7619
-
#6179 Persze, persze. Almodj kiralylany. -
#6178 A -A- és a Goonswarm nagy része amerikai, simán utálják azok is egymást :D
Sajnos a politika ilyen még ebben a játékban is. -
Caterpillar #6177 Ezen a meg nem értett zseni dolgon azért még gondolkodjunk el mielőtt tovább lépnénk..
Viccet félretéve olvasom a topicot, most már elég hosszú ideje nagyjából képben vagyok, ki mit merre.
Mindegy is igazából, a lényeg hogy a játék nekem tetszik és szórakoztat az a mód ahogy én játszom vele, ha ez másnak nem tetszik, hát Istenem tőlem akár fel is támadhat akkor is csak kinevetném.
Szerintem legalábbis ez lenne a lényeg.
Lehet maradi vagyok. -
#6176 cater, csak azért megy ez itt így, mert jaku bácsit minden aktívan moderált fórumról már kitiltották. és nyilván nem azért mert valami megnemértett zseni. Itt is csak azért űzheti ezt mert az egyetlen mod 2 éve lelépett :) -
Yago Yuhn #6175 Nézz meg egy külhoni fórumot! Mindenhol ez megy, semmi köze a magyarsághoz. -
Caterpillar #6174 Igazából félek, ez csak azért korlátozódik 4-5 szereplőre mert a többi nem akar ide jönni, de el tudom képzelni mi megy máshol...
Általánosítás és tisztelet a kivételnek, de ez sajnos nagyon is tipikus magyar viselkedés.. :( -
#6173 Na most tök jó, hogy azt mondjátok: magyar közösség, amikor itt kb. 4-5 szereplő veszekedik. -
Caterpillar #6172 Nevetséges és egyben szomorú is, hogy a magyar közösség ennyire széthúz...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Sajnos nem csak itt, de ez már OFF
-
Bigpigrib #6171 Két dolgot élvezek ebben az egészben:)
Battlereport
és egymástól eltérő vélemények ütköztetése:)) -
Ry0K3N #6170
Magyar közösség.....
Hogy mindenki mennyire szereti egymást. -
#6169 Elfelejteni elmenni a CTA-kra ? :P
Ahhoz nem kell esz valoan, csak kis gyavasag. Meg egy kis hazugsag, hogy nem is volt CTA sot, alCTA volt es kulonben is csak Nullival menni CTAra. A nulli a nullaval, amibol lesz a dupla 00 :D
Na megyek OPra es te meg mutera, mert nem erek ra most hulyegyerkocokkel foglalkozni es batorsagot onteni beled. Amugy mar ertem miert sirtok annyit. Nem is kisgyerekek vagytok, hanem kislanylanyok azert sirdogaltok annyit a lokalon.
Elkellene menned valamilyen batorsagprobara, mert igy nem tudjuk a nyomorod ertekelni. -
Shonion #6168 Ha vaksi vagy, azzal nem tudok mit kezdeni.
Másrészt nekem vannak egyéb dolgaim is, nem csak F1-F4. :) -
#6167 Batorsag elotort beloled meg a konnyek. :P
Azert nem latlak egy harcban sem. Konnyu ugatni a holdat, ahogy te teszed. -
#6166 nyugi galandfereg. -
Shonion #6165 Szóval köhög a bolha az elefánt hátsóján, hogy miért nem jött oda a róka a fához, amikor lerázták a fáról a körtét. Nyugi bolha. -
#6164 Hulyegyerek 140es drake fleet az 1000-es blob ? :DDDD
Miert nem jottetek oda leloni ? Annal te gyavabb vagy. :P -
Shonion #6163 Mondja ezt a cyno nyitó fregattok réme, akit vagy 1000-es blobban láttunk eddig csupán, vagy cloakban. Muhahaha. :D
A könnyem kicsordul a röhögéstől. :D -
#6162 Hagyd rajuk, mert ugy is kozosen fognak hazudozni, majd hivnak meg erositest a hun forumrol. :D
A lenyeg meg mindig, ami mellett probalnak elsiklani, a kamuzasukkal.
"Szanalmas bagazs, meg a POSukat se vedtek meg 140 drake ellen."
Ugy harcolnak mint Delveben. Futnak es sirnak.
Gyava egy nepseg, mindig is azok voltak.
-
Yago Yuhn #6161 Azt ugye érzed, hogy semmit nem bizonyítottál. mellesleg senki nem beszélt tengu flottáról. Drake ÉS tengu flottát írtam, mivel volt sok-sok drake ÉS néhány tengu. Egyébként valamelyikőtök ott volt, amikor RF-be lett lőve a torony? Vagyis azt állítja valamelyikőtök? ;) -
#6160 Majd jönnek az alkalmi segédemberek, akik megpróbálják majd bebizonyítani, hogy az nem úgy történt.
Mindössze két flotta ment oda. Egy amelyik reinforcedbe lőtte és egy amelyik lelőtte.
A tengu fleet se igaz, mert az első CFC strat opot pont arra a napra szerveztük, amelyik napon lelőtték a post a drakek. Korábban nem volt tengu flotta, aki ment volna bárhova is. Tehát nem járhattak arra másfél nappal korábban tenguk, amikor renforced lett a torony és elötte se.
"[STRAT OP] DELVE FIVE 6/29 Tengufleet - First Delve Op - Friday 1400 EVE"
FC: Vily
Tengufleet: Tengus > 5 Boosting Lokis > AB Scimitars > AB Huginns > Lachesis > Hictors/Dictors
Formup: F2OY
When: 1400 EVE, Friday 6/29
-
#6159 Meg mindig: "Szanalmas bagazs, meg a POSukat se vedtek meg 140 drake ellen." -
Yago Yuhn #6158 Shoni egy szóval sem írta, hogy nem lett lelőve a torony.
Annyit írt, hogy amikor REINFORCEDBE akarta lőni a drake és tengu flotta, fel lett tolva a kinetic rezisztje, ezért otthagyták. Később persze visszajöttek és RF-be lőtték (asszem dreadekkel). Amikor kijött reinfből, természetesen ez már nem volt lehetséges, mivel a reziszt modulok CPU-t esznek és lekapcsoltak. A képen is látható drake flotta pedig lelőtte a POSt. Ennyi a történet. -
#6157 Persze mert csak hazudozik, miutan beegett.
Amugy Fenrir is uzeni, hogy o futott legelol, miutan szolt hogy csinaljak kepeket. :D
-
#6156 kicsit mérsékeltebben ha lehetne... -
#6155 Amúgy szerintem nem is akarjátok megérteni egymást. Na, engem el lehet felejteni, már be is fogtam! -
#6154 Ja es hulyegyerek elobb tajekozodjal arrol, mi zajlik a posaitoknal :P -
#6153 Ennyire futotta a kep utan. :P Remelem olvasni is tudsz. De eleg ha felolvastatod valakivel. :D
Innentol megint block, mert utalok hazug emberekkel kommunikalni, mint amilyen te vagy. -
Shonion #6152 Még mindig értelmezési problémával küzdesz...
1. Resist modul -> cpu-t használ.
2. reinforcedbe lőtt poson nem járnak a cpus modulok
A többit következtessed ki, ha sikerül nyersz egy piros pontot. -
#6151 Hulyegyerek hiaba probalkozol a hazugsagaiddal. Egyetlen egy flotta ment oda leloni a reinforce utan. Mar beegtel hiaba erolkodsz.
-
Shonion #6150 Akkor olvassunk vissza kicsit.
Olyat írtam, hogy prüszkölve otthagytátok az irmalini post, amikor fel lett csavarva a kinetic resist 95%-ra. Azt nem írtam, hogy később nem lőttétek le a post. Ezek szerint te nem voltál ott annál az alkalommal, tehát gőzöd sincs róla, akkor meg milyen alapon állítod, hogy meg sem történt? Kis hazudós. -
#6149 Persze,persze. Ellentetes dolgot, igy van. Mert te hazudtal a POSrol, mi meg lelottuk, annyira elfutott mindenki. :D
Reinforcedbe lett love es utana egybol lelottuk.
A legszanalmasabb az egeszben az volt, hogy egy maganyos scimitarral probaltatok felreppelni pedig rengeteg idotok volt ra boven. -
#6148 Most mit jön mindenki ezzel az F1-F4 témával? Mintha bárki mást nyomkodna egy flottacsatában amikor broadcastolva van a célpont. Senkinek sem kell agysebésznek lennie egy 256 fős flottában ha a töltelék hajókban ül.
Mintha ti nem azt nyomkodnátok, jah nektek lehet, hogy F5-től F8-ig van :)
Semmivel nem nagyobb dolog mint kapun ülve 30-an lealfázni egy nyomorékot aki beesik a bubiba. Az sem nagy teljesítémy. -
Shonion #6147 Ha kicsit letörölnéd a habot a szád széléről, akkor talán rájönnél, hogy nem egymással ellentétes dolgot írtunk. -
#6146 Menj a hunos cimbijeidhez hazudozni, mert itt csak beegsz. :P -
Shonion #6145 Semmi gond, nem kell érteni a posokhoz, neked csak az f1-f4-hez kell értened. :) -
#6144 Az almaiban a kinetik resistekkel, ami elol elfut az ellen. :P -
Shonion #6143 1. RA vs Nulli 11 napig tartott. Utána RA visszavonult Q-ba, persze ebben benne volt az is, hogy kapta az ívet a PL-től is, ettől még az a háború 11 napos volt.
2. Egyéb időben áprilistól egészen juliusig folyamatosan Nulli&co vs Pl + test, majd egyéb segédcsapatok ellen ment a harc.
3. Az RA-val valamikor május-junius határán lett kék, CSAA timer védése után.
4. Az irmalini pos le leett lőve, de előszőr ott hagyta a sok kis drake&tengu ami lőtte, mert nem tetszett nekik a 95%-os kinetic resist. (magyarázat: még mielőtt reinforce-ba lőtték, akkor van magas resist a poson, mert a resist modul cpu-t eszik, reinforce-ban nem járnak a cpu-s modulok)
-
#6142 Irmalini pos? Hol? -
Shonion #6141 A dél nem állt össze rendes koalicióba. Még ha úgy is hívták.
- Az -a- nem fogadja el senki másnak a vezetését, cserébe stratégiai hibákat követ el.
- 1,5x túlerő (ami tulajdonképpen inkább 42k vs 18k), ami inkább 2.5x-es, de mindegy.
- supercapital fölény + a dél jóval kevésbé tudja pótolni ha elbukja a sajátjait.
Terület mindig lesz újabb, valamilyen formában. ISK-t és Supert, ami tulajdonképpen szintén ISK pótolni már nehezebb. Szimplán mások a kiindulási körülmények.
Ha van egy bukó leosztásod, nem mondasz rá all-in-t, csak azért mert az asztal körül álló kibicek azt óbégatják. :) -
#6140 Hallod tizenegy nap harc :P Wow. Ez am a teljesitmeny. :P
Aztan benyaltak tovig a REDnek.
Allitolag ott hagytuk az irmalini post is, mert fel lett csavarva a kinetik resist. :P
Ez a gyerek egy alomvilagban el.
Keltsd mar fel Jolankat, hogy a POSt lelottuk 25 perc alatt.
Fenrir te is megalmodtad, hogy irmalini post lottel, vagy hogy is tortent ? :P
Vakegernek meg kepet is belinkeltem ide, de o azt hiszi!!!