EVE Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A velemenyem pedig az , hogy CCP egy kocsog banda, amelyik igy akarja lehuzni a jatekosokat.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Tuti jo, hogy 10 milliardot vagy kozel 300 eurot, kidobsz az ablakon a semmire.
A legszebb az egeszben, hogy a 300 euro az majdnem 90k, mert ugyebar nem dollarbol vonjak nalunk a gagyipistak a befizetest, de meg US dollarban is 68k lenne az akciojuk.
Mennyi is itthon egy tularazott GTX560 ? 45ezer a kozeparazott, mert Palit GTX 560-t 37Kert afaval lehet kapni : Palit GTX 560
Mi ez ha nem atbaszas ?
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
dev blog
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
<15:53:45>15:53:45> Yuri' Prime > beszálok szponzornak
<15:53:47>15:53:47> Ta-Dam > na, ezt hallja meg huntalan 😛
hihi
annak ellenere, hogy Devil itt hulyeskedik, az oreg rutinos ven roka, sok skillel, ami azert nem hatrany, ha NPC-zik valaki.
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
Tenguval rutinbol, nem kapkodva rattolva, kb ez a max amit kilehet hozni.

Remelem igy mar vilagos szamodra.
Az Incursion az fullra más téma, értsd meg. Semmi köze Yuri-hoz! SEMMI! Én hoztam fel, hogy azzal lehet sokat keresni, ez mellékes információ, megjegyzésképpen írtam.
Tehát mégegyszer:
"LEirtam, hogy nem mindegy,, hogy valaki azt mondja, hogy o tud keresni 20 perc alatt lvl4-el egyedul huszat es a vegen kiderul, hogy incursionozik +11 emberrel - ezt mind Yuri állította, és õ nem csinál Incursion-t.
Remélem így a félreértések megoldódnak. Felejtsük el az Incursion-t, nem lehet lvl4-el 60-at keresni, fõleg nem 3 hónaposan. És itt a vége.
Yuri állította, hogy õ 60 milliót keres óránként high-sec lvl4-el. Mondtam, hogy ez lehetetlen. 60 milliót csak úgy lehet keresni, hogy ha az ember Incursion-özik.
Szó sem volt arról, hogy õ incursion-özik, õ még mindig lvl4-ezik, és 60 milliót keres, viszont én 60 milliót csak Incursion-el tudok keresni. Teccik érteni? Azt vizsgáltam én, hogy hogyan lehet ennyit keresni high-secben, ez csakis Incursion-ben létezik. De Õ még mindig lvl4-el csinálja ezt állítása szerint.
Szóval Yuri állította 60 millió, én meg megnéztem hogy mivel lehet 60 milliót. Tehát õ HAZUDIK, lvl4-el soha a retkes kurva életben nem fog 60 milliót keresni high-ban. Ez a lényeg. Remélem így már érthetõ.
LEirtam, hogy nem mindegy,, hogy valaki azt mondja, hogy o tud keresni 20 perc alatt lvl4-el egyedul huszat es a vegen kiderul, hogy incursionozik +11 emberrel. 😛 Hat az nem mindegy. Ilyen erovel azt is lehetne irni, hogy fel perc alatt kereshetek 4 milliardot, csak el kell mennem egy suicide opra jita kornyekere es npcnek nezem az osszes hajot.
Próbáltam rávilágítani, hogy küldizéssel 60 milliót nem tud megkeresni. Incursion-ben ez megvalósítható, de ahhoz kell 8-10 ember azért.
Érdekesen számolnak az emberek amúgy. Van HUN csatornán a Mumoka nevû karakter, õ 2 mp alatt 70 milliót keresett. Kérdeztem, hogy esetleg ha lenne oly kedves, és elárulná, hogy hát ezt hogy és mint... Azt mondta, hogy azt dobta a faction hajó, amit kilõtt.
Tehát az embereknek az a kereset, amíg kiveszi a roncsból a cuccot. Az, hogy elõtte akár 1-2 órát szkennelt, meg hogy le kellett lõni a site-ot, az nem érdekes
High secben lehetetlen 60 milliot csinalni 20 perc alatt.
2 karival regen lehetett, de csak low secben mert oda belehet vinni kapitalt, amikor meg 1500 DPS-t kilehetett a Morosbol csavarni dronokkal.
Azzal kepes voltam megcsinalni, ugy 48 perc alatt olyan 120-150 milliot, 6 felfarmolt lvl4 blokaddal.
Egyedul keptelenseg.
De amúgy van vele még egy értelmes beszélgetésem, ahol szintén felégett szegény, annyira szívesen linkelném, de ez gondolom senkit nem érdekel. Imádom, hogy logol mindent EVE. <#idiota>#idiota>
Hát ez átlagban sehol nincs a 20 millóhoz (LP-vel lehet meglenne). Balfék vagyok, ennyi.
Egy kis csetlog, avagy a kezdetek:
"
[ 2012.04.05 14:00:41 ] Yuri' Prime > meg lehet hogy egy trit 5 isk de egy lvl4 security agent mission meg 20 millio kb 15 perc alatt
[ 2012.04.05 14:04:33 ] HUNTalan > <14:00:41>14:00:41> Yuri' Prime > meg lehet hogy egy trit 5 isk de egy lvl4 security agent mission meg 20 millio kb 15 perc alatt -ezt hol is?
[ 2012.04.05 14:04:40 ] HUNTalan > 3 éve agentezek, légyszi mester a titkot!
[ 2012.04.05 14:04:51 ] Yuri' Prime > high sec-ben mert lejebb még több
[ 2012.04.05 14:05:31 ] Yuri' Prime > persze azér van meg napi 2-3 ora játékkal 5 nap alatt a plexem ára
[ 2012.04.05 14:05:57 ] HUNTalan > Szóval te 2 hónaposan 1 óra alatt 60 milliót csinálsz?
[ 2012.04.05 14:06:02 ] Yuri' Prime > emiatt rosszul is érzem magam"
Nem akarok többet bemásolni, ez pont elég kezdésnek. Nem arról van szó, hogy néha-néha nem jön össze 20 millió, de azért valljuk be, high-sec lvl4-el (3 hónaposan) ezt elég nehéz elhinni. Ja, és tévedtem, mert õ 15 perc alatt keres 20 milliót. (LP nincs is benne ugye).
Kicsit elhúzódott egymás gyõzködése a HUN csatornán, hogy amit én nem tudok, az persze lehetséges, nem is ezzel van a gond. De azért 60 millió / óra, az durva (nekem, ugyebár). Szóval delikvensünk (Yuri' Prime) állítására többen is felkapták fejüket, és lekonvóztak. Agent Locator-al seperc alatt megtaláltuk. Egyik ismerõsöm elment a rendszerbe, és le ship-szkennelte. Mint kiderült, Navy Apoc-ot használ, meta 4-es Pulse-al.
EFT-ben összeraktam egy fittet, ahol volt 3 dmg mod, 2 TC, 8 db Mega Pulse (vagyis Mega Modulated, de ekkor még nem tudtam). Az átlag BS-es 40-50 körül orbitálnak. Két TC optimal range-el, 40 körülre (all lvl5-ön, nem 3 hónaposan) faction X-ray-el lõ 571 DPS-t (és ugye van messzebb lévõ célpont is). Ezt le lehet ellenõrizni szépen EFT-ben. Bár nem Navy Apoc-ot néztem, de DPS-re mindegy, mert nem kap bónuszt. Én Nightmare-el 1.050 DPS-t nyomatok, 60-65 km-ig. Akárhogy nézzük, ez azért majdnem a duplája. Persze ez nem jelentett semmit, mert õ salvából meg insigniából szedi össze ezt. Aha, szóval salvához nem kell idõ, a cuccot nem kell elvinni eladni, és ráadásul még bounty-t is kap faction hajókra? Ja, nem.
Két ship szken eredménye (2-es pontosabb):
Yuri 1
Yuri 2
Szóval ezzel a fittel 3 hónaposan meg lehet csinálni a 15 perc / 20 milliót.
Privátban beszéltem vele, kész tények elé állítottam. Tudom a fittjét (90%-ban), tudom hogy pontosan azokat a küldiket csinálja mint én (ugyanaz a régió, pár Jumpra tõlem. És kijelentettem, hogy ez nem lehetséges.
Válasz: menjek orvoshoz.
Most tényleg én vagyok a béna, hogy fullos skillekkel nem tudok 60 millió / órát nyomni LP nélkül? Ráadásul én 0.5-ben vagyok, õ meg 0.8-ban, szóval még ha LP-t is számolnánk amellett, hogy kétszer annyi DPS-t lövök, még akkor is jobban kéne járnom. De hát az én bajom, hogy neki ez megy, nekem meg nem... Értem.