EVE Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

ollie
Nem éri meg t1 és t2 skuló között váltogatni, mert idõ, amíg betöltöd a másikat.

Roger6

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Roger6
Van live stream. 😊

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Torzonborz
na Jita siege-t megkukkantotta valaki ? 😊

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Jakuza001
Az lehet,hogy te arra irtad, en meg arra tudok csak valaszolni amit konkretan tudok, mert nem csinalok lvl4-et.

Valoszinuleg egy Assaultban jobban megeri a t2, mert kinetikesekre losz es lenyeges az is minnel hamarabb lelodd a jammer hajokat. Ellenben valami EM-es kozepes kuldinel mar nem biztos hogy megeri, mert ott kicsi a sebzes az EMel nincs 800dps csak valami 600 koruli.

Roger6
LVL4-re írtam a gondolatmenetemet <#zavart1>

Jakuza001
Anomalyban jobban megeri a t2 ez biztos.
2 millioba kerul megkozelitoleg egy 20 perces fazis.
T1-el 20 perc alatt csinalsz 16-17 milliot, t2-vel 24-27-et. Ha levonod a ket milliot akkor is jobban jon ki t2-vel.
Persze ez szigoruan kinetikes anomaly itt jobban kidomborodik a sebzesplusz.

Fenrir
Ha T2-õt használsz végig akkor nagyobb a dps-ed, ergo hamarabb lelövöd a hajókat, ergo hamarabb mehetsz a következõ anomaly-ba, ergo az idõarányod jobb és ezzel több pénzt is beszedsz.

A halál csupán a kezdet...

Roger6
Ja és még valami. Rakéta használatról pár szót. Szóval eddig úgy csináltam, hogy frigó/krúzer/BC - T1, BS - T2 Fury. Precision-t nem használok abszolút. Elõször úgy használtam, hogy T1 csak frigóra, és krúzertõl T2, de 1 millióra jött ki egy 7 millió bounty-s lvl4 lelövése. Ez így nem pálya nagyon, szóval váltottam. Jó ez így?

Roger6
Köszi a választ! <#eljen>

Jakuza001
Kiprobaltam es azt mondom, bar nagyobb a dps, de nem marginalisan.
Sokkal kisebbeket lehet vele loni igaz gyorsabban.

Az atlag sebzesem most a sima heavy missilevel 1500-1600 korul van hajotol fuggoen mire lovok, a HAM-al egy BS-be a max damage olyan 970 koruli sebzesek voltak. A HAMos verzioval olyan 1.9 masodpercenkent, mig a heavy missilessel 3.5 masodpercenkent lovok.
Viszont van egy oriasi elteres, marpedig a lotav. Az egyiknel 27km a masiknal 114km.
Gondolkoztam mielott kiprobaltam en is azon, hogy a nagyobb DPS miatt lecserelem, de aztan meggondoltam magam a latottak alapjan.

Roger6
Jaku! PVE-re HAM-os Tengu Target Painter-el nagyon felejtõs?

Roger6
Van, de oda inkább azokat várom, akik már a kiképzõcorp tagjai. Így tudok velük kommunikálni, hiszen én sem a kiképzõcorp-ban vagyok. Múltkor is bekeveredett valami idióta, és osztotta az igét 2 hetesen a 2 napos újoncoknak. Szóval neut-okat nem akarok nagyon odahívni. De ha jelentkeznek, akkor persze, tudunk beszélgetni, van közös csatorna.

Ha minden jól megy amúgy új melóhely vár rám, úgyhogy a közeljövõben valószínû kevesebbet fogok online lenni. <#confused>

Fenrir
Nektek van valami nyilvános csatornátok? Van 2 ismerõsöm aki letöltötte a trial-t és kipróbálná a játékot, de én nem nagyon tudok nekik segíteni mert Fade-ben vagyok.

Curze
Minden tiszta és világos! Köszönöm! 😊

Roger6
Sárga szín az az, hogy ha bejelöltél autopilotnak egy utat, akkor útba esik, a zöld meg (csak buy ordernél van zöld) az, hogy az adott station-re is vonatkozik a buy order. Tehát ha te eladsz tegyük fel egy bármilyen fegyvert, akkor te azt az árat fogod csak megkapni, amik zöldek a buy order-en. Ha elmész Jitára, ott valószínû az összes ár zöld lesz, de ha mellette 4-5 jumpra mész, már jóval kevesebb zöld buy order lesz.

Ugye minden buy order-nél megadható, hogy milyen távolságban éljen az ajánlat. Ha él azon a station-ön ahol vagy, akkor zöld az order. Remélem ez így érthetõ.<#zavart1>

Curze
Sziasztok!
Meg tudná valaki mondani, mit jelent a marketen, ha egy order sárga színnel van írva, vagy zöld a háttere?

Jakuza001
apr 24.-ei patch altalanos valtoztatasok

http://community.eveonline.com/en/inferno/features/

Jakuza001
Ha ket centire vagy az ellentol, mert 30kmnel nem igazan hatekony.

Fenrir
Pedig egy jó kis RR Mega op-nál nincs jobb 😊

Roger6
Jönnek salvázni szorgalmasan. És nem tolakodóak, mindig megkérdezik, hogy lehet-e menni, és az esetek nagy részében bizony van ki után kukázni. Ma levittem õket low-ba kicsit, de nem találtunk ellenfelet, vagyis egy 10-es gatecamp-be nem akartam beledobni õket. Voltunk WH-ban is, szóval az alapokat kezdik megtanulni. Jó lesz ez. <#zavart1>

nem keret kérdése, mennyibe került volna egy shield effectet megcsinálni? 2-3 nap munkája? egy mozgo turretjük is volt a kezdetekkor, ugyanazt a modellt tudták volna használni a rakétához is vagycsak a hajo modellekre csinálni egy kis hangárajtot ahonnan inditja a rakétákat stb vagy a hullra telepitett rakétákilövök 200 polygonnal több lett volna csak egy kiemelkedés pár lyukkal rajta

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

2 nap alatt is simán, de nem ujoncként

Torzonborz
mennyi most a plex ? 500 mill. isk ? azt 21 nap alatt összehozták ? szép teljesítmény. 😊

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Roger6
Salvából kiképzõcorp-ban meg lehet csinálni 21 nap alatt a PLEX-et.Legalábbis 3 újoncunknak sikerült eddig.

Fenrir
21 napos van, de elég sok skill nem tanulható trial account-tal.

Köszönöm a választ.Régebben volt valami trial lehetõség.Az most már nincsen?

Torzonborz
1 hónap 14.95 ájró azaz kb 4440 Ft . szóval max 9k a kettõ. de jobban megéri ha 60 napos gtc-t veszel akkor kb 1k-t spórolhatsz.

És a két hónap kb. mennyiben van?

Fenrir
Elsõ 2 hónapot újként mindenképpen fizetned kell mert nem tudod kitermelni isk-bõl a plex árát.

Mostani árfolyamon hogy jön ki a havidíja a játéknak?Egyáltalán:megéri totál újként elkezdeni?

Torzonborz
te sem azt amit írok.

Jakuza001
Meg mindig nem erted az ironiat.

Torzonborz
ebben semmi irónia nincs.
amikor a játékot fejlesztették minden más fontosabb lehetett ezeknél az izgõmozgó kütyüknél , meg effekteknél. most van rá keret úgy néz ki. szerintem.

Jakuza001
Hagyjad, nem erti az ironiat.

csak ezt már akkor is letudták modellezni pár játékban rakéta vetök rakéták stb forgo ágyutornyok. ezek meg oly nagy ujjitásnak állitják be 2012 ben amit már játék kezdéskor megkellett volna csinálniuk 😊 2003 ban, söt még elötte fogalmam nincs mikor kezdték fejleszteni a játékot

Jakuza001
Semmi kulonos csak Eve talalkozon, bebaszva fecsegett ossze-vissza baromsagokat, ami EULA serto volt.

ez a mitanni dolog mégis mi volt össze tudná valaki foglalni?

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Torzonborz
jahm fõleg hogy 20 éve magad alá fostál volna egy ilyen cgi rendertõl , most meg ezzel játszhatsz <#taps>

http://www.youtube.com/watch?v=zXNWgeQmiOE&feature=relmfu
nézzenek oda mit találtam, még a végén változik 9 év után a semmiböl repülnek a raketták effect?, köv mi lesz? rendes shield effectet kap a játék amit már 20 éve is letudtak modellezni?

Roger6
Írtam nekik mail-t, innentõl rajtuk áll a dolog. <#vigyor>

Roger6
Okés, köszi az info-t uram!

Jakuza001
Megkeresheted oket, nem fog leesni a gyuru a kezedrol. 😛
Ahogy latom kitettek oket az Imperium Galacticabol, mert abbahagytak a jatekot, mert visszamentek anno meg Everquest 2-zni, mert azt jatszottak sokaig. Jah es azert beszelek tobbesszamban, mert a Teko Tako a baratja, vagy ferje, mert mar arra nem emlekszem.

Ennyirre azert az en memoriam se jo, pedig az a nevmemoriamtol eltekintve. 😄

Roger6
Hát ha jelentkezik, akkor felveszem.

Jakuza001
Vegyetek fel Bancsika -t
Nem vicceltem amikor azt mondtam, hogy csaj. 😛
Raadasul szeret takaritani az agentezok utan es salvageolni, meg gyartani.

Roger6
Nekem nem okoz gondot összeszedni a PLEX-et. Szerintem heti pár óra játékkal kényelmesen összehozható, és marad is.

volt 300milla alatt is a 90 nap játék ne aggodjál, ezért nem játszom már abszurd a pénz 😊

ollie
300 alatt is volt hosszú ideig. Sõt, a plex bevezetése elõtt 200 alatt volt a 3 hónapos (igen, 3 hónapos) GTC.

Ez lol. vannak érdekes emberek szerintem max 12 éves lehet