7619
13094344_10154167269029394_7813589794591
  • Jakuza001
  • Jakuza001
    Az meginkabb hogy 480 red van a lokalon es nem dokkolnak ki 45 ember ellen, ott terrorizaltuk 4 oran keresztul oket egy PL-es Tornado fleetel.
    Vagy tegnap a bator hunosok akik mindig sirnak a tulero miatt.
    A lemaradozokat lelovoldoztek 60an a kapun, de amikor egy 30 fos drake flettel bement Mr. Vee egybol elszaladtak, aztan ott nyaliztak neki a lokalon. :D
  • Fenrir
    Eddig ez nagy csalódás a pvp expert-ektől.

Az, hogy 600-an dokkolnak 319-3D-ben azért mindent elmond...
  • Jakuza001
    Egy kis esti verengzes

Szerencsetlen -A-sok delutan nem mertek kidokkolni, aztan amikor azt hittek tuleroben rarepulhetnek a loki flottajukkal egy drake fleetre, kiderult hogy azok meg sem annyian vannak, mert kozben ugysen a masik fleet keruloutakon megerkezett titokban. :P

Kezdem ugy erezni magam mint egy agyaggalamb loveszeten, probalnak bombazni meg, a kapukempeken par maganyos eltevelygot elkapni, de ha harcra kerul a sor, akkor allandoan elvereznek es menekulnek.
  • Jakuza001
    "Ahogy nézem, dél is még csak szervezkedik meg gyülekezik. Majd ha mindkét oldalon összegyűlik a teljes állomány, és naponta többször repkednek majd a CTA-k onnantól kezd majd érdekessé válni a háború."

Ahhoz kepest hogy ma CTA-t es Jihadot hirdetett a -A-, jol ledokkoltak ma is mert a 600 ember keves volt nekik a harchoz.
  • Jakuza001
    XDeathX is bekekult, jon delre.
  • DeviloftheHell
    nem
  • Jakuza001
    A masodik keptol se jott meg a kedved ? Az irmalini hőscincérektől ? :P
  • DeviloftheHell
    ááá közelsem :)
  • Jakuza001
    Ha ezt meglatja Devil meg a vegen visszajon jatszani. :P
  • Fenrir
  • Jakuza001
    Irmalini latogatas a HUN dispro posnal. :D

• Jakuza001
    Milyen opot mert nagyon nem latunk mi ellent.
    Ellenben lattuk tegnap hogy bombazzak le a Loki fleetet az allomas alatt a deliek. :P
  • mkfdd
    Ez a harag összehozza az embereket dolog igaz délre is :) Vicces látni mikor raidenes ürge szervezi az OP-ot és RA-ből meg ROL-ból is jönnek a jelentkezők :D

Az egyébként szinte nem is számít hogy ki győz. Végre van élet amiért érdemes újra belogolni
  • Jakuza001
    Senki nem ivott elore a medve borere.
    Ellenben olyan jo olyan allianceket is kekben latni mint a CO2 akik regen pirosak voltak es most haragszanak a deliekre.
  • mkfdd
    Igaz hogy holnap AT meccsük van de biztos azért nem voltak ott egy izibe összerántott flottában mert már menekülnek...

Ami a költözést illeti, őrültség lenne 2-3 stationön hagyni a teljes menetfelszerelést mikor egész 0.0 összegyűlik egy helyen.
    Úgy tudom test 1dh-ban Pl meg kfie-ben csücsül. Logikus lépés a helyiektől is átcuccolni NPC stationre egy ekkora csetepatéban.

Ahogy nézem, dél is még csak szervezkedik meg gyülekezik. Majd ha mindkét oldalon összegyűlik a teljes állomány, és naponta többször repkednek majd a CTA-k onnantól kezd majd érdekessé válni a háború. Addig meg felesleges előre inni a medve bőrére.
  • Jakuza001
    A sanctum kevesbe jo mert ott mashogy spawnolnak.

Delen tovabb tart a buli, egyre tobb convoy jon le Delvbe es egyre nagyobb flottakkal ostromoljuk a deliek allasait.
    Tegnap is osszejott egy harc ahol bevetett a deli blokk egy mixed t3 loki flottat,mikozben POS loves volt, de nem volt egyenlo sulycsoportban a ket flotta es par Loki veszteseg utan futottak mint nyulak. Persze HUNosok sehol nem voltak megint biztos mar a cuccaikat menekittik kifele. :P
  • Roger6
    11 perc alatt Sanctum, ha jól láttam. Akkor valós is lehet az adat. Pfejj, kerbír banda!

• ollie
    Én nem rinyálok, egyszerűen csak abbahagytam a játékot a PLEX árak miatt. :) Franc sem akar csak azért egy csomót farmolni, hogy kifizessem a PLEX-et.
  • Jakuza001
    Pedig sima megcsinalja foleg azert mert legtobb serpentis nem megy messzire es ott spawnol mint a szajaban. 4 loves egy BS vindivel, meg sem kell mozdulnia foleg mert 90es webje van a bonusz miatt.
  • Fenrir
    Megkérem majd, hogy csináljon képet a walletről.

Amúgy Forsaken Hub-ot csinál ahol az npc-k folyamatosan 1 pontban spawnolnak, ha oda áll akkor 8-9km-re jelenik meg tőle. A Vindi kap bónuszt web-re, elkapja őket és egy BS-t 3 salvo-ból leszed. Voltam már vele egy anomáliában, láttam, hogy milyen brutálisan gyors.

Amíg én még mindig csak lövöldöztem egy HAC-ot Tengu-val addig ő simán lelőtt egy BS-t és elkezdett besegíteni nekem.

BTW még én is összelövök 32-33 milliót 20 percenként Tengu-val és még ez nem is a maximum. Ez így is 100 millió óránként.
  • DarkBlade
    Ugyan már, plex árak.
    Mindig azok rinyálnak a legjobban akik 1 nap alatt megkeresik a plex árát.
    Nekem empirében lv4 -el volt 8 plex 23 nap alatt a rekord.
    De hát, kellet is pótolni, nem ingyen volt a gtx560. :D :P
  • Roger6
    Igen, tudom, és azt is, hogy egyik srác high-sec-ben Apoc Navy-val Angel ellen 60 milliót felett lvl4-el, óránként. Vindi 20 km-ig lő el, ne bohóckodjunk már! És kétlem, hogy anomáliával 47 milliót csinál 20 percenként (azaz 150 mill / óra), az max akkor van, ha esik valami neki. De mondjuk már mindent elhiszek, mindenki több 10 milliárdos, csak azt nem értem, hogy akkor miért sírnak a plex árak miatt. Carrier-el Sanctum-ozva is 100-120 millió volt óránként. Neked sem kell mindent elhinned ám.
  • Fenrir
    Egyik srác Fade-ben Vindicator-ral megy anomáliákat, Neutron Blaster-ek vannak fent. 47 milliót csinál 20 percenként, ez azért baromi jó pénz.
  • BEAST #5955
    Amíg játszottam inkább blasterkedtem. Megaval meg raxszal, low sec bohóckodtam kb, de akkor ezek szerint ez esélytelen már egy ideje. :)
  • Roger6
    PVE-re fos a gall (nincs trackingje a rail gun-nak), PVP-ben viszont zsír, nagyon nagyot üt ha utoléred egyszer az áldozatod.
  • Torzonborz
    ez a scannelés

• MuldR
    WTF is scanneles?
    Az mire jo?
  • Torzonborz
    gallente drónos ladik , elég jól használható. a hibrid fegyókról viszont nem tudok semmit. majd jaku megmondja a tutit

ja egyébként minden cimbim délen lakik szóval máshová nem nagyon tudok menni :D
  • BEAST #5950
    A gallante hajok/hybrid fegyverek mennyire használhatóak mostanában? Eddig akárhányszor szerettem volna visszanézni, mindig lebeszéltek róla vagy pontosabban át akartak téríteni más hajókra, különben nem lennék életképes. :/
  • Jakuza001
    Menj eszakra ott nincs nagy forgalom :P
  • Bigpigrib
    á megvan, jukebox
  • Torzonborz
    hehe és én pont most akarok visszatérni :D mindenesetre 0-t asszem elkerülök , jó lesz nekem low is bár ahogy mondtak valszeg szép kis átjáróház lesz majd ott is . :D
  • Bigpigrib
    megvan az első kérdés, ezt a fura zenét, hol tudom lenémítani? :)
  • Bigpigrib
    A telepítő óhaja 18 giga szabad hely (ami nem gond a 4tb free mellé) csak korábban volt erről röviden szó/pontosítás végett;)
  • Roger6
    Én 3 éve tolom, és akkor PVP-zek, amikor kedvem tartja. Semmi kötöttség nincs, és PVP nélkül is teljesen élvezhető a játék. Tudod ez olyan, hogy valakinek ez a kedvenc kajája, valakinek az. Valaki szerint a PVP az über fasza, van, aki egész nap fúr. Az a szép benne, hogy te magad választod meg. A PVE és PVP kicsit összefügg, ezért én ezzel foglalkozom. Ha kedvem van, akkor lövök, ha nincs, akkor meg szkennelgetek (utóbbi hónapokban mondjuk az aktivitásom csökkent).

És 0.0-ba is le lehet menni kerbírkedni, hát az az über kerbírek paradicsoma! Nehogy azt hidd, hogy aki 0.0-ban van, az mindenki valami Rambo, egy nagy faszt! Csomóan egész nap a Sanctum-ot nyomják, és ennek örülnek.
  • Jakuza001
    Mai nappal megindult az invazio del ellen.
    A kezdeti lendulet nem tul nagy meg, mert alig par napja kezdodott a deployment, de azert mar elkezdodtek a deli allomasok strukturak lovese.

A kisebb csata is kialakult, de a deliek eleve rosszul valasztottak meg a hajotipust es hurricanokkal akartak neki szaladni a drake flottanak, ami mar maga fail. El is buktak a csatat, alig okozva kart az eszaki blokknak.

Szoval elindult a moka es kacagas, ami valoszinuleg jo par hetig elfog tartani remelhetoleg.
  • Alienator
    0.0-ban vagyok a Free Gates Corp-ban ha nem tettek ki inaktivitás miatt eddig :)
  • ollie
    Valamilyen szinten minden pvp, amit csinálsz, mert még a kereskedés is a többi játékostól függ. De harcolni nem feltétlen kell a többi játékossal, bár előfordulhat, hogy nem tudod megkerülni.
  • Torzonborz
    ez azért attól is függ hol laktok. ha 0-ban és honvédés van akkor menni kell nincs mese , ha highban kerbírkedtek akkor meg tok8.

az tény hogy eléggé pvp központú a játék de a bányászat/craft nélkül nem lennének ladikok meg fitt rá szóval az is fontos meg minden más is.