EVE Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

eh, hagyjuk.

Jakuza001
Vajon miert kene lennie ra hatassal, ha dollerert veszed meg a plexet joember ?
Mar pedig ha a dollar erosodik, akkor az erteke is erosodik, aminek kihatassal kell lennie az ISK-ra.

Ollienak pedig uzenem, nem tudnak eltunni a plecek, mert mindig szukseg van rajuk, raadasul, ha megnezted volna a negyedeves jelenteseket, akkor nem mondanal hulyesegeket, ugyanis folyamatosan emelkedik a piacon levo plexek szama, amiota lehetoseg van megvenni a piacon.
Meg minek nincs ertelme ? Annak hogy manipulaljak a plex piacot ?
Elobb gondolkozz el egy kicsit. Te nagyon naiv vagy, elmondom meg ISK-t is arulnak a CCPsek. 😄 Igy aztan pontosan van ertelme a minnel magasabb piaci araknak.

Raadasul meg valami ami tisztazza azt, hogy a CCP is manipulalja a plexet, hogy az elso patch kiadasa ill a szerver inditasa utan tobb ezer plex volt mar a piacon, mikozben meg nem is lehetett kitenni a piacra a weblapon keresztul. 😄

ollie
Most azt mondod, hogy felvásárolják a plexeket, majd drágábban tesznek ki újakat... Ennek semmi értelme, minek tennének be újakat, ha felvásárolják a legolcsóbbakat? Eleve felmegy az ár, ha eltûnnek az olcsóbb plexek.

Mihez kepesti dollar arfolyamnak kene hatassal lenni a Plex arara?
Mert ugye az ISK az fiktiv penz, es a havidij sosem valtozott, ergo egy plex ara mindig is ugyanannyi dollart ert, függetlenül attól hogy a dollár milyen arfolyamon volt más valutákkal szemben.

Jakuza001
Itt az ido hogy be valld a buneidet Devil 😄

kenedy kivégzéséhez hozzáfüzni valód? 😄😄😄

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

Jakuza001
Tenyleg ? Akkor most jol gondolkozzal azon amit mondok.

Ok ingyen tudjak felvasarolni a plexeket, ugy hogy semmibe nem kerul nekik, hiszen hozzajuk mar befolyt az osszege a vasarolt plexnek.
Tehat ha felvasaroljak az altaluk egy tollvonassal generalt ISK az 0 azaz 0 penzbe kerul nekik. Ellenben ha a felvasarolt plex helyet ok maguk kiraknak dragabban, azzal maris manipulaltak a piacot, hiszen a mas altal vasarolt plexek eltunnek a piacrol es mar nem tudnak ilyenkor venni a vevok, mint az ok altaluk dragabban kitett plexet.
Ilyenkor ujraindul a folyamat, hogy a plexet penzert vevok egymas ala licitalnak, hogy az plexuket vegyek meg gyorsabban es ezt mashogy nem lehet szabalyozni csak ha kivulrol belenyulnak, hiszen mindig kell az embereknek az ISK es ezert mindig tulkinalat van es sohasincs ebbol a tetelbol keves a piacon, ami felvinne az arakat.

A piac meg eleg erdekesen reagal a dollar valtozasokra, hiszen akkor voltak a legalacsonyabbak az arak, amikor a legjobb volt a dollar es vica versa, ami azt mutatja, hogy kivulrol manipulaljak az arakat, hiszen az igazi penz mertekenek egyertelmu behatassal kellene lennie a plex ertekere.

ollie
De akkor nem tesznek bele többet, hiszen akkor még jobban esnének az árak. Legfeljebb felvásárolnak belõlük, vagyis pont hogy kivonják a - szerintük - felesleget, hogy feljebb menjen az ára.

Idõhiány miatt kiszállok az EVE-bõl. Elpasszolnám az accountomat egy 4m skillpontos karakterrel, pénzével, cuccaival, oktoberig töltött accounttal 5k pénzért. részletek privátban.
Nem igazan, nem is nagyon jatszok.

Jakuza001
Latom nem nagyon szoktad figyelni a plexk aranak alakulasat 😄
Pedig tisztan latszodik a folyamatokbol, hogy manipulalni szoktak, ha netalan tul alacsony szintre esnenek az arak.

Az nem csak úgy kerülhet be, hogy vki vesz 60 napos GTC-t majd két plexxé konvertálja?

Jakuza001
Mit nem ertesz ?
Kerul be a jatekba a CCP jovoltabol is plex.

?

Jakuza001
A CCP szempontjabol is lehet, hogy nem valos penzert vettek.

"Tehat csak elmeleti dolog a 74 x 14,99$-t bukas, hiszen vehette jatekpenzbol is. "

A CCP szempontjabol nezd. Azt a plexet megvették valós pénzért, és senki nem fogja használni 😊 Lehet hogy nem az vette dollárért akit kilõttek, de a CCP akkor is kapott zsozsót semmiért 😊

bezzeg én ilyet nem tudtam löni nem lett volna gond miböl fizessün kjátékot 😄😄😄

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

Jakuza001
Azert ez csak elmeleti sikon szep es igaz. Marmint nem a kill mert az megtortent a 74 darab plexel, hanem az, hogy nem feltetlenul kell valakinek plexet vennie dollarert ahhoz, hogy hozzajusson.
Tehat csak elmeleti dolog a 74 x 14,99$-t bukas, hiszen vehette jatekpenzbol is. Ha igy mukodne a dolog akkor a nagy allik csak visszakonvertalnak az ISKbol megvett plexeket es eladnak penzert es tobb szazezer dollart kereshetnenek pillanat alatt, hiszen ISK tokejuk meglenne hozza.

most találtam ezt 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

lol

Jakuza001
bizonyitsd!

Jakuza001
Azert ez a nincs idom, kicsit eros annak tukreben, hogy egesz nap a gep elott ulsz. 😄

nincs nekem sem kedvem sem idöm baszakodni azzal 😄

ollie
500m3

GamerAdams007
Legjobb megoldás venni egy shuttle-t (nincs skill igénye, pici, gyors, olcsó hajó ). Azzal gyorsan lehet utazgatni, ráadásul elõnye, hogy csomagolva ha jól emlékszem 250 m3 az egész vacak, és egy átlagosnak mondható hajó rakterében vissza tudod szállítani, ott újra összerakni, és menni még egy kört.

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Jakuza001
Vazz a ket kari arat kitermeled par ora alatt iskban, te troger. 😄

majd amint nyerek lotton 😄

Annyira nem baj a mászkálás, azt nem tudtam, hogy hogyan lehet ezt kivitelezni (valamivel vissza is kell menni a köv. hajóért, ugye). Nem tudtam, hogy lehet bármikor podban utazni.

Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
ollie
Az állomások között a pododban is utazhatsz, de célszerû shuttle-vel, mert jóval gyorsabb.

Jump klónnak nincs értelme, mert ha egyszer visszaugrasz, többet azt már nem tudod használni (csak ha megint átugrasz a másikba, de naponta csak 1x lehet). Na meg nem is tudnál jump klónt használni trial accounttal, a hozzá szükséges standingrõl nem is beszélve.

Miért baj, hogy oda-vissza kell repülnöd párszor? Még 15-20 jump sem vészes idõben, ha instabokat és nanokat használsz a lowokban, és persze mindig nullára ugorsz kapuhoz.

Megnéztem, annyira nem is vészes a cuccok szállítása (2 forduló egy gyengébb hajóval, szállítóban meg elfér, egy alap Iteront kaptam már), inkább a hajókkal való furikázás a kérdéses.

Lehet valahogy közlekedni állomások között hajó használata nélkül?
Jump Klónnal kell megoldani (induló állomásra készíteni egyet, célállomáson vissza a klónba indulóra, ismét készíteni egy klónt, #1-gyel elmenni célig, stbstb), vagy van más megoldás ("távolsági busz")?
Trial nem tanulhat industrialt.
(ezek a szállítóhajók mint Iteron/Badger... nézd meg a marketen)

Mennyi az a nagyon sok cucc m3-ben?

Van ilyesmirõl valamilyen wiki oldal? Csak trialos vagyok (holnapig), jó lenne olvasni konténerekrõl meg 'industrial'-okról😊
Jakuza001
Ha nincs aki elvigye marad a labon elszallitas.
A cuccokat pedig kontenerbe rakod es egy szallitohajoval atviszed a masik helyre.
Ha van aki szallitson ugy konnyebb a dolog, mert freighterben joval tobb hely van.

Hát nemtom, én nem csinálnék contractot reménykedve hogy felveszi e valaki... hajókat átviszed saját lábon, a maradékot meg be egy industrialbaazt hajrá...

Sziasztok, noobie kérdésem lenne:

Szeretném átszállítani a hangárban levõ cuccaimat egy másik helyre, de abszolút nem férne fel minden a hajóra (+ hajókat is szállítani kellene).

1. az egyetlen megoldás ilyenkor a Courier Contract (CC)?
2. CC során dönthet úgy a szállító, hogy inkább mégse szállítja ki és megtartja magának a cuccokat?
3. Hogy tudnám leggyorsabban felmérni a szálíltani kívánt cucc összértékét, hogy collateral árat megfelelõen szabhassam meg?
4. Mekkora összeg az elfogadott jutalom átlagosan (x/ugrás, vagy ahogy mûködik ingame)?

Elõre is köszönöm, ha valaki rám szán pár percet!

Jakuza001
Inkabb lepj be egy kicsit, ne csak a bagolesodet jartasd 😄
Amugy meg az angolok tanuljanak meg magyarul 😄

angolul még mindig nem tudsz 😄😄😄

Jakuza001
Devil 😄
Neked is adtam volna, ha nem lettel volna olyan zsido. 😄

de bükezü vagy vén cigány 😛

Jakuza001
Hat az ugy nem igazan lesz jo. 😄 Halgass ram es add el azt a szart, a kulonbseg nem lehet valami nagy osszeg, ha mashogy nem megy en kipotolom neked a kulonbozetet, ami kb 13-15 millio. 😄

Huh köszi a részletes választ. Maradt a Ferox, nem lenne pénzem a Drakre, viszont nagyjából ez alapján fitteltem a hajóm, csak annyi, hogy a Feroxra csak 5 missile launchert lehet rakni a maradék két helyre hybrid turret került.
Jakuza001
Igy szuletnek a TASE-s pletykak. 😄

von Schreck
The All-Seeing Eye
[ Atlas Alliance ]
"Bepróbálkozott a drone régio C-J6-ban, amíg mi az INIT egy rendszerét védtük. Aztán a XIX/RA/lófasztudja leverte a MM/RZR fleetet efm-ben. Mosoly
Ennyi. Mosoly"

Valosag:

http://eve-kill.net/?a=kill_related&kll_id=7104172

200 losses vs 88 kills

Jakuza001
Hat inkabb draket kellett volna akkor venned azzal meg egyszerubb dolgod lett volna.
Ferox egy hybrid platformu hajo azzal hasznaljak inkabb, bar van par extra erdekes fitt artyval vagy laserrel, de az csak pvpnel hasznalatos.
Szoval nem igazan jo hajo pve-re.

Probalj inkabb Draket venni PvE-re es fitteld valahogy igy:

Shield Power Relay II
Shield Power Relay II
Ballistic Control System II
Ballistic Control System II

Magnetic Scattering Amplifier II
Large Shield Extender II
Large Shield Extender II
Y-S8 Hydrocarbon I Afterburners
'Anointed' I EM Ward Reinforcement
Ditrigonal Thermal Barrier Crystallization I

XR-3200 Heavy Missile Bay
Drone Link Augmentor I

Medium Core Defence Field Purger I

Hobgoblin I

Ez egy standard agent fitt a Drakere keves skillponthoz.
Ha mar eltudod erni a t2es resisteket, akkor csereld le arra a resisteket kuldetes fuggoen.

Itt egy link hozza, hogy melyik tipusu kuldiben mivel lonek.
http://eve-survival.org/wikka.php?wakka=MissionReports

"megkedveljem újra a játékot" -> nem hülyék találták ki ezt a +5 napot. 😄

Valószínûleg azis gond volt, hogy egy 2 év kihagyás után folytattam és egybõl belevágtam egy küldibe, és igazából hirtelen azt se tudtam mit csináljak 😄 Ez az 5 napos reaktiválás pont arra jó, hogy újra megtanuljam a dolgokat és megkedveljem újra a játékot 😊 Különben tegnap vettem egy Feroxot, most jobban odafigyelek, hogy mit pakolok rá. Különben mit érdemes fegyverzetnek felrakni? 7 szabad helye van. 2 medium artillery, 2 medium turret, 3 heavy missile launcher?
Jakuza001
???
Azt hogy sikerult ? Akar LVL3-akat lehet megcsinalni cruiserrel.
Valamit nagyon nem jol csinalhatsz.
Lehetseges, hogy nem a megfelelo resistekkel es fittel repulsz.

Közbe nézegettem az árakat 8 milláért lehet elpasszolni a primae-t. Most akarok egy battlecruisert, mert egy level2-es küldibe ledarálták a cruiserem.
Jakuza001
Marmint ha kibetuzod a marhasagokat, amiket leirtal ? Bar mit is varhatna el valaki egy exTASEs-tol ?
Most mar rajottel mit jelent a Ti ?
Tudod ez nem mondat csak ket betu. 😄