7619
-
#6019 Nem, nekem kifejezetten tetszik, hogy létezik olyan mmo ami az utóbbi 6 év alatt ugyan olyan maradt, mármint community terén. :D A játék pedig közben félelmetesen sokat változott, nem is tudom merjek e visszanézni a gagyi 10 milliós karakteremmel. :D -
#6018 a sandbox mmo-k már csak ilyenek :D ez nem csak az EVE-re jellemező. -
Alienator #6017 Vissza akartam térni a játékba, de elég szar látni hogy csak egymás fikázása és anyázása megy.
Ez ingame is így van? -
alienenemy #6016 ezzel teljesen egyetértek -
#6015 Mindenki ismeri az igazságmondókat és trollokat a hunos fórumon.
Olyanok a megjegyzéseid is, mint a színvonal ott. Beakarod magad állitani, hogy más a bűnös és a mocskos szája miatt banoljátok, amikor a "faszkalap" szerepel a hozzászólásodban. Miért érzem én itt a kettős mérce alkalmazását.
Az egész fórumotok egy vicc. Nincs rajta legalább három éve egy értelmes infó sem, csak az egymás ekézése, aki nem nyal be nektek tövig.
Valaki átáll a pandemicbe és megmondja ők hogy látják a helyzetet, már ők is levannak hűlyézve, hiába játszottak veletek éveken át.
A moderátorokról nem is beszélek, önjelölt kis hitler a legtöbb, aki azt hiszi magáról már valaki, mert kapott jogot arra, hogy töröljön hozzászólást, ha nem tetszik neki, hogy más játszhat a másik oldalon is és ellenkező a véleménye. -
#6014 Nem jelent semmit, ha nem kapcsolsz ki minden extra grafikai beállítást akkor egy 500 vs 500-nál diavetítést fogsz végignézni. -
Bigpigrib #6013 Köszönöm.
(a gépem jól bírja végülis ez a köpedelem d3 is működött rajta) -
Shonion #6012 Ha 1000+ local van és bekapcsol a TiDi, akkor ott akinek régi vasa van az küzd időnként. Mindig előfordul aki abba hal bele, hogy rosszkor szakad le.
Játszóképes karakter, két dolog:
- beleülni egy fregattba és repülni már használható szinten, 1-2 héten belül. Cruiser egy hónap, bs inkább 2-3 hónap. Kimaxolni már több.
- hogy mennyi idő alatt rázódsz bele, az meg rajtad múlik. Jó sokat el kell pukkantani adott esetben, menni kell roamingra, fleetbe, solo-ba, ami jobban bejön. -
Bigpigrib #6011 q1, amikor ez a rengeteg nép csépeli egymást, akkor a vas, hogy bírja a gyűrődést? Teszem azt vész e oda hajó, azért mert mozdulni sem bír a lagtól?
q2, mennyi időbe telik, egy normális játszóképes karaktert kreálni (képességek, szakértelmek megtanulása - használható szintre)? :)
-
Shonion #6010 Jakuval kár vitatkozni. Az igazság orákuluma. Csak nem sokan értik meg. :)
Azon meg kár csodálkozni, hogy kapod az ívet ha valaki találkozik veled, dolgoztál érte keményen. -
#6009 Mondom hagyd mar a hulyegyereket, felesleges vele barmilyen kommunikacio, mert hazudozik allandoan ossze-vissza ha nem a sajat szaja ize szerint mukodik valami. Ha meg megmondjak az igazat neki, maris megy a anyazas, ahogy velem is tettek, aztan ha felhaborodik valaki ezen, azt bannoljak es nem azt aki elkezdte a masikat oltani olyan hangnemben, hanem azt egybol megvedik egymas kozott.
Jo pelda volt tegnapelott bementem lokalra ahol voltak egybol a lelettem noobozva. Amikor visszamondtam hogy ok a noobok, mert egy bubit nem tudnak dobni hogy elkapjanak, akkor lelettem hulyezve meg anyazva szo szerint.
Szoval felejtsd el a hazudozasait, ugy sem fogja bevallani az igazat, meg ha egy szovetsegese is irja.
Raadasul sajat magat is meghazudtolja, elsore azt mondja, hogy elmaradt a CTA es mas idoben volt, masodikra mar nem is volt az a CTA mert fake volt es lefogadom, hogy del-alaszkai idoben volt fake. :DDDDD
-
Shonion #6008 Irmalinban szívesen látott vendég volt minden magyar. Tulajdon képpen most is. Vannak akik nem valóak normális közösségbe, szerencsére kevesen. Az hogy néhány ember nem képes beilleszkedni, nem a többséget minősíti szerintem.
-
Shonion #6007 Talán mi jobban tudjuk, hogy nálunk mi a szemlélet mint egy kívülálló.
Irmalin, kérdezzük inkább a ppp-t. Jaku-t nem azért vágták ki az evehu-ról, mert a barikád másik oldalán van, hanem mert tuskó.
Tud ő kultúráltan is írni, fogalmazni, néha láttunk arra is példát, de időről-időre átmegy faszkalapba. -
#6006 Latom mar a SoCo pilotak nem csak a lokalon sirnak a blob miatt, hanem itt is. LOL
Menjetek haza Catchbe jobban jartok.
-
#6005 Nem tökmindegy ebből a szempontból? Nálatok úgy is az a szemlélet, hogy aki nem veletek van akkor az ellenetek van.
Emlékezz az irmaliniakra... -
Shonion #6004 Értem én hogy bosszant, hogy mi nem ücsörgünk 319 állomáson lekempelve, hanem úgy játszunk ahogy nekünk is megfelelő. Ha van op, megyünk, ha nincs akkor csinálunk. Felháborító, hogy nem azt tesszük amit az ellenfél elvár tőlünk. Egyenesen botrányos. :)
Fenrir sem érti a különbséget a hun és rax között, de ezt már betudjuk jakuza agymosásának. Tényleg ilyen nehéz megkülönböztetni egy corpot egy alliance-tól? :) -
#6003 Jól beszopattatok minket, buktatok egy rakat BS-t és T3 hajót, kérünk még ilyen szopatást :D
Máskor azért jelenjetek már meg ti is 319-ben mert ez így eléggé furcsa, hogy rajtatok kívül mindenki ott van, csak a bátor HUN-osok cloakolgatnak és üldögélnek safe-en. -
Shonion #6002 Nah, ha tényleg aaa-s vagy és nem csak egy vicces troll, akkor feljössz nulli jabberre és megkeresel. A többi meg nem igazán érdekel. :) Meg mondjuk fenn lettél volna tegnap is, akkor tudnád amit leírtam, jabber ping-ben is ki lett küldve. -
hagyimiklos #6001 FakeCTA.
Ezeket, amikor megálmodod el is hiszed egy idő után ?
Mindkét előző napon ki volt írva CTA! Már nagyon idegesítő hogy legnagyobb létszámot mi adjuk, más rendszereinek védelmében.
A Nulli még csak-csak itt van, de a többiek vicc számban, ahogy a RAX is általában fos hajókban, bukjuk a Lokikat és Tengukat közben pedig a nagy többség klókolgat és bombázgat.
Elöbb magadat világosítsd fel, hogy ideje lenni már részt venni a közös harcokban, nem gerillázni csak.
Azzal nem lesz megvédve a hazátok, mert mig kilőttök pár idióta drakest,vagy más t1 szemetet, aki megunja a várakozást és egyedül hazaindul, addig mi elbukunk 5 óra alatt közel 400 hajót a harcokban és azok nem fregattok,drakek, hanem vannak közöttük háromszáz milliós battleshipek, ötszáz milliós Tenguk és Lokik. -
Shonion #6000 Az -a- -s kollégát szívesen felhomályosítom ingame vagy akár jabberen is. Hisz ti is fenn vagytok! Keress meg! :) -
Shonion #5999 Ha a Nulli fleetel, megyünk vele. Ha nem, akkor csináljuk a saját dolgainkat. aaa-t még nem láttuk rax-os bármit védeni, fordítva már sokszor volt az elmúlt években. :)
Fenrir: fake cta volt. Be lettetek szopatva. Vágod? :D
Lehet próbálkozni ránk szerveződni. Kell a célpont! :D -
#5998 Azt tudnam miert sir a Soco FC a linkelt videoban, ha olyan jol megy nekik a harc. :P -
#5997 Értelmezd. -
hagyimiklos #5996 Persze nektek nem volt, mert nem jöttetek el a CTA-ra. A tegnapira sem, és az előttire sem. Amelyek mind mellesleg EU prime timeben volt az állításoddal ellentétben.
Nagyon jó, hogy mi bukjuk a csillió hajót, miközben ti barbibabáztok valahol máshol, miközben ti laktok itt.
-
#5995 Nem volt prime time? Az este 6 óra neked mi? Eddig mindig akkor volt a AAA op hírdetve, mi odamentünk, ellenben veletek akik több ugrással arrébb kempeltetek egy kaput a szállíngózókra vadászva.
Külön vicces, hogy a AAA ide jött nektek segíteni (hiszen ez nem az ő területük) ti meg b@sztok rá :)
Simán megérdemelnétek, hogy elmenjenek innen aztán oldjátok meg ti ahogyan akarjátok a húsdarálót. Mert így is előbb-utóbb ki lesztek zavarva innét, eddig nem foglalkoztak veletek mert a ti 60-70 fős flottátok még kishal a 600+ mellett, de egyszer lehet, hogy valaki megunja és rátok szervez egy rendeset. Akkor majd lesz sírás-rívás meg dokkolás orrba-szájba. -
Shonion #5994 Szánalmas, hogy nem is volt eddig cta, amikor meg volt, akkor elmaradt, vagy olyan időben volt ami nekünk nem prime time. Most akkor ezzel mit kezdjük?
Az meg külön vicces, amit tudnod kéne, hogy jobb az nektek, hogy itt a fight mintha catch-et lőnék. Nem nekünk tesztek szívességet, hanem a ti saját jól felfogott érdeketek, hogy itt vagytok. -
hagyimiklos #5993 Szánalmas, hogy az -A-ból többen vagyunk CTA-kon, mint a HUNosok, miközben nem is a mi rendszereinket kell védeni. -
Shonion #5992 Segítek értelmezni:
550 kill 20.45B értékben
142 loss 4.60B értékben
Persze ez csepp a tengerben, de nekünk épp elég. :) -
#5991 Hagyjad mar a hulyegyereket tiltsd le te is. Arra buszke hogy par lemarado draket megolnek meg a fregattokat tonna szamra, mert nagyobb fleet megy arra elfutnak. :P
Most oszinten kit erdekel 100 frigate kill mikozben milliardokat buknak ? :D -
#5990 Jah tényleg, akkor még a Loki-król nem is beszéltem. -
#5989 https://www.fatal-ascension.com/kb4/?a=kill_related&kll_id=132417
Tudod az a vicces, hogy a fleetdrake ára durván 75 millió viszont amit ti buktok (abaddon, arma, oracle, naga) az annak lehet a többszöröse is.
Még egy xaros Stealth Bomber is már majdnem annyiba fáj mint egy drake. -
Shonion #5988 http://dog-net.org/brdoc/?brid=8620
http://kill.hunreloaded.hu/?a=cc_detail&ctr_id=2 -
#5987 Második menet :D
-
#5986 Végre ki mertek dokkolni amikor a 800-as local-on már csak mi 200-an voltunk, de eléggé félresikerült az a harc nekik :D -
#5985 A mai napi SoCo is elmaradt, mikozben elkezdtek marni egymast emiatt.
-
#5984 Csak a loki fleetrol egyelore.
Mindenesetre azt tudni kell , hogy 319-3D a Soco (Southern Coalition) fo allasa jelenleg, tehat ott van a fohadiszallasuk es a legtobb hajojuk. -
Bigpigrib #5983 hűazannya szép killshot 2.26 x vannak többen:) szép nagy harci szekerekkel:) (video nincs?:) -
#5982 Jaj.
http://eve-kill.net/?a=kill_related&kll_id=13864058 -
Bigpigrib #5981 Meg kell vallanom, hogy az Eve online.hu - fórumjá-t, kb 1 éve olvasom, rendszeresen, főleg a battlereportok, amik nagyon... (meg ahogy szívjátok egymás vérét:)
(sajna a játéktapasztalatom/szaknyelv ismerete hiányzik -de így is nagyon szórakoztató.)
+Aki az ISK et írta(ták) az is nagyon rendben van -
Shonion #5980 Szóval kicsit had pontosítsak, mert a cloaktól nem látsz rendesen.
30-35-ös fleetünk volt. Ilyen kapukempes könnyü hajós, pár falcon, de semmi logi.
Vee-nek volt egy kb 40-50-es bc/hac flottája 5-7 scimivel. Emellett volt egy másik 40 fős af flotta mögötte.
Elmentünk és átültünk bc-be mi majd fwst kapun volt egy kis fight. A sok logi miatt ellőhettük volna egymást egész nap. Ezt Vee írta jabberen. :P
Az af-ekből viszont többen megmurdeltek.
A végére odaért a nulli is, elmentünk 1dh-ba, majd vissza 319-be. Közben kb 200 goon fleetelt fel tenguba.
Rax killboard