7619
-
#5459 Valtozasok a teli patchben: http://pastebin.com/TkY3rY6q -
DeviloftheHell #5458 hát más viszont nem látta örömmel, pláne hogy a jokis 90 nap/300mill isk játékot elkurták.... -
#5457 #5438
Töltsd le az ISK-et. -
#5456 Skacok!
Regiztem egy trialt, hogy meglessem milyen változások lettek 2008 óta...Örömmel látom, hogy van már PLEX és rengeteg új dolog, amitől csak csorgott a nyálam...így felmerült bennem pár kérdés:
-Régebben volt egy oldal ahol lehetett keresni agenteket és szépel le volt írva, hogy milyen küldiket adnak, kik ellen, rewardok..stb. Létezik még?
-Mennyire nehéz a PLEX árát kitermelni?(Tudom láma kérdés, de inkább arra volnék kiváncsi, hogy melyik karrierrel lehet a legkönnyebben kitermelni, Agentezés, gyártás, bányászat vagy PVP?)
Az EVE-online.hu-t nézegettem de nem találtam olyat, hogy hasznos oldalak, ha linkelnétek párat, annak nagyon örülnék...
Aki nem ismeri annak itt van egy: http://eve-survival.org -
DeviloftheHell #5455 hát elmehetnének igazánan a picsába, elökotorhatnák azt az 1000 podocskának az adatait amit elpukkasztottam szeretném látni utolag mennyit buktak -
#5454 Azt hittem CCP jo utra tert, az elozo devblogjuk utan, ahol beismertek rengeteg hibas dontest hoztak az elmult idokben es tobb idot szentelnek az EVE Univerzumnak valamint jobban megfontoljak a kovetkezo lepeseiket.
Erre jott a mai napi adag devblog amire kicsit felszisszentek joparan Tier 3 battlecruiser BS meretu fegyverzettel. LOL
Introduction: Tornado
Eredetileg ez a hajo nyerte meg a CCP altal hirdetett design versenyt, ahol meg BSkent tuntettek fel az adataival egyutt.
Az hagyjan hogy ezt megvaltoztattak, de ismet egy logikatol mentes otlet, hogy nagyobb fegyverzetet lehet ratenni.
Sirjunk vagy nevessunk ? -
#5453 Van jo par akkora ferdites az iromanyukban, hogy az meg nekem is faj.
Raadasul egy olyan mondja milyen jo a raxban lenni, aki nem is jatszik, mert annyira jo volt ott, hogy kilepett. Erre mit mondjak ? :D -
#5452 Mert Te aztán teljesen objektíven tudsz ehhez hozzászólni , ugye ? :) -
#5451 Ah, ismet egy gyongyszem ahol nem a RAX a hibas, hanem mindig mas. :D
Micsoda barmok gyulekezete.
HUN Reloaded megmutatja sajat igazat es valodi arcat -
#5450 http://www.eveonline.com/devblog.asp?a=blog&nbid=2922
Teli patchel vegre az implantok is bekerulnek a pod loss, ill killmailbe.
Nem kapkodtak el. :D -
DeviloftheHell #5449 egyet se, eladtam mind, fél percre nincs türelmem ezzel játszani -
#5448 Azóta hány Moros-t buktál? :) -
#5447 Érdekes egy játék ez... :) -
DeviloftheHell #5446 nem foglalkozok vele :) -
ShaiHulud #5445 steames verzional nem megy a buddy inv illetve nem kapod meg a honapot. -
#5444 Úgy tudom csak új accounttal megy, és buddy inv sem ad extra 1 hónapot. -
#5443 Meglévő acchoz megy? Vagy új kell neki és akkor nincsen budy inv? -
ShaiHulud #5442 steamen megint 5 euro. -
#5441 A fighter nerf fel sem tunt ? :D -
DeviloftheHell #5440 goonnak szopás lesz meg a többinek amelyik bsre lött titánnal mostanában, amugy igazábol eszarom lejárt mind a 3 acc veszettül nincs türelmem ehez a szarhoz :D -
#5439 A turret ikonokat vissza is teheted, mert a 1 honap mulva esedekes patchnel teszik oket vissza a regikre. -
HiYuRei #5438 Üdv!
Itt az új ISK HUN 2.70. Természetesen maradt a jó öreg design, a megszokott tartalommal. +22 oldal, meg ami még megváltozott
Újdonságok:
+ Incursion 101
+ The Blockade lvl3 és lvl4 ért járó LP mennyiségek a skill és a sec status függvényében
+ Shortcutok
+ Weapon Groupping
+ T3 hajó subsystem táblázatok
Eltávolítva:
- Az agentezés "outdated" részei
Megváltozott:
# Agentezés felfrissítve
# Rengeteg apró hiba lett javítva
# Új turret ikonok (Fegyverek és bányászat)
# Contractok
Letölthető:
http://www.isktheguide.com/test/ISK_270_HUN.rar -
#5437 Eddig is furcsa volt, hogy minek egy dread-re drone, így már tényleg ostromgép :) -
#5436 Na Devil ennek tuti nem fogsz orulni. Itt a capital nerfbat.
"Supercarriers
Drone bay can only hold fighters and fighter bombers.
Reduce Shield, Armor and Hull hitpoints on all Supercarriers by 20%.
Reduce drone capacity.
Aeon, Revenant and Wyvern: 125000 (25 total Fighters + Fighter Bombers)
Hel and Nyx: 150000 (30 total Fighters + Fighter Bombers)
Remote ECM Burst: Does not affect ships that are immune to electronic warfare (Supercarriers, Titans, Triaged Carriers and Sieged Dreads)
Fighters
Increase signature resolution to 400
Dreadnoughts
Remove drone bay from all dreadnoughts.
Siege Module I: Boost damage bonus from 625% to 700% to compensate for loss of drones.
Siege Module I: Duration time reduced to 5 minutes. Fuel cost -50%.
Moros: Remove drone bonus.
Moros: New bonus: 5% bonus to Capital Hybrid Turret rate of fire per level.
Titans
Remove drone bay from all titans.
Reduce Shield, Armor and Hull hitpoints by 20%.
Superweapon: Cannot shoot sub-capital ships." -
DarkBlade #5435 380 milla. -
#5434 A plex mintegy 350 millió ISK. -
SH3 #5433 Köszönöm, ez hasznos volt. Ha jól emlékszem az alap corpban voltam, tehát a hours 4 plexet tudom rá aktiválni. De ez a folyamat pontosan h működik? Mennyi ISK kell hozzá?
Ja, amúgy gondoltam h a 3hét hosszútávon szinte semmit nem jelent, de azt a karaktert már megszerettem meg minden... :D
Ha valamiért a plex mégse jön össze, még írok egyet a supportnak, de ha az se segít akkor beletörődök a dologba. -
mkfdd #5432 Átrakni karaktert csak aktív accoutról lehet. Legalább 14 naposak kell lennie a karakternek. A karakterátrakás ára kb 1 hónap előfizetéssel egyenlő. Ha át akarnád rakni, akkor elő kéne fizetned a másik accountod plusz még fizetni az átrakást is. Ezzel az erővel olcsóbban kijön ha a másik accountod simán előfizeted és azzal játszol. Esetleg azt megpróbálhatod, hogy írsz supportnak, hogy rossz accountra fizettél elő, és az aktív napokat rakják át a másikra.
Viszont ha nem léptél be semmi corpba a 21 napos karakterrel (tehát az kezdő corpban vagy vele), akkor "hours for plex"-vel aktiválhatod az accountot 4 órára, és elindíthatod az átrakást. Ha már beléptél valahova akkor ez nem működik.
Egyébként 3 hét lehet hogy számít az elején egy kicsit, de hosszútávon az szinte nem idő. Nekem is a köv 4 skillem vagy 3 hónapig tanulja az egyik karakterem :D -
SH3 #5431 Hali!
Még pár hónappal ezelőtt trial accountal kipróbáltam a játékot, 2 trialom is volt, az egyik egy sima, a másik 21 napos volt, utóbbit akartam ma folytatni, mivel már van pénzem-időm hogy rendesen játszak. :) De sajnos a két trial accountom közül nem azt aktiváltam amelyiket akartam (egy betű az eltérés a név között ezért észre se vettem a hibát) és most van egy szar karakterem... a másik is kezdő, de sokkal jobban álltam ott. Néztem h van karakter transzfer, szóval áttudnám rakni a jó karaktert a most aktivált accountomhoz, de mivel a jó karakter is trial, lejárt accounton van azt írja hogy nem tudom átrakni. Ilyenkor lehet valamit tenni? Csak mert így h a rosszabb karakteremmel játszom kb 3 hetes hátrányból indulok...
Szerk#1: Esetleg még az is eszembe jutott, h a szar karit a működő accountról átrakom az inaktív accountra ahol a jó karim van, így az aktiválódik és tudom használni a jót. De ez lehet h halott ötlet. *bocs a sok 'kari'zásért de lusta vagyok mindig végigírni. :D* -
r4pt0r #5430 Megcsinálták már a játékban hogy meg lehessen változtatni az UI méretét? -
#5429 kosz, mar jatszom is;) -
meggu87 #5428 ment a meghivó -
#5427 Hi, mukodik meg az a rendszer ha meghivsz valakit az nem 14 nap trialt kap hanem tobbet? Ha igen tudna valaki egy meghivot kuldeni a [email protected]
-ra ? -
SewerRat #5426 Köszi szépen!
Nagyon jó honlap! -
DarkBlade #5425 Na.
Most megy. Rolback után. :D
-
#5424 Újraindítják 10 perc múlva. -
#5423 Én éppen most lootoltam ki egy radar site-ot, úgyhogy kétlem, hogy nem menne. Akkor ott vmi más gond lesz:S -
DarkBlade #5422 Már újra is raktam azóta.
De a szerver az ne megy.
Vagy ha mégis, akkor nagy a gáz a ccp -nél.
Tranquility (Live server)
Status: Offline (Connection timeout)
Players: 0
Version: Unknown (last was 7.1.273475)
Hivatalos forumon is már 9 oldalas a topic ahol reklamálnak hogy nem megy a game.
Itt -
#5421 Pedig már rég megy a szerver. Passz. Ujraindítottad? -
DarkBlade #5420 Nekem ezt írja: "Could not connect to the specified address. Odds are that you have not established an internet connection, the server isn't running, or the server address or port number was wrong."