7619
13094344_10154167269029394_7813589794591
  • Jakuza001
  • Fpocok
    :D

• Jakuza001
    Feladtad a Wowot amugy ? Vagy csak elmenekulni akarsz a pandák elol, hogy az ujra belogolnek az Evebe feeling radjott ?
  • Fenrir
    2 éve be sem logoltam EVE-re, mi értelme lett volna ott trollkodni? :P
  • Jakuza001
    Meg szerencse, hogy arra a fos oldalra nem regisztralsz :P
  • Fenrir
    Azért ha újra regisztrálnék eve-online.hu-n biztos volnának páran akik emlékeznének rám :P

Sok barátságot kötöttem ott :D
  • Jakuza001
    Ezert felejti el mindenki a nevedet :P
  • Fenrir
    Azt hiszem, hogy még úgy hívnak :D
  • Jakuza001
    Dessloch Darkdust ?
  • Fenrir
    Jah, rohadjanak meg. Pedig olyan szépen siege-eltük azt a pos-t :P
  • Jakuza001
    Igen a PL hotdroptol. :P
    4 ora biztos nem lesz eleg semmire, ha csak nincs elfekvoben valami olyan amit eltudsz adni.
  • Fenrir
    Sok volt a veszteségem a háborúban :D

Btw a mai napig örök emlék ahogyan megmentetted a carrier-emet a hotdrop-kor, a falcon-oddal a legjobbkor voltál ott :)
  • Jakuza001
    Nincs 500 milliod ?
    Volt par eved isk-t keresni pedig. :P
  • Fenrir
    Nemsokára meglátjuk. A gondom az, hogy szerintem annyi isk-em sincs, hogy egy plexet vegyek belőle, a 4 órás limit meg nem tudom, hogy mire lesz elég :P
  • Jakuza001
    Ettol fuggetlenul, nalam a telepitett allomany 10gb.
  • Fenrir
    Mivel nem ment automatikusan, ezért leszedem kézzel a 2 payload fájlt. Összesen a kettő 4.5 giga.

Az installer írja azt, hogy Space required: 18.0 GB
  • Jakuza001
    Nem csak 8 ?
    Nalam az egesz telepitve 10gb korul van.
  • Fenrir
    18 giga a kliens??? Te jó Isten...
  • Jakuza001
    Nyugodtan gyere, cynot is kerhetsz.
    Ha pedig hosszutavra gondoltal, akkor elintezunk neked helyet a 0.0ban, ahova beleptunk Frostyval, meg Ronnyval.
    Volt meg masik harom magyar is a szovetsegben, de azoknak a korpjat kitettek.
  • Fenrir
    Csak azért kérdezem mert kacérkodom a gondolattal, hogy benéznék EVE-be. Legalábbis a 2 capital-omat átmenteném Camemi-be.
  • Jakuza001
    Kicsit eljottem onna, kb 3 honap utan, hadd toltodjenek fel kicsit, mert mar elkozltozott a tobbseg, mivel nem tudtak agentezni, igy en sem tudtam mar kiloni senkit. Lehet most a beepitett ember szisztema jon, amikor veletlenul a korptars azellennek nyitja a cynot. :P
  • Fenrir
    Irmalin a miénk még Jaku? :)
  • lammaer
    Nekem tetszik amit összehoztak :)

Sose voltam BOT ellenes, főleg nem egy olyan játékban ami alapvetően a timesinkre és a grindelésre meg az időhúzásra épít. Pláne ha ezt megfejeli egy olyan UI-vel ami egyszerűen sikít hogy "automatizálj engem, légyszi légyszi" :D
  • Jakuza001
  • Jakuza001
    Ez a kemeny :D
  • Jakuza001
    1. Nem egy-ket hetes a karakter.
    2. Pvezni tud van nightmareja es most lettek meg a tengu skilljei.
    3. Nem a 0.0ban eles megtanitasa a lenyeg, hanem hogy ismerje a hajokat, mozgast fleetben, fittelni nem olyan lenyeges, azt megtudjuk mi is tanitani.
    Pve tanitas nem lenyeges, hiszen a tulelesen a fontos nem a penzkereses, mert azt most is tud.
  • Roger6
    Ingame elküldöm mail-ben a corp nevét. Azt nem garantálom, hogy 0.0-s dolgokat is tanítok nekik, mert szerintem nagy részük nem fog lemenni. Ha meg lemegy, a mozgásokról és egyéb biztonságtechnikai dolgokról (akár POS-on élésről is) majd az adott cég fogja tájékoztatni. Persze kivételek mindig vannak.

Amit ígérhetek, hogy az általa használt faj hajóit helyesen fogja fittelni, vezetni. Alap szinten PVP oktatás is lesz majd, de azért nem egy két hetes karakternek fogom ecsetelni a dolgokat. Szóval oda skill és idő is kell.
  • Jakuza001
    Mostantol lett japan nyelv is.

Mi a korp neve amugy ? Mert lehet en is kuldenek oda egy playert, mert 0.0-ra vagyna, de semmi tapasztalata nincs es igy nem igazan hivnam le igy magunkhoz.
  • Roger6
    Na ennek utánanézek, nekem nem jött be. Néztem a Nightmare-t is. Mondom mi a picsa? Hova tűntek a hardenereim? Ja persze, hát új név... Sokan nem tudtak beugrani küldetésbe, valamiért nem ismerték az űrben jobb klikket és úgy beugrani, ami alap dolog.

Baszki! Most nézem, 4 nyelv van launcher-ben. English, Russian, German és... JAPANESE! Eddig is választható volt ez a nyelv? Vagy ez már azt jelenti, hogy egy szerveren lesznek a japók is velünk?

Amúgy. Kiképzőcorp halad, 5 újonccal, két idősebb új taggal bővültünk. Az újoncok nagy része életképes lesz játékra, egy pedig kiemelkedően jól teljesít, ISK-et is serényen olvas. Az egyik srác már össze is szedte a plex árát salvából, és már lvl 3-at is nyomathatna, ha lenne megfelelő hajója és skillje. Szóval aktív játékosok is vannak szerencsére. Az egyik idősebb karakter rám is írt, hogy eltűntem 3 napra, hogy mi van velem, szóval ő is aktívan részt vesz a corp életében, és hál Istennek olyan ember, aki nem sajnálja pl. a kezdőktől a salva + loot-ot.

Próbálok sok újoncot ide toborozni, sokan úgyis abba fogják hagyni a játékot. Aztán ha készen vannak, mehetnek nagyobb corpokba ahova akarnak. Idősebb karaktereknek, újrakezdőknek pedig mint egy menedék szolgál a corp, természetesen nekik is van tervük a jövőre nézve, most kicsit kerbírkedni akarnak, ezért jöttek. És ugye egyik idősebb karakterünk főleg PVE irányítottságú, tehát érthető, hogy 0%-os helyre jött (de abszolút csapatjátékos).

Helyzetjelentés vége.
  • DarkBlade
    Hála az égnek kikapcsolható.
  • Roger6
    Ohh! Új launcher EVE-nél? Hm...
  • Roger6
    Köszi a segítséget előre is!
  • Jakuza001
    Ne foglalkozz veluk, altalaban ha latnak konkurenciat abban, hogy a jatekosallomany mashova megy mint hozzajuk, azonnal elkezdik a trollkodast.
    Jon a minek meg egy ceg vagy alliance duma. Ugyanis tudjak, hogy az elso ceghez ragaszkodnak leginkabb az uj jatekosok. Viszont csinalj sok eventet nekik, majd egy ido utan, hogy a holtponton atlenduljenek. Ez kb a 4-6. honapnal jon el.

Eventek alatt azt ertem, hogy csinalj pl nekik bajnoksagot ket-harom hetenkent t1 fregatt majd kesobb t1 cruiser bajnoksagot (ez jol feljeszti a pvp pilotak repulesi kepessegeit), valamilyen juttatassal a gyozteseknek. (banyaszopot en nem ajanlom)

Low sec roamingot ha kicsit megerosodnek. Persze elotte tobb oktatast, high secben, hogy mit hogyan csinaljanak es elmagyarazni nekik a szabalyokat amiket a tuleles erdekeben jo ha betartanak es hogy a flottaban mit kell csinalniuk stb.
    Sok fajta lehetoseg van rengeteg lehetoseggel, a lenyeg, hogy megtanuljanak mindent.

Ne is vegyel olyanokat fel, akik banyasznanak allandoan, mert nem lesznek jo jatekosok kesobb.

Nyugodtan gyujtsd az ujoncokat egy helyre, tobbseguk ugy is elkallodik.
    Ha kell tanacs meg, szivesen segitek.
  • Roger6
    Igen, én.
  • ollie
    Te vagy Huntalan?
  • Roger6
    [ 2012.03.08 23:34:25 ] Morcosss Oippe > bazz 51mill nél jároki,3 al kezdtem :)
    [ 2012.03.08 23:35:28 ] HUNTalan > nagyon szép :)
    [ 2012.03.08 23:35:51 ] Morcosss Oippe > és a 3/4 cucc még ott van a stationan az esti termésnek.

Nem kapott sem LP-t, sem bounty-t, sem reward-ot. Salvával remekül lehet keresni, és én nem irigylem tőlük. Valószínű új karaktere lesz. A tanácsadást amúgy már el is kezdtem, ma 4 újoncnak adtam fittelési tippeket és indítottam el őket a küldizés alapjaival. Főleg Caldarit ajánlok nekik, Drake vonal, esetleg Tengu. Bár jó magam nem használok Caldari hajókat, legjobbnak tartom PVE-re őket. Ha minden jól megy, lesz egy pár fős bányász részleg is már a héten.

Persze minden napra be van osztva egy ember salvára, egészen vasárnapig foglalt vagyok. Bár van egy "idősebb" karakter is (4 hónap), aki Tenguval lő mellettem, így elvileg 3 salvásnak is elegendőt lövünk, de nem szeretnék válogatni, hogy most ezt a küldit te kapod, azt meg te. Így tiszta.

Gondolkodom, hogy az eve-online.hu-ra is felteszem a corp-ot, mint kiképzőcorp, de a HUN csatornán tapasztalt negatív hozzászólások miatt félek. Bár elképzelni sem tudom, mi lehet a bajuk ezzel. :S
  • Roger6
    Elkezdtem az alt corpunkat átalakítani kiképző/kerbír corp-nak. Eddig 4 emberrel tárgyaltam ezzel kapcsolatban. Van 2 nagyon lelkes újonc, és hallgatnak rám (pl. salvázásnál mondtam, hogy a cap boostereket hagyja a faszba, és hagyta is - sokan ennek ellenére is összeszedték). Egyiknek 25 millió, másiknak 30 millió jött össze egy óra alatt (mindez desztroyer-el, rigek nélkül, T1 cuccal - szóval Noctis-szal ennél sokszor jobb elvileg a hozam - méghogy nem éri meg salvázni...). Főleg PVE a lényeg, illetve lesznek bányász karakterek is. Közös op-okon akarom összekovácsolni a bandát, fitteket adok nekik, standinget húzok. Még a kurva bányászhajóba is beleülök, ha kell.

HUN csatornán megemlítettem, volt egy két troll, aki egyből beszólt (nem rád gondoltam Jaku :P). Sajnos vannak olyan emberek, akik még azt sem nézik jó szemmel, hogy segíteni akarok. Amúgy olyan opció is van újoncoknak, hogy a corp-ba lépés után a 3. héten igényelhet egy bányászhajót (Covetor), vagy egy Tier1 BS-t féláron. Ennek az árát pár - a cég iránt - lojális emberekkel 90%-os adónapokon fogjuk összeszedni.

Tanácsadás, fittelés, alapok. NEM szeretnék semmilyen nagy magyar corp-ot, meg egyesíteni a magyar közösséget meg bla-bla-bla. Ez egy kiképzőcorp, kezdők számára, illetve kerbíreknek 0% adóval. Hogy effektívek legyenek a pilóták. Amint képesnek érzi magát a delikvens, mehet tovább más nagy corp-ba, nem kötelező a főcorpunkba menni. Ott mondjuk lvl 5 és low-sec incursion elég jó zsét hoz.

Faction hajókért akarok majd corp-os opokat, T1 frigó pvp torna, szkenneléses feladatok, különböző ügyességi játékok. Remélem összejön, eddig az újoncok pozitívan nyilatkoztak. :)
  • Jakuza001
    Milyen lotúró skillekkel ? Csak halkan megjegyzem neked, hogy a regi szabaly mellett is kb 6 honaposan dread lvl5-el rendelkeztem es akkor meg masfel honap volt a skillek tanulasa is amit nyugodtan levonhatsz.
    Tehat nezzuk marad 4.5 honap, amibol megint lejon kb egy honap. 3.5 honap alatt megtanul egy kapitalt, amit meg nem is kell lvl5-re tolnia eleg a lvl4.

Full skillesnek se kell lennie, mert ha a flotta 10-20%-a mar oreg pilotakat is tartalmaz azok siman kisupportaljak a tobbi hajot.

Penz meg nem szamit, vesz ket GTC-t es csokolom meg van a hajo.
    De meg csak nem is kell vennie, mert ha csak lootolni megy az alatt az ido alatt, amig tanul tobbszoroset keresi meg a korptarsak mogott egy dread aranak. 1 het alatt 300-400 milliot osszelehet salvazni. Szamold akkor ki mennyit lehet kb 3-3.5 honap alatt.
  • Torzonborz
    és egy újoncnak honnét lesz pénze rá ? ja persze ,plexből. aztán 0 pvp tapasztalattal mit csinál a capitalban lótúró skillekkel ? semmit. a tapasztalt rókák kilövik.
    problem ?
  • Jakuza001
    Hogy ne 28 napot kelljen tanulnod, hanem 112 napot, hogy megtanulhasd az osszeset.
    Raadasul egy csomo hajotipusnak a tanulasi ideje novekedik a destroyer becsoportositassal. DE persze ami nem kellene hogy minden hulyegyerek kapitalba uljon a rovid tanualsi ido miatt, az nem gond mert battleship lvl4 kell mar csak a capitalshipekhez. Idiota barmok.