EVE Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azoknak a hajóknak változik amit nem lehet gyártani (frakciós hajók). Amiket lehet gyártani annak csak akkor megy fel az ára, ha a gyártási anyagok ára emelkedik. A gyártásnál a kereslet növekedést simán ki tudják elégíteni csak többet kell gyártani.
Voldi
Szokott olyan lenni, hogy javítanak a hajón valamit, vagy a többin rontanak, és így nagyon fel tud menni az ára. Legalábbis tudtommal.

Roger6
Rosszul tudod. <#zavart1> A hajók árai a nyersanyagpiactól függnek, legalábbis a T1, T2 hajóké.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Voldi
Azt szeretném megtudni, hol lehet megnézni, milyen hajótípust javítanak fel a közeljövõben a játékban. Mert úgy tudom, ezzel lehet a legjobban vásárolni: felvásárolják a régebbi modelleket alacsony áron, aztán a patch után drágán el tudják adni.

Nethyrrea
párszáz fõs pofozkodásnál már erõsen szaggatni fog azért ezzel a konfiggal a játék, még minimálra véve a grafikát is. de amint elõttem már írták, annak a veszélye egyelõre még nem fenyeget. de ha le akarod tesztelni hogy bírja a géped a tömeget, menj el Jita-ba egyszer, ott nagy tömeg van mindig 😊

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Kérdés mit gondolsz nagy csatának? 10-100-1000 fõs esetleg több részt vevõset ?
Általában elmondható nem a kliensekkel szokott gond lenni hanem a szerver nem tudja kiszolgálni a sok embert. Így inkább csak szerver oldali laggal találkozol. De ennek az esélye még egy ideig nem érint téged.

No beléptem az "univerzumba".. Legeneráltam a karaktert, és elkezdtem a tutorialt... Eddig tetszik.. Grafika elég jó, és egész jól megy a kicsit koros gépemen.. C2D E2400 Gef8800GT, 2 giga ram.. Mennyire elég ez a késõbbi nagyobb csaták megjelenítéséhez?
ollie
A klienst meg ingyen felteheted.

ollie
15 euró a havidíj.

spybot919
Sziasztok. A hozzáértõ játékosokhoz fordulok most. Várható -e decemberi ünnepek felé leárazás? illetve: most melyik a legolcsóbb fizetési mód? Körülbelül mennyi a havidíj?

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

Nem vagyok otthon az online játékokban, ezért volt a kérdés.. Email címet inkább privátban adnák meg.. Remélem nem gond..
Az idõt természetesen naptári napokban számolja. Tudsz esetleg mondani olyan európai/amerikai mmo-t ahol csak ingame idõt számol ?

Roger6
Ahhoz, hogy valaki meghívjon, elõször is egy e-mail címre lenne szükség. Aztán vannak olyan cégek (magyar), akik trialosokat is befogadnak, az azért nagy segítség a kezdõknek.

Üdv!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Hát nem tudom.. Belekezdenék ebbe a játékba.. Elolvastam pár oldalt itt a fórumban, de elég "kínai" Megnéztem pár belinkelt videót, na az még inkább.. Leszedtem az ISK-t na abból annyit vágtam le, hogy iszonyat összetett "játék" 😄 Az az érzésem, hogy nem lehet rossz, mert némelyek komolyan össze tudnak rajta különbözni! Szóval ha valaki megdobna egy meghívóval, szívesen belekostólnék! Az idõlimit hogyan érthetõ? Naptári napok szerint, vagy csak akkor számol, ha pl egy nap be vagyok loggolva? Mert nem biztos hogy minden nap tudnám nyomni.. Max heti 4-5 óra.. Esetleg egy kicsit több az elején! 😄 Vagy ki tudja!
Roger6
A drón ablak bal felsõ sarkában van egy csíkos négyzet, arra kattintva be lehet állítani, hogy a drónok aggresszívak legyenek, így visszatámadnak.

Voldi
Én is így gondoltam. De vajon miért nem lõttek vissza a drónok, mikor a ratok támadtak?

Roger6
Amíg nem piros a visszaszámláló, addig nincs gond. Ha beltben rat-ot lõsz, akkor van egy 15 perces countdown. Nincs jelentõsége (vagy max annyi, hogy rendszerenként 15 percenként kapsz sec statot, így tudod mikor jön). <#hamm>

Voldi
Valahol olyat olvastam, h kezdõknek az elején van kétszer lehetõség. akkor már nem tudom.

Ja és kaptam Aggression Countdownt. Miért? Az npc tüzelt rám a beltben, a drónok meg mindig visszalõttek. És mióta felkerült a visszaszámláló, azóta nem viszonozzák a tüzet.. ez így elég fura szerintem, 1 hogy az npc támadott rám, aki ellensége a frakciónak is, másrészt meg önvédelem volt.

ollie
Automatikusan kapsz, asszem évente egyet.

Voldi
Ez van..

Egyébként remappolni akarom a karakter tulajdonságait, de ehhez kellene attribute point. Olyat mivel lehet szerezni?

Roger6
<#hehe><#hehe><#hehe> Dehogy!

Voldi
Azt nem tudjátok, trial account kiválthat plexet?

Roger6
Igen, Amarr-ban már 630 a legolcsóbb. Szép.

most itt van ez az own3d tournament, imo az veri fel nagyon az árakat.

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

ollie
Basszus, lehet, hogy legalább az egyik accountomra elõfizetek megint.

Roger6
Nna, mára 615 lett a plex 😊 Lehet vennem kéne addig, amíg el nem fogy a játékból 😛

ollie
ómájgád, 600 milla a plex?

Hát, akkor egyelõre felejtõs a játék. Nem azért, mert nem éri meg az árát, de 2 accountot fenntartani már sok lenne úgy (30 euró), hogy csak néha nézek be játszani. Amúgy a reális lvl4 hozam szerintem inkább 40 milla körül mozog fullos skillekkel. Ennél többet is ki lehet hozni persze, de ahhoz nagyon dedikáltnak kell lenni.

Roger6
Új bannert kértem, remélem megfelel. <#dumcsi>

Roger6
1. Azért, mert szarok a finomítási skilek, amúgy többet ér finomítva. Ha nyersen többért veszik, akkor nyersen add el, de a finomítással sokat tudsz nyerni (+ t2 Kristályokhoz is kelleni fog a skill)
2. Trade Hub-okon add el az ércet, vagy szállítsd olyan station-re, ahol jó ajánlatot adnak (vagy szállíttasd Courier Contract-al, nekem egy nap alatt oda szokott érni a célrendszerbe)
3. Mining Barge-ra, nem teszünk MWD-t, mert csak az 1MN megy rá, ami annyi, mint halottnak a beöntés. Helyette bookmark-olsz egy aszteroidát, ami messzebb van, warp ki a beltbõl, warp be a beltbe az aszteroidára (nekünk vannak 200 km-es aszteroida mezõ szpotjaink, így szinte alig kell kiugrani).

Voldi
Azon is gondolkodok, egyáltalán minek lefinomítani az ércet. A sima ércre írt egy összeget, mennyit ér. Mire lefinomítottam, és úgy eladtam az ajánlott árakon, kevesebbért adtam el, mint ha magát az ércet árultam volna.

Voldi
igazából mining barge-ra kellene, meg jó lenne, ha nem kéne ráklikkelni se. Az mwd olyan, nem?

Roger6
Valószínû nem a hajó osztályának megfelelõ MWD-t néztél. De PVE-re nem kell MWD, oda Afterburner kell. Frig/desztró = 1MN, Krúzer/Battlecruiser = 10MN, BS = 100MN.

Voldi
Szerintetek a Microwarpdrive használatához mi kell még, ha a skillek megvannak? A capacitor elég gyenge. Ha ráraknám a hajóra az mwd-t, akkor -1232,5 lenne a power grid..

Torzonborz
én most pont ezért hagytam abba, az a 600 milla isk kitermelés már kicsit sok mert annyit azért nem játszottam vele , a havidíjat meg kiperkálnám ha nem lenne ennyire ótvarszar a forint. 😞
maki meg nekem is nagy kedvenc , iszonyat durva ladik ráadásul még - szerintem - szép is. 😊

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Roger6
Hehe, szerintem próbáld feléleszteni a karaktered, aztán ha nem okés, újra jegeled. <#eljen>

Plex 600 millió körül mozog, megint sírnak HUN csatornán. Ami azért érdekes, mert amikor meg valaki kérdezi, hogy mikbõl élnek, akkor lvl4 60-80 mill / óra állításuk szerint, meg szkennelésnél minden héten találnak 1 milliárdos cuccokat, meg bla-bla-bla, de a plex bazmeg... Na az gond ha 600 millió. Nem kell ezen szörnyülködni, lesz az feljebb is nemsoká, és ha valóban ilyeneket keresnek, akkor nem hinném, hogy gond lenne a plex ára.

Ahogy barátom szokta mondani, miután kiittuk a szórakozóhely Jäger készletét és fizet: "annyi amennyi". Nem érdekes, mert úgyis kifizeti.

Nem jó grind-olni a plex-ért, de amilyen kereseteket említenek, ott ez nem lehet gond. És mindig az újoncokkal jönnek, hogy jajj szegények, nem tudnak plex-hez jutni. Dehogynem, befizeted a havi díjat, aztán játszol. Ez minden más országban megszokott, hogy fizetünk azért a termékért amit használunk, csak nálunk nem. Itt mindenki 2 hetesen már plex-et akar. Csak azt nem látja, hogy buddy-ba is hiába hívom meg, még ha oda is adom neki azt a plex-et, amit kapok, akkor sem tud majd 1 hónapos korában mit kezdeni. 51 naposan egyedül biztosan nem. Bár 0.0-ban kb. pont annyi az elvárás a cégeknek, mint a rendszer sec. statja = 0. Ebbõl is látszik, hogy a mennyiség a fontos, nem a minõség jópár cégnek - magyarnak is.

Na meg az inaktivitás. A cégünk is már egy zombi sajnos, rajtam kívül van kb. 4 fõ, aki aktív, aztán nyista. Mindenki abbahagyta, meg RL dolgok. Beléptünk Unprovoked Aggression ally-ba. Ketten mentünk Hydro-val lõni az ott tartott hónapok alatt, senki más. Pedig 10 jump-ra volt az addigi HQ-nktól, jó fejek voltak, fizettek ha vesztettél hajót PVP OP-on. Mondjuk PVE-re sehogy nem lehetett rávenni õket, találhattál te 10/10-et is. 😊 Incursion mondjuk ment low-ban, az jó volt. 😊

Na mindegy, túl hosszú, amúgy sem olvassa senki el ezt. <#idiota>

ollie
Hejj, hiányzik az Eve, már fél éve nem tolom, megint elõ kéne fizetni...

Roger6
Tenguval toltam eddig, de az nem aprította annyira õket, mint a Macha. Pont ezért vettem. <#zavart1>

Ami Machariel mellett szólt nekem: BS-eket gyorsabban nyírja, és a frigókat (!!!!) is. Ezt azért emeltem ki, mert Heavy Fury-val beletelik pár salvóba, míg leszedi a Tengu a kis hajókat, de Machán drónok, vagy 20 felett akár löveggel lehet szedni õket. És ugye nem szoktunk Tengun cserélgetni lõszert lövésenként, túl sok idõ.

Most ezeket a hajókat használom (a jelenlegi klónomban fõleg large lézer implantok vannak, de van Tengus klón is):

Nightmare - Sansha / Blood / Drone küldetésekre // 1.092 DPS + drónok
Machariel - Angel / Mercenaries // 892 DPS + drónok
Tengu - Serpentis / Gurista // 695 DPS
Thanatos - anomáliázás / lvl 5

Machariel fegyver még csak T1, és nincs faction Gyro sem rajta, úgyhogy abban még lesz 100 DPS, Tengu meg implantokkal 760 körüli, amikor low-ban szórakozok vele.

ollie
Nem rossz. Tenguval fullos skillekkel ez olyan fél óra.

Roger6
Bakter, amióta megvan a Machariel, azóta az Angel Extra a kedvenc küldetésem. 30-32 millió salva + loot 10-12 perc alatt (attól függ mennyire figyelek), és a bónusz szoba fantasztikusan megtolja a bounty-t. Azért Nightmare-t nem tolja le a trónról (nálam). <#zavart1>

Roger6
Double fail <#zavart1>

Nethyrrea
plusz a faction warfare területek, amik lowsecben is vannak.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Fenrir
Az a rész áll a 4 frakció területébõl, erre gondoltam.

A halál csupán a kezdet...

Roger6
Kajak nem ezt kérdezte 😊

Fenrir
A középsõ rész ami nem színes az a hisec rendszer.

Roger6
Minden frakció fele van úgynevezett standinged. Ha ez -5 alatt van (pl sok Gallante-t lõttél), akkor megtámadnak azokban a régiókban. De ha nincs -5 alatt, akkor nyugodtan mászkálhatsz bárhova.

Voldi
Az mit jelent, hogy mind a 4 frakcióhoz négy ûr tartozik? Ha én a másik három körzetbe megyek, akkor lelõnek?

Fenrir
A 0.0-nak is van egy true sec status-a. A Goon területe pl -0.6 vagy kisebb, nekik baromi jó spawnjaik vannak. Nálunk Fade-ben -0.2 van csak ami eléggé xar.

Roger6
1.0-tól 0.5-ig high-sec, 0.4-tõl 0.1-ig low-sec, és -0.9-tõl 0.0-ig null-sec van ha jól tudom.

Voldi
Az mitõl lehet, hogy van mínusszal jelölt security státuszú rendszer is?

Voldi
Jó, így már értem. Mindig tanulok valamit)