EVE Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal
\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal
ÉS észrevettem hogy két ugyanolyan hajóm van.. (Rookie) de azt írja az Iten hangar-ban van Repair module meg Weapon module (mert hogy állítólag kaptam), de nincs semmi.. Egyik aktívnak jelölt hajóval se. Ez a baisc-ben a 11-es tutorial.
Ráadásul kellene hozzá a lövegre kattintani, a lenti ikonjára, de nincs ott.. akármit nyomok, nem jelenik meg.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Meg ugye van 5000 ISK-m, abból nem sokra megyek..
A skilleket marketen lehet megvenni, bármit tanulhatsz. Ha bányász vagy, akkor is tanulhatsz harci hajókat, kedved szerint, teljes szabadságod van a játékban. Valamint az ISK címû magyar szerzeményt is töltsd le PDF-ben, szinte minden információt megtalálsz, amire szükséged van.
Amúgy meg ha aktiválod magad a játékon belül, adok neked egy Retriever-t ingyen, van pár darab feleslegben nálam.
1 hónapja kezdtem EVE-ben egy trial-t de a nyaralás miatt nem tudtam rendesen kihasználni az idõt és most szeretném újra kezdeni. Ehhez szeretnék megkérni valakit, hogy ha lehetséges küldjön nekem egy meghívót az e-mail címemre. Elõre is köszönöm!
Ráadásul mindig elölrõl kezdeni a tanulást... Hát az baromi szar dolog. <#idiota>#idiota>
A kibányászott nyersanyagot általában finomítani szokták állomáson, amihez megint csak kell pár skill, amit trial alatt nem biztos, hogy ki tudsz húzni. Amúgy a nyersanyagot ún. Trade Hub-okon éri meg eladni.
Trade Hub-ok:
Jita, super trade hub - The Forge region, Caldari
Amarr, major trade hub - Domain region, Amarr
Rens, major trade hub - Heimatar region, Minmatar
Dodixie, major trade hub - Sinq Laison region, Gallente
Hek, major trade hub - Metropolis region, Minmatar
Remélem tudtam segíteni kicsit.
És a kibányászott nyersanyagokat hogy és hol teszem isk-vá és az isk-t hogy juttatom el pl. másik karakteremhez, mint pl egy banki átutalást?
A halál csupán a kezdet...
-igen a kliens az a program
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
A client az a program maga?
Az account akkor micsoda?
A character az a karakterünk, de egy játékprogramon belül hány lehet? Vagy egy programon belül csak egy, és ha többet akarunk, akkor több darabot kell elõfizetni?..
https://forums.eveonline.com/default.aspx?g=posts&t=8660
Rég volt frissítve de jól mûködik a 3.3.1 még mindig.
A gépigény ekkor jelentõsen nõ?
Köszönöm.
Tudod mi a különbség,ha öt-hat tökönhízlalt cigány a nyóckerben,vagy akárhol az országban lecsap,kirabol és az EVE között?Csak annyi, a kokerókra nincs rátetoválva,hogy "EVE online".
Szó sincs itt nagyfiúkról.
Inkább ez a "pisis" kategória 😊)
Amúgy mi az a wow? <#idiota>#idiota>
Emancipate yourself from mental slavement!