EVE Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ugyanez igaz a minden magyar corp-ra, s bizom abban, hogy mindenki maga dönti el, hogy melyik céget választja.
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
A halál csupán a kezdet...
Tevedsz mert en nem vagyok a HUN tagja.
Csak megallapitottam a tenyeket.
Vegul is csinalhatsz 1 szemelyes vallalatot, csak semmi ertelme nincsen.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
S foleg nem nagyon erdemes szazhusz darab 5 fos magyar corpot csinalni, mert akkor egy sem lesz utokepes.
A HUN is gondokkal kuzdott, pedig o a legnagyobb corp.
Bar mostanaban eleg sokan mentek le 0.0-ba hozzajuk a HURTbol.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
A világ újra megmenekült, hála a Pindúr Pandúroknak!
Azóta eltelt kb egy év.
Jöttek új emberek, új corpokkal. Nem egy, nem két játékos döntött a magyar cégek számának növelése mellett, mégse lett több érdeklõdõ a www.eve-online.hu szolgáltatásai felé. Senki megse kérdezni, hogy a www.eve-online.hu-n mértvan annyi HUN-os.... Nos, azért, mert mi kihasználjuk, hogy az admin a CEO-nk 😛
Ügye pár embernek nem tetszett, hogy mi az összetartásról keztünk el regélni, így le is tiltottak minket, meg otthagyták a HUN csatit, mert ezek a szemét HUN-osok basztatják õket. Én nagyon sajnálom.
A HUN csati a játékban a HUN Corp felügyelete alatt van. A HUN CEO az admin, + van még két operátor, köztük én is. A HUN csati MOTD-jét általában én szerkesztem és frissítem. Ma lett újra netem 2,5hónap után, így énsem vagyok elég up-to-date.
Tehát, csak annyit akartam mondani, hogy ha bárkinek bármilyen kérdése, kérése van, akkor tegye fel, ne habozzon, mert magától nem történnek dolgok.
"A HUN Corp. sem egy ingame future!"
Kösz az infokat!
Next PC upgrade: 2022
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Ha most felteszem ugynaugy jó 14 napig?
Next PC upgrade: 2022
Ha nem, akkor nem kell a szöveg. Tessék küldeni és mi kitesszük.
psn: TasManHUN
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Érdeklödni szeretnék hogy a játékkal játszanak e magyarok,
ha igen mennyien, és milyen klánok vannak.
Most trialos keyyel játszok, de ha lejár venni akarok majd rendes game cardot
Azis érdekelne Mo-on lehet e kapni, vagy hogy lehet elérni gyorsan.
Nagyon kihalt eza topic, ennyire nem érdekel senkit, vagy csak nem ide irtok.
Van magyar eve-es oldal?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Úgy néz ki erre még várni kell 😞
Aki esetleg nem ismerne:
A Nevem ValenHUN, én még 2004. április elején kezdtem el játszani a játékkal, közben 2005 februárjától - júniusáig a WOW világát tanulmányoztam.
Jelenleg, mint a HUN Corp. a két nagy magyar vállalat nagyobbikának vagyok elismert, régi tagja. Rengeted jelenleg is játszó magyar játékost támogattam, segítettem, s míg volt hozzá idõm, intéztem a leendõ új tagok "betanítását" a többi társammal együtt.
A WOW-ban a Bloodscalp szerveren a szintén a HUN Corp nevû Horda Guild Vezetõje voltam 4 hónapig.
Néhány olyan dolog, melyrõl, mint olvasom nincs rendes, biztos információja sokaknak.
1. Az EVE-Online-ban van DIREKT magyarok és fõleg a kezdõk részére létrehozott " HUN " csatorna, melyre mindenkit szeretettel várunk, s ahol 99% megkapod a kérdésedre a választ (már amennyiben felteszed).
2. 2 nagy magyar csapat van, ezek a HUN Corp, mely már több mint 2 éves, illetve a FGC (FreeGates Corporation) mely lassan 1 éves lesz.
A két cég között sok különbség nincs.
Az FGC alapvetõen minden magyar játékost felvesz, Trialost és simát. A Cégen belül nincs nagy hierarhiai rendszer, mindenki azt csinál amit jónak lát, a lényeg, hogy mindenki jól érezze magát. Jelenleg egy Szövetséghez szeretnének csatlakozni. Tudtunkal a PVP tevékenységük nem jelentõs (ez lehet hogy téves info), viszont az értékes ércbányászat magas szintû mûvelése igen (van pénzük), s támogattják új tagjaikat minden tekintetben.
A HUN Corp alapvetõen a hosszú távú, a játékot "komolyan" játszók részére alakult meg. A Cégen belül a hivatalos leírással ellentétben (amit most dolgozunk át) nincs komoly, szigorú szabályrendszer. A lényeg itt is, hogy mindenki jól érezze magát. A Cég most lépett ki a játék egyik volt legerõsebb szövetségébõl, s jelenleg, mint önálló politikai identitás létezik (a többi szövetség elfogadja és megbecsüli õket). A PVP tevékenység náluk elég jelentõs, tekintve, hogy a szövetség érdekeit legtöbbször harcban kellett érvényesíteni. A PVP-ben egyébként a HUN Corp nagy hírnévre tett szert jól szervezett harci csapatával. A Corp a gazdasági erejét az elmúlt idõkben kicsit hátrébb szorította, azonban ennek helyreállítása folyamatban van. Ugyanez igaz a Felvétel lehetõségére, mely azért lankadt le, mert az új tagok beléptetése az új tagok érdekében nem lett volna biztonságos (sok ellenség volt, akik bárhol megtámnadták volna õket). Jelenleg a felvétel helyreállítása folyamatban van.
3. A lentebb említette PAStheLoD: "amúgy sok magyar játszik, de jó magyar szokás szerint naponta 2szer hajbakapnának valami hülyeségen. Ezért szétszórva vannak a magyarok."
Ennek oka, hogy nem vagyunk egyformák (szerencsére). Valóban szétszorva vannak azonban igyekszünk olyan megoldást találni ami mindenki részére jó.
A két corp (remélem) hamarosan összefog, hogy a magyar EVE társaság MINDEN tagja megtalálja a számítását. Tehát aki fúrni akar 24/7 ben a héten az is, és az is aki inkább a PVP-re gyúr (ami egyébként nagyon FUN csak, kell hozzá némi gyakorlás, hozzátenném, hogy én nem tartozom a NAGY PVP-sek közé)
Az hogy a két corp viszonya milyen, meg nem ide tartozik.
4. A magyar EVE közösség folyamatosan változik, sztem a FIX létszám olyan 60-70 fõ lehet (egyszer láttam a HUN csatornán 42 embert egyszerre 😊, õk azok akik tartósak.
5. Az EVE-Online : Second Genesis címû alapjáték elsõ hivatalos továbbfejlesztése volt az EXODUS, tavaly novemberben, most a második a Cold War, júniusban.
Mindig a legutolsó klienst tudod csak használni, jelenleg a Cold Wars.
6. A játék nem hasonlítható más MMORPG-hez, tekintve hogy MMOG és nem MMORPG 😊
Továbbá (ahogy régebben én is hasonlítottam) hasonlít az ELITE-hez és a Freelancerhez, meg az X2-höz, azonban mindenhonnan apró részeket emeltek át, ergo ne keressen senki ELITE-hez hasonló játékfelépítést (mivel nem fog találni)
7. 1 hét ebben a játékban édeskevés, maximum arra elegendõ, hogy az elsõ benyomást megkapd (teszik vagy sem) ez kb. olyan, mintha valaki a WOW-t 1 órás játék után eldöntené, hogy jó vagy sem.
14 nap nem sokra elegendõ, én már jóideje nyomom, sok mindent átéltem, de még mindig azt mondom, hogy a játék 20%-t ha ismerem már jó 😊
Végszó:
EVE-Online.hu - a magyar EVE Online rajongói weblap ( létrehozva és üzemeltetve a HUN Corp által)
itt sok hasznos info vár az emberre ha hajlandó végigolvasni ALAPOSAN a fórumot.
UI.: mégegyszar gratula a HARDWIRED-nek a privát CD-KEY-hez 😊
ui2.: peace, life is short
psn: TasManHUN