7619
13094344_10154167269029394_7813589794591
  • Kisponyi
    Server down, VIP Mode ON. :D patch lesz ebből megint :DDD
  • Kisponyi
    Valszeg beragadt a karaktered a játékban, mert felvettelek ismerősnek és azt jelzi online vagy. Szvsz restart gépedre és várj kicsit mielőtt újra megpróbálnál beloggolni.
  • FNightWalker
    Kezd zavaró lenni... hogy 40.000 játékos van fent... én meg nem tudok fellépni.
  • FNightWalker
    Másnak is ír hasonló hibaüzenetet?
    "The authentication token provided by the launcher is of an invalid format. Please try again or contact EVE customer support."
  • FNightWalker
    Jason Weson. :)
  • Kisponyi
    FNightwalker, amúgy mi az ingame neved?
  • Kisponyi
    valszeg nem lenne ilyen sikeres, ha 10 kieget kellene megvennünk :) én már lassan 10 éve tolom, de nem tudom, hogy kifizettem volna sok tízezret ennyi kiegért :DD
  • FNightWalker
    :) Jó taktika.
  • Kisponyi
    Valószínűleg jól is megy, hisz 10 éve folyamatosan bővül a játékosbázis, a másik, hogy még anno eldöntötték, hogy minden kieget ingyen adnak és ezen nem változtattak azóta sem. Bevált taktika.
  • FNightWalker
    Sok játéknak követnie kellene az ilyen dolgokat.
  • FNightWalker
    Egyébként... ennél a játéknál hogy-hogy ingyen adják a kiegészítőket ? Ilyen jól megy nekik a "szekér" ? :)
  • FNightWalker
    Értem, köszönöm.
  • Torzonborz
    az lehetsz ami akarsz csak Tőled függ.
  • Kisponyi
    Neeeeem, semmi korlátozás nincs, hogy mi lehetsz, a faj/kaszt/csoport választásnak csak az a szerepe, hogy hol kezdesz. Utánna minden szabad.
  • Torzonborz
    jaj timeoutol akkor is. lehet ledöglött a wh alatt lévő node .
  • FNightWalker
    Én karaktergenerálásnál a Bounty Hunter-t választottam, az akkor most azt jelenti lényegében, hogy nem lehetek kereskedő, bányász, felfedező ? Csak Bounty Hunter ? Ez a része nem nagyon érthető.
  • Kisponyi
    hibát akkor is kiír?
  • Kisponyi
    lesz még ilyen sok :)))
    a civire/merc pedig azt jelenti, hogy a caldari fajon belül a civire-khez tartozol, azon belül pedig a mercs-ekhez. Ezt a karakter kreálásnál választottad. Ennyi a jelentése, semmi több
  • Torzonborz
    Azt is próbáltam de úgy se megy. :(
  • FNightWalker
    És az hogy kell hozzá... utólag vettem észre. :P
  • FNightWalker
    Én meg éppen utaztam visszafele... vettem egy Destroyert... de feleslegesen, mert kell hozzá a Frigate 3-mas skill. :) Most éppen azt tanulgatom a sok más mellett. Tetszik a játék, bár a tutorial rész kezd már unalmassá válni... az ipari részénél tartok. Még van hátra ezenkívül kettő, két katonai tutorial.
    A karakternél a Civire, Mercs miket jelent ?
  • Kisponyi
    Launcher-el szenvednek most, az okozza a problémát, betudtok lépni a játékba, ha a eve-en belül a BIN könyvtárból indítjátok az Exefile.exe, ez az eve fő indítója, akkor megkerüli a launchert
  • Torzonborz
    Én se tudok most belépni ami remek mert pont egy WHban scannelgettem. :(
  • FNightWalker
    Iszonyatosan durva... :) Főleg a Carrier és a Super Carrier. :)
    Viszont.. megint problémám van a belépéssel...
    Ezt írja:
    The authentication token provided by the launcher is of an invalid format. Please try again or contact EVE customer support.
  • Kisponyi
    Főleg PvP-re, mivel igen lomhák. Mondhatni Tüzérség, nagy lomha, de óriási tűzerő sub-capitalokhoz mérten. De ezeknek is több fajtájuk van.

Carrier: kb olyan mint a mai tengerészetnél a repülőgép hordozó. Sok drone/fighter képes kiereszteni és azokkal támad, illetve támogató funkciójuk van. Shield/armor javítás és hasonlók.

Super Carrier: fenti nagyobb verziója, képes Fighter bomberekkel támadni amik nagy hajók ellen valók (carrier/super carrier/dreadnought)

Dreadbought: Ezek a tüzérség. Erős védelem, nagy tűzerő, támadásra. (POS,Capitalok,station-ök és egyéb ürbéli épületek)

Titan: Capitalok csúcsa, de szinte a Titan Bridge-en kivül másra nemigen használják. Főleg nagyobb flották nagy távolságra történő ugratsához használják. Illetve néhányan bányásznak vele

Capital Industrial hajók: Mint a neve is mutatja ipari capitalok, bányászati bónuszt adnak, 2 típus van. Orca (kicsi verzió) és a Rorqual (Nagytesó)
  • FNightWalker
    A Capital Shipsek mire jók ?
  • FNightWalker
    Köszi.
  • Kisponyi
    Plex-el,havídíjjal és 60 napos GTC-vel is fel lehet upgradelni accot.
    Hogy mik oldódnak fel, contractok elérése, szállítóhajók, fejlettebb bányászhajók tanulása, capital tanulás, magasabb "szintü" harci hajók stb, főleg skillek oldódnak fel, illetve már tudsz küldeni pénzt közvetlen másik karinak (triálon nemlehet).
  • FNightWalker
    Köszi!
    Jelenleg Trial Accountom van de szeretném Upgradelni. Nézegettem az árakat... és eléggé borsosak. Egy hónap 4.200Ft... ha jól számoltam. Találtam egy oldalt ahol árulnak GC-t (60nap) Trial Accountot tudok Upgradelni GC-vel ?
    Az Upgradet követően milyen tartalmak oldódnak fel ?
  • Kisponyi
    Ha kell segítség nyugodtan zargathatsz engem is ingame, megtalálsz Gabriel Yulaw néven.
  • FNightWalker
    Semmi, elnéztem valamit. :D Közben megszereztem az anyagokat amiket kért az agent.
  • Torzonborz
    "de a tipikus magyar mentalistának köszönhetően"

nna azért ezt nem kéne. az embereknek van dolguk ingame és irl is attól hogy sokan ott lógnak még nem biztos hogy figyelik is.

egyébként nem nagyon van más mód , bár ezt : "az meg még 20 óra mire elkészül" nem igazán értem. mi 20 óra ?
  • FNightWalker
    Sikerült bejutnom azóta. :) Csinálgatom a tutorialt... már amennyire tudom. Van amikor elakadok, van amikor elsőre megy. Most pl: kaptam egy bruepintet... Civilian Afterburner-t kellene gyártanom... de nincs meg a szükséges Industry skill hozzá... az meg még 20 óra mire elkészül. Néztem Marteken de 500.000+ ISK-t elkérnek egy darab Civilain Afterburnerért. Annyit meg nem akarok költeni rá. Van-e valamilyen más mód az item beszerzésére ? Magyar csatornán kérdeztem, de a tipikus magyar mentalistának köszönhetően senki sem válaszolt... pedig nem egy ember van a csatornán.
  • mkfdd
    Volt megint dc avagy "be nem tervezett szerverkarbantartás", és ahogy látom más is panaszkodott ilyen bugra hogy oroszul jött be az eve. Pont rossz időszakot fogtál ki a játék elkezdéséhez. Amióta csak játszom, sose volt még ilyen instabil a szerver. Ennek a szerencsétlen új launchernek köszönhető az egész.
  • FNightWalker
    Akarok belépni, erre nincsen szerver. Vagyis van, mert vannak fent 24.000-en... de ahol be lehet jelentkezni, az a panel vagy nem jön be vagy orosz.
  • mkfdd
    Úgy tudom dustot is eleinte a carbon engine-re fejlesztették. Aztán lecserélték unreal-re. Hallottam hogy WoD-ot is már átcserélték másik motorra (bár ez pletyka). Eve-ben maradt meg egyedül ez a játékmotor. Igaz hogy elég brutális grafikát lehet belőle kihozni, de már egyetlen karakternél is izzasztja a legerősebb gépeket is. Ha jita 4/4-en 1000 fő ácsorogna ugyanazon a helyen, azt még a nasa gépei sem bírnák el szerintem :)

Egyedül úgy tudnának valamit kezdeni wis-sel ha lecserélnék a motort vmi másra, ami jobban optimalizálható. Abban bízom hogy a wodban fejlesztgetett motort fel tudják majd használni eve-ben is ha egyszer elkészül végre a wod. Addig meg kár energiát fektetni a wis fejlesztésébe.

"This is a game about Spaceships" ezt főleg olyanok mondogatják csak, akik csak skillt állítani logolnak be meg trollkodni kugun :D
    Pont azért kapott rá mindenki a jabber használatára, mert úgy nem kell belogolva lennünk hogy megtudjuk, ha van valami akció.

A wis értelmes tartalommal jó lenne olyankor, mikor kint az űrben éppen nem történik semmi. Vagy amikor csak 10-20 percre van ideje vagy kedve valakinek belogolni.
  • Torzonborz
    Megvagyok nélküle Én is de azért színesítené a játékmenetet ha állomás kocsmájában lehetne tivornyázni vagy éppen kaszinóban elverni a nehezen szerzett isk-et. :D
  • Kisponyi
    10 évet kibírtunk WiS nélkül, plusz 1-2 már nem számít :)Bár nekem annyira nem is hiányzik, This is a game about Spaceships :)))))) Ők mondják nem én :) Bár az is tény, hogy lassacskán azt is befejezhetnék (WiS).
  • Torzonborz
    Mondjuk a WiS is már meglenne ha nem fejlesztenék még az EVE mellett a WoD-ot is.
    Egyszer azért csak bekerül majd az is. :)
  • FNightWalker
    Pedig egy olyan jó volna, mint amilyen a Mass Effect 2. részében is van. Ledokkolsz a hajóddal és a városban tudsz martekelni, stb.