EVE Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AdamusTorK
kettõnk közül nemtudom ki járatja le magát, már bocs

balty már nem mjátszik, Repiv vigyáz a karijára

A világ újra megmenekült, hála a Pindúr Pandúroknak!

[Jakuza]
A BaltyHUN ugye nem a te karaktered ?
Mert ha igen akkor feltuno hogy nem jatszol egy eve es nem HUN tag vagy, viszont a karakter lapja nem ezt tamasztja ala.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

[Jakuza]
Jo lenne ha nem szemelyeskednel, mert csak magadat jaratod le, es az allaspontodat helyezi a "hagyd figyelmen kivul" kategoriaba.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

AdamusTorK
" és a hun corphoz ..."

ha vennéd a fáradságot te lusta fikázó *****, hogy írsz az adminnak, hogy tegye ki a corpod, akkor hozzád eljutnának te *****

amúgy fogalmatok sincs az elõzményekrõl és a háttérinfókról, hogy miért volt rá szükség... mert arra se vettétek a fáradságot, hogy utánaolvassatok, vagy belegondoljatok, hogy nekünk mit jelent az, ha valaki azt mondja egy éppen kezdõ játékosnak, hogy a HUN Corp rosz, amikor semmit se tud róla.

minden ok több éve gyökerezik, van történelme

Fenrir
...és a hun corphoz...

btw szerintem egy hivatalos oldalon a fõoldalon nem azzal kéne dicsekedni hogy egy honfitárs corp bázisát megsemmisítettük mert mi megtehetjük

no comment...

A halál csupán a kezdet...

Mellesleg megjegyezném hogy nem vagyok tagja a Huncorpnak, de nem is játszom már lassan 1 éve EVE-t. Csak felháborít az a stílus amit itt egyesek megengednek maguknak. Szóvá teszem, erre teljes flame háborúba megy át az egész. Nem értem miért kell ez nektek. Csak elveszitek mások kedvét attól, hogy kipróbálják ezt a játékot. De ha ezt a topikot szerencsésen elkerülik és mégis kipróbálják ezt a játékot az Eve oldaláról eljutnak ahhoz az egyetlen magyar nyelvû oldalhoz ami létezik.
AdamusTorK
már megin nem tudod, hogy mirõl beszélsz

Úgy látom nem értettél meg. www.magyaritasok.hu -nak mi köze van az EVE-hez? Szerintem örülhetünk, hogy EVE-rõl van egy ilyen weblap. Akinek a kényes ízlésnek nem felel meg: Ne olvassa! Csináljon jobbat! Kicsit már fárasztó, hogy ennyiszer ismételnem kell önmagamat.
[Jakuza]
Irhatsz felolem akar arrol is , hogy milyen buszke a HUN magara, hogy lerohant egy masik magyar corpot, mert a jatekosok nem akartak belepni a HUN-ba hanem masikat valasztottak.
Szal nem erdekel mit irtok ki hirbe.

[Jakuza]
Tudod mit ne toltson fel ra semmit.
Aztan dontse el kik-ki szive joga szerint, hogy ezzel legitim hivatalos oldalnak nevezheto e, az ilyen ures html.
Attol hogy te is tagja vagy tobb eve a HUNnak attol, meg en nem fogom elfogultan latni a dolgokat veled ellentetben.
Ja es en feltudok jobbat mutatni javaslom a www.magyaritasok.hu oldal megtekinteset.
Ja hogy azert se kap senki semmi penzt es nem az olvasoktol varjak el a hireket ?
Ennyi a kulonbseg az oldalak kozott.

AdamusTorK
mi is tegyünk fel naponta ilyen hülye üzeneteket a fõoldarra, hogy jé, az elöbb két vonal volt a baltám élén, de vettem bõrhüvelyt és most már nincs ott? vagy, tán kezdjünk neki dicsikedni, hogy a HUN Corp. így meg úgy szétverte az ellent, vagy, hogy megpróbált közösen valamit a többi magyar céggel, erre õk bsztak bármit is tenni és mindennek hiába megint csak egyedûl maradtunk?

nézz be a fórumra te mamlasz

Azért mert neked nem felel meg az oldal, attól még elláthat fontos funkció pl. azt amit lentebb kifejtettem, ezenkívül alapvetõ információk is megtalálhatóak rajta.
Valaki a saját idejébõl mennyit szán 1 hivatalos weblap tartalommal való feltöltésre, ezt sztem bízzuk rá.
Nem értem a kritikáidat. Nem tudsz felmutatni jobbat, akkor meg mire ez a nagy rogy rázás?
AdamusTorK
te megin mirõl beszélsz mond már meg nekem! mi az, hogy nem foglalkozunk vele lelkiismeretesen?

AdamusTorK
Amúgy hozzáteszem, hogy le van fordítva a Red Moon Rising az oldalon, csak nem veszed észre mert nem akarod.

[Jakuza]
Megiont sarkitasz.
A tobbi oldalon ahol foglalkoznak is a hivatalos magyar oldall, nem dolgoznak, nem jatszanak, nem csinalnak semmit.
Ugye te ezt gondolod komolyan.
Punktum, ha tetszik neked hanem, az EVE magyar hivatalos honlapon nem foglalkoznak ugy az oldallal ahogy az elvarhato egy hivatalos oldallal.
Kar volt belevagnia olyan embereknek, akik nem csinaljak lelkiismeretesen es mastol varjak el az oldal uzemelteteset.
Tehat hiaba is probalsz sikamlosan kibujni, mindenfele alindokkal, attol meg havonta egy iras jelenik meg az oldalon, s azok se sokat mondoak.

AdamusTorK
Jakuza, mi fan site-ot csináltunk. nem érdekel, hogy az 1000 meg 1000 általad ismert fan site-on hogyan csinálják meg, de gondolom feltudod te is fogni, hogy ha valaki napi x órát dolgozik y órát alszik z órát tölt a családjával vagy haverjaival akkor már csak 24-(x+y+z)=q óra marad neki az eve-online-t játszani. és akkor q órából néha r órát áldoz egy fan site bõvítéséhez, akkor nem fér be neki, hogy a hivatalos oldal naponta 20 oldallal frissülõ tartalmát egyedûl lefordítsa. Ügye ezt te sem gondoltad komolyan? El vagy te is tévedve. Ha fan-vagy akkor vedd ki a részed az eve-online.hu fejlesztésébõl és ne kritizálj.

[Jakuza]
Annak amit leirsz semmi koze nincsen a magyar oldal rendes uzemeltetesehez.

[Jakuza]
Ja es javaslom pl a magyar official GW oldal megtekinteset, ha jo peldat akartok latni.

http://www.guildwars.hu/

Jakuza azt hiszem Te is elismered, hogy az Eve univerzuma elég nagy. Nem könnyû beleakadni egy másik magyar játékosba. De ha kint van Eve oldalán 1 kicsike magyar zászló rögtön könnyebb lesz, hidd el nekem. Már ezért megéri a dolog, hogy ez az oldal összehozhatja a magyarokat, akinek ez nem elég az vagy csináljon jobb oldalt, vagy segítsen, hogy jobb legyen az oldal.
[Jakuza]
Jo lenne ha nem sarkitanal.
Talan miert nem lehet ne leforditani a Red Moon Risingben megjeleno ujdonsagokat ?
Talan ez nem erdekli a jatekosokat?
Uj hajotipusok, NPC ujdonsagok stb ?
Dehogynem, csak ahhoz sokkal lelkiismeretesebben kellene az oldal szerkesztesehez hozza allni aka. csinalni is kene rajta valamit.

AdamusTorK
az eve-online.hu azzal folgalkozik amiket a játékosok érdekelnek. ha szerinted fontos lenne lefordítani a dev blog-okat, amit csak eve-online elõfieztõk láthatnak, akkor nyiss egy www.eve-devlbogs.hu oldalt aztán tedd közzé, aztán mond meg aranyosan a ccp-nek, hogy nesztek.

[Jakuza]
En nem flamelek, megmondom a sajat velemenyemet a jelenlegi vitas allaspontokrol.
Szvsz amit leirt az admin a hirben nem allja meg a helyet tobb ponton, de foleg azert nem, mert ha valaki vallalja egy hivatalos honlap mukodteteset, az ne masoktol varja el, hogy mas uzemeltesse helyette az oldalt.
Szep dolog az, hogy kuldjetek be ti is cikkeket sracok es mi nem kapunk semmi juttatast a CCP-tol, de akkor minek akartok csinalni hivatalos magyar jatekoldalt?
Mutatok en 100000 hivatalos jatekoldalt a tieteken kivul amik ugyanugy nem kapnak semmifele juttatast, de a keszitoi lelkiismeretesen allnak a dolgokhoz, mert a jatek szeretete ezt hozza ki beloluk, s nem pedig masiktol varjak el a leirasokat.
Nekem csak ennyi a problemam, le is irtam s ez nem flame mert az EVE-hez hozzatartozik annak ellenre, hogy nem magarol a jatekrol szol.Ezert irtam le az elobb, hogy sajnos az oldal teljesen elvan hanyagolva es mar szinte csak egy forumbol all.

AdamusTorK
a kép pedig exodus elötti, azaz 2004 dec elötti

AdamusTorK
Jakuza, a hajam tépem, mert nem értem, hogy mi a bajod, tudtommal, most is azér flémelunk, mert nem értjük egymást, te is gyere fel....

AdamusTorK
Fenrir, neked meg azér kéne feljönni ventire, mert az az egyetlen hely ahol az ilyen dolgokat meg lehet beszélni.

[Jakuza]
Jo lenne lehiggadnal es gondolkoznal mielott vadaskodsz.
Es hogy honnan gondolom onnan, hogy havonta jelenik meg egy iras az oldalon.
A legutobbi is massal nem foglalkozik, csak a forumon levo flamelesrol.
Egy hivatalos jatek oldalanak nem errol kell szolnia es nem ilyen rendszertelenseggel megjeleno hirekkel.
A masik fele nem mondta nektek senki, hogy hogyan es mivel kell foglalkozni, hanem azt, hogy mikent kellene az oldalt megfeleloen uzemeltetni.
Talan nincs eleg hir a DevBlogban, az ujdonsagokrol ?
Lehet arrol is irni, nem csak a forumban elharapodzott anyazasokrol.

AdamusTorK
Jakuza, nemtudom, hogy te hogyan gondoltad ezt.
A legjobb az lenne, ha felnéznél az eve-o.hu-ra:
http://www.eve-online.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=104&mode=&order=0&thold=0

itt az admin tett egy közleményt errõl a témáról. Tessék ehez igazodni. Nemtudom, hogy honnan veszed, hogy attól, hogy megcsináltunk egy oldalt, akkor máris tudnunk kéne, hogy egy másik magyar társaság mivel foglalkozik.

Jólenne, ha tisztába lennétek mind vele, hogy 1,5 éve amikor megpróbáltunk ilyen közös dolgokra rávenni embereket, akkor ugyan ilyen hangnemû fikázás lett belõlle mint amit ez a Darkdust csóka csinál.

Vannak emberek akik azt se tudják, hogy mit mondanak, alaptalanúl vádaskodnak és másokat fikáznak, mert esetleg jobbak mint õk. nekem elegem volt ebbõl

[Jakuza]
Ez meg egy regebbi kliens kepe ?
Mert az enyim egeszen mashogy nezki, marmint a hajo fegyverzet iranyito panele es a pajzs es egyebb feltoltesi szint jelzo.

Megkérnék mindenkit aki nem tud normális hangnemben kritizálni, az ne tegye, mert csak saját magát minõsíti, ezenfelül még egyesek szemét bántja is ez a stílus. Az anyagok beküldését illetõen pedig adott a lehetõség, csak mindenkinek az tudom mondani: hajrá!
[Jakuza]
Belepsz a hivatalos oldalra az accountoddal, az Eve insider -> My Account menunel es megtalalod a jobb oldalon.

Fenrir
ez hol van?

[Jakuza]
Ha egy oldal az EVE hivatalos magyar nyelvu honlapja, akkor kutya kotelesseged mas magyar corpok irasait feltenni.
Az mas kerdes hogyan szerkeszted az oldalt az maganugy, de gondolom CCP sem orulne annak, ha azt hallana vissza, hogy csak a valaki altal szimpatikus magyar corpok jelennek meg az oldalon, ilyen erovel akkor csak "Kis Pista" EVE oldala lehetne az oldal, hivatalos oldalkent nem szerepelhetne.
A masik ami megjegyezendo, hogy teljesen el van hanyagolva az oldal, manapsag semmi egyeb, csak egy forum oldal semmi mas sajnos. 😞

[Jakuza]
Ha a Got new creditcard-hoz beirod a kartya adatait ugy sem jo ?

Fenrir
ez miért van?

lejárt az elõfizetésem, valószínüleg pénzhiány miatt nem hosszabbította meg automatikusan ezért suspended lett, ma lett pénz a kártyán de a reactivate-et nem fogadta el, mindig visszadobta a kártyát (eddig hónapokon keresztül ezzel fizettem és nem írtam el semmit sem)

erre fogtam, cancel, reactivate de a kártya adatai már nem módosíthatóak mert szürke az egész mezõ ahova kéne írni a kártyaadatokat

érdekes...

Fenrir
ok

btw nem játszottál te túl sokat a c&c generals-szal? 😊

Valen
Kedves Fenrir:

Kérlek téged hogy ne személyeskedjetek, mivel nem ismeritek egymást így ennek értelme erõsen közelít a nullához.

Továbbá:

Ha figyelmesen olvastad volna leírásom akkor feltünt volna az alábbi sor:

"annak tartalmát nem kötelezõ csak nekünk alalkítani. Lehet beküldeni anyagokat, leírásokat csak akarni kell"

Ebbõl következõen ha ti nem küldtök saját anyagokat akkor az nem kerül ki az oldalra és máris "nem pártatlan" lesz az oldal, vagyis csak az általunk beküldött anyagok kerültek fel, ami minõ meglepõ, "nem pártatlan" ami szerintem teljesen normális dolog. Szerintem.

A megoldás:

Küldjetek anyagokat és máris nem lesz "nem pártatlan" az oldal.

Köszönöm.

Kedves Adamus:

Kérlek, te se személyeskedj. Fenrir kinyilvánította véleményét, amelyet bár nem megfelelõ körítéssel de tálalt. Mivel õ még nem ismeri a dolgokat nem is tudhatja hogy a dolgok miért alakultak úgy ahogy.

Továbbá ez a fajta vitatkozási mód nem méltó hozzád és csak saját magad járatod le vele, így kérlek, hogy inkább ne tedd.

Végül: Ne húzd fel magad, megárt az egéségednek.

Köszönöm.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Én úgy vélem hogy (és ahogy az oldal készítõit ismerem (személyesen)) mindanyiuk közös célja a kezdõ EVE játékosok segítése és ha lehet összefogása.

Nem kötelezõ ezzel élni, és tudtommal nem is kényszerítünk erre rá senkit, azonban ezen cselekedetünkért nem is kellene minket megszólni.

Lehet nem vagyunk tökéletesek, de az vesse rám az elsõ követ aki az.

Továbbá kérek mindenkit a megnevezettekkel együtt és rajtuk kívül, hogy a kultúrált vitatkozás alapjait ne hadjuk figyelmen kívül.

Köszönöm a figyelmet és a megértéseteket.

Live Long and Prosper. But why don't we living peace?

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Fenrir
nem szapultam csupán azt mondtam hogy nem pártatlan hanem a ti saját corp oldalatoknak állítjátok be holott ez amolyan gyüjtõ oldalnak kéne lennie

btw igazatok van, ti csináltátok, nem szólok ehhez a témához többet...

Fenrir
nekem nincs üldözési mániám kisfiam 😊

miért akarsz élõben ütközni? ennyire magabiztos vagy? 😄

AdamusTorK
na Darkdust öcsém idefigyelj kicsirigó, te ne pattogj itt. told fel a segged a ventiriló szererünkre aztán megbeszéljük élõszóba, hogy milyen gyógyszerkezelés kéne neked a hülye üldözésimániádra. Aztán ha ez nem elég akkor összeruccanhatunk valamelyik sarkon is....

Valen
És igen ideges vagyok, mert egy senki szapulja a saját és a jóbarátaim 2 éves munkáját, és ezt nem vagyok hajlandó senkitõl sem eltûrni.

Majd ha a kritizáló alkot annyit amennyit mi, akkor lehet erkölcsi alapja a vitatkozásának, addig nem.

Valen
A magyar hivatalos oldal annyira pártatlan amennyire az azt olvasók annak alakítják.

Sajnos vannak sokan akik úgy itélnek meg minket, az oldal készítõit, hogy A + B vagyunk, s meg sem próbálják kideríteni hogy esetleg C+D vagy akár E is vagyunk.

Továbbá a magyar "hivatalos" fórum tényleg hivataol, a CCP által felkért és jóváhagyott, és annak tartalmát nem kötelezõ csak nekünk alalkítani. Lehet beküldeni anyagokat, leírásokat csak akarni kell, nem pedig pofáznim hogy:

Az a ............................................................... oldal készítõ ................... csapat miért csak a saját dolgairól ír, miért nem ír a többiekrõl.

Erre a válasz az, hogy mi szabadidõnkben, ingyen, a játék élvezetéért és a többieknek valóü segítés szándékából csináltuk az oldalt és csináljuk azt amit. Ha ez neked nem tetszik, akkor nem tetszik, de emiatt nem kell a készítõket leszólni. Ha tudsz jobbat csinálni, akkor hajrá.

Megmondtuk mindenkinek, hogy hogyan tud besegíteni, de mindekinek büdös volt a munka, mert egyszerübb azokat basztatni akik már csinálnak valamit, ekönnyebb az alkotókat szídni és rombolni a társaságot, mint felépíteni és megalkotni.

Fenrir
engem rohadtúl nem érdekel hogy mi vagy te csak hagyd ezt a gyenge dumát a nagy magyar társadalmomról, ti is tudjátok hogy sok embernek nem tetszik az arcotok és stílusotok

sajnálom hogy a magyar "hivatalos" oldal nem pártatlan...

AdamusTorK
(segítek, 2005.07.17 12:39:53 - ezt az idõpontot keresd ki a hun csati chatlogjából)

AdamusTorK
Kiegészítés: ahh, most tovább pörgettem a scrollt lefelé, ésolvastam az ingame neved,... így már értem, te voltál az aki lekommunistázott....

akkor hadjuk is.... szia

AdamusTorK
Én ezt nem értem Fenrir, kérlek mutass nekem idézeteket, hogy mikor montuk volna meg, hogy te mit csinálj és hova csatlakozz és én ennyivel abba is felyeztem ezt a témát, mert ez szerintem is dedóság.

""Egyszerûen csak nem fekszik párunknak, hogy ennyire nincs összetartás."

már megint ez a rohadt kijelentés..."
Kijelentés igen, de mire? Ezzel szerinted azt montam, hogy, ha nem csatlakozol a HUN Corp-ba és nem csinálod azt amit én mondok, akkor ne is játsz?

dadós=dedós

Az EVE magygar oldaláról is azért szoktam le mert elegem lett ebbõl a dadós hozzá állásból.

Mndenki fizet a játékért. Cserébe úgy akar szórakozni, ahogy Neki tetszik.
Ha ezt egy corp-ban képzeli el csatlakozik, ha inkább egyedül próbálkozik akkor úgy.

A szomorú az, hogy itt is mindketten ugyanezt mondtátok, valamiért ez mégsem tûnik fel nektek.

PÍSZ

Valen
Na most hadjuk abba ezt a témát.

Fenrir
"Egyszerûen csak nem fekszik párunknak, hogy ennyire nincs összetartás."

már megint ez a rohadt kijelentés...

AdamusTorK
már megin ez a rohadt kérdés? ki mondja meg nektek, hogy hova csatlakozzatok? oda csatlakoztok ahova akartok!

Egyszerûen csak nem fekszik párunknak, hogy ennyire nincs összetartás.
A HUN Corp-nak is vannak problémái ... vannak problémás emberek => a játék szabadsága miatt nem sokat tehetünk ellenük.... vannak veszélyes, vagy fontos események amikben a csapat részt vesz és eléggé szívósan vesszük néha.

Milliószór millió fórumon elmontam, hogy nem vagyunk egyformák. Ezt el kell fogadni, nem lázadni. De a másik oldalról is!