7619
13094344_10154167269029394_7813589794591
  • Jakuza001
    9-7-12 - 18:00EVE Coalition wide CTA
    From: Cobra2k
    Sent: 2012.07.08 22:33
    To: Against ALL Authorities,

Hello all,

Hopefully tomorrow CCP finally stopped screwing around and actually fixed those damn bombers again so we can grind some goonies again.

9-7-12 18:00EVE - Coalition wide CTA:
    Primary Fleet: Loki Fleet (boosters > logistics > loki's > dictors/hictors > tackle > rest
    Secondary Fleets: Expect multiple bomber fleets to go up also.

Advice: make sure you're undocked well in advance and be in a pos.

Kind regards,
    Cobra2k

http://eve-kill.net/?a=kill_related&kll_id=13950477

A Soco visszavag, meg is lett az eredmenye. :DDD

Nem is ertem miert probalkoznak a t3 hajokkal, mikozben mar sokadszorra daraljak le oket. Persze a HUNosok megint nem voltak ott a SoCo CTA-n.
  • Imation
    Hibátlanul megy a net bármi mással. Lehet hogy nem a játék hibája de ahogy nézem ezt a fórumot még egy páran szenvednek ezzel:

https://forums.eveonline.com/default.aspx?g=posts&t=115292
  • alienenemy
    pl indítsd újra az otthoni routered, modemed. lazítsd ki a csatlakozókat, és rakd újra. ze a fajta hiba tuti nem a játék hibája, de egy tűzfal is vagy átengedi vagy nem. nem váltogatja.

az is lehet, hogy komplett szar a neted. ha semmi nem segít, kérj a szolgáltatónál egy bemérést a csatlakozásra, lehet, hogy ott a baj.
  • Yago Yuhn
    "orvosra/koszorúra"

Ez azért elég durva kívánság, amiért nem fut nálad a játék.
  • Imation
    Na úgy látom rövid lesz az újra kezdésem ezzel a fossal, kb percenként szakad le socket lost üzenettel. Minden féle tűzfalat és router port szűrést kikapcsoltam de nem segít rajta. A helyzet az hogy itthon szórakozni akarok és nem az informatikai szopásokat folytatni, azt meghagyom a munkahelyemre. Nagy hiba volt befizetnem egy hónapra, mindegy költség orvosra/koszorúra.
  • Imation
    Köszi, már meg is van, azt hittem ez hosszabb folyamat lesz. Mondjuk magamtól a büdös életbe nem jutott volna az eszembe hogy ez volt pedig csak fél éve hagytam abba. :)
  • Caterpillar
    Írni a supportnak pl. Nekem is ők "bányászták össze, az elfelejtett karakteremet.
  • Imation
    Sziasztok!

Szeretnék visszatérni a játékba de sajnos elfelejtettem a karakterem nevét. Az remek dolog hogy van jelszó emlékeztető de sokra nem megyek vele ha nem azt hanem a karakter nevet felejtettem el. :(
    Van erre valami megoldási lehetőség?
  • cain
    ta
  • Yago Yuhn
    Aktív kiképző cég nincs ugyan jelenleg, de ha valaki bírja a gyűrődést, azt szívesen látják a "nagyok" között is. Amennyire tudom a -TIR-, PPP, FGC és HUN most is fogad újoncokat. Amint tudsz vezetni ceptort és bombert, máris hasznos tagja lehetsz az EVE legnagyobb magyar közösségének. Lőszert adunk, célpont meg van bőven. ;) Könnyű megélhetést most nem ígérhetek.
  • cain
    van valamelyik raxos corpnak még kiképző (al)corpja? kedvet kaptam újra a játékhoz, de a régi karijaim már messze járnak.
  • Jakuza001
    *nyulak
  • Jakuza001
    Attol hogy probalkozol ezzel a langyira sikerulo szemelyeskedessel (meg ezt sem tudod ferfikent csinalni), nem fogsz sikert elerni.

Esetleg azzal is probalkozhatsz, hogy letagadod a CTA tenyet, mint mar megtetted korabban. Ettol fuggetlenul a dildo bejatszik a delieknek, menekulnek mint a nyulag NPC stationra, bognek mint a kisgyerekek a lokalon es nem mernek harcolni, ha nincs bomber, mintha annelkul nem lehetne harcolni.

Zergeket meszarolhatod, mikozben 100szor annyi ertekeket buktok es buszken hirdetheted, hogy letudtal loni par noobot, akiknel csak alig vagy skillesebb. :D
  • Shonion
    Tulajdonképpen senkit nem érdekel, hogy mit akarsz. Kicsit aggódunk, hogy megint kiengedtek, de ez van. Kevés a kórházi férőhely már manapság.

Nem fogom még egyszer leírni, mert nem tudod feldolgozni az információt ezek szerint. Mi egy önálló alliance vagyunk és a Nullival repülünk együtt. Innentől nem releváns, hogy az -a- épp mit írt ki és mit repül, mert nem érdekel. Tehát ha a nulli nem fleetel fel, akkor mi sem fogunk, hanem megyünk és lelövünk megint 150 lemaradozó zerget. Akkor is, ha az -a- közben hülyére löveti magát.
  • mkfdd
    Ment a meghívó meg küldtem egy privát üzenetet. Majd olvasd el.
  • Jakuza001
    Jo kifogas. :D Csak az a baj, hogy attol meg menekules a fel low secbe. :D
    Biztos a sentryk nelkul feltek. :P Mint ahogy a bomberek nelkul is.

Sebaj mehetsz CTA-ra map, le ne kess rola, ne ugy mint a nem letezo allitolagos CTA-krol, ami nem is EU TZben van.
    Es lehetoleg most ne vagabondokba uljetek bele, amikor BSt kernek, tehat szeretnelek Lokiban latni teged is a CTA-n. :P
  • Jadis
    Tudna valaki küldeni egy meghívót a 21 napos trialhoz?
    Az adatlapomon megtalálható az e-mail címem.
  • Fenrir
    Én már péntek óta Fade-ben vagyok, muhaha. Pont azt terveztem, hogy ma megyek vissza 1DH-ba.
  • Shonion
    Ha a blob a játék része, akkor az npc 0.0 is a játék része, próbálj megbékélni ezzel a gondolattal.

Na tegnap óta sikerült valahogy überelned Montolió ajánlatát, vagy túl szegényes a fantáziád? :)
  • Jakuza001
    Csak a pofa ami nagy.
    Aztan kikoltoznek NPC stationokra , mert low secben erzik jol magukat, mikozben nyomjak a sodert, hogy ok 0.0ban laknak. :D
    Ezert eltek Fountainben is, mert ahhoz mar nem eleg nagy legenyek.
    Igazabol nem is laktak volna sose 0.0ban, ha nem lenne npc station, futnanak mint a nyulak a legelso alkalommal, mint ahogy mindig is tettek az idok folyaman.
  • Bigpigrib
    Nem az enyém, de kérdésedre a lehetséges válasz -
    balkatt a nevére, görgetés, legalul büntetőpontok rovat
    magyarázat, mennyiség dátummal;) (2)
  • Shonion
    Akinek nem inge minek veszi fel? :)

Még sosem láttam se tesztet se mást ott ücsörögni és npc állomást kempelni. Fountainben már eljátszottuk ezt, ment a nagy dirrdurr, hogy háát ki kéne onnan a magyarokat kergetni, aztán kb ennyiben maradt. Aki meg bejött az meghalt. :))

Te is húzol majd vissza fade-be amint teheted, ki fog akkor itt maradni? :D rofl.
  • Fenrir
    Ki? Én? Mióta ide járok életemben nem kaptam még. Azok azt jelzik, hogy mióta járok ide.

Visszatérve az eve-re: biztos kellemes lehet agentezni ellenséges local mellett. Sok sikert hozzá :D
  • Shonion
    Test-et is kiröhögtem, amikor közölték, hogy ki leszünk lakoltatva.
    Mióta lehet fel sbu-zni az npc állomást?
    Akkor megyünk el amikor jónak látjuk. Agent van kifulladásig.

Kedves beteg barátom miért kaptál 4 büntető pontot?
  • Although
    #6033 :)
  • Jakuza001
    Ott a pont. De meg mindig azt hiszik, hogy ok gyoztek. :P
  • Although
    Ok, nem szoktam foglalkozni vele mert nem érdekel, de most kíváncsiságból megnéztem a +/- arányt nála és megdöbbentőnek tartom amit láttok. Ahogy látom egyetlenegy olyan beírása nem volt amire lehetne minuszolni. Főleg egy EVE forumba meglepő ami szerintem nem egy wow szintű népesség szintjét jelenti, még Magyarországon se. De bocsi nem neked kellett volna konkrétan címezni. De értem a válaszod.
  • Fenrir
    Nekem személy szerint Yago-val semmi bajom, amikor még Irmalinban éltünk többször is voltam vele roaming opon a PPP-vel. Én a HUN Corp-ot ki nem állhatom, velük együtt az eve-online.hu-t sem.
  • Although
    Nem tudom mi bajotok vele, mármint Yagoval. Felvállalja a szövetségesét még ha gyengébb is és nem lép le. Egyébként szerintem sokkal izgalmasabb mikor azon az oldalon vagy ahol az esélyek messze ellened szólnak, a másik oldal az unalmas tud lenni. Én is ismerem mikor jópárszor kerültünk szemben óriási fölényben levő oroszokkal egy másik játékban és reménytelen volt a dolog. Voltak akik leléptek és voltak akik maradtak :) Mint az életben :)
  • Fenrir
    Ez szép, de ez teljesen haszontalan ha ki lesztek lakoltatva Delve-ből.

FA

Start date: 2012-06-26 End date: Active
    Kills: 6012 Losses: 1894
    Damage done (ISK): 428.35B Damage received (ISK): 79.52B
    Runtime: 12 days Efficiency: 84.34%

A lossokat a sok pod meg a drake dobja meg, de egyikért sem nagy kár :)
  • Yago Yuhn
    7nap 71B lelőtt hajó

http://kill.hunreloaded.hu/?a=cc_detail&ctr_id=2
  • Jakuza001
    Raadasul ellenallas nelkul.
  • Fenrir
    Már nagyon kékül délnyugat, az északi Vera Cruz Alliance terület megszűnt létezni és lassan a piros RED is kezd átállni.
  • Torzonborz
    privát ment.

innét pedig le tudod szedni a klienst.
  • Rane19
    Aki tudna adni egy eve online isk linket ahol le tudom szedni megköszönném eve-online hungary nem megy .... thx
  • Caterpillar
    A legegyszerűbb és költséghatékonyabb, ha kérsz egy meghívót, az 21 nap free játékidő, aztán pedig veszel egy game time-ot vagy plex -et.
  • Rane19
    Sziasztok!
    Most szeretném elkezdeni a gamet:P Kérdés meg kell vennem a gamet vagy csak be kell fizetnem az 1 hónap játék időt oldalon :P Válaszokat köszi
  • SzirmosSzisza
    Időközben küldtek már PM-et :)
  • Fenrir
    Email címed?
  • SzirmosSzisza
    Valaki tud küldeni meghívót, hogy 28 napos legyen a trial ? :$