7619
-
#5579 Nem hiszem el, hogy ezek milyen idióták!
Miért kell megszüntetni az általános battlecruier skillt? Most akkor tanuljunk 4 különböző skillt helyette? Elmennek a ***ba! -
#5578 Mindenesetre faszsagok netovabbja, amit a CCP csinal.Remelem jol megrugdalnak par developert a talalkozojukon. :PPP -
DarkBlade #5577 Jó annak aki a kezdetek óta játékban van. :) -
#5576 Hat ez engem mar nem fog erinteni, mert az osszes subkapital skillem, az osszes fajbol lvl5. -
DarkBlade #5575 De ott nem állnak meg.
Link -
#5574 Szo szerint faszkalapok :)
Atakarjak nevezni az itemeket es a fontos dolog meg a noobshipek uj designja.
-
#5573 Átnevezik a skilleket? -
DeviloftheHell #5572 uj devblogra rákacsontitottam hát ha ezeket nem herélik ki a szokásos éves gyülésükön akkor nem tudom :Dmégegy okkal több hogy még véletlen se kerüljön fel ujra a kliens a gépre :D fasz fogja ujra tanulni a dolgokat átnevezett skillekkel :D -
#5571 Nem nagyon, mivel olyan szar a faction drop rate. -
#5570 Ti láttok rá esélyt, hogy a shield-es cuccok ára csökkenni fog? Booster, invu? -
#5569 Azert ne varj a dronoktol csodat, az egy masodlagos fegyver rendszer, ha nem kifejezetten droneos hajokat hasznalsz. Most gondolj bele egy drakebe belefer maximum 5db light drone, ami ~100dps.
Azzal a kis hajokat tudod max kilovoldozni, illetve tudnad, ha nem lenne az egesz konstrukcio rosszul tervezve es nem az fordulna elo a gyors hajok ellen, hogy a dronok MWDje kikapcsol a hajok megkozelitese utan es igy a gyors targeteknek van ideje ebben a fazisban eltavolodni a dronoktol a lotavolukon kivul.
Kiegeszito fegyvernek jok, hogy valamivel megnoveljek a sebzesed, de nagyon keves az olyan szituacio, amikor igazabol a dronok dontik el a csata sorsat.
1v1-nel az ECM dronok segithetnek hatekonyan, azok hasznalata nem rossz, hiszen amig jammelve van az ellen addig elveszti a sebzese jo reszet.
Elsodleges fegyverzetu droneos hajoknal, mint dominix, amarr rekonok stb kiegeszitve neutralizerrel. Ennek is meg van a maga trukkje, hogy a jammer dronok hatekonyabbak legyenek. Kevesbe hatekonyak akkor, ha csak kikuldod oket a targetre, mert egy rosszul sikerult jammer periodusnal sok ido eltelik, ezert erdemes ha nem sikeres a jam, behivni oket es ujra aggresszalni veluk, mert igy egybol kapsz egy ujabb eselyt a jammelesre.
Termeszetesen csak akkor erdemes igy hasznalni, ha kozel van egymashoz a ket harcolo hajo.
Esetleg kisebb fleet csatakban a repair dronok egymas supportjara lehet megfelelo, de nagyobb csatanal mar nem lesz valami hatasa.
Igazabol a dronos hajoknak igen sok hatranyai vannak a puskas hajokkal szemben, kisebb DPS, ha nem sentry dronet hasznalsz idobe kerul mig az ellenseget loni kezdik, eleg rossz a talalati aranyuk stb.
Mint irtam nagyon keves az olyan hajo, ami igazan hasznalhato primary dronos fegyverzettel es egyre kevesebb az olyan szituacio is, ahol 1v1-ben tudod az ellenfeleddel felvenni a harcot.
Ez meg a neutos dominixnal is hatrany, ami azert szerintem nagyszeru hajo ilyen szituaciokban, mert sokaig tart leloni az ellent vele, ha nem aktiv tankos hajot tamadsz vele es addig megerkezhet az ellenfel segitsege.
Viszont 1v1ben capacitort hasznalo hajok ellen halalos, hiszen nem tud se loni olyankor amikor nincsen capja es nem tudja hasznalni a repperjeit es a hardenerjeit sem.
Mondjuk igaz az is, hogy manapsag inkabb hasznalnak passziv vedelmu hajokat a kaozok, sok platevel es passziv resistel, igy a neut domi csak azok ellen a hajok ellen lehet hatekony amelyik capacitort hasznal a lovesre.
A tobbi EW dronot felejtsd el, szinte semmit nem ernek se a TD,TP sem a webber dronok sem. -
DeviloftheHell #5568 war :D megkell fogni öket azt kilöni a faszba a drága hajoikbol -
#5567 Electronic Warfare Drone Interfacing
Drone Navigation
Drone Durability
Scout Drone Operation
Gondolom ezek minimum kellenek, bár már vagy 2 éve nem játszottam a játékkal, de olyan bődületes változások a skill-ekben szerintem nem lehetnek.
-
Zizi #5566 Akkor jol gondoltam.
Akkor milyen skilleket erdemes kimaxolni, hogy az EW dronok hatekonyabbak legyenek? -
#5565 A Weapon Disruption skill szerintem csak a capacitor igényét csökkenti a modulnak. A drone nem lesz tőle jobb mert alapkövetelmény a III, de ha van fent a hajódon ilyen modul akkor ha V-ös a skill akkor kevesebb energiába kerül a használata mint a III-nak. -
Zizi #5564 1. Akartam is kerdezni, hogy van-e annak jelentosege, hogy 1 Certificate-et tudok, vagy sem?
Tehat ha megvan a certificate-hez minden skillem, de nem Claim-olom, akkor van-e barmifele hatranyom a claimolt-hoz kepest?
2. Itt tobben is irjatok, hogy huzzam ki a skilleket maxra, es akkor jobb lesz a dron hasznalatom.
Ez tuti igy van?
Csak azert kerdezem, mert pl:
Az Acolyte TD-300as Light Tracking Disruptor Drone-hoz kell Weapon Distruption III-as skill. Ha en ezt IV-re felhuzom, akkor 5%-al kevesebb capacitort fog enni, de arrol 1 szo sincs, hogy erosebben fog zavarni.
Tehat tuti, hogy ha kihuzom V-re a skillt (-10% capacitor), akkor hatasosabb lesz lesz, mint III-ason???
Bocsanat, hogy ennyire laikus kerdeseim vannak, de probalom megerteni a logikajat a dolognak. -
#5563 EW drónokból csak a jammer ér valamit,a többi kuka. De alapból DPS drónokat visznek magukkal az emberek. Pedig kimaxolt skillel elég jól tud jönni, 20-40 mp-ig le tudod zavarni az ellent, elég nagy előny. 10-15 ew drón akár permajam-ben is tarthat egy BS-t. Mondjuk Drake-be pont csak 5 kis drón fér, elég kicsi a Drone Bay-e, így én is inkább a Hobgoblint javaslom. -
Zizi #5562 Rakerestem, es szinte sehol nem irnak dronokrol :o
Pedig hamar ott vagyok, akkor artani csak nem art, hamar segiteni nem is sokat tud. Tehat Hobgoblin II-t javasolsz? -
#5561 Az electronic warfare esélyekkel működik, tehát a számodra legjobb esetben (mikor maxra vannak tolva az érintett ew skilleid és az ellenfél hajójábak kicsi a sensor strengthje) is lehet, hogy nem működnek, illetve arra is van esély, hogy a számodra nem kedvező helyzetben is működjenek. De nyilván, minél jobb helyzetben vagy (az említett skillek pl.), annál nagyobb az esélyed a működésükre.
De mivel Drake-ben vagy, csak light drónokat tudsz használni, az esélyed soha nem lesz elég nagy, szerintem nincs sok értelmük ebben a hajóban. Jobban jársz 5 light combat drónnal, persze azokból is t2-esekkel, így már közel 100 DPS-t tudsz adni a sebzésedhez.
Keress rá a tipikus Drake PvP fittekre, és azokat használd, illetve próbáld kimaxolni az ezekhez szükséges skilleket. -
Zizi #5560 1. Igen, kuldikben Hobgoblinokat pont erre hasznalom.
2. Ha kiindulunk 1 ellenfel Drake-bol, aki eddigi ismert fittjeibol kiindulva nem hasznal Sensor Boostert, akkor 5db ECM dron kell, ha le akarok lepni, mert warp scramble II-t hasznal ellenem? Vagy meg ez ellen az 5db is keves? -
nagypite #5559 jók a dronok hisz plusz dps-t adnak a hajódnak. Főleg kis csapatban vagy egyedül jön ki a plusz. Nagy csatákban nem sokat érnek mert pár bomber szétbombázza őket vagy smartbomb-ozzák (meg ha primary vagy úgy sem élsz pár másodpercél tovább). sentry-k jók de ott problámás lehet a mozgás és persze a stealth-es bomber veszély -
Renegade #5558 nem veszik kárba az a hét, hiszen jól jöhet majd később a support drone ismeret :-)
De majd jön Jakuza, aztán megmondja a frankót :-) -
#5557 A Drakehez max 2 fajta drónt tudok elképzelni, mint hasznos kiegészítő:
1. light drón kis és gyors hajók ellen
2. ecm drón, ha le akarsz lépni, hogy megtörd a warp disruptort vagy jammert
Az ecm drón kb akkor fog érni valamit, ha kimaxolod a szükséges skilleket, és ötöt használsz, de akkor is függ az ellenfél sensor erejétől. Minél nagyobb a sensor strenght, annál nehezebb zavarni, így egy csomó hajó ellen kb semmit sem fognak érni.
A Drake-et nem arra találták ki, hogy EW drónokat használj vele. -
Zizi #5556 Nem szeretnék drónos hajót, csak hasznos kiegészítönek szeretném őket használni. -
#5555 Ha drone-os hajót akarsz akkor kezdj Gallente-t tanulni, emlékeim szerint ők kapnak elég nagy bónuszokat arra. -
Zizi #5554 Sziasztok!
Az volna a kérdésem, hogy tudna-e valaki segíteni abban, hogy a drónokat hogy lehet hatékonyan használni?
Az előtörténet az, hogy szeretnék 1 kicsit PVP-zni, mert már kezdem unni a küldizgetést (az elmúlt 1.5 hónapban csak ezt csináltam), és ráadásul a corpunkra rá van szállva 1 kisebb pirate corp, akik most is azzal fenyegetőznek, hogy "war"-t adnak be ellenünk, ha nem fizetjük ki a saját hülyeségükből adódó veszteségüket.
Én jelen pillanatban 1 Drake-el nyomom.
Kitaláltam, hogy milyen jó lenne, ha nem nekem kellene magammal vinnem különböző olyan cuccosokat, amikkel zavarom az ellent hanem a drónok csinálnák helyettem pl. Scramble, Tracking distruptor, Sensor Dampening, stb...
Ki is fejlesztettem 1 hét alatt kb a kellő skilleket, és tegnap este kiprobáltam öcsém ellen (neki is Drake-e van), és döbbenettel tapasztaltam, hogy konkrétan szart sem érnek még a medium drónok sem, még 1 Drake ellen sem, nem beszélve a nagyobb hajókról.
Konkrétan 2db Hammerhead SV-600 lecsökkentette a tracking distance-t 62km-rol 52km-re. Szóval szívás.
Tehát az volna kérdésem, hogy van-e értelme drónokat használni PVP-ben (mert ha nem, akkor nem igazán értem, hogy mire van ennyi drón a játékban, mert miért akarnám 1 NPC kapacitorát leszívni, vagy lelassítani)???
Tehát mire jók a Light, és medium Elektronic Warfare Drónok (mert gondolom, hogy nem arra, hogy a shuttle NPC-ket lehessen szivatni vele)?
Tehát tud ebben a problémában segíteni valaki, és felvilágosít, hogy mit csinálok rosszul?
Vagy 1 pár jótanáccsal ellátni, hogy mit csináljak?
Esetleg link, hogy hol lehetne utána olvasni, hogy mit csináljak még meg, hogy érdemben használhatóak legyenek a drónjaim, és ez az 1 hét ne vesszen kárba, amit eddig ráfordítottam.
Előre is köszönöm. -
Culram #5553 Jaja, ez egy nagyon jó vidi lett, és az új oldal is tetszik. -
#5552 Baszott jó! -
#5551 -
DeviloftheHell #5550 hátmeg a tehetségtelen grafikusok és programozok.... -
#5549 Mondasz valamit. :D
A jatek is onnan lett szivonaltalan, amikor az amerikai finanszirozasi szakemberekre hagytak a jatek felfuttatasat es onnan is elkezdtek bevonni a kulso programozokat es egyeb szakmai koroket.
Nem is tudom mikor is lehetett talan 2008 vege kornyeken amikor az Atarival osszebutoroztak ?
Persze biztos kellett az anyagi biztonsag es plusz profit maximalizalasa miatt, de onnantol el is veszitette a jatek a jatekosbarati mivoltat is. -
DeviloftheHell #5548 meg sok a metéltpöcsü arra is :) -
#5547 Jo az a shield is. Ezek a shieldes cuccok meg ujak a jatekban, azert ilyen dragak. -
#5546 Armor powa! Amúgy észrevettem én is, hogy a shield-es cuccok ára emelkedett. Mondjuk nekem mindegy, Nightmare már hónapok óta kész, nem terveztem fejleszteni mostanában. -
#5545 4-4.2 millard az aruk jelenleg a Pithum-A Invuknak.
A vicc az, hogy a 160 millio kornyeki 10MN-es MWD ara is felment 550 milliora, annyira ritka lett. Nem jol dobjak az ertekes cuccokat a dedek.
A mai 10/10 se dobott semmit egy 23-as kockan kivul.
4db-t csinaltunk meg mostanaban abbol egy dobott egy Rattlesnake BPC-t es egyik se dobott DED lootot. -
#5544 Jaja, azóta beengedett :) Most SiSi-n próbálgatok fitteket. -
#5543 Pedig megy a szerver egybol DT utan is ment.
10/10et csinaltunk kb 5 perccel a DT utantol kezdve ami a mai napon pontosan 12:20-ig tartott.
Altalaban neha segit a disconnect/reconnect a netrol.
Nekem nem ezt szokta mostanaban csinalni, hanem betesz queue listara es ugy nem tudok belogolni. -
#5542 Mi a fasz... Már két órája próbálok belépni a szerverre, de ezt írja: "The connection to the server was closed." Közben meg egyre több ember van rajta. Kicsit zavar a dolog...
Amúgy szeva Jaku! (HUNTalan) -
DeviloftheHell #5541 azt várod hogy ezt én végig olvassam? :D -
#5540 Nagyon köszi!