7619
13094344_10154167269029394_7813589794591
  • Fenrir
    Előbb-utóbb minden játéknak vége lesz...

Most a WoW sem áll olyan jól mert baromi nehéz az endgame tartalom, nem a casual játékosoknak való viszont ők teszik ki a játékosállomány nagyobb részét. Úgyhogy elég sok a cancel account mert a Blizzard megmondta, hogy ők ilyenre tervezték és nem szándékoznak gyengíteni a tartalmon.
  • Jakuza001
    Changes to CPU requirements with Incursion 1.1.0

CPUs that don't support the SSE2 instruction set will not be able to run EVE Online after the Incursion 1.1.0 deployment on Tuesday, January 18, 2011. This will cause players still using Intel Pentium 3 or older and AMD Athlon XP or older CPUs to not be able to run the EVE Online client. Athlon 64 CPUs are not affected. More information can be found in this dev blog written by CCP Zulu

Vajon hany jatekos lehet aki ugy jatszik az Eve onlinevel, hogy a CPU-ja nem tamogatja az SSE2 utasitaskeszletet ? :D
  • DeviloftheHell
    de láttam :D::D
  • Jakuza001
    Akkor nem nezted meg a high slotot, hogyan fitteli egy allitolagos "PvP pro". :DDDDDDD
    Jah, Siogyapot nem az. :D
  • DeviloftheHell
    azt nem tudja :D
  • Jakuza001
    Napod ? Az a lossmail minimum a hetedet kell hogy feldobja. :D
  • Torzonborz
    na mi van megint pihenni akarsz ? :)
  • DeviloftheHell
    hát az feldobta a napom mikor megláttam azt a failmailt :D
  • Jakuza001
    Rakba ? Te valami cigany gyerek vagy ? Oh sry kisebbsegi avagy roma. :D
  • Mark007
    Sziasztok!
    Kellene nekem két dolog:)
    Egy meghívó 21 napos trialra, és egy PLEX :) A PLEXért fizetnék(tudom, nem teljesen legális)
  • lammaer
    Nyilván, még véletlenül se azért nem jöttél fel mert ki voltál bannolvaa rákba... :)

Tudod, mindenki számára mutatja :P

Az egész világ ellened van :P
  • Jakuza001
    Mar regen, csak ilyen ex-tases lammaer fele gyikok miatt nem jottem fel. :DDD
    DE hat ilyet nem lehet kihagyni, amikor a Siogyapotot kilovik a laman fittelt titanjabol. :D Azert az az egy pusku az üt. :DDDDD
  • lammaer
    Ja, jó volt amig konstruktiv volt a topik :)

Köcsög TASÉs SG adminonk, nemtomminek adták vissza neki a jogokat :D
  • DeviloftheHell
    nocsak jaku lejárt a bünti? :D:D:D
  • Kewanaar
    A Fiit az jó
  • Jakuza001
    DEhogy elkezte AAA pofozni az Initet azt gyorsan leleptek, ereztek ott is a vesztuket. Aztan ugy gondoltak lepattanoznak majd fountaini csataknal, ,azt jol beszivtak mert aki masnak vermet as... :DDDD
  • nab
    Megérdemelte, mindig is túl nagy volt az arca. :)
  • Fenrir
    Kicsit régen figyeltem már a politikát, most már ez a vándorcigány banda az IT ellen van?

"nebula: 2011-01-07 13:21:50
    shit fit and noob homeless Tase Fag guy"

:D
  • Jakuza001
    http://eve-kill.net/?a=kill_detail&kll_id=8469673

Rendesen sikoltozott a TS-en.
  • Thanatos
    az van, meg profit is ha jól csinálod :)
  • Mark007
    Jah, utánaolvasgattam. De legalább van benne veszély :)
  • Thanatos
    pontosan, de ettől még eleinte tényleg érdemes kerülni lowsecet meg 0.0-t, sőt igazából highsecben is kilőnek ha megfelelően könnyen kilőhető hajóban elég sok cuccot viszel :)
  • Mark007
    Eddig nem volt baj, meg is lepődtem, hogy minek kerülni 0.4 0.3-at. Hát, most rosszkor voltam rossz helyen:)
    De mostmár értem a tradelés mikéntjét, és szerintem össze lehet szedni azt a 350milliót 2 hónap alatt. Ha van tőke, akkor már csak egy jó üzletet kell keresni, és simán megvan a napi 12 millió. Szerintem
  • ollie
    Lowsecet kerüld kezdőként.
  • Mark007
    na.. trialban játszok ugye.. összeszedtem most az utóbbi 2 napban 8 milliót.. Épp most vittem 8 millióért 2 1400mm-es artilleryt... nyertem volna rajta 4milliót.. de az út 32 ugrás volt..Így lerövidítettem 17-re.
    Nem érte meg. Egyre több lett a kalóz..egyszer csak eltüntek..következő ugrásnál warpolnék, előugrik 4-5 és paff.. podot is lelőtték. buktam az összeset..De legalább tanultam valamit:D
  • DeviloftheHell
    hát akkor meg mit beszélsz hülyeségeket? :D
  • Fenrir
    Honnan tudjam én azt, hogy nem játszol? Én régebb óta nem játszok mint te :P
  • DeviloftheHell
    marha nézdmár meg hogy honapok ota nem is játszok :D:D:D érdekes lett volna
  • Fenrir
    Mi a baj a morcossal? Már megint kidurrantottál egyet? :)
  • Nethyrrea
    igen
  • DeviloftheHell
    vki csinálhatott volna már akkor egy tisztességes dreadnought osztályut vagy csatahajot amin tisztességes mennyiségü ágyu van és automata pontvédelmi ágyu :D
  • lammaer
    Nem nagyon követem az EVE eseményeit - a győztes hajó az végül effektive be is fog kerülni a játékba?
  • HiYuRei
    Update: Sorry és Mea Culpa, nem tudtam, és ezúton is mély elnézést kérem, de még egy hazánk fia is bekerült alkotásával eme nevezetes esemény versenyzői közé. Empress Jamyl's Personal Cruiser by Krisztian S - Szóval, van még egy nevezés amit ha ti is úgy gondoltok, kérlek támogassátok!
    De hogy klasszikust idézzek by Linda King: "Együtt kellene, magyarok vagyunk, nem?" :) :) :)

Személyes és elfogult kérés: ha lehet, mindkét műre szavazzunk, hiszen 3-at lehet/kell választani. :)
  • HiYuRei
    The Final Vote - Magyar az Elődöntőben!

Sokaknak "izgalmasan" telt az elmúlt egy-két hét, hiszen a selejtezők zajlottak a fent említett hajó-design versenyen.

Örömmel jelenthetem, hogy bekerült a "Mermalior és társa"-féle Curate elnevezésű hajó is a jelöltek közé, lehet szavazni!

Személyes és elfogult kérés: ha lehet, erre a műre is szavazzunk, hiszen 3-at lehet/kell választani. :)

Szavazni az alábbi címen lehet: http://www.evecontest.com/finalvote/
  • HiYuRei
    A Steam-en most csak 4,99euro az EVE. Hátha valakit érdekel. (24 órás offer még 21 óra van hátra).
  • Thanatos
    eleinte tény, hogy nem elég, de amig nincs tapasztalata addig a tőke lesz a legkisebb gondja..., amire meg összejön a tőke, addigra a tapasztalat is, vagyis nálam így volt :)

az meg hogy kinek mi az unalmas tényleg nézőpont kérdése, nekem ezredszer megcsinálni ugyanazt a missiont sokkal unalmasabb mint állítgatni az árat... :)

az igazi persze az ha az ember mindent megpróbál, és csinál, és akkor majd kiderül mihez van érzéke és kedve, mert egy játékban ez az utóbbi a lényeg igazából, azt kell csinálni amit élvez az ember, a többi lényegtelen :)
  • Mark007
    Majd kiderül..most tanulom, és próbálgatom..:)
  • lammaer
    Hát, szerintem ahhoz hogy ezt megtehesd, elég sok tőke kell, meg jó sok tapasztalat, hogy mit-hol-miért....

Kezdőnek minimális tőkével szerintem nem nagy élmény, főleg a "0.01 ISKval alávágunk a másiknak" játék - ha azt akarja az ember hogy pörögjön a pénze, sztem nem elég napi 3x :)
  • Thanatos
    nézőpont kérdése, szerintem napi 3-4szer 10 perc trade sokkal kevésbé unalmas, mint akár bányászás, akár mission, akár órákat gatekempelni meg hasonlók, kinek mi... :)
  • Thanatos
    igen ettől tartottam én is, de nem írtam volna le így konkrétan mert annak nem számoltam utána, csak highsec oreoknak :)