7619
13094344_10154167269029394_7813589794591
  • Jakuza1
    Elmeletileg utolag is meg kellene kapnia a free plexet.

GC = Game Card Lasd peldaul itt

Az elso konfig ok, a masodik mar velemenyes 25-28FPS minimum felbontason.
    Persze oda is lehet tenni kulon VGA-t.
  • ati271
    mijaza 60 napos GC? hol lehet venni?
  • ati271
    Szal valamikor tavaly novemberben elkezdtem a játékot.. Kaptam is meghívást, de lejárt az idő azt hiszem 21 nap. De nem vettem plexet, szabadidő hiánya miatt. Ha most ujra kezdeném, azaz folytatnám a régi karakterem, és vennék egy plex-et, akkor aki meghívott, ennyi idő után is kapna ezért egy "free" plexet? Remélem, hogy igen... Másik kérdés. Upgrade előtt álok, c2d4400 és geforce 8800Gt-ről lépnék feljebb.. Egy FM2-es AMD 750k és egy radeon 7770-re.. Ez gondolom nem problémás. A másik opció viszont AMD 5800k, beépített APU-val. No ezzel hogy viszi a játékot?
  • Torzonborz
    ez állaaaat !

esetleg egy matar ladik a háttérbe ? :)
  • juhaszjani
    Helyesbítek:
    Csak zsír új fiók regisztrálása esetén él a 60 napnyi játékidő!
  • juhaszjani
    60 napnyi játékidő eladó! Csak trial vagy új regisztrációs fiókon működik! Meglévő előfizetéshez nem jó! Ára 2.500Ft, emailen érdeklődj:

[email protected]
  • 0Fritz0
    Duu, már nem emlékszem, hogy milyen hajókat kértél a bannerbe, de mondjuk ránézésre nem is ismerem fel őket. :)
    Valami ilyesmi?: http://fritz.axo.hu/core/evebanner.html

• DarkBlade
    Kis képernyő?
    Mond neked valamit az hogy 5" és full hd? Na az a kis képernyő.
    Szerintem megéri az árát.
    Ha lenne ennyim még én is megvenném.
  • FNightWalker
    Tudom, hogy nem ez a legmegfelelőbb téma a kérdésemnek, de van valamilyen szinten köze a játékhoz.
    http://www.computerimperium.hu/images/Lenovo_IdeaPad_Y500_59-367183_16GB.jpg
    Úgy döntöttem asztali számítógépről laptopra váltok. Néztem a fent linkelt laptopot. Viszont, nem tudom megéri-e az árát. És hogy ezen a kis képernyőn 15,6" hogyan lehetséges az 1920x1080-as képfelbontás?
  • Torzonborz
    Sok magyar corp van , itt tudsz válogatni közülük.
  • Phenomine
    Valaki tud ajánlani egy magyar corpot ahová van felvétel? Bányász vagyok jelenleg, de nyitott vagyok a PvP irányába is.
  • DarkBlade
    Starter pack - 30 nap - 5€.
    Link

!! Csak új account létrehozásához használható fel a kulcs. !!
  • Bandeeka
    igen köszönöm megkaptam de új account kéne
    nem fogom felhasználni amit küldtél de azért köszönöm
    2009 óta sokat változott a játék nem is baj az újra kezdés:)
  • mkfdd
    Küldtem egyet de szerintem nem tudod upgradelni a 14 napost hanem újat kell kezdened ha kell a 21 napos.
  • Bandeeka
    Van lehetőség hogy a 14 napos trialból 20 nap legyen? Ha lehet kérnék ilyen meghívott.
    [email protected] címre

Köszönettel
  • Deviome
    Újra szeretném rakni a win-t. Amiket elmentettem helyeket, azok megmaradnak? Azt a szerver menti?
    Én próbáltam megtalálni a mentett dolgokat, de nem sikerült. A CCP egyáltalán nem segít ebben. Nem ez, hogy itt van hülyegyerek ne keresd. Hanem semmi infó nincsen róla, hogy mit hol talál meg az ember. Inkább cumizzon minden rendszer újra tételnél vagy bármi másnál.

Amúgy ez jó nagy hulladék, hogy a szerver nem képes menteni ezeket az adatokat. :S
  • Kisponyi
    Ha csak ilyen kevesett futott az az account, sokat nem vesztesz egy másikkal.
  • Bandeeka
    Közbe eszembe jutott a password és a kari neve is de azt írja loginkor nem létezik az account. 2009be játszottam utoljára
  • Bandeeka
    Akkor csinálok új accountot és elkezdem elölről. A régin aszem csak 1 bs volt és csak 2 hónapot toltam így szerintem nagy kár nem ér. Most ha elkezdek 1 trialt és az első hónapot befizetem azzal meg is veszem a játékot?
  • mkfdd
    Ha nem tudod se a passwordot se a karakter nevét és nincs hozzáférésed az emailedhez akkor szerintem nincs sok esélyed. Így gyakorlatilag mintha csak az account nevét tudnád, és ha a support segítene account visszaállításában úgy, hogy valaki csak account nevet tud, akkor abból elég komoly visszaélések lennének.
  • FNightWalker
    Na... kilőtték a hajómat :D most fel kellene fittelnem a Destromat de fogalmam sincs hogyan :S annyira sz*r tapasztalatlannak lenni :)
  • Dani271
    "-Hobgoblin II-höz szükséges skillek meg néhány drone damage skill hogy nagyobb pve hajók esetén ki tud szedni a kis hajókat ha bajban vagy és pontoznának."
    Ha eljut egy bs-ig, akkor az a ~30 milla amit egy navy-s goblin csapatra elver az semmi. Ellenben elég sok időt lehet megtakarítani egy kezdő karakterrel, mert nem kell a t2 goblin, csak a dmg-hp support skilleket kell megtanulni.
  • Bandeeka
    Sziasztok!
    Régen játszottam a játékkal és olyan gondom van hogy elfelejtettem a passwordöt és a karakter nevet. Közbe amivel regisztráltam e-mail címet azt is feltörték így azt szeretném kérdezni van e rá vmi esélyem hogy visszaszerezem.
    Köszönettel
  • mkfdd
    Valszeg test csinálta ezt mert az hiszem ma jött ki az utolsó timer NOL-ban és ha bukják a rendszert a goonok ellen akkor gyakorlatilag bukják egész delvet ha a goonok úgy döntenek hogy full invázió.

@FNightWalker: Idővel ki tudod tanítani a karaktert úgy, hogy rengeteg mindent tudjon csinálni, de az elején döntsd el hogy mivel szeretnél foglalkozni elsősorban és érdemes arra specializálódni mert az elején rengeteg alap skillt meg kell tanulni szinte mindenhez. Több karaktert nem érdemes csinálnod az elején mert úgyis csak egy karaktert tudsz tanítani. Persze a későbbiekben szükséged lehet különböző altokra de eleinte ez nem probléma. Persze holnaputáni kiegben már lehet második karaktert is tanítani plusz plexért, de egy kezdő örül ha egy plexnek az árát össze tudja szedni.

Ez csak egy tipp de az elején a többség security misson-ökre szokott specializálódni (hacsak nem inkább fúrni akar ami unalmasabb). Az azért jó mert a rattolás, küldetésezés viszonylag jó bevételi forrás, és majdnem ugyan azok a skillek kellenek amikre egy pvp karakternek is szüksége van.

Ezek a skillek ajánlottak:
    -Certificate-eknél a standard core competency. Ez azért kell hogy legyen a hajódnak elég capja és fel tud fittelni rendesen. Előbb vagy utóbb ajánlott persze az elite core competency de az elején elég a standard.
    -Gunneryben (vagy rakétáknál): a support skilleket told ki mind 4-esre. Az elején elég, aztán ha más fntos skilleket kitanultál, mehetnek ötösre is.
    -Hobgoblin II-höz szükséges skillek meg néhány drone damage skill hogy nagyobb pve hajók esetén ki tud szedni a kis hajókat ha bajban vagy és pontoznának.

Elején döntsd el hogy melyik faj hajóit akarod kitanulni elsőnek. Ha caldari vagy minmatar akkor aktív shield tank, ha gallente vagy amarr akkor aktív armor tankhoz szükséges skillek is fontosak. Itt minél nagyobb a skill, annál jobb. lvl4es küldetéseknél már erősen ajánlottak a 4-5-re kitolt skillek.

Ezek elég fontos skillek első körben. Emellett az egyre nagyobb hajók és fegyvertípusok.
    lvl1-2 küldetések: frigate-destro-cruiser
    lvl3 küldetések: battlecruiser
    lvl4 küldetések: battleship

lvl1-2 küldetések viszonylag könnyűek de lvl3at nem érdemes erőltetni amíg normálisan fel nem tudsz fittelni egy bc-t. Normálisan azt értem hogy full t2 fitt (kivéve rigek és fegyverek), viszonylag capstabil és tűrhető dps megfelelő távolsággal és trackinggel. Ha nem foglalkozol a gunnery és fittelős skillekkel, és egyből a nagyobb hajókra hajtasz, elköveted azt a hibát amit én is. Nálam az lett ennek az eredménye hogy viszonylag fiatal karakterrel elbuktam egy apoc navyt egy küldetésben. Nem örültem neki :)

Pve-re egy kezdőnél talán a caldari a legjobb rakétákal viszont pvp-ben néhány kivétellel eléggé elhanyagolt faj. Persze ha ilyen irányban indulsz el, pvp-n ráérsz aggódni később is, illetve pvp-ben olcsó t1 fregattokkal is teljesen jól el lehet lenni amíg nem leszel elég rutinos meg skillezett.
  • Kisponyi
    szerver még jódarabig nemlesz, vmi gyökér DDOS támadással leállította a szervert.

eve online tweet
  • FNightWalker
    Még annyit, hogy HA én egy karakterrel végigcsinálom a tutorialt akkor HA új karaktert kezdek, akkor megint meg kell csinálni a tutorialt vagy skippelhetem ?
  • FNightWalker
    Értem, nekem az egyik játékos azt mondta, hogy a skilleket amiket kapok az elején, azokat fejlesszem fel 2-es vagy 3-mas szintre, mert azok ingyenesek. Ezeket csinálom most. Az hogy mire szeretnék specializálódni még nem tudom. Igazából érdekel a PVP is... a szállítmányozás és a kereskedés is. Viszont... félek attól, hogy a kereskedéshez hülye vagyok :D Nem vagyok valami jó matematikából.
    Viszont a PVP + Katonai dolgok érdekelnek. Ha ezekkel akarok foglalkozni, mire specializálódjak, milyen skillekre ?
  • Kisponyi
    Semmiképp sem szabad összevissza tanulni, mert nagyon sok időt elvesztegetsz,ha mindenbe belefogsz. Sokmindenhez fogsz érteni, de semmihez igazán. (Mekk Elek remélem ismerősen cseng :D ). A lényeg, ha szállításra és kereskedelemre akarsz fókuszálni akkor érdemes a szállító hajó skillekre, a hozzá tartozó navigation és raktérnövelés skillekre figyelni. Mivel minél többet tudsz szállítani 1 fuvarral annál jövedelmezőbb 1 kör. Egyértelmű. Ha kereskedsz fontosak még a Market (Trade) skillek. Kevesebb adófizetés, több buy/sell ajánlat, mivel azok is korlátozottak alacsony skillel. Szóval érdemes átbézni a skilleket, hogy amit csinálni szeretnél ahhoz milyen skillek fontosak és azokat minél magasabbra kitanulni.
  • FNightWalker
    Erre tudnál válaszolni ?

"Illetve... nem csak a szállítmányozásba... mindenbe szeretnék belekezdeni. Ez lehetséges ugye ? Még annyit hogy ha mindent fejleszteni akarok, akkor hogyan érdemes tanulgatni a skilleket ? Szépen sorban, mindig felvinni őket azonos szintre ? Tehát ha az egyik 3-mas akkor a többi is legyen 3-mas ? Vagy hogyan ?"
  • FNightWalker
    Köszönöm ismételten a segítséget.
  • Kisponyi
    Bizonyos méretű hajókig ez a fajta szállítás működik, de cruisertől (azthiszem) már túl nagyok a hajók, hogy egy sima szállítóba beférjenek, ahhoz már Freighter kell, ami piszok drága az elején még (meg sok skill). Az hogy mennyire kell ellenséges/veszélyes területen áthaladni csak rajtad áll, hogy merre tervezed az útvonalad. De a map-on belehet állítani, hogy az útvonal tervező csak .5 és afeletti rendszereken vigyen át, így relatíve biztonságban vagy. De mint tudjuk, EVE-ben sehol sem vagy 100%-ig biztonságban.
  • FNightWalker
    A szállítmányozás az hogyan zajlik ? Pl: legyártok egy hajót, felrakom a teherhajóra aztán elviszem egy másik rendszerbe ? Ugyanúgy ugrálgatni kell... vagy valamivel másabb ? Illetve... veszélyes zónákon is át kell haladni ? Ahol támadhatnak ránk kalózok (NPC-k és játékosok egyaránt) ? Ez érdekelne, mert ha ilyesmi... akkor lehet belekezdek a szállítmányozásba. Illetve... nem csak a szállítmányozásba... mindenbe szeretnék belekezdeni. Ez lehetséges ugye ? Még annyit hogy ha mindent fejleszteni akarok, akkor hogyan érdemes tanulgatni a skilleket ? Szépen sorban, mindig felvinni őket azonos szintre ? Tehát ha az egyik 3-mas akkor a többi is legyen 3-mas ? Vagy hogyan ?
  • Kisponyi
    nem a launcher :) a szerver offline :D
  • FNightWalker
    "You are seeing this because no connection could be made to the content server or something went wrong while loading the online content."

Behalt a Launcher... nálatok is?
  • FNightWalker
    Kivel lehetne ezt megbeszélni ?
  • Torzonborz
    Korábban volt róla szó hogy legalább egy bannert be kéne tenni de aztán valahogy az is abbamaradt.
  • FNightWalker
    Ezt a témát, nem kellene egy kicsit feldobni - kinézetileg - ? :) Gondoltam felveszem a kapcsolatot a házigazdával, de 2012-ben lépett be utoljára...
  • FNightWalker
    Na, OFF a szerver. :)
  • Kisponyi
    azzal az 50k SP-vel nemigen voltam kisegítve :DDDD
  • Torzonborz
    no sebaj megint kapunk ingyé' sp-t :D