EVE Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Általában elmondható nem a kliensekkel szokott gond lenni hanem a szerver nem tudja kiszolgálni a sok embert. Így inkább csak szerver oldali laggal találkozol. De ennek az esélye még egy ideig nem érint téged.
Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.
Üdv!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Ja és kaptam Aggression Countdownt. Miért? Az npc tüzelt rám a beltben, a drónok meg mindig visszalõttek. És mióta felkerült a visszaszámláló, azóta nem viszonozzák a tüzet.. ez így elég fura szerintem, 1 hogy az npc támadott rám, aki ellensége a frakciónak is, másrészt meg önvédelem volt.
Egyébként remappolni akarom a karakter tulajdonságait, de ehhez kellene attribute point. Olyat mivel lehet szerezni?
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
Hát, akkor egyelõre felejtõs a játék. Nem azért, mert nem éri meg az árát, de 2 accountot fenntartani már sok lenne úgy (30 euró), hogy csak néha nézek be játszani. Amúgy a reális lvl4 hozam szerintem inkább 40 milla körül mozog fullos skillekkel. Ennél többet is ki lehet hozni persze, de ahhoz nagyon dedikáltnak kell lenni.
2. Trade Hub-okon add el az ércet, vagy szállítsd olyan station-re, ahol jó ajánlatot adnak (vagy szállíttasd Courier Contract-al, nekem egy nap alatt oda szokott érni a célrendszerbe)
3. Mining Barge-ra, nem teszünk MWD-t, mert csak az 1MN megy rá, ami annyi, mint halottnak a beöntés. Helyette bookmark-olsz egy aszteroidát, ami messzebb van, warp ki a beltbõl, warp be a beltbe az aszteroidára (nekünk vannak 200 km-es aszteroida mezõ szpotjaink, így szinte alig kell kiugrani).
maki meg nekem is nagy kedvenc , iszonyat durva ladik ráadásul még - szerintem - szép is. 😊
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Plex 600 millió körül mozog, megint sírnak HUN csatornán. Ami azért érdekes, mert amikor meg valaki kérdezi, hogy mikbõl élnek, akkor lvl4 60-80 mill / óra állításuk szerint, meg szkennelésnél minden héten találnak 1 milliárdos cuccokat, meg bla-bla-bla, de a plex bazmeg... Na az gond ha 600 millió. Nem kell ezen szörnyülködni, lesz az feljebb is nemsoká, és ha valóban ilyeneket keresnek, akkor nem hinném, hogy gond lenne a plex ára.
Ahogy barátom szokta mondani, miután kiittuk a szórakozóhely Jäger készletét és fizet: "annyi amennyi". Nem érdekes, mert úgyis kifizeti.
Nem jó grind-olni a plex-ért, de amilyen kereseteket említenek, ott ez nem lehet gond. És mindig az újoncokkal jönnek, hogy jajj szegények, nem tudnak plex-hez jutni. Dehogynem, befizeted a havi díjat, aztán játszol. Ez minden más országban megszokott, hogy fizetünk azért a termékért amit használunk, csak nálunk nem. Itt mindenki 2 hetesen már plex-et akar. Csak azt nem látja, hogy buddy-ba is hiába hívom meg, még ha oda is adom neki azt a plex-et, amit kapok, akkor sem tud majd 1 hónapos korában mit kezdeni. 51 naposan egyedül biztosan nem. Bár 0.0-ban kb. pont annyi az elvárás a cégeknek, mint a rendszer sec. statja = 0. Ebbõl is látszik, hogy a mennyiség a fontos, nem a minõség jópár cégnek - magyarnak is.
Na meg az inaktivitás. A cégünk is már egy zombi sajnos, rajtam kívül van kb. 4 fõ, aki aktív, aztán nyista. Mindenki abbahagyta, meg RL dolgok. Beléptünk Unprovoked Aggression ally-ba. Ketten mentünk Hydro-val lõni az ott tartott hónapok alatt, senki más. Pedig 10 jump-ra volt az addigi HQ-nktól, jó fejek voltak, fizettek ha vesztettél hajót PVP OP-on. Mondjuk PVE-re sehogy nem lehetett rávenni õket, találhattál te 10/10-et is. 😊 Incursion mondjuk ment low-ban, az jó volt. 😊
Na mindegy, túl hosszú, amúgy sem olvassa senki el ezt. <#idiota>#idiota>
Ami Machariel mellett szólt nekem: BS-eket gyorsabban nyírja, és a frigókat (!!!!) is. Ezt azért emeltem ki, mert Heavy Fury-val beletelik pár salvóba, míg leszedi a Tengu a kis hajókat, de Machán drónok, vagy 20 felett akár löveggel lehet szedni õket. És ugye nem szoktunk Tengun cserélgetni lõszert lövésenként, túl sok idõ.
Most ezeket a hajókat használom (a jelenlegi klónomban fõleg large lézer implantok vannak, de van Tengus klón is):
Nightmare - Sansha / Blood / Drone küldetésekre // 1.092 DPS + drónok
Machariel - Angel / Mercenaries // 892 DPS + drónok
Tengu - Serpentis / Gurista // 695 DPS
Thanatos - anomáliázás / lvl 5
Machariel fegyver még csak T1, és nincs faction Gyro sem rajta, úgyhogy abban még lesz 100 DPS, Tengu meg implantokkal 760 körüli, amikor low-ban szórakozok vele.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
A halál csupán a kezdet...