7619
-
#5739 Első 2 hónapot újként mindenképpen fizetned kell mert nem tudod kitermelni isk-ből a plex árát. -
Madmano #5738 Mostani árfolyamon hogy jön ki a havidíja a játéknak?Egyáltalán:megéri totál újként elkezdeni? -
#5737 te sem azt amit írok. -
#5736 Meg mindig nem erted az ironiat. -
#5735 ebben semmi irónia nincs.
amikor a játékot fejlesztették minden más fontosabb lehetett ezeknél az izgőmozgó kütyüknél , meg effekteknél. most van rá keret úgy néz ki. szerintem. -
#5734 Hagyjad, nem erti az ironiat. -
DeviloftheHell #5733 csak ezt már akkor is letudták modellezni pár játékban rakéta vetök rakéták stb forgo ágyutornyok. ezek meg oly nagy ujjitásnak állitják be 2012 ben amit már játék kezdéskor megkellett volna csinálniuk :) 2003 ban, söt még elötte fogalmam nincs mikor kezdték fejleszteni a játékot -
#5732 Semmi kulonos csak Eve talalkozon, bebaszva fecsegett ossze-vissza baromsagokat, ami EULA serto volt. -
Ry0K3N #5731 ez a mitanni dolog mégis mi volt össze tudná valaki foglalni? -
#5730 jahm főleg hogy 20 éve magad alá fostál volna egy ilyen cgi rendertől , most meg ezzel játszhatsz -
DeviloftheHell #5729 http://www.youtube.com/watch?v=zXNWgeQmiOE&feature=relmfu
nézzenek oda mit találtam, még a végén változik 9 év után a semmiböl repülnek a raketták effect?, köv mi lesz? rendes shield effectet kap a játék amit már 20 éve is letudtak modellezni? -
#5728 Írtam nekik mail-t, innentől rajtuk áll a dolog. -
#5727 Okés, köszi az info-t uram! -
#5726 Megkeresheted oket, nem fog leesni a gyuru a kezedrol. :P
Ahogy latom kitettek oket az Imperium Galacticabol, mert abbahagytak a jatekot, mert visszamentek anno meg Everquest 2-zni, mert azt jatszottak sokaig. Jah es azert beszelek tobbesszamban, mert a Teko Tako a baratja, vagy ferje, mert mar arra nem emlekszem.
Ennyirre azert az en memoriam se jo, pedig az a nevmemoriamtol eltekintve. :D
-
#5725 Hát ha jelentkezik, akkor felveszem. -
#5724 Vegyetek fel Bancsika -t
Nem vicceltem amikor azt mondtam, hogy csaj. :P
Raadasul szeret takaritani az agentezok utan es salvageolni, meg gyartani. -
#5723 Nekem nem okoz gondot összeszedni a PLEX-et. Szerintem heti pár óra játékkal kényelmesen összehozható, és marad is. -
DeviloftheHell #5722 volt 300milla alatt is a 90 nap játék ne aggodjál, ezért nem játszom már abszurd a pénz :) -
#5721 300 alatt is volt hosszú ideig. Sőt, a plex bevezetése előtt 200 alatt volt a 3 hónapos (igen, 3 hónapos) GTC. -
nagypite #5720 Ez lol. vannak érdekes emberek szerintem max 12 éves lehet -
nagypite #5719 Már 590 egy plex? Volt hogy 350-400 között volt 3 hónapos gtc -
#5718 Miert fajna ? Nem mondhatom meg mi ezzel kapcsolatban a velemenyem ?
A velemenyem pedig az , hogy CCP egy kocsog banda, amelyik igy akarja lehuzni a jatekosokat. -
#5717 és ez most neked miért fáj ? aki ilyen hülye hogy tőlük veszi meg így az meg is érdemli :D -
#5716 Raadasul a masik, hogy a faszkalapok, toljak fel a plex arat kozben.
Tuti jo, hogy 10 milliardot vagy kozel 300 eurot, kidobsz az ablakon a semmire.
A legszebb az egeszben, hogy a 300 euro az majdnem 90k, mert ugyebar nem dollarbol vonjak nalunk a gagyipistak a befizetest, de meg US dollarban is 68k lenne az akciojuk.
Mennyi is itthon egy tularazott GTX560 ? 45ezer a kozeparazott, mert Palit GTX 560-t 37Kert afaval lehet kapni : Palit GTX 560
Mi ez ha nem atbaszas ? -
DarkBlade #5715 Pár helyen már 590 a plex. xD
-
#5714 Ja, mindjart veszek husz plexet, hogy beirjak sorry de te mar a 101. vagy. Tipikus atbaszas. -
DarkBlade #5713 nvidia video card for plex offer
dev blog -
#5712 Jol van menjetek mashova politizalni. -
#5711 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ahol nincs kettős mérce. -
#5710 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Orbánék csak az Első Magyar Galaktikus Birodalmat alapítanák meg EVEben :D -
Nagydög #5709 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Olyat az elozo tarsulat csinalna. Ezek egyszeruen csak kinyilvanitanak, hogy az az o jogos tulajdonuk, illetve a nepe, ami meg ugyanaz. -
DeviloftheHell #5708 lol mint politikusok komolyan szervezzétek már be orbánékat vmelyik nagy alliance be :D hátha ellop mindenüket -
#5707 Most én vagyok hülye, tényleg? -
#5706 Ez a marha kever veled :P -
#5705 De most azért vagyok célpont, mert ő hazudozik? Váó! Félelmetes mennyire buta emberek vannak. -
#5704 [15:53:28] Yuri' Prime > kellene szervezni egy idényt HUNtalan és altjai célpontal
[15:53:45] Yuri' Prime > beszálok szponzornak
[15:53:47] Ta-Dam > na, ezt hallja meg huntalan :P
hihi -
#5703 Ha jol osszeteszed a fittet akkor ilyen jo es Serpentis forlorn hub NPCkbol.
annak ellenere, hogy Devil itt hulyeskedik, az oreg rutinos ven roka, sok skillel, ami azert nem hatrany, ha NPC-zik valaki. -
DeviloftheHell #5702 sztem azok carebear vadászat bountypénzek, tulsok az a összes jaku képességeihez mérve npc böl :D -
mkfdd #5701 Ilyen jó a tengu rattolásra? Ezt melyik npc-ken sikerült összehozni? -
#5700 Az NPC bountyra visszaterve.
Tenguval rutinbol, nem kapkodva rattolva, kb ez a max amit kilehet hozni.