EVE Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A halál csupán a kezdet...
Sok barátságot kötöttem ott 😄
4 ora biztos nem lesz eleg semmire, ha csak nincs elfekvoben valami olyan amit eltudsz adni.
Btw a mai napig örök emlék ahogyan megmentetted a carrier-emet a hotdrop-kor, a falcon-oddal a legjobbkor voltál ott 😊
Az installer írja azt, hogy Space required: 18.0 GB
Ha pedig hosszutavra gondoltal, akkor elintezunk neked helyet a 0.0ban, ahova beleptunk Frostyval, meg Ronnyval.
Volt meg masik harom magyar is a szovetsegben, de azoknak a korpjat kitettek.
Sose voltam BOT ellenes, fõleg nem egy olyan játékban ami alapvetõen a timesinkre és a grindelésre meg az idõhúzásra épít. Pláne ha ezt megfejeli egy olyan UI-vel ami egyszerûen sikít hogy "automatizálj engem, légyszi légyszi" 😄
2. Pvezni tud van nightmareja es most lettek meg a tengu skilljei.
3. Nem a 0.0ban eles megtanitasa a lenyeg, hanem hogy ismerje a hajokat, mozgast fleetben, fittelni nem olyan lenyeges, azt megtudjuk mi is tanitani.
Pve tanitas nem lenyeges, hiszen a tulelesen a fontos nem a penzkereses, mert azt most is tud.
Amit ígérhetek, hogy az általa használt faj hajóit helyesen fogja fittelni, vezetni. Alap szinten PVP oktatás is lesz majd, de azért nem egy két hetes karakternek fogom ecsetelni a dolgokat. Szóval oda skill és idõ is kell.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Mi a korp neve amugy ? Mert lehet en is kuldenek oda egy playert, mert 0.0-ra vagyna, de semmi tapasztalata nincs es igy nem igazan hivnam le igy magunkhoz.
Baszki! Most nézem, 4 nyelv van launcher-ben. English, Russian, German és... JAPANESE! Eddig is választható volt ez a nyelv? Vagy ez már azt jelenti, hogy egy szerveren lesznek a japók is velünk?
Amúgy. Kiképzõcorp halad, 5 újonccal, két idõsebb új taggal bõvültünk. Az újoncok nagy része életképes lesz játékra, egy pedig kiemelkedõen jól teljesít, ISK-et is serényen olvas. Az egyik srác már össze is szedte a plex árát salvából, és már lvl 3-at is nyomathatna, ha lenne megfelelõ hajója és skillje. Szóval aktív játékosok is vannak szerencsére. Az egyik idõsebb karakter rám is írt, hogy eltûntem 3 napra, hogy mi van velem, szóval õ is aktívan részt vesz a corp életében, és hál Istennek olyan ember, aki nem sajnálja pl. a kezdõktõl a salva + loot-ot.
Próbálok sok újoncot ide toborozni, sokan úgyis abba fogják hagyni a játékot. Aztán ha készen vannak, mehetnek nagyobb corpokba ahova akarnak. Idõsebb karaktereknek, újrakezdõknek pedig mint egy menedék szolgál a corp, természetesen nekik is van tervük a jövõre nézve, most kicsit kerbírkedni akarnak, ezért jöttek. És ugye egyik idõsebb karakterünk fõleg PVE irányítottságú, tehát érthetõ, hogy 0%-os helyre jött (de abszolút csapatjátékos).
Helyzetjelentés vége. <#zavart1>#zavart1>
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
Jon a minek meg egy ceg vagy alliance duma. Ugyanis tudjak, hogy az elso ceghez ragaszkodnak leginkabb az uj jatekosok. Viszont csinalj sok eventet nekik, majd egy ido utan, hogy a holtponton atlenduljenek. Ez kb a 4-6. honapnal jon el.
Eventek alatt azt ertem, hogy csinalj pl nekik bajnoksagot ket-harom hetenkent t1 fregatt majd kesobb t1 cruiser bajnoksagot (ez jol feljeszti a pvp pilotak repulesi kepessegeit), valamilyen juttatassal a gyozteseknek. (banyaszopot en nem ajanlom)
Low sec roamingot ha kicsit megerosodnek. Persze elotte tobb oktatast, high secben, hogy mit hogyan csinaljanak es elmagyarazni nekik a szabalyokat amiket a tuleles erdekeben jo ha betartanak es hogy a flottaban mit kell csinalniuk stb.
Sok fajta lehetoseg van rengeteg lehetoseggel, a lenyeg, hogy megtanuljanak mindent.
Ne is vegyel olyanokat fel, akik banyasznanak allandoan, mert nem lesznek jo jatekosok kesobb.
Nyugodtan gyujtsd az ujoncokat egy helyre, tobbseguk ugy is elkallodik.
Ha kell tanacs meg, szivesen segitek.
[ 2012.03.08 23:35:28 ] HUNTalan > nagyon szép 😊
[ 2012.03.08 23:35:51 ] Morcosss Oippe > és a 3/4 cucc még ott van a stationan az esti termésnek.
Nem kapott sem LP-t, sem bounty-t, sem reward-ot. Salvával remekül lehet keresni, és én nem irigylem tõlük. Valószínû új karaktere lesz. A tanácsadást amúgy már el is kezdtem, ma 4 újoncnak adtam fittelési tippeket és indítottam el õket a küldizés alapjaival. Fõleg Caldarit ajánlok nekik, Drake vonal, esetleg Tengu. Bár jó magam nem használok Caldari hajókat, legjobbnak tartom PVE-re õket. Ha minden jól megy, lesz egy pár fõs bányász részleg is már a héten.
Persze minden napra be van osztva egy ember salvára, egészen vasárnapig foglalt vagyok. Bár van egy "idõsebb" karakter is (4 hónap), aki Tenguval lõ mellettem, így elvileg 3 salvásnak is elegendõt lövünk, de nem szeretnék válogatni, hogy most ezt a küldit te kapod, azt meg te. Így tiszta.
Gondolkodom, hogy az eve-online.hu-ra is felteszem a corp-ot, mint kiképzõcorp, de a HUN csatornán tapasztalt negatív hozzászólások miatt félek. Bár elképzelni sem tudom, mi lehet a bajuk ezzel. :S
HUN csatornán megemlítettem, volt egy két troll, aki egybõl beszólt (nem rád gondoltam Jaku 😛). Sajnos vannak olyan emberek, akik még azt sem nézik jó szemmel, hogy segíteni akarok. Amúgy olyan opció is van újoncoknak, hogy a corp-ba lépés után a 3. héten igényelhet egy bányászhajót (Covetor), vagy egy Tier1 BS-t féláron. Ennek az árát pár - a cég iránt - lojális emberekkel 90%-os adónapokon fogjuk összeszedni.
Tanácsadás, fittelés, alapok. NEM szeretnék semmilyen nagy magyar corp-ot, meg egyesíteni a magyar közösséget meg bla-bla-bla. Ez egy kiképzõcorp, kezdõk számára, illetve kerbíreknek 0% adóval. Hogy effektívek legyenek a pilóták. Amint képesnek érzi magát a delikvens, mehet tovább más nagy corp-ba, nem kötelezõ a fõcorpunkba menni. Ott mondjuk lvl 5 és low-sec incursion elég jó zsét hoz.
Faction hajókért akarok majd corp-os opokat, T1 frigó pvp torna, szkenneléses feladatok, különbözõ ügyességi játékok. Remélem összejön, eddig az újoncok pozitívan nyilatkoztak. 😊
Tehat nezzuk marad 4.5 honap, amibol megint lejon kb egy honap. 3.5 honap alatt megtanul egy kapitalt, amit meg nem is kell lvl5-re tolnia eleg a lvl4.
Full skillesnek se kell lennie, mert ha a flotta 10-20%-a mar oreg pilotakat is tartalmaz azok siman kisupportaljak a tobbi hajot.
Penz meg nem szamit, vesz ket GTC-t es csokolom meg van a hajo.
De meg csak nem is kell vennie, mert ha csak lootolni megy az alatt az ido alatt, amig tanul tobbszoroset keresi meg a korptarsak mogott egy dread aranak. 1 het alatt 300-400 milliot osszelehet salvazni. Szamold akkor ki mennyit lehet kb 3-3.5 honap alatt.
problem ?
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Raadasul egy csomo hajotipusnak a tanulasi ideje novekedik a destroyer becsoportositassal. DE persze ami nem kellene hogy minden hulyegyerek kapitalba uljon a rovid tanualsi ido miatt, az nem gond mert battleship lvl4 kell mar csak a capitalshipekhez. Idiota barmok.
Miért kell megszüntetni az általános battlecruier skillt? Most akkor tanuljunk 4 különbözõ skillt helyette? Elmennek a ***ba!
Link
Atakarjak nevezni az itemeket es a fontos dolog meg a noobshipek uj designja.
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz