EVE Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ollie
Én nem próbálkoznék 21+30 nappal, mert gyakorlatilag minden szabadidõdben durván kéne tolnod a játékot ahhoz, hogy összejöjjön. Ez persze csak kezdõ karakterre igaz, meg úgy, hogy alig van tapasztalatod a játékban. Hiába ez már a harmadik trialos karid, de ez annyit jelent, hogy kb semennyire nem ismered a játékot. Én inkább 4-5 hónapra tippelek ahhoz, hogy kényelmesen elérd azt a szintet, hogy havonta megtermeld a PLEX-re valót.
Mindent azért írom le neked, hogy nehogy csalódás érjen. Persze ettõl függetlenül lehet, hogy ennyi idõ alatt kitermeled, meg az is lehet, hogy a következõ hónapban is összejön, de könnyen lehet, hogy ez számodra a játék megutálásával fog járni, mert nem fog másról sem szólni, mint a grindelésrõl.

Mark007
Hát, akkor az már a 3. lesz.
Még régen eléggé belejöttem, de a 14 nap után vége.
Most elkezdtem, de rájöttem, hogy eléggé limitálva van a trialos acc.

Utánanéztem, és gondoltam ennyi befektetést megérhet. A gondom már csak annyi, hogy 30-naposat nem lehet venni:S csak 60-asat és azt felezni. Ti mennyiért veszitek?

A bányászatnak utánanéztem, úgyahogy értem, és tetszik is.

van, és elég 😊 persze nem árt hozzá kicsit kiismerni magad a játékban, lehet érdemes nem az elsõ karit aktiválni... 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Mark007
Hello!
Van olyan, akinek sikerül fizetni a játékát csak PLEXbõl? Tehát ISKval fizet.
Gondolkodom hogy megpróbálom. 21napos triál, és egy 30-napos PLEX elég lenne összeszedni 300milliót?

Nethyrrea
kaptál már?

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Checkerboy
Sziasztok!

Szeretném végre kipróbálni ezt a játékot is, örülnék egy 21 napos free trialnak!

checkerboy (kukac) freemail.hu-ra küldjétek, plíz!

Legtöbbször nekem nem elég a próbaidõ, tehát szoktam elõfizetni, így ti is jól jártok!

Köszönöm!

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

Sziasztok!

Eljött az ideje hogy egy kis olvasnivalóval örvendeztessek meg mindenkit a holnapi patch idejére

A változások listáját elrontottam szóval csak fejbõl pár dolog

Újdonságok:

+ Noctis
+ Mit csináljak ha meghackeltek?
+ Az industrial index kicsit jobban kifejtve
+ Tanulási sebesség táblázatok

Eltávolítva:

- A learning skillek
- Az ércek/jegek árai

Megváltozott:

# A hasznos tanácsok önálló fejezet lett (mint az angol verzióban)
# Jó pár táblázat átdolgozva
# A Capacitor Booster rész átdolgozva.
# A pos és a drogkészítésnél a pos modulok "táblázatosítva"
# A fórumon jelzett hibák javítása
# A PDF tartalomjegyzéke kibõvítve a jobb és részletesebb navigáláshoz
# A készítõk / közremûködõk rész átdolgozva
# Apróbb javítgatások / oldal-áthelyezések, néhány helyen új design
# A t2 lõszerek rész új táblázatot kapott (és a meglevõben is módosítottam)
# A Fighter Bomberek átkerültek a Drónokhoz
# És még ami nem jut eszembe

Letölthetõ:

www.eveonline.hu/guides/ISK_202_HUN.zip
Kewanaar
Kiveszik az összes Learning skillt ,és vissza daják sp-ben,és az uj Attribok 20/20/20/19-lesz (Alap)

Aion: Asmo/Spatalos/Perento Rift: Defiant/Blodiron SWTOR:

na mit alkotnak a skillekkel ezek a barmok? 😄

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

XenHai
te hát nem !
Fenrir
Lag? Milyen lag? Szerver oldalon õk sohasem tapasztaltak...

A halál csupán a kezdet...

XenHai
Az új kieg csökkentette a laggot a nagyobb pvp csatáknál??
TVelvet
Végre, végén újrakezdem a gamet...
Kewanaar
Azt se hagyd ki hogy így kevesebb lesz a Max Attrib pont mint eddig....

Hali

December 14.-én kiveszik a learning skilleket, így minden kezdõ (és olyan karakter akinek nem volt maximumon a learning skillek) sokkal gyorsabban tanul/fejlõdik majd, Végre egy értelmes újítás 😄
Jakuza001
A fountaini IT pet nepsegek skillje 😄

1:30-tol valik igazan erdekesse 😄

Jakuza001
Off:
33.473 Ft Afaval 60 GBs Vertex2. Az szerintem eleg barati ar, foleg mivel karacsony elott mindig magasabb az ara mindennek. A rendszernek meg par dolognak eleg ekkora is.

azt néztem, de igy nem vagyok hajlando kifizetni ráadásul elörre utalással egy fillért sem hogy majd hozzák, csak akkor mikor átveszem

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

Jakuza001
*upsz elirtam http://www.rambazar.com/ nem hu.

Jakuza001
Iponban, de van lehetoseged a www.rambazar.hu oldalon is vasarolni, de ott 3 hetes kesessel jon mindig az aru a rendeles utan, mert a gyerek kulfoldrol hozatja be a cuccost, igaz valamivel olcsobb az itthoni araknal.

idiota 😊 menjél vissza a saját szinvonalad tükrözö haverjaidhoz...

Kewanaar
Boltba....<#mf1>

jaku hol is vetted az ssd-t?

tudom, hogy ez nem álláshirdetési topik, de aki rendelkezik jó angoltudással és érdekelné normális, fizetõ távmunka, küldjön nekem privit, kösz
ollie
Nem csak lehet, de kötelezõ is lesz.

át lehet tudtommal

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

És majd a meglévõ karaktereket át lehet módosítani, vagy ez csak az új karaktereknél fog mûködni?

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Jó van na... én optimista vagyok. 😄
Jön a karácsony, nekem az is elég ha a Noctis -t beteszik a játékba. 😄

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

Jakuza001
Azert varjunk ezzel a kijelentessel, ismerven a CCP-t. 😄

Majd januárban lesz a játékban.

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

Bocs a tripla posztért, ha valaki akarja vonja össze. Az új fajta karakter generálás már benne van a játékban, vagy majd ha kijön az új kieg. csak akkor lesz?

A közérthetõség kedvéért(kaptam vagy 10 privit 😄 ) NEM én fizetek a meghívóért, hanem aki elküldi a meghívót, az adja a pénzt de CSAK AKKOR amikor már elõfizettem a játékra és megkapta az ingyen hónapját, így mindenki jól jár mert nekem van egy értelmes kezdõtõkém a játékban(100M) neki pedig nem kell ötször ennyiért PLEX-et vennie. Több üzit egyébként ne írjatok köszi mindenkinek.

Aki tud 21 napos trial meghívót küldeni és érdekelné némi díj ellenében( úgy 100M isk) hogy beregisztrálok "alá" és így kap egy ingyen hónapot ha elõfizetek, az írjon privátban.

Ehh, rosz a link :/ Sry

http://www.eve-online.hu/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=136
Sziasztok 😊

Ha még sose fogtál a kezedben "30 napos plekszet" és nem tudod mirõl beszélnek a többiek,vagy nem ismerted még ezt a fizetési lehetõséget, itt az idõ!

Összeállítottunk nektek egy leírást a Marketen is megtalálható
Concord Pilot License Extension virtuális kártyák (PLEX-ek) használatáról és lehetõségeirõl.

Röviden: játssz hogy pénzt keress, amivel aztán fizetheted majd a játékidõd 😊

http://www.eve-online.hu/modules.php?name=Content&pa=showpage &pid=136
Kewanaar
Ezt az IT is megtette már sokszor úgy hogy nem kéne kiakadni , sõt durvábbat is.. ennyi..

Nethyrrea
nemmondanám. ez egy hotdrop volt egy jól megtervezett baittel. és ahogy a killmail is mutatja, sikeres.

ettõl függetlenül GG ccp, mivel ottvan a Zigshev nevû gyerek, akit mindenki látott meghalni, felrobbanni, ottvolt a wreckje, API által jóváhagyott killmail született róla, mégis, valami mágikus módon másnap ÉLVE, kb 6000 struktúrával felbukkant a rendszerben és ki tudták hozni.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Kewanaar
Hát erre nem lennék büszke .....

IT : Friendly (414)V NC : Hostile (88)Ennek fényében ...

Szánalmas teljesítmény az IT-tõl...<#levele>

Jakuza001
A rendszer jobb lett, de nem latvanyosan.
A betoltesek es boot ido lecsokkent.

Jakuza001
Hogy legyen mit kerdezned.

"Toggling probes in overview" Elso ertelmes otletuk 2 ev ota.

ollie
Minek játszol vele, ha fos?

és azonfelül teljesitményben? 😄

Jakuza001
Hat kb mar vagy 6 eve hang nelkul jatszom, mert meg attol is kepes ez a kliens lagolni. 😄

PLaci
Én azt nem értem, hogy mért nem tudják a "white noise" bug-ot kijavítani...

Annak, aki nem ismerné:
Nyomsz egy kidokkolást vagy autopilot-ot, majd egy alt+tab-ot (pl több kliens esetén), akkor a session váltás után sercegõ, fura hangos zaj hallatszik, amíg a zajongó kliensre vissza nem váltasz..

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Jakuza001
Egy fos ezen nem segit semmi se processzor,SSD,VGA csere, se net upgrade.
Egy fos a jatek. Ugyanugy jo kis microlagok kapura erkezesnel, koszonhetoen CCP Dominion patchenek, ahol szetcsesztek mindent.

Kewanaar
Szia..
Mire gondoltál...

na arra válaszolj hogy megy inkább

Kewanaar
Hmm , Most kapott a NC <#fejvakaras>

Jakuza001
Nem voltak sokan, az ellenseg az overview alapjan 60-70 fobol, ha allt.
A mokus fleetje 165 fobol allt, de valoszinusitem, hogy nem volt ott az osszes, mint ahogy ez altalaban lenni szokott.
Tehat kb olyan 200-an lehettek a harcban amikor ez zajlott ezek alapjan, mert sajnos nincs lokal szamlalo az kivan takarva.

Ha reinforced volr a rendszer (AZN az szokott lenni mostanaban), akkor meg szerencse hogy nem lagolt.
Amugy az az atlag FSP inkabb volt 8-13 mint 15.
Majd ha ezt produkalja az atlag 800vs800 fos csatakban is akkor majd csettintunk egyet. Reinforced szervernel nagy csataban nincs gaz, amig az el nem eri a kb 600-800 fot, onnantol kezdodnek a gondok.

Amugy pedig lehet akarmilyen geped, szart se er, ha rossz a halozati kapcsolat es sajnalatos modon azt kell mondjam hogy kevesebb a savszelesseg kelet fele mint nyugat fele ebben a jatekban, mar nem egyszer tapasztaltuk.