7619
-
#6059 Az eleje sajnos nem latszik, de elmondhatom pontosan mi tortent.
Cloakos sabre odault a bomber spotjukra es kivarta az alkalmas pillanatot.
Amugy meg nem volt veletlen, hogy a Soco annyi bombert hasznalt.
Az is igaz, hogy meg igy is eleg fail modon az exploit ellenere.
-
#6058 Nah, ez a AAA-s bombing run nem jött be :D
-
Yago Yuhn #6057 A bombázás régen bent van a játékban és szerintem nagyban hozzájárul a kő-papír-ollóhoz. Valamit elbarmoltak benne sajnos nemrégiben. Ma ellenben "fixálták" a dolgot elméletben, de persze átestek a ló túloldalára, és most úgy néz ki, hogy 5 egyforma bombát sem lehet hatékonyan rádobni valamire.. :( -
Bigpigrib #6056 Jó tudni, hogy más játékban is követnek el hibákat a készítők:) -
Bigpigrib #6055 mennyi ideje volt?:) -
#6054 Pár napig volt, ki is használta az AAA rendesen. -
#6053 Már nincs. -
Bigpigrib #6052 Ez a bombás dolog mennyi ideje van a játékban?
-
#6051 MegaLOL :P
-
#6050 Igen, ezt olvastam sajnos. -
#6049 Nah, okos CCP-nek sikerült elkúrnia a bombákat, jelenleg 100% resist-jük van minden sebzésre így bármennyi és bármilyen bombát dobhatnak egyszerre.
Az AAA rögtön ki is használta ezt a bugot/exploitot és szétbombázta egy drakefleet-ünknet. Nembaj, legalább 1 győzelmük legyen már, annak ellenére is, hogy exploitoltak.
Itt egy demonstrációs videó ahogyan a PL 150 bombával lebombázta 2 saját carrier-jüket teszt céljából. Mind a 150 bomba talált és sebzett.
-
Although #6048 Mindössze tetszett amit írt :) Nem vagyok benne az EVE világába :) -
Bigpigrib #6047 Hogy ezt miért válasznak írta be azt nem tudom:( -
Bigpigrib #6046 Mindezzel együtt nagyon érdekel a harctéri beszámoló, ha van:) -
Bigpigrib #6045 Na igen, de 90 még csak a Pandáékkal gyün:)
Nem untatnálak pvps kalandjaim részleteivel, de sokszor harcoltam 2/3 szoros létszámfölényben lévő ellenfél ellen:) (változó sikerrel:)
Pl városostromnál, is többször előfordult, hogy a jóval nagyobb létszámban leledző ellenség, szerényebb szintű/felszerelésű tagjai, akik általában menekülni szoktak- odajöttek keménykedni, hatuk megett az izmosabb "tesókkal":) találkoztam már ilyen viselkedéssel, nem lep meg:)
(sajna nagy hepaj esetében(40 vs 40+n) nálunk képregénnyé változik az egész (min beállításokkal, addonok kikapcsolása etc:)úgyhogy sajna az ilyen több 100 résztvevős mass eventek kimaradnak:(
u.i. a gank ellen kiváló receptek vannak. (mentéssel viszonylag sokan foglalkoztunk O:) -
#6044 "No doubt -A- will walk away with another Makalu "Green KB" Zaryahahaha victory while their allies lose 60bil worth of BS but HEY -- killing drakes is ~winning~"
A legjobb post az ISK wartol, mi jellemzi jelenleg a deli harcokat es mivel proalja a Soco a moralt magasan tartani. -
Although #6043 Korrekt hozzáállás :) -
Shonion #6042 A mai 850 vs 280 -at nem vállalták be.
Szerintem érthető. -
#6041 "simán megtehették volna, hogy végignézik ahogyan lelőjük az ihub-ot és elmegyünk."
Siman meg is tettek, ahogy ma is amikor lelottuk a stationjukat.
Pontositok, meg csak meg sem neztek, mert mar bombereket se kuldtek be a rendszerbe. Ennyi volt az ellenallas. -
#6040 Nem értem mi a probléma vele, minden játék pvp részében a zergelés/blobolás megy, duel-en kívül szinte soha nincs fair küzdelem.
Wow-ba ugyanúgy gankelik a 90-es szintűek a 20-30-40 szinttel kisebbet mint itt a titán a bs-t. Különbség az, hogy most a tidi miatt nem volt hatékony a javítás, saját példámon tudom, hogy amikor targeteltek a tenguk már kértem a pajzsot, aztán armorig egyfolytában, utána meg már pukk volt.
Itt már nem is a titánon volt a hangsúly hanem ki töri meg gyorsabban a másikat, itt mi voltunk azok mert mennyiségben és minőségben (capitalok, supercapitalok) is többen voltunk.
Amúgy respect az ellenfélnek, hogy kijött ennyi hajóval harcolni, simán megtehették volna, hogy végignézik ahogyan lelőjük az ihub-ot és elmegyünk. -
Bigpigrib #6039 Na nyilván:) mindenki azt tenné:)(én is:) -
#6038 Én úgy tudom, hogy közben, mert mintha az FC-nk bemondta volna. Mondjuk volt rá ideje mert kétszer is kilőttétek, de mindig visszajött egy új hajóval :D -
#6037 Hogy milyen szemetek ezek. :P
Amugy meg a kerdesre visszaterve, ha nem lennenek titanok SC-k, akkor is lelennenek blobolva, akkor mas hajokban lenne az erofoleny.
Nekem sem tetszik, amerre megy a jatek, de ez ellen nem akar tenni semmit a CCP ugy tunik. Nem akarjak korlatozni a szamat a szovetsegeseknek, corp es alliance szamoknak. Mar pedig amig ezek a szamok nem korlatozottak, addig mindig lesz valaki aki blobolni fog es nagyobb haderovel megy mint a masik fel a csataba.
Velemenyem ennek a jatekra is van veszelye, mert mint irtam mindenki szeret nyerni es egy ido utan meg az ellensegek is a masik oldalra allnak, hogy ne repazzak oket folyamatosan.
Latok peldaul Test oldalon volt Atlas korpokat, vagy goon oldalon Co2-t, XLegionX-eseket. A masik oldalon RED kekelt le a Nullival, amivel most azt hiszem jol porul is jart. Biztos vagyok abban, ha ezt tudjak elore sose probaltak volna lekekelni a delen lakokkal, inkabb odaallnak -A-t loni ok is, mert azert az o viszonyukban vannak toresek a multban rendesen. -
#6036 Pfeejjj, akkor a rohadékok még PVP-re is használják a titánt! -
Yago Yuhn #6035 Az IHUB-ot a csata után lőtték le, ha jól emlékszem. -
#6034 Nos én nem voltam ott, de ha lelőtték a hub-ot, akkor utána nem kávézni szoktak a titiánok sem, hanem lőnek, mint a picsa. -
Yago Yuhn #6033 Szerintem semmi gond nincs azzal, ha valaki túlerőt vonultat fel, háborúban ez természetes. Eléggé megszoktuk már, hogy a számok nem nekünk kedveznek. Megtanultuk hogyan tudunk maximális kárt okozni az egyébként túlerőben lévő ellenfélnek, erről szólnak a campjeink és roamingjaink, hotdropjaink. Ebben vagyunk jók. A Nulli mellett harcolva számtalanszor nyertünk flottacsatákban a túlerő ellenére is, mert ők meg abban jók.
Ezt a háborút, ekkora fölény ellenében nem fogjuk megnyerni. Kaptunk esélyt arra is (ismét), hogy átálljunk a "sötét" oldalra, de nem tettük. Ha a Nulli hív ott leszünk újra. GF -
Bigpigrib #6032 "Amúgy az SC-k és a Titan-ok elsődlegesen egy reinforced státuszból kijövő Infrastructure Hub-ot lőttek,
Van olyab Bs amit 3 titán is lőtt:) másodlagosan:) -
Bigpigrib #6031 Az én meglátásomban, azoknál van az igazi teljesítmény, akik a nyomasztó erőfölény ellenében helytállnak:)
(több mint 6 évnyi mmo játék pvp vel tarkítottan, nyerve is vesztve is:)
tudom, hogy a cél szentesíti az eszközt, ha a titánok, sck nem lennének, ugyanolyan lenne az eredmény? O:) -
#6030 Rajtunk nem fog múlni -
Shonion #6029 Jó harc volt. Gyertek máskor is. :)
gf. -
#6028 Amúgy az SC-k és a Titan-ok elsődlegesen egy reinforced státuszból kijövő Infrastructure Hub-ot lőttek, a mi dolgunk az ellenfél feltartása volt. -
#6027 Szerintem itt felrefogalmazott mast akart mondani, mert az igazsagerzetnek ehhez semmi koze, mivel senki nem jegyezte meg, hogy a haderoszamok milyen aranyuak voltak.
Szerintem valami olyyasmit akart mondani, hogy az "igazsaghoz hozzatartozik, hogy a gyoztes flotta 60%-al nagyobb haderovel rendelkezett, a csataban"
Persze ez nem nagyon erdekel senkit sem, mert mar leirtam ez nem az igazsagos lovagok sportja 1v1-ben egyenlo feltetelekkel, hanem harc a gyozelemert minden bevetheto harci taktikaval es itt minden megengedett, ami nem meritti ki a jatekon beluli szabalyokat.
Sajnos neha meg ezt is nem egyszer tullepik es itt nem arra gondolok, hogy beepitenek kemet a masik oldalra, hanem a mumble/TS szervert leDDOSoljak, accountokat hackolnak, stb. -
#6026 Igazságérzet? Hm, nem tudom te hol élsz, de háborúban egy hadvezér sem sajnálta, amikor lerohant egy másik (kevesebb főből álló) sereget, és nyert. Nem is értem miről beszélsz. Háborúban mindent szabad, tudod. -
#6025 Megis milyen igazsagerzetrol beszelsz ? Mondta valaki hogy kevesebben voltunk ? Nem.
Ez a jatek mindig is errol szolt. Persze mindig jellemzo, hogy aki kevesebben van altalaban elkezd sirni amiatt, hogy lebloboltak es megfeledkezik arrol, amikor a sajat flottajuk blobol le valakit.
A kapukempek is ugyanezen erofolenyt tukrozik. Sot nem egyszer ott 30v1 van legtobb esetben, ami ugyebar nem 1.6x szambeli erofoleny, hanem lenyegesen nagyobb. Tehat ugyanolyan tulero, mint ebben az esetben tortent.
Amugy sem lehet mondani senkinek, hogy tobben vagyunk mint az ellenseg, forduljatok vissza 200an, ti majd holnap jatszhattok.
Szoval ez a jatek mindig is errol szolt. Raadasul mindenki nyerni akar, tehat nem lesz elozekeny az ellenseggel, hogy szamban es hajotipusban hasonlo flottat visz.
A hadjarat elejen ki lett hirdetve, hogy ami haderot tudunk vinni azt vigyuk romboljuk porra Delvet es Queriost, raadasul az a legviccesebb, hogy nem is az ott lakok miatt, hanem az -A- miatt es mindent be is fogunk vetni. A szambeli erofoleny pedig nem is tukrozi teljesen a valos adatokat, ugyanis az EU idozonaban kevesebb hajot tudunk kiallitani, mint az US timezonaban, tehat meg van rengeteg tartalek.
Azon meg egyenesen hasamat fogom a nevetestol, ha belegondolok, hogy a HUN csatin nem olyan regen meg lenooboztak a CFC-t a drakjeik miatt es azert hogy max fregatokat repulnek es a tengut nem tudjak vezetni, engem meg lehulyeztek amikor azt mondtam, hogy azert ezzel banjanak csinjan, mert akar 500as allando tengu fleetet kitudunk allitani.
Nos, megkaptak, ha annyira vagytak ra. -
Bigpigrib #6024 Azért némi "igazságérzet" legyen már:)
Az egyik oldalon és supercapitalokat látok, meg 1.6x számbeli erőfölényt.
ha az sc-k nem lennének ott akkor is ilyen "nyerő széria lenne" ?:) -
#6023 Na de az milyen Vaga volt ? Felert egy fregattal. :D
Kaptak az arcukba rendesen, mar 22 milliardnal tartok 4 nap alatt.
A draket meg konnyebben potolod, mint a tengujaikat es meg tanulnod se kell a veszitett skill lvl miatt.
Contitator srac pedig orulhetett nekem biztos, gondolom nem sok killt csinalhatott az ecm dronok miatt.
Amugy nekem nem tetszik ez a lassitott felvetel mod. Egyenesen vicc volt, hogy a scimitarjaik nem sebzodtek a 10% Tidi miatt 20 perc loves utan sem.
Ott ment el egy csomo ido, mikozben a masik drake flotta sorra daralta le a battleshipjeiket.
Felesleges volt igy loni oket.
-
#6022 Nah, ez f@sza harc volt:
http://dog-net.org/brdoc/?brid=8777
Szegény kicsi drake-em megpurcant, de azért 21 BS-t, 2 Scimi-t és egy Vaga-t magával vitt :D
Eléggé bementünk a húsdarálóba, amikor meghaltam már csak 120-an voltunk a flottában mert utasításra mindenki kilépett aki pod-ban volt. Sajnos 10%-os Tidi mellett már esélytelen kapni pajzsot, a pod felrobbantása is majdnem 20 percig tartott :) -
#6021 Gallente Baráti Társaság -
Alienator #6020 Akkor van olyan corp aminek szüksége van egy noob viszonylag kezdő kerbírre aki nem akar mass pvp-zni? :)
(gondolom nem győzök majd válogatni az ajánlatok között:) )