7619
-
#5659 Persze-persze.
Csak itt az a gond, hogy mert magyarra atlett foritva, attol meg osszeollozott anyagkent indult az egesz. De nem egy irasbol de vagy 30-bol, aminek egynek sem voltal a tulajdonosa, mint a leiras iroja.
De engem nem erdekel, honnan copy pastezol, mert nagy ivben pottyantok ra, mint mas valotlan allitasaidra, a HURT kikepzo cegrol es sorolhatnam. -
HiYuRei #5658 Javaslom megnézni azokat a "nem elérhető" anyagokat, SOHA nem állítottam hogy mindent én írtam. Sőt:
"HozzászólásElküldve: 2008.09.04 @ 10:40 Hozzászólás témája: Miner's Guide 1.3 - HUN By Laci - HOTFIX 2008.11.24. Hozzászólás az előzmény idézésével
Fontos!:
Ez a Guide elérhető (lesz) a www.eve-online.hu oldalon, terjesztése ingyenes, Copyright by: Laci 2008, angol verzió: Halada 2006-2007."
Magában a könyvben (PDF) pedig a készítők/köszönetnyilvánítás résznél:
"„Az eredeti Bányászati segédlet alapjait elkövette”: Halada."
"A Tech2, Tech3 és a Drogkészítés Titkait köszönöm a JMU-nak, és Mermaliornak. A Keretdesign, és a Borítók elkövetése is az ő kezén szárad, valamint hasznos tanácsokkal látott el a design-t tekintve. Mindezért végtelenül hálás vagyok, enélkül, talán létre sem jött volna az egész."
"A kereskedelemről szóló rész Kaaii Trading 101 útmutatója, az eve-online.com fórumai és Kyle Broflovski tapasztalatai (és írása) alapján készült. Az „Agentezés” fejezet egy része szintén az ő keze munkája, ez alapján kezdtem hozzá elkészíteni, ez adta a kezdő löketet."
"Néhány adat, ötlet, az EVE-Online.com-ról a fórumaiból származik, és nagy segítségemre volt az Eve-WIKI is, Google Power."
(A teljes köszönetnyilvánítás/forráslista megtalálható a hasznos linkek és a köszönetnyilvánításban, a hely hiánya miatt nem copyznám ide, szabadon letölthető)
Látható, hogy ki van emelve, hogy ez egy FORDÍTÁS ( a legelső verzió ami még csak nem is ISK-nak volt nevezve.)
"En is ezt mondanam nedves Varkonyi Gabor, de sajnos a te I>S>K-d a ugy indult, hgy semmibol nem allt, csak masoktol osszeollozott anyagokbol a netrol. Evegeek-tol kezdve mindenfele mas altal megirt anyagig."
Nem. Az eredeti a Halada féle bányászsegédlet fordítása volt. (Későbbi verziókban már updatelve, kiegészítve)
"Összeollózni" pedig csak azért sem lehetett (volna) mert az általad említett oldalak Angol nyelvűek, az ISK pedig magyar.
-
#5657 En is ezt mondanam nedves Varkonyi Gabor, de sajnos a te I>S>K-d a ugy indult, hgy semmibol nem allt, csak masoktol osszeollozott anyagokbol a netrol. Evegeek-tol kezdve mindenfele mas altal megirt anyagig.
Ezt mar ezer eve megjegyeztuk masokkal, de te mar akkois is ugy allitottad be mintha a te munkad lett volna, aztan copy paste volt az egesz.
De legalabb fejlodsz, most mar legalabb azt elismered, hogy nem a te munkaid, igaz most mar azt alitod, hogy engedelyt kertel mindenkitol. :P
Kar hogy sok regi oldal mar megszunt, a regi adatokkal, amik bekerultek az isk-ba a keszitojukkel egyutt.
Szep munka az ISK meg akkor is , ha rengeteg kulso leiras belekerult en nem mondom, de mint irtam a lelkiismereteddel neked kell elszamolni, ha mas tollaval ekeskedsz. -
HiYuRei #5656 Vádló, bizonyíts! Az én lelkiismeretem tiszta!
-
#5655 Tudod te azt, nem nekem klell a lelkiismeretemmel szembe nezni, hanem neked. Ezen gondolkozz el. -
HiYuRei #5654 Igen? És Mi lett volna az, ha már így lopással vádolsz? -
#5653 Azert ez nem teljesen igaz. :P Foleg amikor kezdte az egeszet, volt par engedelyezettlen anyag. -
#5652 Rosszabb. Én meggyanúsítottam, hogy lopott anyagokkal dolgozott, persze tévedtem, mert volt engedélye arra, amit felhasznált.
Aztán persze megbeszéltük. -
DeviloftheHell #5651 kaptál már vmi elismerést ettöl metéltpöcsü bandátol vagycsak ingyen ékeskednek az utmutatoddal? -
HiYuRei #5650 Üdv!
Remélem nem zavarok :)
Csak szólni szeretnék, hogy megjelent az ISK Vol 2 (PVP Guide) az EVE-Online-hoz.
Természetesen a "sima" ISK Vol 1 is frissítve lett. :)
Tessék csak tessék:
Az ISK Vol. 1 Letölthető:
http://www.isktheguide.com/downloads/ISK_Vol1_Crucible_1_5_2_HUN.rar
Az új, ISK Vol. 2 (PVP Guide) Letölthető:
http://www.isktheguide.com/downloads/ISK_Vol2_Crucible_1_6_HUN.rar -
DeviloftheHell #5649 2003 ban adták ki a játékot, tudom hogy kb 20 éve meglehet ennél külömbb grafikát is csinálni,
ottvan a mass effect 3 is franko példának a pofák olyan magas polygon számmal rendelkeznek hogy le a kalappal viszont a rangjelzések a ruhán meg elvan mosodva :D:D:D:D:D kompletten elbaszott grafika -
#5648 Vagy húsz éve!!! -
DeviloftheHell #5647 beszarok ezeken, ahelyett hogy eleve nagy polygon számma lcsinálták volna meg a modelleket nem megcsináltatják a videokártyával az ö munkájukat kész vicc, nem csoda hogy szarul néztek ki a hajomodellek, érdekes hány játék volt a tesselation elött pajzs effektel részlet gazdag texturákkal és egyéb nyalánksággal? pofám leszakad hogy senki nem szolt közbe a közönség közül hogy bazdmeg ezt már 10 éve is megcsinálhattátok volna béta fázisban
-
#5646 Közben megoldódott a probléma, Asmo suttyomban befizetett egy hónapra és így meg tudtam nézni, hogy mi lett. A plex továbbra is ott ül az assets-ek között, tehát valószínűleg az ablak feljött, hogy aktiválom-e, de én ezzel a sebességgel be is zártam, ahelyett, hogy aktiváltam volna.
Láma dolog volt, elismerem :D -
#5645 jajóvan , kora reggel van még :P
mondjuk plex törlést Én nem engedélyezném ( ez kb egy flag lenne adatbázisban ) de hát ccp az úr... -
#5644 Pffff. El is olvastad amit irt ? Kivalasztotta a 4 oras aktivalast, aztan vett egy plexet es ugy emlekszik azt is aktivalta.
Mar csak az a kerdes, hogy az aktivalas helyett mire nyomott. :PPP
Nezzuk a legrosszabb verziot. Ugyebar azt mondja feljott az emlekei szerint egy ablak, mint az aktivalasnal, tehat:
Fencsike belepett a jatekba es vett egy plexet, hogy aktivalja az accountjat, de balszerencsejere a Trash it gombra tenyerelt. Amire feljott az ablak, hogy valoban torolni akarja az itemet ? Es mivel mashova figyelt a Yes, gombbal letorolte a plexet, amit draga penzert vett meg. :PPPPP
-
#5643 nem lehet hogy csak a pár órás ( vagy mi az ) aktiválást választottad ? :D -
#5642 Nem akarok beleszólni, de szerintem sem aktiváltad. -
#5641 De valoszinusithetoen inkabb nem . :P -
#5640 Írtam a petícióban, hogy adjanak egy kis időt ha tudnak, hogy megnézzem, hogy mi van a plex-szel.
Az a baj, hogy vagy 5 dolgot csináltam egyszerre amikor a plexet is aktiváltam, most már ha fegyverrel kényszerítenének sem tudnám megmondani, hogy tutira aktiváltam-e vagy nem. -
#5639 Jah amugy Devil ott az McHaals haverod a Diablo III forumban. ÉP -
#5638 A gaz az hogy hiaba is kuldenek penzt az accra attol meg nem tudnal belogolni, azert mondom kerj megint 4 orat. -
#5637 Most már kételkedem magamban. Rányomtam a plexre és feljött egy ablak, ebben biztos vagyok. -
#5636 Amugy ha mas nincs kerj meg 4 orat. -
#5635 Most igen vagy csak emlekeid szerint ? :P -
#5634 Igen, emlékeim szerint. -
#5633 Biztos be is toltad ? Feljott az ablak, ami kiirta, hogy az elofizetesed meghoszabbodott es a datumot amivel jelzi ? -
#5632 30 napos plexet elvileg. -
#5631 Hun az aktiv, oda visszalephetsz. :P
Mi csak exTASEsokkal repulunk :DDDD, tehat hozzank tuti nem. Ha esetleg meg beleakarsz jonni par hetig , hogy visszarazodj a jatekba, akkor ajanlom a Divine Sanctum ceget, de ok nem 0.0asok. Mas 0.0as cegrol ami magyar lenne nem igazan tudok, a hunon kivul. -
#5630 Ismét aktiváltam magam a játékban...túlságosan unatkoztam. Kérdésem van jelenleg is aktív 0.0 corp ahová lehetne társulni? Volt HUN és aktiv 0-10 es vagyok -
#5629 30 napost aktivaltal vagy gtc-t ? -
#5628 B@sznak válaszolni a petícióra. -
#5627 Majd ha sikerult minden es belejottel szolj es leviszunk 0.0ba.
Devil, nem rajongok erte es a firewall meg meginkabb nem jon ben ,mint a Borderlands. -
DeviloftheHell #5626 hallod jaku online fps kért mennyire rajongsz? van egy bétameghivom még a firefall bétájára -
DeviloftheHell #5625 ja ha ezt megbirják csinálni a játék engine-l mi a faszért nem csinálták meg már régen ingamere? :D látványban elsök lennének. -
#5624 Peticio. -
#5623 Be, vettem egy plexet tegnap, elvileg aktiváltam erre ma azt írja ki, hogy account disabled. Wtf? -
#5622 Belogoltal mar Fencsike ? :P
Devil valoban nincs, de a jatekmotorral keszult a video es Eve-el kombinalt Dust 514 promocionak szerintem eleg kiraly lett.
Szerintem mostanaban a legjobb kiadott munkajuk. -
DeviloftheHell #5621 kár hogy köze nincs a valos játékhoz -
#5620 Wowot is befejeztem már egy jó ideje, talán tavaly nyár magasságában játszottam vele utoljára.