7619
-
#5499 Jo lesz az 36538-nak :D -
#5498 Most 40k- en vannak fent. -
Culram #5497 Ahogy én múltkor beregeltem egy trialt, akkor max 35k volt csúcson. :S -
#5496 55-58k kornyeken volt az atlag akkor, de 60k folott volt a csucs szamszeruen 63,170 player januarban. -
#5495 Azért ezt nem mondanám. -
#5494 Olyan 50k körül volt a csúcs, igaz? -
#5493 Akkor lassan ez is kezd leépülni, kár érte mert eléggé egyedi mmo volt. -
#5492 Pontosan egy jatekban levo tudja adni.
Fenrir:
Mennyien jatszanak? kb 20.000-el kevesebben mint egy eve, legalabbis most olyan 18k delelottonket es 35-38k delutanonkent illetve este. -
#5491 Mennyien játszanak még ezzel egyáltalán? -
Nalimir #5490 Elnézést az amatőr kérdésért, de ez pontosan hogy is működik? Sajnos nem ismerem a játékot, mostanában kezdtem el nézegetni, hogy milyen lehet. (van egy 8 napja élő, 14 napos trial-om)
Ez egy 60 napos trial, amit valaki, játékban levő tud adni nekem?
Vagy pontosan hogy is van ez? -
#5489 a 60 day trial key for your favorite soon-to-be eve player
After 1200 GMT today, you’ll find something new in Account Management: a transferable 60 day trial game code. This is a new special form of trial, one of many we’re going to play with. We’ll talk about the 'why’s' in a second, but first here are the rules:
These codes are single use.
These codes are transferable.
They can be copied and sent via most any means, and are good for creating one 60 day EVE trial account.
All trial account restrictions are in place
These codes may not be used to extend any existing trial or buddy account, or to add game time to any previously existing EVE account.
New users can redeem their code in three easy steps:
o Visit https://secure.eveonline.com/Activation
o Enter the Code
o Enter account details
These codes must be redeemed and used by January 24th
Availability of regular 14 day and 21 day Buddy trials are unaffected by this promotion
-
#5488 Rendesen ki halt a topik. -
#5487 Nos ugy tunik nem csalodunk a CCP-ben ismet. :D Hozzak a formajukat.
A Talos web bonuszat elvettek es a dronjait is, helyette inkabb adtak az uj elkepzeles szerint trackinget, ha mar ugy sem ernek be lotavba legalabb jo trackingja legyen az agyuiknak. :D
Nem is tudom a fejleszto mire is gondolhatott, amikor ezt az otletet kigondolta.
Talan sok fuvet szivott ? -
#5486 Lehetseges, mar nem emlekszem arra a szarra. :D
Mai napi friss anyag uj nebulak:
Bar nekem eleg kozmetikazottnak tunik ez a kep.
-
DeviloftheHell #5485 figyeld már azt a gigantikus railgunt bazdki.... az amarr meg kisértetiesen hasonlit az idegen hajokra a black prophecy-ben -
EnxTheOne #5484 Egyébként a battleshipekel mi a probléma? Még nem játszottam a játékkal, de elég sok forumot néztem eddig, és mindig panaszkodtak a battleshipkere hogy mindig kilövik öket. :D -
#5483 Jól néz ki a Caldari is. -
#5482 A ket utolso tier 3 battlecruiser:
Amarr - Oracle:
Caldari - Naga:
-
DeviloftheHell #5481 vegyél ps3 at és mászkálhatsz a bolygokon :) -
EnxTheOne #5480 Kár hogy a hajokon nem lehet "mászkálni", vagy a bolygokon. :(
Pedig jo lenne "felszökni" egy titánra, hidon megölni mindenkit, majd el lopni a hajot. :D -
#5479 Talan azert mert nem a CCPs designerek hanem fanok csinaltak a design contesten :D -
#5478 Mondjuk mintha a Prophecy-re hasonlítana. Már ha jól emlékszem, hogy az nézett ki hasonlóan. -
DeviloftheHell #5477 pofás kis hajo mintha kezdene vmi sci-fi beütése lenni a designereknek, talán néztek pár sci-fi filmet? :) -
#5476 Hyperion, Brutix, Thorax, Arazu, Thanatos és a legszebb dread, a Moros :D -
#5475 Valoszinuleg az lesz a leghasznalhatatlanabb, a torpedoval.
Mondjuk a hatsoszandek ugy is a missile spam drake flottak megszuntetese lehetett. -
#5474 Dominix? Flying potato. -
#5473 Nah, mondtam én mindig is, hogy a Gallente-knek vannak a legszebb hajóik :) -
#5472 Na én a Caldarira vagyok kíváncsi, hogy milyen lesz. -
#5471 Talos:
Skills required: Gallente Cruiser III, Battlecruisers II
Bonuses:
Role Bonus:
50% reduction to Large Hybrid Turret CPU requirements
50% reduction to Large Hybrid Turret cap usage
95% reduction to Large Hybrid Turret powergrid requirements
Battlecruisers skill bonus:
10% bonus to velocity factor of Stasis Webifiers per level
5% increase to Large Hybrid Turret damage per level
Shield HP: 2111.0
Resistances: EM/Ex/K/T 0/50/40/20
Armor HP: 2272.0
Resistances: EM/Ex/K/T 50/10/35/35
Structure HP: 2597.0 (of course, it's a Gallente ship)
Resistances: 0/0/0/0
Capacitor: 3100GJ
Cargohold: 600m3
Drone Bandwidth: 25Mbit/s
Drone Bay: 25m3
Max Locked targets: 7
Max Lock range: 70km
Max Velocity: 210m/s
Magnetometric Sensor strength: 20
Scan resolution: 230
Sig radius: 200
CPU: 400tf
Powergrid: 1150mW
High slots: 8.0
Turret Slots: 8.0
Medium slots: 4.0
Low slots: 5.0
400 Calibration and 3 rig slots -
#5470 Három éve meg 200 milla volt a 3 hónapos GTC... -
#5469 én is csak az 5 napos ingyé' lehetőséggel kukkantottam most vissza. mondjuk ez a 400millás plex kicsit szíven ütött. amikor utáljára vettem - 1 éve talán ? - még 260 volt. na meg több felhasználó is , átlag 50k most megnéztem 36k van belépve. -
maniac001 #5468 Tudom csak kíváncsi voltam a reakcióra ha még valaki megkérdezi :)
Sajna nem játszom, 1 hónapnál tovább nem bírom annyira dögunalom az egész nekem. -
#5467 lehet , potom 400 milla isk-ért már a Tiéd is . -
maniac001 #5466 Helló
Hogyan lehet előfizetést venni játékpénzért? Lehet? -
#5465 Edit edited: Megolva..:D Először hajót kellett választani és utána már lehetett karit hozzárendelni...:) Kussolok!
-
#5464 Köszi! Én is letöltöttem ezt a nevűt, de nem működött nem töltötte be a karim adatait az API-ból! Viszont amit linkeltél az tökéletesen megy!
Edit: Sikerült a karekterem beolvasni API-ból, de hiába okézom le a jobb felső sarokban csak az ALL 0 látható és nem is engedi váltani...:( -
#5463 Erdekes, nalam tokeletesen megy az EFT.
Esetleg probald meg a Pyfa nevu programot, ami teljesen hasonlo.
-
#5462 Köszönöm a hozzászólásokat!
Letöltöttem a Eve Fitting Toolt de hiába írom be a az API Key-t nem csatlakozik! Lehet már elavult a progi és azért nem megy, esetleg tudtok ajánlani valami hasonlót helyette vagy mi lehet a megoldás?
Érdekes, hogy az EveHQ tökéleten fut, de abban nem találtam hasonló fittelős dolgot...:( -
#5461 Ahogy szoktak, Sisi kliens adatbazis. -
#5460 Honnan szerezték ezt az infót?