7619
13094344_10154167269029394_7813589794591
  • Bigpigrib
    Láttam ennél már lényegesen rosszabbat is:)
    Tehát van (volt) egy scammer meg pár haverja, akik ahelyett hogy elhatárolódtak volna tőle.. A scamot minden jóérzésű értelmes ember elítéli.
  • Yago Yuhn
    Szóval semmi konkrét? ;) A "senki sem" "mindenki tudja" "hosszú lenne felsorolni" jellegű hozzászólások érvként eléggé komolytalanok. Szerintem.
  • Jakuza001
    Jo szorakozast hozza, kb olyan lesz a szinvonal, mint a hig f*st csapkodni strandpapuccsal. :P
    Ezek a hunos forum temak mar csak ilyenek.
  • Bigpigrib
    Én nyilván nem, mivel csak egy regem van.
    Amúgy azt a scamos topicot olvasom végig az elejéről.
  • Jakuza001
    Ez lennel te ? :P
  • Bigpigrib
    Altokkal a saját igazunk bizonygatása nem ér:)
  • Jakuza001
    Szoval cloakban nincs target.

A passive targetert tudod hasznalni, de ugye amikor modult aktivalsz az ellenre/baratra utana mar kiszurja, hogy targetelve van.

Mindenesetre passive targeter mellett lehet hasznalni.
  • alienenemy
    Hosszú lenne felsorolni:) A kedvencem, amikor egy vitát utólag úgy javítgatnak, hogy a beszélgetés teljesen más értelmet nyer. Általában amikor valamelyik hunos okos a végére full hülyét csinál magából, akkor addig tűnnek el a hozzászólások, amíg úgy tűnik a fazon egy lángész a többiek meg mind mikrobusz:)
    Senki nem használja már az a fórumot, aki valóban eszmecserére vágyik, vagy zavarja ha kopik a nyelve.
  • Torzonborz
    akkó' nem. eddig nem foglalkoztam ezzel azért kérdeztem.
  • Jakuza001
    LINK (javitott)
  • Jakuza001
    Vagy a topicot tuntetik el. :P Jol emlekszem az elso tolvajos topikjukra.
    Meg a linkeket is meghamisitottak. :P

Masbol nem allt csak torlesbol es en egy szot nem irtam oda.
    De nem ok nem torolnek.

Hoppa: Link

Kivancsian varom ezt mikor tuntetik el. :P

"Lassan mondom , hogy te is megértsd .

1. Létrehozok a g3n3ral titkosban egy topicot .
    2. Létrehozok a közösségben egy topicot .
    3. belinkelem az 1. topicot a 2. be .

És csodák csodája egy ADMINISZTRÁROR lemoderálja a linket , hogy vulgáris .

TÁNCSAK NEM LÁTTA ?

4. Megírom ezt egy fórum posztban .
    5. Minden nyomot letörölnek .

Természetesen én egy hazug disznó vagyok nem kell a szavamra adni ."

"smerem már a trükjeidet Adamus ! Az , hogy hülyének tetteted magad és közben másokat is hülyének nézel nálam nem jön be .

Figyelmedbe ajánlom az 5. pontot ahol leírom , hogy minden nyomot töröltek Wink .

Az , hogy most nincs Teszt , A titkos fórumok titkosságáról ,*moderálva* ha ezt nézed és nem vagy g3n3ralos ! topic attól ezek még léteztek . ( Az utolsó volt a mi titkosunkba és még több nyalánkságot is beleírtam )"

Ciki, hogy ilyenek is kiderulnek.
  • Jakuza001
    Szerinted lehet targetelni cloakban ? :D
  • Yago Yuhn
    Cenzúra? Megtennéd, hogy leírod ide azt a véleményed / hozzászólásod, amit töröltek onnan? Már ha van ilyen.. ;)

Mellesleg, ha jól gondolom jaku legutóbbi troll altját nem is RAXos moderátor bannolta(bár tévedhetek ezügyben)..
    Igazából Fred vagy Laci nem nagyon gyanúsítható raxos elfogultsággal azt hiszem, és ők is moderátorok.

Ezen túlmenően ha van észrevételed a jelenlegi háborúval kapcsolatban, én például szívesen elolvasom itt vagy ott, mindegy.
  • Torzonborz
    és ez a passive lock-al együtt müxik cloak alól ? :D
  • alienenemy
    Van akit nem banolnak, csak törlik a hozzászólásait :) Sajnos azért mert jakuza nem egy szimpi fickó (nekem sem) attól még nem minden hülyeség amit mond. A hunos befolyás alatt álló eve-online.hu meg csatik elképesztőek. Durva cenzúra van, főleg azért elképesztő mert ez egy játék.
    Persze akinek ez nem teszik az nem megy oda, mint ahogy jó sokan vannak így. De azért itt mondjuk már el mi a helyzet, amíg még nem hunos az admin :))))
  • Jakuza001
    Igen.
    Bar van akinel bugos es duplazza a modulokat. :P
  • Torzonborz
    na de hogy legyen egy kis ontopik ( nem próbáltam azért kérdezem ) : ship scanner hogy müxik ? mit mutat meg a scanneléssel ? delikvens ladikjának teljes fittjét ?
  • Jakuza001
    Na megjott egy hunos alt. :P
    Szanalmas.
  • Boron Power
    Kíváncsiságból olvasom ezt a fórumot, mert jónak tűnik ez a játék. De Jakuza te kurva ellenszenves vagy. Úgy tűnik most véletlenül a pénisz jó felén vagy és most baromira kiéled magad.

Az elefánt és a kisegér mennek át a hídon. Megszólal a kisegér:- Mi dübörgünk így?
  • UUUU
    Elsőre sikerült beletalálnod és te voltál az egyetlen, aki ilyen jelzőt használt. Inkább ez az elgondolkoztató, és elég konkrétan észrevehető.

Mi lenne, ha fognád a pereputtyodat és visszavonszolnád magad a saját kis fertődbe, ahol annyit használhatod a nemiszervekre vonatkozó szavakat, ahányszor csak akarod, mert magadat nem moderálod.
    Ha nem is a világbéke jönne el, de legalább nyugalom költözne ide nélküled, mert te gerjeszted leginkább itt a feszültséget a trollkodásoddal.
    Nem véletlenül hasonló a reakció, amit kipovokálsz. Lehet te úgy gondolod, ha valakit lefaszkalapozol a természetes reakció rá, hogy barátságosan mosolyognak vissza rád.
  • Although
    Igaza van Torzonborznak. Amúgy ez egy elit forum kellene legyen ehhez képest civakodó gyerekhad zsivaja hallatszik csak :)
  • Shonion
    Kettés mérce... szóval nálam kiszúrtad az egyetlen olyan jelzőt, amit leírtam és kifogásolható, miközben jakuzzi fröcskölése látszólag nem zavar.

Elgondolkoztattál. :)
  • UUUU
    Mirt kell mindig ismételnem magam ?

Mindenki ismeri az igazságmondókat és trollokat a hunos fórumon.

Olyanok a megjegyzéseid is, mint a színvonal ott. Beakarod magad állitani, hogy más a bűnös és a mocskos szája miatt banoljátok, amikor a "faszkalap" szerepelt az első hozzászólásodban. Miért érzem én itt a kettős mérce alkalmazását?

A kettős értékrend tipikus esete.
  • Shonion
    btw, a hun csatorna tudtommal egy privát és nem ccp által létrehozott csatorna.
  • Shonion
    Ha látnám. De nem látom.
    Látunk még pvp-zni is Fred? :)
  • hagyimiklos
    Látnod kellene a HUN csatorna és a HUN fórum ban listáját. Mindjárt mást mondanál.
  • Torzonborz
    már voltál bannolva itt szóval nem kell a duma. ha meg így folytatod megint leszel. ;)
  • Shonion
    Az igazság az, hogy nem azért lettél kibannolva, mert más volt a véleményed, hanem mert olyan oltárian ocsmány stílusod van, amit nem bír a nyomdafesték és felszólítás után sem voltál hajlandó abbahagyni.
    Ha visszaolvas valaki, akkor talál bőven rá példát itt is.

"Aztan meglepodnek, ha odamegy a jatekos irtani oket."

Kilőttél pár cynos hajót, meg talán 1-2 bámészkodó újoncot, akik nem figyeltek eléggé, aztán amikor egy másik 1 hónapos arc kilőtt akkor megint hónapokra nem láttunk. Bátor Sir Robin. :)
  • Bigpigrib
    közel 1 éve olvasom nagyjából rendszeresen azt a forumot:D
    (sőt még azt is gyanítom, hogy ex klántársam is van a Free gates-ban:)mindettől függetlenül, tetszik, ahogy ott és itt osztjátok egymást:D
  • Jakuza001
    Te mar csak tudod.
  • Bigpigrib
    Rendszeresen olvasom azt az oldalt amin PL tag és hun R tsg is irkál, (Déli csetepaté) aztán egyik sincs banolva.
  • cain
    welcome to new eden.
  • Jakuza001
    Persze mert akinek ellenvelemenye van akkor azt kitorlik, tobb van akkor a felhasznalojat :D

Ennyire birjak az ellenvelemenyt. Persze ha kozuluk anyazik valaki, az nem szamit. Aztan meglepodnek, ha odamegy a jatekos irtani oket. Utana meg a toluk termeszetes hazudozas jon es a tagadas.

• Yago Yuhn
    Ha megnézed most sem az én nevem mellett szerepelnek büntető pontok. :9
    Az is netto hazugság, hogy mindenkit bannolnak, az eve-online.hu ról, aki más véleményen van. Hiszen jelenleg is megy a vita a különböző felek között. Az, hogy többen osztják ott a "RAXos" véleményt, annak tudható be, hogy az érintett magyar játékosok zöme (mint ahogy a 0.0ban élő magyarok nagyobb hányada) RAX tag. Azt bannolják, aki durván áthágja a szabályokat. Ilyen egyszerű.
  • Jakuza001
    Persze hogy idejonnek, mert nem tudjak elviselni, hogy pofozzak oket es ide lemerik irni.

Akkor elkezdenek hazudozni, mint a CFC mixed drake+tengu fleet, amilyen nem is letezik, sot kifejezetten ellenzik az FC-k. De ok kitalalnak meg ilyet is, hogy a sajat kis hazugsagaikat igazoljak. :PPP

Vagy olyan hazugsagokkal,hogy azert nem mennek CTA-ra mert nincs es foleg nem EU idozonaban, ami hirtelen atalakul bait CTA-ra LOL vagy 1.5 napos altok convozzak oket.
    Ilyeneket almodoznak vagy valami eroset szivnak vagy csak egyszeruen azt hiszik ez a fele se igaz vetelkedomusor. LOL
  • Fenrir
    A különbség az, hogy itt senkinek sem lesz törölve a hozzászólása vagy a regisztrációja, nem úgy mint az eve-online.hu-n.

Lehet csűrni-csavarni, de ez a kép magáért beszél.
  • Yago Yuhn
    A magam részéről elég régóta olvasgattam ezt a fórumot (is). Mivel eléggé elfogult és időnként demolesztáló kijelentéseket írtak ide egyesek a RAXal kapcsolatosan, arra gondoltam, talán nem árt ha az ide vetődő újoncok nem csak az egyik "oldal" álláspontját ismerhetik meg. Kérlek emeld ki, mely hozzászólásom volt számodra feszültségkeltő! Amennyiben csak az zavar, hogy a tiédtől eltérő vélemények is olvashatóak ehelyt.. Nos! Ez egy kemény világ. :)
  • UUUU
    6015

Csodálkozol ? Idejöttek, egyből kitört a paláver, mert csak gerjesztik a feszültséget.

Ezért jöttem el RAX fórumról, mert ilyen hitvány alakok vannak ott.
    Erre most ide is bepofátlakodnak generálni a flamet.

• Shonion
    jakuzzi indirekt módon próbálja igazolni, hogy ő mennyire bátor és kiválló, mert a többiek "gyávák", "kislányok", "nyomorod". valószínűleg szüksége lehet önigazolásra és elismerésre, ha ennyire küzd érte egy forumon. alig várom, hogy újra megconvozzon egy 1,5 órás altjával rég röhögtünk annyit a többiekkel, mint amit ott összeizzadt.

pedig unblockoltam már az összes kis zerget, akit amúgy blocklisten tartok, goon, test, pl, a localshittalk miatt, hátha előjön váratlanul a zseniális ajánlatával, amivel felül szárnyalja Montoliót, aki 2 naponta bombáz vele.

egyébként is genyák vagyunk, hogy clonejumpoltál 1dh-ba és mi meg nem állunk vigyázba, hogy szépen mindenkit szétlőhessetek. A kutyafáját neki. wazze, hát körülötte forog a gumiszoba, a terembúráját.
  • Jakuza001
    Ismet batrak voltak. 160+ Socos dokkol le, amikor meglatnak egy 125-os drake flottat.