EVE Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindent azért írom le neked, hogy nehogy csalódás érjen. Persze ettõl függetlenül lehet, hogy ennyi idõ alatt kitermeled, meg az is lehet, hogy a következõ hónapban is összejön, de könnyen lehet, hogy ez számodra a játék megutálásával fog járni, mert nem fog másról sem szólni, mint a grindelésrõl.
Még régen eléggé belejöttem, de a 14 nap után vége.
Most elkezdtem, de rájöttem, hogy eléggé limitálva van a trialos acc.
Utánanéztem, és gondoltam ennyi befektetést megérhet. A gondom már csak annyi, hogy 30-naposat nem lehet venni:S csak 60-asat és azt felezni. Ti mennyiért veszitek?
A bányászatnak utánanéztem, úgyahogy értem, és tetszik is.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Van olyan, akinek sikerül fizetni a játékát csak PLEXbõl? Tehát ISKval fizet.
Gondolkodom hogy megpróbálom. 21napos triál, és egy 30-napos PLEX elég lenne összeszedni 300milliót?
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Szeretném végre kipróbálni ezt a játékot is, örülnék egy 21 napos free trialnak!
checkerboy (kukac) freemail.hu-ra küldjétek, plíz!
Legtöbbször nekem nem elég a próbaidõ, tehát szoktam elõfizetni, így ti is jól jártok!
Köszönöm!
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
Eljött az ideje hogy egy kis olvasnivalóval örvendeztessek meg mindenkit a holnapi patch idejére
A változások listáját elrontottam szóval csak fejbõl pár dolog
Újdonságok:
+ Noctis
+ Mit csináljak ha meghackeltek?
+ Az industrial index kicsit jobban kifejtve
+ Tanulási sebesség táblázatok
Eltávolítva:
- A learning skillek
- Az ércek/jegek árai
Megváltozott:
# A hasznos tanácsok önálló fejezet lett (mint az angol verzióban)
# Jó pár táblázat átdolgozva
# A Capacitor Booster rész átdolgozva.
# A pos és a drogkészítésnél a pos modulok "táblázatosítva"
# A fórumon jelzett hibák javítása
# A PDF tartalomjegyzéke kibõvítve a jobb és részletesebb navigáláshoz
# A készítõk / közremûködõk rész átdolgozva
# Apróbb javítgatások / oldal-áthelyezések, néhány helyen új design
# A t2 lõszerek rész új táblázatot kapott (és a meglevõben is módosítottam)
# A Fighter Bomberek átkerültek a Drónokhoz
# És még ami nem jut eszembe
Letölthetõ:
www.eveonline.hu/guides/ISK_202_HUN.zip
Aion: Asmo/Spatalos/Perento Rift: Defiant/Blodiron SWTOR:
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
December 14.-én kiveszik a learning skilleket, így minden kezdõ (és olyan karakter akinek nem volt maximumon a learning skillek) sokkal gyorsabban tanul/fejlõdik majd, Végre egy értelmes újítás 😄
33.473 Ft Afaval 60 GBs Vertex2. Az szerintem eleg barati ar, foleg mivel karacsony elott mindig magasabb az ara mindennek. A rendszernek meg par dolognak eleg ekkora is.
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Jön a karácsony, nekem az is elég ha a Noctis -t beteszik a játékba. 😄
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
http://www.eve-online.hu/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=136
Ha még sose fogtál a kezedben "30 napos plekszet" és nem tudod mirõl beszélnek a többiek,vagy nem ismerted még ezt a fizetési lehetõséget, itt az idõ!
Összeállítottunk nektek egy leírást a Marketen is megtalálható
Concord Pilot License Extension virtuális kártyák (PLEX-ek) használatáról és lehetõségeirõl.
Röviden: játssz hogy pénzt keress, amivel aztán fizetheted majd a játékidõd 😊
http://www.eve-online.hu/modules.php?name=Content&pa=showpage &pid=136
ettõl függetlenül GG ccp, mivel ottvan a Zigshev nevû gyerek, akit mindenki látott meghalni, felrobbanni, ottvolt a wreckje, API által jóváhagyott killmail született róla, mégis, valami mágikus módon másnap ÉLVE, kb 6000 struktúrával felbukkant a rendszerben és ki tudták hozni.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
IT : Friendly (414)V NC : Hostile (88)Ennek fényében ...
Szánalmas teljesítmény az IT-tõl...<#levele>#levele>
Annak, aki nem ismerné:
Nyomsz egy kidokkolást vagy autopilot-ot, majd egy alt+tab-ot (pl több kliens esetén), akkor a session váltás után sercegõ, fura hangos zaj hallatszik, amíg a zajongó kliensre vissza nem váltasz..
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Egy fos a jatek. Ugyanugy jo kis microlagok kapura erkezesnel, koszonhetoen CCP Dominion patchenek, ahol szetcsesztek mindent.
A mokus fleetje 165 fobol allt, de valoszinusitem, hogy nem volt ott az osszes, mint ahogy ez altalaban lenni szokott.
Tehat kb olyan 200-an lehettek a harcban amikor ez zajlott ezek alapjan, mert sajnos nincs lokal szamlalo az kivan takarva.
Ha reinforced volr a rendszer (AZN az szokott lenni mostanaban), akkor meg szerencse hogy nem lagolt.
Amugy az az atlag FSP inkabb volt 8-13 mint 15.
Majd ha ezt produkalja az atlag 800vs800 fos csatakban is akkor majd csettintunk egyet. Reinforced szervernel nagy csataban nincs gaz, amig az el nem eri a kb 600-800 fot, onnantol kezdodnek a gondok.
Amugy pedig lehet akarmilyen geped, szart se er, ha rossz a halozati kapcsolat es sajnalatos modon azt kell mondjam hogy kevesebb a savszelesseg kelet fele mint nyugat fele ebben a jatekban, mar nem egyszer tapasztaltuk.