EVE Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Már 590 egy plex? Volt hogy 350-400 között volt 3 hónapos gtc

Jakuza001
Miert fajna ? Nem mondhatom meg mi ezzel kapcsolatban a velemenyem ?
A velemenyem pedig az , hogy CCP egy kocsog banda, amelyik igy akarja lehuzni a jatekosokat.

Torzonborz
és ez most neked miért fáj ? aki ilyen hülye hogy tõlük veszi meg így az meg is érdemli 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Jakuza001
Raadasul a masik, hogy a faszkalapok, toljak fel a plex arat kozben.
Tuti jo, hogy 10 milliardot vagy kozel 300 eurot, kidobsz az ablakon a semmire.
A legszebb az egeszben, hogy a 300 euro az majdnem 90k, mert ugyebar nem dollarbol vonjak nalunk a gagyipistak a befizetest, de meg US dollarban is 68k lenne az akciojuk.
Mennyi is itthon egy tularazott GTX560 ? 45ezer a kozeparazott, mert Palit GTX 560-t 37Kert afaval lehet kapni : Palit GTX 560

Mi ez ha nem atbaszas ?

Pár helyen már 590 a plex. xD

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

Jakuza001
Ja, mindjart veszek husz plexet, hogy beirjak sorry de te mar a 101. vagy. Tipikus atbaszas.

nvidia video card for plex offer
dev blog

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

Jakuza001
Jol van menjetek mashova politizalni.

ollie
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ahol nincs kettõs mérce.

Torzonborz
Orbánék csak az Elsõ Magyar Galaktikus Birodalmat alapítanák meg EVEben 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Olyat az elozo tarsulat csinalna. Ezek egyszeruen csak kinyilvanitanak, hogy az az o jogos tulajdonuk, illetve a nepe, ami meg ugyanaz.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

lol mint politikusok komolyan szervezzétek már be orbánékat vmelyik nagy alliance be 😄 hátha ellop mindenüket

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

Roger6
Most én vagyok hülye, tényleg? <#rolleyes>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Jakuza001
Ez a marha kever veled 😛

Roger6
De most azért vagyok célpont, mert õ hazudozik? Váó! <#taps> Félelmetes mennyire buta emberek vannak.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Jakuza001
<15:53:28> Yuri' Prime > kellene szervezni egy idényt HUNtalan és altjai célpontal
<15:53:45> Yuri' Prime > beszálok szponzornak
<15:53:47> Ta-Dam > na, ezt hallja meg huntalan 😛

hihi

Jakuza001
Ha jol osszeteszed a fittet akkor ilyen jo es Serpentis forlorn hub NPCkbol.
annak ellenere, hogy Devil itt hulyeskedik, az oreg rutinos ven roka, sok skillel, ami azert nem hatrany, ha NPC-zik valaki.

sztem azok carebear vadászat bountypénzek, tulsok az a összes jaku képességeihez mérve npc böl 😄

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

Ilyen jó a tengu rattolásra? Ezt melyik npc-ken sikerült összehozni?

Jakuza001
Az NPC bountyra visszaterve.
Tenguval rutinbol, nem kapkodva rattolva, kb ez a max amit kilehet hozni.

Jakuza001
Huntalan te nem szoktatod ra a fiatalokat, hogy hasznaljak a TS-t allandoan ?

Jakuza001
Jah ertem, hogy -50 alatt volt a besorolas. Mondjuk az az alapbeallitasa a forumnak, de siman atlehet allitani nagyobb ertekre, arrol nem is beszelve, hogy ha nem vagy belogolva akkor ez a funkcio nem is el, amit nem igazan ertek.

ollie
Úgy, hogy el voltak rejtve a hsz-ei. Magát a mínuszt nem láttam.

Jakuza001
Miert te honnan latod, hogy leminuszoljak a hozzaszolasait ? Tudtommal csak akkor latszodik, ha legalabb 4 ertekelest kap egy hozzaszolas, csak azutan jelenik meg, ha az ertekre raviszed az egerkurzort. Vagy en nekem elkerulte valami a figyelmemet ?

ollie
Valaki nagyon leminuszolja a hsz-eid. Csak nem Yuri járogat erre?

Roger6
Okés, értve uram! <#zavart1>

Jakuza001
En nem ertettem felre semmit csak te, leirtam egyedul lvl4-el nem lehet annyit keresni es az incursion az nem egyedul van es nem lvl4, ezt jegyeztem meg "ironikusan", hogy a ketto olyan mintha elmennek "egy suicide opra jita kornyekere es npcnek nezem az osszes hajot.".

Remelem igy mar vilagos szamodra.

Roger6
"LEirtam, hogy nem mindegy,, hogy valaki azt mondja, hogy o tud keresni 20 perc alatt lvl4-el egyedul huszat es a vegen kiderul, hogy incursionozik +11 emberrel" - NEM!!!! Yuri nem nyomat Incursion-t! Õ állította, hogy tud keresni 20 perc alatt 20 misit, lvl4-ben (nem én). Semmilyen Incursiont nem csinál.

Az Incursion az fullra más téma, értsd meg. Semmi köze Yuri-hoz! SEMMI! Én hoztam fel, hogy azzal lehet sokat keresni, ez mellékes információ, megjegyzésképpen írtam.

Tehát mégegyszer:
"LEirtam, hogy nem mindegy,, hogy valaki azt mondja, hogy o tud keresni 20 perc alatt lvl4-el egyedul huszat es a vegen kiderul, hogy incursionozik +11 emberrel - ezt mind Yuri állította, és õ nem csinál Incursion-t.

Remélem így a félreértések megoldódnak. Felejtsük el az Incursion-t, nem lehet lvl4-el 60-at keresni, fõleg nem 3 hónaposan. És itt a vége.

Jakuza001
Es meg en vagyok ertetlen vazz. 😛 Raadasul te kezdtel az incursionrol beszelni, amire megjegyeztem, hogy lvl4rol volt szo es egyedul, tehat nem mindegy. Hiszen az incursiont egyedul meg sem lehet csinalni.

Roger6
Jaku, te valamit most nagyon félreértettél. Fú de nem vagy képben. Na leírom.

Yuri állította, hogy õ 60 milliót keres óránként high-sec lvl4-el. Mondtam, hogy ez lehetetlen. 60 milliót csak úgy lehet keresni, hogy ha az ember Incursion-özik.

Szó sem volt arról, hogy õ incursion-özik, õ még mindig lvl4-ezik, és 60 milliót keres, viszont én 60 milliót csak Incursion-el tudok keresni. Teccik érteni? Azt vizsgáltam én, hogy hogyan lehet ennyit keresni high-secben, ez csakis Incursion-ben létezik. De Õ még mindig lvl4-el csinálja ezt állítása szerint.

Szóval Yuri állította 60 millió, én meg megnéztem hogy mivel lehet 60 milliót. Tehát õ HAZUDIK, lvl4-el soha a retkes kurva életben nem fog 60 milliót keresni high-ban. Ez a lényeg. Remélem így már érthetõ.

Jakuza001
Mit nem ertesz ?

LEirtam, hogy nem mindegy,, hogy valaki azt mondja, hogy o tud keresni 20 perc alatt lvl4-el egyedul huszat es a vegen kiderul, hogy incursionozik +11 emberrel. 😛 Hat az nem mindegy. Ilyen erovel azt is lehetne irni, hogy fel perc alatt kereshetek 4 milliardot, csak el kell mennem egy suicide opra jita kornyekere es npcnek nezem az osszes hajot.

Roger6
Nem értem a kérdésed.

Próbáltam rávilágítani, hogy küldizéssel 60 milliót nem tud megkeresni. Incursion-ben ez megvalósítható, de ahhoz kell 8-10 ember azért.

Jakuza001
Na mar most akkor egyedul vagy lvl4ben, vagy incursionban es tobben ? 😛
Mert nem mindegy.

Roger6
Igen az, csak mondtam, hogy high-secben máshogy nem tudom elképzelni a 60 mill/ órát átlagban. Mert ugye szkennelés az eléggé random, vagy lesz valami vagy nem, lvl4 is random, mert küldifüggõ (nekem legalábbis), és ha jó küldik vannak, akkor sem jött még össze 60 mill / óra, így meg biztosan jön a bevétel. Persze ha bevesznek fleet-be, mert oda is lehet várni kell akár egy órát. Nekem szerencsére nem kellett, Paladin fittet behúztam, 3-4 percen belül már be is hívtak.

Torzonborz
jahogy incursion ...hátdeazmégsenem lvl4 <#idiota>

Roger6
Ez hihg-sec Incursion, és ugye nem 20 perc 60 millióról volt szó, hanem 1 óra / 60 millió. Ezért összekapartam a Paladint, és elmentem Incursion-re. Ez lett az eredménye. 120 mill / 2 óra kb. Ennél jobb biztos bevételt nem tudok high-sec-ben, és ezt is egy elég profi bandával, alig bírtam célpontokat váltani. Daráltunk rendesen.Nem ma kezdték. (Amúgy párszor befostam így is, hogy 3 Guardian vigyázott ránk, volt hogy 50% alá mentem armor-ban). De hogy lvl4-el Yuri soha nem csinál 60 milliót egy órában, arra a nyakamat teszem.

Érdekesen számolnak az emberek amúgy. Van HUN csatornán a Mumoka nevû karakter, õ 2 mp alatt 70 milliót keresett. Kérdeztem, hogy esetleg ha lenne oly kedves, és elárulná, hogy hát ezt hogy és mint... Azt mondta, hogy azt dobta a faction hajó, amit kilõtt.

Tehát az embereknek az a kereset, amíg kiveszi a roncsból a cuccot. Az, hogy elõtte akár 1-2 órát szkennelt, meg hogy le kellett lõni a site-ot, az nem érdekes

Jakuza001
800 DPSes Tenguval 0.0 anomalizassal szoktam 27 millio kornyeket csinalni.
High secben lehetetlen 60 milliot csinalni 20 perc alatt.

2 karival regen lehetett, de csak low secben mert oda belehet vinni kapitalt, amikor meg 1500 DPS-t kilehetett a Morosbol csavarni dronokkal.

Azzal kepes voltam megcsinalni, ugy 48 perc alatt olyan 120-150 milliot, 6 felfarmolt lvl4 blokaddal.
Egyedul keptelenseg.

Torzonborz
akko' mit csináltál meg hun ? 😊

Roger6
Végre felnõhettem Yuri-hoz (amúgy ex-HUN-os tényleg), hajnali kereset 60 mill / óra. És nem salváztam meg ilyenek, nem kellett cuccokat szállítgatnom ide-oda, jött a zsebembe belefelé a zseton egybõl: háj szek lé.

Torzonborz
dedededede linkeld csak , szerintem mindenki szívesen olvassa ezeket 😄

Titan
Engem is érdekel...😄 Nem nagyom írogatok ide, de aktív olvasója vagyok a topiknak..😊 Jót röhögtem a srácon...😄D

Jakuza001
Mar ezer eve azzal npcznek, mert mint irtam vicces, hogy egy titannak jobb trackingja van, mint az artys bseknek.

Jakuza001
Azt sem tudom ki ez a Yuri's Prime, de mintha lenne egy hasonlo nevezetu Hunos is, szoval tuti nem en kuldtem es amugy sem erdekelnek az ilyen privatban megmondom a frankot dolgok. 😛

Roger6
Privát ment. Egész csetlog megvan amúgy, ez egy részlet belõle, jó szórakozást. 😊

ollie
Engem érdekel.

Roger6
Amúgy remélem Jaku nem ez az az idõsebb karakter, akit hozzám akartál küldeni (chatlogokat visszanézve láttam, hogy beszéltetek többször is), mert aki BS-re capital fegyvert akar rakni az fullos, az profi, nincs mit tanítanom neki.

De amúgy van vele még egy értelmes beszélgetésem, ahol szintén felégett szegény, annyira szívesen linkelném, de ez gondolom senkit nem érdekel. Imádom, hogy logol mindent EVE. <#idiota>

na menjenek már a faszomba hogy titánnal is belteztek már? 😄😄😄😄 carrier oké, mothership hmm fejvakarás, nade titánnal bazdki? 😄

ollie
Nem kell foglalkozni az ilyen marhákkal.

Roger6
Ja, high-sec lvl4 Dread Pirate-el, Blockade-el, Vengeance-al kb így néz ki (meg pár kicsi szarabb küldi): Bounty

Hát ez átlagban sehol nincs a 20 millóhoz (LP-vel lehet meglenne). Balfék vagyok, ennyi.

Roger6
Én lemondok asszem. Kész. Én 3 éve küldizek, ki van maxolva a Nightmare-em, több DPS-em van mint all lvl5-ön (implantok), de ma egy 3 hónapos karaktertõl megkaptam, hogy szar vagyok, és az én bajom, hogy high-sec lvl4-el nem tudom megkeresni az óránkénti 60 milliót (Sanctum mehet a francba).

Egy kis csetlog, avagy a kezdetek:

"
[ 2012.04.05 14:00:41 ] Yuri' Prime > meg lehet hogy egy trit 5 isk de egy lvl4 security agent mission meg 20 millio kb 15 perc alatt

[ 2012.04.05 14:04:33 ] HUNTalan > <14:00:41> Yuri' Prime > meg lehet hogy egy trit 5 isk de egy lvl4 security agent mission meg 20 millio kb 15 perc alatt -ezt hol is?

[ 2012.04.05 14:04:40 ] HUNTalan > 3 éve agentezek, légyszi mester a titkot!

[ 2012.04.05 14:04:51 ] Yuri' Prime > high sec-ben mert lejebb még több

[ 2012.04.05 14:05:31 ] Yuri' Prime > persze azér van meg napi 2-3 ora játékkal 5 nap alatt a plexem ára

[ 2012.04.05 14:05:57 ] HUNTalan > Szóval te 2 hónaposan 1 óra alatt 60 milliót csinálsz?

[ 2012.04.05 14:06:02 ] Yuri' Prime > emiatt rosszul is érzem magam"

Nem akarok többet bemásolni, ez pont elég kezdésnek. Nem arról van szó, hogy néha-néha nem jön össze 20 millió, de azért valljuk be, high-sec lvl4-el (3 hónaposan) ezt elég nehéz elhinni. Ja, és tévedtem, mert õ 15 perc alatt keres 20 milliót. (LP nincs is benne ugye).

Kicsit elhúzódott egymás gyõzködése a HUN csatornán, hogy amit én nem tudok, az persze lehetséges, nem is ezzel van a gond. De azért 60 millió / óra, az durva (nekem, ugyebár). Szóval delikvensünk (Yuri' Prime) állítására többen is felkapták fejüket, és lekonvóztak. Agent Locator-al seperc alatt megtaláltuk. Egyik ismerõsöm elment a rendszerbe, és le ship-szkennelte. Mint kiderült, Navy Apoc-ot használ, meta 4-es Pulse-al.

EFT-ben összeraktam egy fittet, ahol volt 3 dmg mod, 2 TC, 8 db Mega Pulse (vagyis Mega Modulated, de ekkor még nem tudtam). Az átlag BS-es 40-50 körül orbitálnak. Két TC optimal range-el, 40 körülre (all lvl5-ön, nem 3 hónaposan) faction X-ray-el lõ 571 DPS-t (és ugye van messzebb lévõ célpont is). Ezt le lehet ellenõrizni szépen EFT-ben. Bár nem Navy Apoc-ot néztem, de DPS-re mindegy, mert nem kap bónuszt. Én Nightmare-el 1.050 DPS-t nyomatok, 60-65 km-ig. Akárhogy nézzük, ez azért majdnem a duplája. Persze ez nem jelentett semmit, mert õ salvából meg insigniából szedi össze ezt. Aha, szóval salvához nem kell idõ, a cuccot nem kell elvinni eladni, és ráadásul még bounty-t is kap faction hajókra? Ja, nem.

Két ship szken eredménye (2-es pontosabb):
Yuri 1
Yuri 2

Szóval ezzel a fittel 3 hónaposan meg lehet csinálni a 15 perc / 20 milliót.

Privátban beszéltem vele, kész tények elé állítottam. Tudom a fittjét (90%-ban), tudom hogy pontosan azokat a küldiket csinálja mint én (ugyanaz a régió, pár Jumpra tõlem. És kijelentettem, hogy ez nem lehetséges.

Válasz: menjek orvoshoz.

Most tényleg én vagyok a béna, hogy fullos skillekkel nem tudok 60 millió / órát nyomni LP nélkül? Ráadásul én 0.5-ben vagyok, õ meg 0.8-ban, szóval még ha LP-t is számolnánk amellett, hogy kétszer annyi DPS-t lövök, még akkor is jobban kéne járnom. De hát az én bajom, hogy neki ez megy, nekem meg nem... Értem.