EVE Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most a WoW sem áll olyan jól mert baromi nehéz az endgame tartalom, nem a casual játékosoknak való viszont õk teszik ki a játékosállomány nagyobb részét. Úgyhogy elég sok a cancel account mert a Blizzard megmondta, hogy õk ilyenre tervezték és nem szándékoznak gyengíteni a tartalmon.
A halál csupán a kezdet...
CPUs that don't support the SSE2 instruction set will not be able to run EVE Online after the Incursion 1.1.0 deployment on Tuesday, January 18, 2011. This will cause players still using Intel Pentium 3 or older and AMD Athlon XP or older CPUs to not be able to run the EVE Online client. Athlon 64 CPUs are not affected. More information can be found in this dev blog written by CCP Zulu
Vajon hany jatekos lehet aki ugy jatszik az Eve onlinevel, hogy a CPU-ja nem tamogatja az SSE2 utasitaskeszletet ? 😄
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
Jah, Siogyapot nem az. 😄
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Kellene nekem két dolog😊
Egy meghívó 21 napos trialra, és egy PLEX 😊 A PLEXért fizetnék(tudom, nem teljesen legális)
Tudod, mindenki számára mutatja 😛
Az egész világ ellened van 😛
DE hat ilyet nem lehet kihagyni, amikor a Siogyapotot kilovik a laman fittelt titanjabol. 😄 Azert az az egy pusku az üt. 😄DDDD
Köcsög TASÉs SG adminonk, nemtomminek adták vissza neki a jogokat 😄
"nebula: 2011-01-07 13:21:50
shit fit and noob homeless Tase Fag guy"
😄
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
De mostmár értem a tradelés mikéntjét, és szerintem össze lehet szedni azt a 350milliót 2 hónap alatt. Ha van tõke, akkor már csak egy jó üzletet kell keresni, és simán megvan a napi 12 millió. Szerintem
Nem érte meg. Egyre több lett a kalóz..egyszer csak eltüntek..következõ ugrásnál warpolnék, elõugrik 4-5 és paff.. podot is lelõtték. buktam az összeset..De legalább tanultam valamit😄
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
De hogy klasszikust idézzek by Linda King: "Együtt kellene, magyarok vagyunk, nem?" 😊 😊 😊
Személyes és elfogult kérés: ha lehet, mindkét mûre szavazzunk, hiszen 3-at lehet/kell választani. 😊
Sokaknak "izgalmasan" telt az elmúlt egy-két hét, hiszen a selejtezõk zajlottak a fent említett hajó-design versenyen.
Örömmel jelenthetem, hogy bekerült a "Mermalior és társa"-féle Curate elnevezésû hajó is a jelöltek közé, lehet szavazni!
Személyes és elfogult kérés: ha lehet, erre a mûre is szavazzunk, hiszen 3-at lehet/kell választani. 😊
Szavazni az alábbi címen lehet: http://www.evecontest.com/finalvote/
az meg hogy kinek mi az unalmas tényleg nézõpont kérdése, nekem ezredszer megcsinálni ugyanazt a missiont sokkal unalmasabb mint állítgatni az árat... 😊
az igazi persze az ha az ember mindent megpróbál, és csinál, és akkor majd kiderül mihez van érzéke és kedve, mert egy játékban ez az utóbbi a lényeg igazából, azt kell csinálni amit élvez az ember, a többi lényegtelen 😊
Kezdõnek minimális tõkével szerintem nem nagy élmény, fõleg a "0.01 ISKval alávágunk a másiknak" játék - ha azt akarja az ember hogy pörögjön a pénze, sztem nem elég napi 3x 😊
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Tradelést is lehet a nulláról kezdeni, csak éppen nagyon unalmas. Folyamatosan kell böngészned a termékek árait, meg azt, hogy hol érdemes venni, és hol érdemes eladni.
Ez az oldal segít, de csak tájékoztató jelleggel: eve-central
Mondjuk én majdnem 2 hónapról beszélek, nem egyrõl.
igazából plexet kitermelni nem ügy semennyire se ha az ember észnél van, inkább csak tapasztalat kell hozzá, ha az megvan akkor bárki kitermeli a havi plexet minimális effortal
Aion: Asmo/Spatalos/Perento Rift: Defiant/Blodiron SWTOR:
bányászattal amúgy highsecben tuti nem fogod kitermelni a plexre valót, igazából 0.0-ban is kérdéses mennyire éri meg, sajnos manapság bányászni csak annak éri meg aki botot használ... 😞
Milyen hajót érdemes venni, hol a legjobb bányászni, eladni a kitermelt dolgokat. Plussz hogy elõreláthatólag milyen skilleket tanuljak.
És mégegy: Ha 21napos trial alatt aktiválok egy PLEX-et, akkor a megmaradt napok a 21-bõl+30napom lesz(tehát ha az elsõ napon aktiválnám akkor 21+30?)