EVE Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Roger6
Elég zavarban vagy. 😊 A beltekben mindig vannak NPC-k. Agent = ügynök, akiktõl felveszed a küldetést, szóval õk meg tuti nem lövöldöztek téged. Concorde nem jelenik meg, ha NPC-k támadnak rád, éppen ezért van bounty rajtuk, a concorde fizet, ha kinyírod õket. Minél kisebb az adott rendszer security status-a, annál keményebb NPC-k vannak a beltekben.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Voldi
0.6-os övezetben bányászat közben serpentis agentek kezdtek lövöldözni, és semmi concorde nem jelent meg.. szóval el kellett warpolnom. ez miért lehetett?

Nem feltétlenül kerül milliókba, másrészt meg a lokalizációt nem azok miatt csinálják, akik angolul már eleve játszanak, hanem akik remélhetõleg a natív nyelv miatt ezután elkezdik.

ollie
Nem.

Roger6
Egy accon egy karakterrel lehetsz egyszerre csak bent, és egy accon csak egy karakter tanulhat.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Voldi
Nem tudjátok, egy idõben többen is használhatnak egy accountot (mindhárom karaktert használva)?

Elvileg a magyar mellett többi lokalizáción is dolgoznak. Francián is dolgoznak meg még pár másikon amik hirtelen most nem jutnak eszembe. Ha jól emlékszem ATX-en említették a dolgot. Abban én sem vagyok biztos hogy megéri, de dolgoznak rajta és ez tény 😄 Egyébként ha egyszer elkészül, nem hiszem hogy sok meló lenne az új tartalmak fordításával. Fantasy MMO-kkal ellentétben nem töltik meg lexikon méretû szövegekkel a játékot révén hogy a pve tartalom elég statikus, és max játékmechanikai elemekben változtatgatnak rajta. A lore-t meg novellákkal növelgetik, ahol meg nem kell bajlódni a fordítással révén hogy kliensen kívüli tartalom 😛

ollie
Arról nem is beszélve, hogy minden patch-csel megint lesznek fordítani valók, ami megint csak pénz (és idõ).

ollie
Magyar? Olyan sokan játszanak itthon Eve-vel, hogy ez megéri nekik? Én õszintén kétlem. Egy ilyen fordítás milliókba kerül (Forintban).

Kösz az infót! Skillem nincs hozzá az biztos, úgyhogy megnézem mi kell hozzá D

\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal

Egyébként elhintették valamikor a nyár folyamán hogy készül a magyar lokalizáció. Idõpontot nem mondtak, hogy mikor készül el. Gondolom még vagy egy év így hogy hivatalos bejelentés még nincs róla. Persze akik mostanra már elmerültek az eve világában gondolom nem nagyon fognak váltani, de újaknak sokat segíthet majd a játék megértésében (ha csak döcögõsen megy az angol).

Roger6
Sõt, hármat is! Ha van bányászdrónod, és van skilled a 3 target befogására.

Persze. Befogod az elsõ aszteroidát be kapcsolod az elsõ fúró lézert. Becélzol egy másik aszteroidát, arra kattintasz (fehér nyilak e körül köröznek) és be izzítod a másik bányász lézert.

Sziasztok! Retriever-el (pl) lehet egyszerre két aszteroidát fúrni? Az ISK -t átnyálaztam, de errõl nincs benne szó.

\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal

Voldi
Ja már látom majd a basic tutorial után lesznek azok a küldetések.

ÉS észrevettem hogy két ugyanolyan hajóm van.. (Rookie) de azt írja az Iten hangar-ban van Repair module meg Weapon module (mert hogy állítólag kaptam), de nincs semmi.. Egyik aktívnak jelölt hajóval se. Ez a baisc-ben a 11-es tutorial.

Voldi
A tutorialt csinálom, de választani nem lehet, milyen témában akarom csinálni a küldetéseket.
Ráadásul kellene hozzá a lövegre kattintani, a lenti ikonjára, de nincs ott.. akármit nyomok, nem jelenik meg.

Caliph
végigcsinálod a tutorialt elég sok mindent elmond, aztán átirányít karrier agentekhez,10 küldetés témánként katonai,ipari,felderítés. ha az industrialt választod elmagyarázza a bányászatot,finomítást ipart,és a végére megkapod az adott faj legjobb bányász fregattját,a szükséges alap skillekhez a könyvet és nem kevés isk-t.

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Tutorialt csináld végig elõször szerintem. Mert nagyon úgy hangzik hogy nem csináltad meg õket 😊

Roger6
Igen, tud bányászani minden hajó, még egy Titán is, ha raksz rá bányászlézert.

Voldi
Már elolvastam, de most se teljesen oké. Kezdéskor nekem Velator-om van, gondolom mindenkinek. Ez is tudna bányászni, ha rakok rá lézert?
Meg ugye van 5000 ISK-m, abból nem sokra megyek..

Roger6
HÁt ha megvan az ISK, akkor olvass bele a bányász fejezetbe. Ott van minden, ami kellhet neked, hajók, bányászlézerek, minden.

Voldi
Kösz. De hogy bányásszon a játékos, ha alap hajója van csak kezdetben, és nem bányászhajója? ISK könyv megvan. Am kösz h adnál Retriever-t.

Hogy én mit szoptam mire meglett...<#idiota>

Roger6
Ha bányászol, és eladod az ércet, lesz pénzed Retriever-re. De Retriever-t - mint már mondtam - csak akkor vezethetsz, ha már aktív az accountod, tehát aktiválnod kell a karaktert hozzá (meg amúgy sok más skill is csak full acc-al mûködik).

A skilleket marketen lehet megvenni, bármit tanulhatsz. Ha bányász vagy, akkor is tanulhatsz harci hajókat, kedved szerint, teljes szabadságod van a játékban. Valamint az ISK címû magyar szerzeményt is töltsd le PDF-ben, szinte minden információt megtalálsz, amire szükséged van.

Amúgy meg ha aktiválod magad a játékon belül, adok neked egy Retriever-t ingyen, van pár darab feleslegben nálam.

Köszönöm a meghívókat!)

Voldi
Köszi a segítséget! De A retrievert miböl veszem meg? Ha én bányász skilleket akarok, akkOr annyi a dolgom, hogy folyton csináljam, és majd idövel megkapom öket?

Hali

1 hónapja kezdtem EVE-ben egy trial-t de a nyaralás miatt nem tudtam rendesen kihasználni az idõt és most szeretném újra kezdeni. Ehhez szeretnék megkérni valakit, hogy ha lehetséges küldjön nekem egy meghívót az e-mail címemre. Elõre is köszönöm!

Roger6
Bányászattal trial-osan nem fogod összehozni a plex-et több karakterrel sem. Eleve kell egy Retriever, amivel tudsz hatásosan fúrni (sõt, nagyon jól fúr a nerf óta), viszont Retri-t csak aktivált accounttal tanulhatsz. + trial-os nem tud utalni és contract-olni sem, csak trade-elni. Trade-hez meg nem tudsz a másik karakterrel bejelentkezni, mert trial-osan csak egy acc futhat egyszerre a gépen. 😊

Ráadásul mindig elölrõl kezdeni a tanulást... Hát az baromi szar dolog. <#idiota>

A kibányászott nyersanyagot általában finomítani szokták állomáson, amihez megint csak kell pár skill, amit trial alatt nem biztos, hogy ki tudsz húzni. Amúgy a nyersanyagot ún. Trade Hub-okon éri meg eladni.

Trade Hub-ok:

Jita, super trade hub - The Forge region, Caldari
Amarr, major trade hub - Domain region, Amarr
Rens, major trade hub - Heimatar region, Minmatar
Dodixie, major trade hub - Sinq Laison region, Gallente
Hek, major trade hub - Metropolis region, Minmatar

Remélem tudtam segíteni kicsit.

Voldi
Oké, köszönöm!

És a kibányászott nyersanyagokat hogy és hol teszem isk-vá és az isk-t hogy juttatom el pl. másik karakteremhez, mint pl egy banki átutalást?

Jakuza001
Ebben az esetben, szep magyar szoval, "felhasznaloi fiok" 😄

Fenrir
Az account az online profilod és számlád egyben. Ott tudod befizetni a játékot vagy más szolgáltatást igénybe venni, meg tudod nézni a karakteredet, stb.

A halál csupán a kezdet...

Nethyrrea
-1 accounthoz 3 karakter tartozhat max, melybõl (nyilvánvalóan) egyszerre csak egyet tudsz irányítani/tanítani. ha egyszerre kettõt szeretnél, akkor azt két külön accounttal teheted meg.
-igen a kliens az a program

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Voldi
Kösz. De nem nagyon értem.
A client az a program maga?
Az account akkor micsoda?
A character az a karakterünk, de egy játékprogramon belül hány lehet? Vagy egy programon belül csak egy, és ha többet akarunk, akkor több darabot kell elõfizetni?..

Itt egy jó kis program a futó kliensek váltogatására:
https://forums.eveonline.com/default.aspx?g=posts&t=8660

Rég volt frissítve de jól mûködik a 3.3.1 még mindig.

ollie
Ha 2 monitorod van, vagy ablakban játszol, akkor többet is láthatsz egyszerre. És remélem csak viccbõl kérdezted, hogy nõ-e a gépigény. Ha erre nem jössz rá magadtól, már régen rossz.

Voldi
ÉS egyszerre gondolom csak 1 account játékot tudok irányítani, vagy egyszerre látom mindkettõt?
A gépigény ekkor jelentõsen nõ?

Roger6
Lehet, ha nem trial-os egyik account sem.

Voldi
Sziasztok!

Olyat lehet, hogy egy gépen egyszerre 2 account fusson 1 gépen?

Oké, részben igazad van, de te hoztad elõ az okot😊)
Roger6
Fejezzétek már be ezt a faszságot. Leszarom wow-ot, nem érdekel, leszarom hogy ki mit szól rá, ez itt az EVE-Online topic. A wow-osok ott fröcsögjenek, az EVE-sek meg itt. Ez a hasonlat meg aztán rohadtul kellett ide. Intézzétek egymás farkának méregetését privátban.

Köszönöm.

Azért ezzel kicsit óvatosabban bánnék:"a nagyfiúk játékszere".
Tudod mi a különbség,ha öt-hat tökönhízlalt cigány a nyóckerben,vagy akárhol az országban lecsap,kirabol és az EVE között?Csak annyi, a kokerókra nincs rátetoválva,hogy "EVE online".
Szó sincs itt nagyfiúkról.
btw teljesen más játékstílus a kettõ.
igen retardált dolog a másik játékát leszólni.
Inkább ez a "pisis" kategória 😊)
ollie
A wow a pisiseknek való, az Eve a nagyfiúk játékszere. <#vigyor>

Roger6
Hál Istennek rajtad kívül több tízezer aktív játékos nem így látja. + hiába 6 éves valaki, ha ráugranak megfelelõ fittel 2-en pár hónaposan, szétkapják. Elég hülyén gondolkodsz.

Amúgy mi az a wow? <#idiota>

flashpointer
de, az a baj hogy 6 évvel el van maradva aki most kezdi, nem olyan mint a wow hogy egy hónap alatt ott lehet lenni a topban

Emancipate yourself from mental slavement!

Az elõnye meg az, hogy míg nem érsz rá játszani, addig tanul a kari, és nem maradsz el xp-ben a többiektõl, csak zsében, meg egy kis játék tapasztalatban. Ezek gyorsan behozhatók.

Roger6
Igen, ez ilyen sajnos. De hát a játék erre való, hogy idõt töltsünk vele. 😊

Erõsen gondolkodok rajta, hogy elõfizessek, de ez a játék is olyan, hogy idõ kell hozzá sajnos. :I

R.I.P.