EVE Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fenrir
Elõbb-utóbb minden játéknak vége lesz...

Most a WoW sem áll olyan jól mert baromi nehéz az endgame tartalom, nem a casual játékosoknak való viszont õk teszik ki a játékosállomány nagyobb részét. Úgyhogy elég sok a cancel account mert a Blizzard megmondta, hogy õk ilyenre tervezték és nem szándékoznak gyengíteni a tartalmon.

A halál csupán a kezdet...

Jakuza001
Changes to CPU requirements with Incursion 1.1.0

CPUs that don't support the SSE2 instruction set will not be able to run EVE Online after the Incursion 1.1.0 deployment on Tuesday, January 18, 2011. This will cause players still using Intel Pentium 3 or older and AMD Athlon XP or older CPUs to not be able to run the EVE Online client. Athlon 64 CPUs are not affected. More information can be found in this dev blog written by CCP Zulu

Vajon hany jatekos lehet aki ugy jatszik az Eve onlinevel, hogy a CPU-ja nem tamogatja az SSE2 utasitaskeszletet ? 😄

de láttam 😄:😄

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

Jakuza001
Akkor nem nezted meg a high slotot, hogyan fitteli egy allitolagos "PvP pro". 😄DDDDDD
Jah, Siogyapot nem az. 😄

azt nem tudja 😄

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

Jakuza001
Napod ? Az a lossmail minimum a hetedet kell hogy feldobja. 😄

Torzonborz
na mi van megint pihenni akarsz ? 😊

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

hát az feldobta a napom mikor megláttam azt a failmailt 😄

Jakuza001
Rakba ? Te valami cigany gyerek vagy ? Oh sry kisebbsegi avagy roma. 😄

Mark007
Sziasztok!
Kellene nekem két dolog😊
Egy meghívó 21 napos trialra, és egy PLEX 😊 A PLEXért fizetnék(tudom, nem teljesen legális)

Nyilván, még véletlenül se azért nem jöttél fel mert ki voltál bannolvaa rákba... 😊

Tudod, mindenki számára mutatja 😛

Az egész világ ellened van 😛

Jakuza001
Mar regen, csak ilyen ex-tases lammaer fele gyikok miatt nem jottem fel. 😄DD
DE hat ilyet nem lehet kihagyni, amikor a Siogyapotot kilovik a laman fittelt titanjabol. 😄 Azert az az egy pusku az üt. 😄DDDD

Ja, jó volt amig konstruktiv volt a topik 😊

Köcsög TASÉs SG adminonk, nemtomminek adták vissza neki a jogokat 😄

nocsak jaku lejárt a bünti? 😄😄😄

Kewanaar
A Fiit az jó <#mf1>

Aion: Asmo/Spatalos/Perento Rift: Defiant/Blodiron SWTOR:

Jakuza001
DEhogy elkezte AAA pofozni az Initet azt gyorsan leleptek, ereztek ott is a vesztuket. Aztan ugy gondoltak lepattanoznak majd fountaini csataknal, ,azt jol beszivtak mert aki masnak vermet as... 😄DDD

Megérdemelte, mindig is túl nagy volt az arca. 😊
Fenrir
Kicsit régen figyeltem már a politikát, most már ez a vándorcigány banda az IT ellen van?

"nebula: 2011-01-07 13:21:50
shit fit and noob homeless Tase Fag guy"

😄

Jakuza001
az van, meg profit is ha jól csinálod 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Mark007
Jah, utánaolvasgattam. De legalább van benne veszély 😊

pontosan, de ettõl még eleinte tényleg érdemes kerülni lowsecet meg 0.0-t, sõt igazából highsecben is kilõnek ha megfelelõen könnyen kilõhetõ hajóban elég sok cuccot viszel 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Mark007
Eddig nem volt baj, meg is lepõdtem, hogy minek kerülni 0.4 0.3-at. Hát, most rosszkor voltam rossz helyen😊
De mostmár értem a tradelés mikéntjét, és szerintem össze lehet szedni azt a 350milliót 2 hónap alatt. Ha van tõke, akkor már csak egy jó üzletet kell keresni, és simán megvan a napi 12 millió. Szerintem

ollie
Lowsecet kerüld kezdõként.

Mark007
na.. trialban játszok ugye.. összeszedtem most az utóbbi 2 napban 8 milliót.. Épp most vittem 8 millióért 2 1400mm-es artilleryt... nyertem volna rajta 4milliót.. de az út 32 ugrás volt..Így lerövidítettem 17-re.
Nem érte meg. Egyre több lett a kalóz..egyszer csak eltüntek..következõ ugrásnál warpolnék, elõugrik 4-5 és paff.. podot is lelõtték. buktam az összeset..De legalább tanultam valamit😄

hát akkor meg mit beszélsz hülyeségeket? 😄

Fenrir
Honnan tudjam én azt, hogy nem játszol? Én régebb óta nem játszok mint te 😛

marha nézdmár meg hogy honapok ota nem is játszok 😄😄😄 érdekes lett volna

Fenrir
Mi a baj a morcossal? Már megint kidurrantottál egyet? 😊

Nethyrrea
igen

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

vki csinálhatott volna már akkor egy tisztességes dreadnought osztályut vagy csatahajot amin tisztességes mennyiségü ágyu van és automata pontvédelmi ágyu 😄

Nem nagyon követem az EVE eseményeit - a gyõztes hajó az végül effektive be is fog kerülni a játékba?

Update: Sorry és Mea Culpa, nem tudtam, és ezúton is mély elnézést kérem, de még egy hazánk fia is bekerült alkotásával eme nevezetes esemény versenyzõi közé. Empress Jamyl's Personal Cruiser by Krisztian S - Szóval, van még egy nevezés amit ha ti is úgy gondoltok, kérlek támogassátok!
De hogy klasszikust idézzek by Linda King: "Együtt kellene, magyarok vagyunk, nem?" 😊 😊 😊

Személyes és elfogult kérés: ha lehet, mindkét mûre szavazzunk, hiszen 3-at lehet/kell választani. 😊
The Final Vote - Magyar az Elõdöntõben!

Sokaknak "izgalmasan" telt az elmúlt egy-két hét, hiszen a selejtezõk zajlottak a fent említett hajó-design versenyen.

Örömmel jelenthetem, hogy bekerült a "Mermalior és társa"-féle Curate elnevezésû hajó is a jelöltek közé, lehet szavazni!

Személyes és elfogult kérés: ha lehet, erre a mûre is szavazzunk, hiszen 3-at lehet/kell választani. 😊

Szavazni az alábbi címen lehet: http://www.evecontest.com/finalvote/
A Steam-en most csak 4,99euro az EVE. Hátha valakit érdekel. (24 órás offer még 21 óra van hátra).
eleinte tény, hogy nem elég, de amig nincs tapasztalata addig a tõke lesz a legkisebb gondja..., amire meg összejön a tõke, addigra a tapasztalat is, vagyis nálam így volt 😊

az meg hogy kinek mi az unalmas tényleg nézõpont kérdése, nekem ezredszer megcsinálni ugyanazt a missiont sokkal unalmasabb mint állítgatni az árat... 😊

az igazi persze az ha az ember mindent megpróbál, és csinál, és akkor majd kiderül mihez van érzéke és kedve, mert egy játékban ez az utóbbi a lényeg igazából, azt kell csinálni amit élvez az ember, a többi lényegtelen 😊

Mark007
Majd kiderül..most tanulom, és próbálgatom..😊

Hát, szerintem ahhoz hogy ezt megtehesd, elég sok tõke kell, meg jó sok tapasztalat, hogy mit-hol-miért....

Kezdõnek minimális tõkével szerintem nem nagy élmény, fõleg a "0.01 ISKval alávágunk a másiknak" játék - ha azt akarja az ember hogy pörögjön a pénze, sztem nem elég napi 3x 😊

nézõpont kérdése, szerintem napi 3-4szer 10 perc trade sokkal kevésbé unalmas, mint akár bányászás, akár mission, akár órákat gatekempelni meg hasonlók, kinek mi... 😊

igen ettõl tartottam én is, de nem írtam volna le így konkrétan mert annak nem számoltam utána, csak highsec oreoknak 😊

Nethyrrea
0.0-ban sem éri meg bányászni. még akár sima beltezéssel is többet szedsz össze, mint fúrással.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

ollie
Amikor kezdtem a játékot, a 2 havi GTC 180 milla volt, most meg az 1 havi PLEX 370...

Tradelést is lehet a nulláról kezdeni, csak éppen nagyon unalmas. Folyamatosan kell böngészned a termékek árait, meg azt, hogy hol érdemes venni, és hol érdemes eladni.

Ez az oldal segít, de csak tájékoztató jelleggel: eve-central

Mark007
Akkor mi lenne a legegyszerûbb módszer? tradeléshez kéne tõke is.
Mondjuk én majdnem 2 hónapról beszélek, nem egyrõl.

a mostani plex árak mellett is lehet megfelelõ tapasztalattal 😊
igazából plexet kitermelni nem ügy semennyire se ha az ember észnél van, inkább csak tapasztalat kell hozzá, ha az megvan akkor bárki kitermeli a havi plexet minimális effortal

Kewanaar
Persze régen lehetett , de a mostani plex árak mellet már nem annyira.

lehetségesnek lehetséges, csak ehhez tapasztalat kell, haverral kipróbáltuk, nulláról a 21 napos trial alatt simán össze lehet szedni tradelésel a pexre valót, de ehez ismerni kell a játékot, tudni kell mit csinálsz, stb...

bányászattal amúgy highsecben tuti nem fogod kitermelni a plexre valót, igazából 0.0-ban is kérdéses mennyire éri meg, sajnos manapság bányászni csak annak éri meg aki botot használ... 😞

Mark007
Pedig sokan mondták, hogy lehetséges 1-2hónap alatt összeszedni

ollie
Bányászattal, kezdõként, hisec-ben csak minimális lóvét lehet keresni.

Kewanaar
Hozzá adódik..

Mark007
Hát. Ha esetleg valaki segítene kicsit. Tutorial után mit kezdjek.
Milyen hajót érdemes venni, hol a legjobb bányászni, eladni a kitermelt dolgokat. Plussz hogy elõreláthatólag milyen skilleket tanuljak.
És mégegy: Ha 21napos trial alatt aktiválok egy PLEX-et, akkor a megmaradt napok a 21-bõl+30napom lesz(tehát ha az elsõ napon aktiválnám akkor 21+30?)