7619
-
#6139 Akkor minek van capital flottájuk? Szállítgani cuccokat? Anomáliázni?
Hajót könnyű pótolni, még capitalt is, de ha buksz területet azt már baromi nehezen fogod visszaszerezni. Nem megérné akkor megpróbálni valahol megakasztani az ellent minthogy az értékeket mentve behúzott farokkal menekülni? -
Shonion #6138 Most vajon kiről beszél jakuzzi? sosem lehet eldönteni, mert sosem írja bele, hogy kik, csak névmásokat. Nagyobbakat vándorolsz időnként a hely és idő viszonylatában mint Andersen. Mesemondó. :)
Asszem az irmalini post prüszkölve hagytátok ott, amikor fel lett csavarva a kinetic resist 95%-ra lövés közben. :)
A nagy red-es harc addig tartott, amíg 11 nap után az RA capitulált és visszament Queriousba.
Sosem értettem, amikor jön egy harmadik entitás, hogy majd itt jó kis gudfight, meg nevető harmadik, aztán a két egymással harcoló fél felhagy egymás ütésével és összeáll a harmadik fél ellen, akkor miért megy a sírásrívás. Amúgy nem értem mit problémázol ezen. Teljesen jól felfogott saját érdekük a harmadik külső entitás elleni közös harc. -
#6137 Lassan mar telisirnak egy uszodat, annyit rinyalnak.
Kozben meg meset, mesere halmoznak. :D
A nagy REDes harc is kb addig tartott, amign egymas hatsojat nyalva adtak egymasnak kolcsonos keket. :P
Mindenkit tart karokkal oboaznanak le, aki arra jar,. Morsus Mihi, RED stb.
Harcolni meg alkalmatlanok. Erdekes modon amikor eszakra jott a csurhe, mi harcoltunk ellenuk, nem bujkaltunk. Akkor meg az volt a baj, amikor szajon csettintettuk oket parszor, hogy allitolag neutral altokkal reselteltuk a szervert. LOL
Szanalmas bagazs, meg a POSukat se vedtek meg 140 drake ellen.
-
Alienator #6136 Én azt nem értem, miért kellene bevetniük és kilövetniük a capital hajóikat? csak hogy az ellen döngethesse a mellét hogy capitalt fogtak? Lehet hogy van ebben is ráció csak nekem nem világos. -
Shonion #6135 Emlékszem, amikor annó -a- drake-t használt, akkor azért basztatták, hogy milyen nyomi. Most, hogy t3-at használ és drake-t hoznak ellene, az az aktuális mantra, hogy lám olcsó drake-l milyen hatékonyan lehet a t3-akat lelőni. :) -
#6134 Ha "mindenki" bevetné délen akkor talán nem lenne annyira nyomasztó a fölény, helyette t3 flottákal próbálkoznak amibe mi csak "belepiszkálunk" a drake-jeinkkel, rendre tönkreverve a flottájukat. Igen, bevetünk capitalok ahogyan fordított helyzetben ti is megtennétek bármiféle bűntudat nélkül.
Lehet xarakodni ilyen kis flottákkal, meg gatecamp-ekkel meg a lemaradókat lelövöldözni, de közben dominószerűen esnek le a sovok, a térképen már Delve teljesen a "miénk" és Querious is erre a sorsa fog jutni pár napon belül.
Mikor jön el az a pont, hogy bevettek mindent, hogy megmentsétek ami még menthető? Vagy mindenki a capitalját inkább pörgeti az állomáson, nehogy kilőjjék, aztán valamelyik nyugisabb pillanatban elugrik a hátországba? -
Yago Yuhn #6133 Attól, hogy nem tudja mi van (értsd nem logol be), még nem látja jól. :)
A helyzet az, hogy észak kétszeres fölényben van szuperek tekintetében is. A rengeteg kémről nem is beszélve. Ha a déliek bevinnék a sajátjaikat, azok pont úgy járnának, mint az -A- t3 suicide gangjei. És most nem arra bőrözne a sok kis zerg, hogy mennyi t3 killbe piszkált bele a drake-jével hanem, hogy mekkora űber capital fightot nyertek. Ráadásul itt nincs technetium, szóval pótolni sem lehetne az elveszett javakat, amit a zerg atyák csikkzsebből megtesznek. Lépj egy kicsit hátra és tedd félre a propagandát, ha Te lennél egy déli FC bevinnéd a superjeiteket 2-3 szoros túlerővel szemben? Vagy, ha lenne, bevinnéd a sajátodat egy ilyen csatába? -
#6132 Nah, eve-online.hu fórumról végre valaki jól látja a helyzetet és nem a propaganda szöveg megy:
"Nem értem ezt a nagy pörgést, verni itt a mellkast hogy hű meg ha, p*fánvertük a PL-t, meg TEST,meg Goon-t...... az eredmény azért csak az, hogy kivernek a faszba minket....... szerintem tök felesleges mutogatni a létszámra hogy jujj, mennyivel többen vannak......
Egy olyan allitól, aki semmilyen capitalt nem vet be, meg egy másiktól aki szintén nem mer capitalt, meg supert hozni semmilyen csatába..... (az az egy hotdrop meg... mázli volt és a háború szempontjából lényegtelen)
ha nem vettétek volna észre ezt a játékot az nyeri, aki több supert hoz..... hiába a nerfek, ez nem változik, subcap fleettel nem lehet ellensúlyozni a capitalokat.
az eredmény kb ez
Nulli, RAX, -A- .......stb = 0 capital, super, alpha mael FAIL
PL, GOON, TEST ...... stb = shitload of caps & supers+ shitload of support" -
#6131 Nem semmi az biztos. :) -
#6130 Na tessek itt van a rossz es csunya blaster PVE-re. :P
26.5 misi 10 perc alatt es meg se kell mozdulnom csak az elejen mig bemegyek a spawn pontra.
-
#6129 Valóban. :) -
#6128 mondjuk az EVE pont az az mmo amit másik mellett is nyugodtan lehet "játszani" hiszen a fejlődésért nem kell semmit sem tenni. GW2 a elején biztos nagyon le fog kötni de aztán jön a max lvl...és akkor ugrik a majom a vízbe. ;) -
#6127 Nézem. Valami véletlen folytán mindig az AT idején tör rám az evezhetnék. :D
Mondjuk ez a pontvásárlósdi megbeszélősdni nem igazán tetszik. -
Shonion #6126 Alliance Tournament 10
Saturday 14th July - Day 5
15:20 (EVE time) HUN Reloaded vs Choke Point
Sunday 15th July - Day 6
15:20 (EVE time) HUN Reloaded vs Nulli Seconda
Saturday 21st July - Day 7
15:20 (EVE time) HUN Reloaded vs Black Legion -
#6125 Corpba azért nem szívesen lépnék be, mert fogalmam sincs meddig maradok. Tudom magamról, hogy ez megint csak az aktuális nyári EVE fellángolásom és valószínűleg amikor megjelenik a Guild Wars 2 a barátaimmal együtt megyek én is. Így szinte biztos, hogy 1-2 hónap után max skill tanulásokra fizetném be olykor olykor, amíg megint rá nem veszem magam a játékra. -
#6124 Nem kell ehhez par eves tapasztalat. Pillanatok alatt meglehet tanulni, hogyan kell tulelni. -
cain #6123 kevesebb kudarcélményben részesülsz azért, ha vannak mankóid a járáshoz. corp, alli, meg ilyesmik. anélkül csak két dolog biztos, az egyik, hogy kilövik a hajódat, a másik, hogy ki is podolnak. =) márcsak ezért sem érdemes olyan hajót repülni, aminek elvesztését nem engedheted meg magadnak. =] -
#6122 Pár éves tapasztalattal nem csodálom, de azért én úgy gondoltam, hogy szépen lassan tanulok meg járni. :D -
#6121 De hiszen ez csak egy jatek !!!
Nem Bronxban kell setalni sotetedes utan. :D
Meg lehet tanulni, hogyn lehet elkerulni, hogy kilojjenek, nem nagy ordongosseg.
Meg aztan mi tortenhet veled ? Max kilonek a hajodbol amit pillanatok alatt porolhatsz.
Szerintem 30-35 milliot a mi modszerunkkel egy megathronnal is meglehet csinalni 20 perc alatt.
Most oszinten nagy kaland akkor potolni 100 milliot, ha egy ora alatt kitermeled lootolas nelkul ?
Tegnap nekialltam kis penzt csinalni, csak anomalyzassal csinaltam kozel 1.2 milliardot !!! :DDD -
#6120 Az az igazság, hogy 5 évvel ezelőtt sem voltam elég bátor 0.0-hoz, most pedig még annyit sem tudok a játékról. :D -
#6119 Ezert kell 0.0ban olyan anomalyt csinalni, amiben egy ponton spawnol az NPC. Mielott kiernenek rangebol meghal mind es jon a kovetkezo spawn 0km-en :P
Ugyebar a Void loszerhez is hozzanyultak igy most 7km az optimalja, boven eleg igy.
Mit gondolsz en hogy tudok 50milliokat csinalni 20 perc alatt ? :D
Ezt eleg nehez produkalni laseres hajokkal, ha 50en spawnol az ellen. -
#6118 Elég kevés ilyenbe botlottam, átlag 40-50 kmen kezdődik az egész, vagy még messzebb. Pont ezért nincs kedvem pvere blastert használni, a railek meg "szarok". Bár lehet nincs igazam. :) -
#6117 Az a bajom ezzel, nincs arra türelmem, hogy a blasterekkel range-be érjek és persze ahhoz már tényleg kevés lenne az az 1 LAR II is. :) -
#6116 120km-en ? Ez szep es jo de rengeteg LVL4 van, amiben szinte a szadban van az enemy, foleg a kapusoknal. -
#6115 Igazából azért gondoltam a sensor boosterre, mert így ~120kmen kezdhetném a harcot és mielőtt végképp közel érnének a frigate-cruiser hajók másik scriptre váltva gyorsabban megy a célzás-tűzelés.
Jelenleg a régi megámban csinálom a küldetéseket és azon kívül, hogy unalmas cap stable miatt kb bármeddig mehet az az egy LAR II és még nem igazán volt gondom. Illetve csak akkor ha tényleg az egész pocketet rántottam magamra.
Azt tudom, hogy a caldari hajók mennyire jók pve-re, de kb 0 shield támogató skillel rendelkezik a karakterem a rakéta alapű fegyverekről nem is beszélve. Gallentek vannak meg T2 fegyverekig és pár napon belül az Amarr fegyverekre is meg lesz. Mivel egy repülő féltégla drónhajóra nincs kedvem már váltani maradnak az amarrok... bár lehet szépen lassan belekezdek a caldarikba is, ha más nem nagyon marad. :D -
#6114 "Amíg játszottam addig is totál béna voltam és csak blasterekre/drónokra gyúrtam"
"A gallante hajok/hybrid fegyverek mennyire használhatóak mostanában? Eddig akárhányszor szerettem volna visszanézni, mindig lebeszéltek róla vagy pontosabban át akartak téríteni más hajókra, különben nem lennék életképes. :/"
De nem caldari. :D
Valasz Beast kerdesere:
Jobbak lettek a gallente hajok koszonhetoen a blaster kozmetikazasnak.
Egy pelda ra: 07:46:51 Combat Your group of Neutron Blaster Cannon II places an excellent hit on Core Lord Admiral, inflicting 7590,6 damage.
A lenyeg, hogy jo helyen kell penzt csinalni veluk. Peldaul nem amarr urben vagy Delveben. :DDD
Fountainban,Cloud Ringben,Fadeben illetve olyan helyen ahol serpentisek vannak, iszonyat penzeket lehet blasteres hajokkal keresni NPCzessel. -
#6113 Lvl 4 drake-el is simán meg tudod csinálni. Csak egy bc és olyan sok skill sem kell hozzá ha esetleg caldari vagy. -
#6112 Geddon PVE-re fos.
Raadasul nem kell sensorbooster pve-re. Plusz, LVL4-re nem eleg egy repairer. -
#6111 Visszanéztem egy kicsit és elhatároztam, hogy közben átnevelem magam amarr hajókra. Ha BS, akkor elég a geddon vagy inkább rögtön apoc? Egyelőre még csak lvl4 küldetéseket csinálok amíg össze nem jön a pénz/skill erősebb verziókra és a pénzszerzés hatékonyabb módjaira.
Amíg nem lesznek meg a T2 pulse skillek addig T1 beameket használnék faction ammoval.
Amíg játszottam addig is totál béna voltam és csak blasterekre/drónokra gyúrtam szóval fogalmam sincs másról, de valami ilyesmit néztem ki hirtelen.
-
#6110 Oda kell menni a harc helyszinere es akkor nem lesz haromszoros tulero.
Kerdezd meg hol volt a Raiden,RAX,ROL etc.
Szep hogy lassan mar csak az -A- es a RED harcol a tobbi tokos legeny meg bujkal az NPC stationokon. -
Bigpigrib #6109 Gondolom azért csak nem fognak nekiugrani egy 3x os túlerőben lévő ellenségnek. -
#6108 Vagyis az északi koalíció lejött délre és a lentieket rakja rendbe. -
#6107 Against ALL Authorities
Meg mindig a del harcol, az eszak ellen. :D -
Ry0K3N #6106 -A- az melyik alliace-eket is takarja. Ki harcol most kivel amúgy? 2009-ban játszottam utoljára :D -
#6105 Jó is, csak a -A- még nem jött rá, hogy hogyan kéne :D -
Ry0K3N #6104 Mostanában tier 3 cruiser a menő töemges harcra nem a BS? -
#6103 Megmondták, hogy csak a Nulli-val repülnek, de mi lesz akkor ha nem lesz a Nulli-nak területe és kénytelen lesz elmenni?
A RAX elkezdi tanulni a docking skill-t level V-re? Végülis az is dicső dolog, npc állomáson bújkálni egy fél 0.0 rendszerben. -
#6102 Soco mészárszék
-
#6101 :O -
#6100 Tessek. Ma raertem kicsit es megcsinaltam neked a kepet, az NPCzessel mennyi jon be 20 perc alatt.
Amikor 42 millio volt kikellett ugranom a neutralok miatt, amugy 50 korul befigyel.