az 1 havi PLEX 370...
Tradelést is lehet a nulláról kezdeni, csak éppen nagyon unalmas. Folyamatosan kell böngészned a termékek árait, meg azt, hogy hol érdemes venni, és hol érdemes eladni.
Ez az oldal segít, de csak tájékoztató jelleggel: eve-central -
#5177 Akkor mi lenne a legegyszerűbb módszer? tradeléshez kéne tőke is.
Mondjuk én majdnem 2 hónapról beszélek, nem egyről. -
Thanatos #5176 a mostani plex árak mellett is lehet megfelelő tapasztalattal :)
igazából plexet kitermelni nem ügy semennyire se ha az ember észnél van, inkább csak tapasztalat kell hozzá, ha az megvan akkor bárki kitermeli a havi plexet minimális effortal -
#5175 Persze régen lehetett , de a mostani plex árak mellet már nem annyira. -
Thanatos #5174 lehetségesnek lehetséges, csak ehhez tapasztalat kell, haverral kipróbáltuk, nulláról a 21 napos trial alatt simán össze lehet szedni tradelésel a pexre valót, de ehez ismerni kell a játékot, tudni kell mit csinálsz, stb...
bányászattal amúgy highsecben tuti nem fogod kitermelni a plexre valót, igazából 0.0-ban is kérdéses mennyire éri meg, sajnos manapság bányászni csak annak éri meg aki botot használ... :( -
#5173 Pedig sokan mondták, hogy lehetséges 1-2hónap alatt összeszedni -
#5172 Bányászattal, kezdőként, hisec-ben csak minimális lóvét lehet keresni. -
#5171 Hozzá adódik.. -
#5170 Hát. Ha esetleg valaki segítene kicsit. Tutorial után mit kezdjek.
Milyen hajót érdemes venni, hol a legjobb bányászni, eladni a kitermelt dolgokat. Plussz hogy előreláthatólag milyen skilleket tanuljak.
És mégegy: Ha 21napos trial alatt aktiválok egy PLEX-et, akkor a megmaradt napok a 21-ből+30napom lesz(tehát ha az első napon aktiválnám akkor 21+30?) -
#5169 Én nem próbálkoznék 21+30 nappal, mert gyakorlatilag minden szabadidődben durván kéne tolnod a játékot ahhoz, hogy összejöjjön. Ez persze csak kezdő karakterre igaz, meg úgy, hogy alig van tapasztalatod a játékban. Hiába ez már a harmadik trialos karid, de ez annyit jelent, hogy kb semennyire nem ismered a játékot. Én inkább 4-5 hónapra tippelek ahhoz, hogy kényelmesen elérd azt a szintet, hogy havonta megtermeld a PLEX-re valót.
Mindent azért írom le neked, hogy nehogy csalódás érjen. Persze ettől függetlenül lehet, hogy ennyi idő alatt kitermeled, meg az is lehet, hogy a következő hónapban is összejön, de könnyen lehet, hogy ez számodra a játék megutálásával fog járni, mert nem fog másról sem szólni, mint a grindelésről. -
#5168 Hát, akkor az már a 3. lesz.
Még régen eléggé belejöttem, de a 14 nap után vége.
Most elkezdtem, de rájöttem, hogy eléggé limitálva van a trialos acc.
Utánanéztem, és gondoltam ennyi befektetést megérhet. A gondom már csak annyi, hogy 30-naposat nem lehet venni:S csak 60-asat és azt felezni. Ti mennyiért veszitek?
A bányászatnak utánanéztem, úgyahogy értem, és tetszik is. -
Thanatos #5167 van, és elég :) persze nem árt hozzá kicsit kiismerni magad a játékban, lehet érdemes nem az első karit aktiválni... :) -
#5166 Hello!
Van olyan, akinek sikerül fizetni a játékát csak PLEXből? Tehát ISKval fizet.
Gondolkodom hogy megpróbálom. 21napos triál, és egy 30-napos PLEX elég lenne összeszedni 300milliót? -
#5165 kaptál már? -
#5164 Sziasztok!
Szeretném végre kipróbálni ezt a játékot is, örülnék egy 21 napos free trialnak!
checkerboy (kukac) freemail.hu-ra küldjétek, plíz!
Legtöbbször nekem nem elég a próbaidő, tehát szoktam előfizetni, így ti is jól jártok!
Köszönöm! -
HiYuRei #5163 Sziasztok!
Eljött az ideje hogy egy kis olvasnivalóval örvendeztessek meg mindenkit a holnapi patch idejére
A változások listáját elrontottam szóval csak fejből pár dolog
Újdonságok:
+ Noctis
+ Mit csináljak ha meghackeltek?
+ Az industrial index kicsit jobban kifejtve
+ Tanulási sebesség táblázatok
Eltávolítva:
- A learning skillek
- Az ércek/jegek árai
Megváltozott:
# A hasznos tanácsok önálló fejezet lett (mint az angol verzióban)
# Jó pár táblázat átdolgozva
# A Capacitor Booster rész átdolgozva.
# A pos és a drogkészítésnél a pos modulok "táblázatosítva"
# A fórumon jelzett hibák javítása
# A PDF tartalomjegyzéke kibővítve a jobb és részletesebb navigáláshoz
# A készítők / közreműködők rész átdolgozva
# Apróbb javítgatások / oldal-áthelyezések, néhány helyen új design
# A t2 lőszerek rész új táblázatot kapott (és a meglevőben is módosítottam)
# A Fighter Bomberek átkerültek a Drónokhoz
# És még ami nem jut eszembe
Letölthető:
www.eveonline.hu/guides/ISK_202_HUN.zip
-
#5162 Kiveszik az összes Learning skillt ,és vissza daják sp-ben,és az uj Attribok 20/20/20/19-lesz (Alap) -
DeviloftheHell #5161 na mit alkotnak a skillekkel ezek a barmok? :D -
#5160 te hát nem ! -
#5159 Lag? Milyen lag? Szerver oldalon ők sohasem tapasztaltak... -
#5158 Az új kieg csökkentette a laggot a nagyobb pvp csatáknál?? -
#5157 Végre, végén újrakezdem a gamet... -
#5156 Azt se hagyd ki hogy így kevesebb lesz a Max Attrib pont mint eddig.... -
HiYuRei #5155 Hali
December 14.-én kiveszik a learning skilleket, így minden kezdő (és olyan karakter akinek nem volt maximumon a learning skillek) sokkal gyorsabban tanul/fejlődik majd, Végre egy értelmes újítás :D -
#5154 A fountaini IT pet nepsegek skillje :D
1:30-tol valik igazan erdekesse :D -
#5153 Off:
33.473 Ft Afaval 60 GBs Vertex2. Az szerintem eleg barati ar, foleg mivel karacsony elott mindig magasabb az ara mindennek. A rendszernek meg par dolognak eleg ekkora is.
-
DeviloftheHell #5152 azt néztem, de igy nem vagyok hajlando kifizetni ráadásul elörre utalással egy fillért sem hogy majd hozzák, csak akkor mikor átveszem -
#5151 *upsz elirtam http://www.rambazar.com/ nem hu. -
#5150 Iponban, de van lehetoseged a www.rambazar.hu oldalon is vasarolni, de ott 3 hetes kesessel jon mindig az aru a rendeles utan, mert a gyerek kulfoldrol hozatja be a cuccost, igaz valamivel olcsobb az itthoni araknal. -
DeviloftheHell #5149 idiota :) menjél vissza a saját szinvonalad tükrözö haverjaidhoz... -
#5148 Boltba.... -
DeviloftheHell #5147 jaku hol is vetted az ssd-t? -
pedrohsi #5146 tudom, hogy ez nem álláshirdetési topik, de aki rendelkezik jó angoltudással és érdekelné normális, fizető távmunka, küldjön nekem privit, kösz -
#5145 Nem csak lehet, de kötelező is lesz. -
Thanatos #5144 át lehet tudtommal -
MaRee #5143 És majd a meglévő karaktereket át lehet módosítani, vagy ez csak az új karaktereknél fog működni? -
DarkBlade #5142 Jó van na... én optimista vagyok. :D
Jön a karácsony, nekem az is elég ha a Noctis -t beteszik a játékba. :D -
#5141 Azert varjunk ezzel a kijelentessel, ismerven a CCP-t. :D -
DarkBlade #5140 Majd januárban lesz a játékban.