7619
-
#5419 Nekem minden gond nélkül megy.. -
DarkBlade #5418 Mekkora tréé má.
Szar kliens nem patcheli magát. -
#5417 Figyelembe véve, hogy rákérdezett a játék "valódi" havidíjára szerintem az 50.000 már forintban értendő. Egyébként 3-4k körül van bankkártyás fizetéssel, de gondolom még mindig lehet shatteredcrystalról (valami ehhez hasonló neve volt az oldalnak) venni olcsóbban GC-t. -
#5416 Beírom, mert az 50 ezer kezdőpénzhez képest nagyot fogsz nézni:
A havi játékidő díja 350-400 millió ISK között van. Igen, millió. -
lammaer #5415 Szintén elnézést kérek a hirtelen felindulásért. Peace. -
#5414 ezt olvasd el gyk minden benne van ami kell : http://52nap.blog.hu/ -
#5413 -
SewerRat #5412 Ha a "firkálmány"-t sértőnek találtad, nem annak szántam, ezért elnézésed kérem. Nem azért írtam ezt, mert le akartam kicsinyíteni a bejegyzések minőségét.
Írásom többi részét viszont jogosnak találom!
Holnap rákeresek a dologra, köszi a segítséget!
(És ígérem, többé nem kérdezek fórumon semmit sem, kaptam már ezért sokszor, most untam meg.) -
lammaer #5411 És hogy lásd kivel van dolgod, csak annyit irj be a keresőbe hogy "kezdő" -
lammaer #5410 Lehetne pl használni a search funkciót... XXI. század.
Tényleg nem egyszerű a téma, hogy most kapcsiból neked ide begépelje valaki, főleg úgy, hogy te közben a kisujjadat se mozditod. Más meg dolgozzon neked.
Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten (nekem a firkálmány csapta ki a biztositékot, ha az nem lenéző hangnem akkor nemtom mi). -
#5409 De még mindig nem olvastál vissza, pedig választ kapnál :)
Nem ilyen egyszerű, hogy igen, vagy nem. Sikerülhet, de nehéz. Kiveséztük multkor, hogy hogyan is sikerülhet, minek másoljuk be megint, ha egyszer 2-3 oldallal ezelőtt ott van? -
SewerRat #5408 És azt nem unalmas leírni, hogy olvass vissza, mer már írták ezren előtted. Ha te egy idegen topicba lépsz be, azzal kezded, hogy végigolvasod mind az 5407 (mostmár 8) üzenetet?
Ha valaki tudja a választ, miért egyszerűbb azt írni, hogy már írták (főleg, hogy kb ugyanannyit írt az illető)? Én vagyok a paraszt? Én soha sehova nem írtam be (enyhén lenéző "hangnemben"), hogy google, meg már írták, stb. Válaszoltam, ha tudtam, ha meg nem, nem tettem. Szerintem fagyasszuk is be az összes EVE online-vel kapcsolatos fórumot, hiszen bizonyára rátalálsz a válaszra, ha keresel. -
lammaer #5407 Ez igen. Ez már hozzáállás. Pedig már majdnem firkáltam neked vmit.
Ekkora tahót.... -
DeviloftheHell #5406 kicsit unalmas századszorra is leirni ugyanazt elöször olvass utána kérdezz... -
SewerRat #5405 Nincs időm, se kedvem egy hónapnyi firkálást elolvasni, azért köszönöm segítő szándékod. Nyilván nehéz lett volna válaszolni.
Agamemnon: Köszi a választ... az a baj, hogy időm sincs nagyon rá, gondolom így esélytelen. Kb mennyibe fáj egy havi ingame játékidő? 50.000 kezdőpénz van. -
MaRee #5404 Olvass vissza, kb minden hónapban felteszik ezt a kérdést. -
#5403 Ha tapasztalt vagy, akkor könnyedén. Kezdőként kicsit keményebb munka... -
SewerRat #5402 Sziasztok!
Olvastam, hogy egyetlen ingyen EVE módszer, ha ingame pénzért vesz az ember feltöltő kártyát. Ez mennyire igaz? Mennyire járható út? -
DeviloftheHell #5401 tul dramatizálsz mindig mindent a hiba az ön készülékében van copyright by ccp
-
#5400 Jah amit kifelejtettem es a tortenethez tartozott, a raketaim kiegtek ugy hogy nem is volt az overheattol sebse a modulokon, ugy hogy meg nyomkodtam elotte az overheat gombokat es meg csodalkoztam is hogy nem kapcsolodott be. Igy egtek ki kesobb, hogy nem is jelezte se a sebzodest se azt hogy be lenne kapcsolva az overheat. -
#5399 Na ma reggel felkurtam az agyam. Egy kis izelito abbol milyen jo is lett a jatek.
Kiscannelek egy hunost anomalyban. Szepen beleulok a hajoimba egy Arazuba es Drakebe, hogy kilovom. Le is pontozom szepen annak is modja szerint, mikozben jajgat segitsegert az ott elo kulfoldieknek.
Beugranak a kulfoldiek persze jo messze erkeznek 100km-re mivel a gyerek elmwdzet bent az NPCk elol, eltelik 5 mp es 90km-rol lerovidpontoz egy drake.
Az hagyjan az NPCk elkezdenek loni (nem am a Draket aki bent volt a spawnal mar feleve egy helyen) ezert az arazuval ki kell ugranom.
Visszaugrok hogy az elso hajomat megtudjam menteni, de latom hogy mar nem megy ezert elwarpolok az arazuval es kilonek 40 AUrol warpban, ugy hogy se pont semmi nincs rajtam.
Ilyen okossagok mellett el is buktam mind a ket hajom. Raadasul nem ez az elso eset, hogy ugy bukok hajot, hogy az overviewen 100+ kmre latom az ellenseges hajokat, hanem mar tobbszor is FWben. -
#5398 Gondolom tobbseguk alt volt. -
#5397 Már 5200 felett a cancel száma...na mi az szépen beindul a lavina ? :D -
#5396 Nincs itt semmifele persze csak ez "500 dollárért vett magának fejlett karaktert"
En meg otszaz dollar arabol vettem karaktert, miutan atvaltottam a vasarolt GTC-ket (nem PLEX-et) a jatekban ISKra.
Szerintem a ket dolog nem ugyanaz., de azert persze... persze... -
pedrohsi #5395 hát persze... -
#5394 Azert mert, nem ugyanaz amit leirtal; 500 dollarert karaktert venni, vagy 500 dollarert plexet venni.
Tanulj meg eloszor mondatot megfogalmazni. -
pedrohsi #5393 miért lenne büntetett a karakter vásárlása?
veszel pár PLEX-et X dollárért, eladod a játékban isk-ért és aztán keresel a fórumon egy eladó karit, és kész -
#5392 Meg ez lenne a legkevesebb, de amilyen valaszt toltak az kemeny volt.
Ugy tunik ezek azt hiszik hogy egyoldalu a dolog es csak a jatekosok vannak ertuk.
" Dear concerned citizens of New Eden
This week has seen quite a controversy unfold. In almost the same instant as we deployed Incarna – which by the way is one of our more smooth and successful expansions, not to mention absolutely gorgeous – an internal newsletter with rather controversial topics addressed leaked out. To further compound the confusion there was a clear and rather large gap in virtual goods pricing expectation and reality with a large segment of the community. I‘m going to address both these issues right here.
Fearless
Fearless is one of our company values. It‘s also the name of an internal newsletter that has been designed and developed specifically to catalyze discussions on controversial topics. One of the biggest elephants in the room these days, not just for EVE but for the gaming industry as a whole, is virtual goods sales and microtransactions.
Therefore we dedicated an entire issue to exactly that topic. It‘s worth mentioning that the topic of the issue was “Greed is good?” as a way to ask a question that would then be debated back and forth and often exaggerated purposefully to draw contrasts and make points. The result of that is now widely available on the internet.
The opinions and views expressed in Fearless are just that; opinions and views. They are not CCP policy nor are they a reliable source of CCP views as a company. The employees who submitted articles to that newsletter did exactly what they were asked to do, write about theories and opinions from an exaggerated stand.
While it‘s perfectly fine to disagree and attack CCP over policies or actions we take, we think it‘s not cool how individuals that work here have been called out and dragged through the mud due to something they wrote in the internal company newsletter. Seriously, these people were doing their jobs and do not deserve the hate and shitstorm being pointed at them.
Pricing structure
People have been shocked by the price range in the NeX store, but you should remember that we are talking about clothes. Look at the clothes you are currently wearing in real life. Do you have any specific brands? Did you choose it because it was better quality than a no-name brand? Assume for a short while that you are wearing a pair of $1,000 jeans from some exclusive Japanese boutique shop. Why would you want to wear a pair of $1,000 jeans when you can get perfectly similar jeans for under $50? What do other people think about you when they see you wearing them? For some you will look like the sad culmination of vainness while others will admire you and think you are the coolest thing since sliced bread. Whichever it is, it is clear that by wearing clothes you are expressing yourself and that the price is one of the many dimensions that clothes possess to do that in addition to style and fit. You don’t need to buy expensive clothes. In fact you don’t need to buy any clothes. Whatever you choose to do reflects what you are and what you want others to think you are.
We will gradually introduce items at other price points, definitely lower and probably higher than what‘s in the store today. We hope you enjoy them and are as passionate about them as you are of the current items that are for sale.
I hope I‘ve addressed your concerns and cleared up a lot of the issues you‘re having. We‘ll continue monitoring the forums and other communications channels and pick up and reply if there are concerns not covered by this blog.
Thanks,
Arnar Hrafn Gylfason
Senior Producer of EVE Online " -
lammaer #5391 mall... a mail más :)
Én úgy vagyok vele, amig tényleg csak csiricsáré dolgokat adnak és a játékban nem ad kézzel fogható előnyta player számára, hát hadd csinálják. A hülyéket le kell húzni.
-
#5390 Én is pont arra gondoltam, hogy ha F2P lenne az Eve, teljesen megérteném ezt, de így csak a lehúzás jön át belőle. -
#5389 Jah, az is uzlet, hogy rohadt almat akar radsozni a kofa a piacon, aztan nem mesz oda vasarolni a kovetkezo heten mert tudod, hogy atakarnak vagni a palankon.
MEg aztan nevetseges osszehasonlitani egy a jatekban nem elfogadott es buntetettheto tranzakciot, egy item maillel.
Raadasul meg valami az item mail, minden jatekban, ahol jelen van Free-toPlay, az EVE pedig havidij mellett akarja bevezetni. -
#5388 ahamm. köszi. ööö akkor Perpetuum-ban az EVE-ből most szakadt emberkék ezért lehetnek NEX nevű corpban. gondolom nem véletlen egybeesés :D -
pedrohsi #5387 Novel Exchange, ahol igencsak drága cuccokat lehet venni hogy felvágj mások előtt :) -
#5386 ööö mi ez a NEX ? -
pedrohsi #5385 ott nyávognak a fórumon az állítólag érett játékosok, és nem képesek megérteni, hogy ez elsősorban üzlet
mellesleg tegnap beszéltem egy újonccal, aki 500 dollárért vett magának fejlett karaktert - ennek fényében elég nevetségesnek tűnik tiltakozni a NEX miatt -
lammaer #5384 Nocsak, a tyúkocskák fel akarnak lázadni ahelyett hogy tojnák a tojást? Ej mi a kő tyúkanyó...
Mondjuk majdnem minden item mallos játékban meg tudok döbbenni, hogy a francba képesek az emberek horribilis összegeket kiadni értelmetlen dolgokért.. végülis, ha vki 50 dollárt hajlandó kiadni egy avatáron látható monokliért, én már adnám is el neki.
Item mallban csak azokra a játékokra vagyok mérges, ahol nem státusszimbólumokat adnak el a pénzes játékosoknak, hanem konkrétan funkcióban is űber dolgokat. Pl varázskard, amivel péppé verik a nem fizetős embereket. Amúgy felőlem árulhat amit akar egy játék, ha a hülyegyerek a világitós sapkáért fizet, ám tegye :)
-
#5383 Amugy aki elakarja olvasni a nagysikeru okossagukat : Greed is Good -
#5382 De bizony.
Viszont ez a legkevesebb a CCP reakcioja, kiverte a biztositekot a jatekosoknal, miutan a belsos ujsagja a CCPnek kiszivargott "Greed is Good" cimmel, majd a CCP jatekosbazist lepocskondiazta a forumon, es ujabb es ujabb belso levelezesek kerultek napvilagra, ahol a jatekosokat lehuzni valo aranyt tojas tyukokhoz es egyebekhez hasonlitottak. Most persze mar kezdenek idot huzni es eszbe kapni, hogy mas hangon kellene beszelni a jatekosokkal, es hazudoznak, hogy ok nem is akartak aurumert kaphato loszert eladni stb, mikozben.
Elmond mindent a kapzsisagukrol, hogy 3 plex araert arulnak egy monokli kinezetu targyat az item shopjukban, aminek az ara
atszamolva kb 50 dollar vagy euro, ami kozrohej.
PErsze hogy a jatekosok elkezdtek oket anyazni, miutan fizetos jatekba akarnak + meg microtranzakciot is bevezetni pofatlan aron. :D
Most probaljak mentegetni magukat a forumon,, de kaptak egy kis izelitot a jatekosok haragjabol, az elmult ket nap alatt kozel 3k accountot szuntettek meg es meg a jita es amarr vasarlokozpontokat is le kellett, zarni miutan az elegedettlen jatekosok elozonlottek a trade hubokat.
Az utolso par hir elmond mindent az http://evenews24.com/ oldalrol.
"Greed Is Good: Purportedly leaked internal bulletin shows CCP’s “refreshing” new direction."
"CCP offers an Apology – Disgruntled Eve Online players lock down Jita / Amarr Trade Hubs"
"CCP releases DevLog concerning leaked internal Bulletin."
"View: Make CCP Take The Lemons Back!"
"“Leaked” CCP Hilmar Global email shows the reasoning behind CCP Zulu devblog."
"*UPDATE* CCP releases new DevBlog, offers apology and announces the summon of the CSM for the next Weekend." -
lammaer #5381 Miaza aurum? Csak nem ebben is megjelentt az item mall? :) -
#5380 Tznyleg ? :D A Sony aztan megcsinalna, lenne uj NGE. :D
Nem csodalkoznek miutan megvasarolnak, a skillrendszer atalakulna raidelj XPert tipusu jatekka, a tobbi plusz feature meg csokevenyesedne az amerikai idiotak szamara, hogy ok is feltudjak fogni mirol is szol a jatek. :D