7619
-
#2139 Ebben igazad van, és mindenki úgy játszik, ahogy azt élvezi. Ha Jakuzának belefér 1 hét hajtás az ISK-ért, tegye azt. Én speciel erősen gondolkozok rajta, hogy ne ISK-ből vegyem a GTC-t, mert mostanában egyre kevesebbet küldizek, mivel a küldiket ezdem unni, és így kevesebb az állandó bevételem. És mit ér a játék, ha olyanokat csinálok benne, amit nem igazán élvezek, vagy nem azt csinálom amit a legjobban élvezek benne? -
#2138 Lvl4-re gondoltam.
3 hónapos karakterként már a lvl4-es küldiket nyomtam egy ravenben. Igaz, hogy a skilleim hagytak némi kívánnivalót maguk után, de néhány óra játékkal így is összeszedtem legalább 50 millát a küldikkel. Így mondjuk 4 nap alatt megvolt az 1 hónapos GTC-re való. -
lammaer #2137 Megjegyzem kicsit elgondolkodtatál ezzel a "magyar betegség" beszólással. Én ugyanis pont azt látom, hogy az a magyar betegség, hogy mindenáron próbálja elkerülni a fizetést, még akkor is ha utánaszámolva kiderülne, saját magát szopatta (lásd: 5 forinttal olcsóbb kenyérért átutazik a fél városon, régebben 2 forintos benzináremerés előtti napon 3 órát álltak sorba a kutaknál, csak hogy olcsón tankolhassanak, vagy az 1000 forinttal olcsóbb kávéfőzőér már hajnali 4kor sorbaáll az új médiamárket megnyitásánál).
Mindezt csak azért, hogy elmondhassa, igen, olcsóbban vettem. Ha kicsit utánaszámolsz a 7 napos látástól mikulásig (tudom tudom, te csak napi két órát grindeltél) grindednek 5000 forintért, pont ugyanigy gondolkodsz.
Semmi gondom nincs a GTCvel ISKért, én se vagyok a saját pénztárcám ellensége és megveszem, ha a befektetett idő és energia megéri. Csak nem feledkezem el arról, hogy játékban nem dolgozzuk halálra magunkat, hanem szórakozunk :) -
lammaer #2136 Nem kezdőkari, kezdő játékos :) Úgy látszik nagyot fordult az Eve világa, amióta 6.5 napos karik 370 millát termelnek...
"ez egy jo magyar betegseg amiert kicsit is meg kell szenvedni az egybol szar, meg ha csak elonye is szarmazik a dologbol barkinek egy kis melo aran. "
Ilyet ki mondott? Bántottalak én azért hogy MMOban szenvedni akarsz? -
#2135 Pontosan 6,5 nap alatt termeltem ki nem olyan regen egy kezdo Achura karakterrel 370 milliot lvl2-vel Khanid high sec urben 90 napos GTC miatt csak ugy probakeppen. :D
Szoval meg lehet oldani azt a GTC-t egy kezdokarinak is.
Igaz egy kicsit mas a helyzet egy kezdokarinal, mert o nem tudja mi hogyan mukodik.
Senki sem mondja, hogy nem monoton a dolog, viszont kifizetodo annak a szamara, aki mashogy nem tudja megoldani a fizetest es utana ket honap pihit iktathat be. (Sajnos ez egy honappal lecsokkent a 90 napos GTC megszunesevel)
Ja es grind ide vagy oda, azt mondom valamit valamiert, ez egy jo magyar betegseg amiert kicsit is meg kell szenvedni az egybol szar, meg ha csak elonye is szarmazik a dologbol barkinek egy kis melo aran. -
lammaer #2134 Hupp.. épp be akartam pötyögni, hogy van egy ismerősöm (igaz Kazi! :) ) aki talán már a második hónaptól kezdve high seces ore pusztítással termelte ki magának a GTCre valót (igaz, napi sok óra fúrással), aztán eszembe jutott hogy az még 30 napos GTC volt, az meg ugye mostmár nincsen csak 60as, ami kissé többe kerül.
Témánál maradva: persze mindenkinek más a tűréshatára és a monotonitástűrése, de egy kezdő karinak (pláne egy kezdő playernek, ez mégfontosabb) szerintem nagyon meg kell hajtania magát ha ilyen hamar GTCből akar élni. Szóval sok grind, ráadásul ne feledjük a GTC mellett hajókra és felszerelésre is kell ISK, meg hát a skillezés is némi idő amit kénytelen kivárni, amig olyan hajót tud összerakni magának amivel jól tudja nyomni a jól fizető küldiket.
Gondolom hogy level3azás lenne minimum, nem? Vagy megint kiderül hogy a level2 agentek ebben is jobbak? (low sec meg gondolom egy tökkezdőnél nem rentábilis :) )
Szóval én azt mondanám, ha csak nem extrém grindtűrő az illető és szeretne egy kicsit játszani és nézelődni is, inkább a fél év a reális. -
#2133 Apococ nem szoltak bele :D -
Ry0K3N #2132 De lehet az apocokkal együtt generálta, igen emlékezteet a 8472 módszerére így. -
Ry0K3N #2131 Ja csak így lazán abbaddon, doomsday device mit nekem :D titan... miaz? :D -
#2130 Sztem a Titán ölő EMP labdára, mely Chain Lightning szerüen átugrott a fél Minmatar flottára.
Nem tudom, de nekem is kell egy az Abaddonomra :D -
DeviloftheHell #2129 melyikre gondolsz? -
Ry0K3N #2128 Az abaddon féle kámeháme az empyrean teserben az WTF??? -
DeviloftheHell #2127 valoszinü hogy aki most kezdi a játékot 100 hogy isk bol fizeti :) -
Ry0K3N #2126 Magyarán 1x mindenképpen fizetned kell, 3 hónap alatt meg ki tudsz fejlődni olyan szintre hogy magad kitermeld a következő havinak valót. -
#2125 2-3 hónapos karakterrel már van esély rá, hogy 1 hónap alatt összeszedsz 3 hónapos timecode-ra való ISK-t (350-400 milla). -
#2124 Végülis tök esélyes lvl 1 agenttel :) -
#2123 Imádom, amikor ezt mondják egy kezdő karakternek...
-
DeviloftheHell #2122 könnyen összelehet löni ha normális agentnél tolod pár ora alatt 100 misi megvan és olyan 400 körül volt a 90 napos -
WOLF3x6 #2121 Es ez a jatekban mennyire megvalosithato? Nagy osszegrol van szo, tehat sokat kell jatszani hozza, vagy viszonylag konnyen ossze lehet szedni? Meg egy kerdes: Te is igy fizeted a timecode-ot? -
#2120 Lehet venni a játékbeli pénzért (ISK) timecode-ot, tehát, ha elég lóvét gyűjtesz a játékban, megveheted belőle a timecode-ot, így nem kell igazi pénzzel fizetned a játékért. És ez teljesen legális. -
psicho #2119 Nalam is volt ilyen baj az alaplapi sound chip okozta. Kikapcsoltam a hangot es jo lett. Azota raktam bele hangkartyat, amivel mar nem fagy. -
WOLF3x6 #2118 Ezt az egyszeri fizetest kifejtened bovebben? :) -
DeviloftheHell #2117 hütés gond vagy ram vagy tulvan huzva esetleg egy winfos reinstal a jo öreg xp re -
#2116 Mennyire van húzva a gép? -
Legion #2115 Sziasztok, letoltottem a jatekot a premium grafikaval, de ha be van kapcsolva, akkor idonkent ujraindul a gep jatek kozben..
Frissitettem a video drivert, de nem hasznalt.
Ha normal grafikaval jatszok, akkor megy rendesen.
Ati x1800xt 512mb graf kartya
core2duo proc
1,5 gb ram.
Van valami otletetek? -
Ry0K3N #2114 Biza de ennek csak örülök legalább most nem szaggat mind atom :P -
#2113 Nem a játékhoz csatolódik a befizetett idő hanem az accounthoz és mivel gondolom ugyanazzal logoltál be ezért maradt meg a 21 nap. -
Ry0K3N #2112 Nah befizettem egy 3 hónapra :P
Amúgy a trialhoz hozzáadja. Amúgy jó dolog hogy a steamről 21 napos a trial de 1 naps zaggatás után le kelltt törölnöm a steameset és felrakni a simán mert rohadtul megettea ramomat az a rohadt steam. Hálisten a 21 nap megmaradt :) -
DeviloftheHell #2111 tört servert nem nagyon tudnál csinálni mert nem adja ki a ccp a server klienst -
DeviloftheHell #2110 ingyenes játék csak sokat kell hozzá játszani :D -
Ry0K3N #2109 Egyszer, ha jól csinálod :) -
#2108 fizetni kell, hihi :) -
#2107 Egy szerver van, amin mindenki játszik. Nincs tört szerver. Havidíjas. -
#2106 Hello, ezért a játékért mindenképpen fizetni kell? Vagy vannak tört szerverek is, vagy a mester szerver miatt nem lehet? -
lammaer #2105 jajajajajajjjj... ne, kérlek ne kezdjétek megint. -
#2104 én a trial felénél fizettem be és hozzáadta -
#2103 Szerintem nem adódik hozzá, tehát érdemes a trial utolsó napján aktíválni. Van aki szerint hozzáadódik, de én nem látom bizonyítottnak. -
Ry0K3N #2102 Amúgy hogy van? A trialhoz hozzáadódik a 90 nap vagy ameddíg eljutottam trialban és akitiváláskor csak +90 nap? -
Ry0K3N #2101 Akkor holnap sztem megvetetem, aztán majd hajrá. -
Ry0K3N #2100 Mivel hitelkártyám nem nagyon van ezért csak ez a lehetőség maradt egy ismerősön keresztül.