EVE Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én személyszerint nem értek egyet azzal a felfogással, hogy ez a játék havonta pénzbe kerül és ezért a pénzért mindenki azt csinál amit akar. Ez egy mmogame szóval ha az ember nem akar szólózni, kompromisszumokat kell kötnie. Bárhova is megy lesznek emberek akikkel együtt kell dolgozni. 4 éve mmorpgzem és tudom, hogy mindig akad vki aki mást akar, nem a közösség érdekeit nézi etc. A wowban ez elmegy mert marha sok magyar klán van (jó szar is a community). Az eveben már nem annyira mert tudtommal elég kevés magyar player van. Igenis minden ember részérõr áldozatokat kell hozni ahhoz, hogy a guild/corp akármi mûködjön 1 ilyen játékban. Ezért mmo és nem single player. Az utóbbiban lehet azt csinálni amit akarsz, egy mmoban viszont nem. ennyi.
Én pl. ezért sem értettem minek ennyi corp ilyen kevés játékosra.
Nem aludtad ki magad, hogy belekötsz a semmibe?
Ugye nem gondoltad komolyan, hogy neked nem tetszett az, hogy menni kell a HURT-bol majd veled fognak foglalkozni a másik 10 ember helyett?
Csak mert meg nem vettem ki a hangarbol csak beletettem.
Ez volt a nagy segitseg ?
Ilyen erovel a sajat hangaramba is betehetek barmilyen cuccot.
Ehhez nem kell semmfele korp. Raadasul nem is igy volt meghirdetve a korp.
Magasrol le van szarva a fejunk, miota a 10 ujonc lement IMK-ba.
Persze ezt te mashogy latod.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
De megegyszer felteszem.Hol van a kezdoknek a segitseg ?
Hol vannak a hurt vt szobaba iranyitott HUN tagok ?
Mondanal errol a hozzaallasrol is valamit ?
De azert tomoritsuk ossze a magyarokat, tudjunk epiteni, mert nem eleg a korp letszam bizonyos funkciok eleresere.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Mondj egy olyan céget, ahol a kitaníttatásodat kifizetik, addig is kapsz fizetést, és utána ha otthagyod, akkor nem kérik vissza a költségeget.
Sehol.
Ez ugyan az.
Nem visszakérik a bele ölt dolgokat, hanem leanyáznak.
Én is ezt tenném, mert ekkora parasztság nincs a földön.
HURT-ot a HUNCorp tartja fent, ami azért nem kevés isk.
Õk ölték bele az idejüket, hogy segítsenek a játékosoknak.
Õk raknak pénzt és sok idõt a ventrilloba és az eve-onlione.hu -ba.
Feleségül ne vegyenek?
És nézék jószemmel, hogy utána más corpa bennek?
Ugye ezt te nem mondtad komolyan.
Vagy te ilyen szar ember vagy?
Bocs ne vedd sértésnek, de erre nem találok más szót.
Élvezed más munkáját, majd leszarod õket.
Akkor miért nem egyedül mentél az elejétõl?
Miért nem az a corp segített téged az elején amikor elkezdted a játékot ahol most vagy?
Jaaaaa..., hogy akkor sehol nem voltak.
No comment.
<#shakehead>#shakehead>
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
2.Ezekszerint mindenki masnak tilos anyazni, csak egyeseknek.
Na ez a piszoksag, nem amirol te nyalsz.
Le kell zárni a témát.
Van egy jó mondás.
Néma embernek anyja sem érti a szavát...
És különben is, hogy képzeltétek el, hogy leanyáznak benneteket, szemétkednek a játékban, és ezért legyaluljátok õket <#hehe>#hehe>
Hogyan jösztök ehez? <#nyes>#nyes>
Ez piszokság.
Viszont megtortent.
Sot utana massal is megtortent, bar akkor mar finomabb formaban lett kiosztva aki kulonckodott es vegul nem a HUN-t valasztotta.
A masik, lehet ellenerveket irni, nem a lejatratas szoveget szajkozni.
Te talan ismersz egy HURTost is ?
Segitettel egy szoval is nekunk az utobbi mondjuk 3 hetben ?
Nem hinnem.De azert de jo lenne ha a HUN letszama megnone es az osszes magyart magaba olvasztana. Persze szerintetek jo lenne ha ez magatol bekovetkezne, mert megerolteto, mas modon hozzajutni.
Szoval Roviden: nem volt kotelezo a Hun ba lepni, csak egy lehetoseg volt a tobbi melett.
HUN Corp vs Fgc: Ott voltam , halottam, lattam, nem volt mas lehetoseg.
"A HURT (Hungarian Recruit Team, hogy mindenki szamara vilagos legyen) az ujoncok kikepzesere, az EVE vilaganak kezdo korban valo gyorsabb megismeresere lett letrehozva. "
Hol a kikepzotiszt ? 😛PPPP
Na errol a hozzaallasrol beszeltem mar a legelejen.
A hulye fan a hibas ha az eve-online.hu oldalon nem jelenik meg cikk, mert nem irta meg.
A hulye kezdo a hibas, ha mar ki lett nevezve a HUNban valaki akinek a HURT csatin kene lennie, de leszarja a kezdoket. Vajon hol van Nagyvezir es Master a HURT csatirol, ha oda lett iranyitva.
Elmondom lemondtak. Igen am de kilett helyette nevezve Laci, na de o hova lett? Mertmeg egyszer sem sikerult a HURT csatira talalnia.
Sajnalom az ilyen embereket, persze teged is, tipikus peldaja vagy a kisebbsegi komplexusnak. Nem is pazarlom az idomet szocseples olvasasara.
(Amugy ha jol emlexem mi hivtuk fel Intar Domit ventrire, hogy beszeljetek a valasztas elott mas korpbol is emberekkel es o az ER egyik vezetoje, szal nem ertem miert anyaztunk volna ...)
Letum Omnis alias Henter Bela
HUN corp Fleet commander
Mert tudtommal így:
A tanárhoz megy a diák, ha kérdése van.
Nem pedig:
A diákhoz megy a tanár, ha kell ha nem.
Ki beszelt a corp channelrol ? Letezik a VT-n ha jol emlexem egy kulon HURT szoba, amire barmikor feljohet a HUNbol barki, hamar a HUN VT szerveren van a szoba.Ez mar jo regen nem torten meg, ha jol emlexem.
Talan felsorolnad, hogy kikkel talalkoztatok ezen a csatin ?
En feltudom fejbol sorolni a HURTosokat is, sajnos a HUNbol nem emlexem egy nevre sem jo reg ota.
Feljar valaki HURTba kepesiteni ? Segit valaki a fiatal jatekosoknak ?
Nem ti lottetek szet egy masik korpot ? Nem ti anyaztatok le aki nem hozzatok menta HURtbol, hanem a ER-be ?
Ezek a tenyek, most te beszelj a celjaitokrol. 😛PPP
Arra már nem gondoltál, hogy a HURT Corp chaneljére a HUN vagy egyébb corp tagjai nem tudnak ott beszélni, mivel nem tudnak rá felmenni?
Mellesleg honnan tudod, hogy melyik HURT tag HUN-s alt?
Nem?
Akkor nem értem mi a francot magyarázol olyanról amirõl fogalmad sincs.
Van 4 Magyar corp, és egyet "megnyúztak" a szemétkedésükért.
Megérdemelték, és a HUNCorp nem büszke rá.
Rég lezárták ezt az ügyet, te meg fújod a hülyeséget tanár létedre.
Ne haragudj, de nem így ismertelek meg.
Úgy beszélsz, mintha a HUNCorp terrorizálná az összes Magyar corpot.
Én nem tudok több esetrõl, de ha te igen akkor várjuk az írásodat.
Ha nem tudsz te sem többet, akkor szerintem inkább halgass, és szítsd a tüzet feleslegesen, mert ha lehidalsz sem fogok csatlakozni 1-8 fõs Corphoz, amikor még a 30 is kevés.
Fõleg olyanokhoz nem, ahol a saját pénzemért, és a szórakozás-játék helyett, folyamatosan olyanért dolgozzak amit nem lehet megvalósítani ebben a játékban.
Nem mondok neveket, idézet a Ventris beszélgetésbõl...
Délelött (amikor az ember dolgozik) azt csinálsz amit akarsz, délután közös fúrás amibõl 0 pénzed van.
Nos ha neked ez a játék, akkor váljék egészségedre.
Én nem mondhatom meg, hogy mit csinálj, és nekem sem mondhatja meg senki.
Viszont egy jó tanácsot megfogadtam, és sokat tanulmányozva a játékot, megfogadtam a 2-3 éve játszó játékosok tanácsát, hogy hogyan lehet sokáig játszani ezt a játékot unalom nélkül.
Ennyire sziven viselitek az ujoncok sorsat.
A tettek nevesittenek valakit, nem a szavak.
Teged se lattalak a HURt csatin egyszer sem,de beszelni ettol meg jol tudsz, hogy elsodleges erdek a fiatal jatekosok megtartasa.
Persze tenni erte majd a szomszed fog.
A HUN politikai hozzaallasa, ami aggaszt engem.
Persze minden corp a sajat erdekeit nezi, csak nem mindegyik nyul tisztatalan eszkozokhoz, es utana nem akarja megmagyarazni az elegtelen bizonyitvanyt.
Mibõl tudtad megállapítani azt hogy nem volt a HURT-s képzésben HUN-s résztvevõ?
Aki meg nem a HUNba ment (Iseus) azt leanyaztak, szemelyesen hallottam a VT-n.
Ennyit a HUN hozzallasarol.
Mert en elmondhatom neked. Biztos sokat tudhatsz a szerkezeti felepiteserol a HURTnak, csak azt nem mi zajlik benne kikepzes gyanant.
Elmondhatom neked.
Semmi az eg adta egy vilagon.
"Es lehet hogy te nem vagy hulye,aki egybol megtudja erteni, hogy egy magat osszefogasra buzdito korp szetlo egy masik nemzetbelit, milyen meses, hosi eposzba illo tettet hajtott ezzel vegre.
Igen ezzel egysegesites helyett a magyar jatekosokat terrorban tartjak, mert felvetodik mindenkiben a kerdes, hogy ha mashova mennek azt a korpot, mikor lovik szet ?"
Ahogy azt sem erted, hogy miert nem volt sosem bajunk a tobbi magyar korppal, miert csak azzal eggyel... Szoval sok mindent nem ertesz, akkor mirol beszelsz ?
Igenis vannak magyar korpok, akikkel gazdasagi kapcsolatban vagyunk es azt hiszem nyugodt szivvel mondhatom, hogy senkinek nem kell rettegnie tolunk, amennyiben ez megsem lenne igy, kerem oket, hogy ezen forumon postolva mondjak el, mekkora tyrannos szerepre torunk a jatekon belul.
A HURT (Hungarian Recruit Team, hogy mindenki szamara vilagos legyen) az ujoncok kikepzesere, az EVE vilaganak kezdo korban valo gyorsabb megismeresere lett letrehozva. Tobbszori megkeresesre sem csatlakozott masik magyar korp, igy a HUN corp egyedul vitte (viszi) vegig.
Ezek szerint a HUN Corp kényszeríti az új játékosokat, hogy hozzá csatlakozzon különben a pokolra jut.
A HUN Corp ellehetetleníti a nem hozzájuk csatlakozó magyar játékosok lehetõségeit.
A HUN Corp megtámad minden magyar corpot, függetlenül attól, hogy azok mit csinálnak.
A HUN Corp saját maga fényezésére hozta létre az eve-online.hu-t.
A CCP és a többi corp a játékban a HUN Corp "pet"-je, benyaltak neki, és félnek tõle.
Az eve-online.hu -ra beküldött anyagok cenzúrázva és az oldal készítõinek szájízének megfeleõen került elkészítésre.
No coment.
Bizony en beszeltem tobbszor is Claiby-val, Johnyval, Amerginnel is miota lekerult 0.0-ba.
Tehat az allitasod nagyon nem helyes, hogy en mit nezek semmibe, szimplan spekulacio.
Es lehet hogy te nem vagy hulye,aki egybol megtudja erteni, hogy egy magat osszefogasra buzdito korp szetlo egy masik nemzetbelit, milyen meses, hosi eposzba illo tettet hajtott ezzel vegre.
Igen ezzel egysegesites helyett a magyar jatekosokat terrorban tartjak, mert felvetodik mindenkiben a kerdes, hogy ha mashova mennek azt a korpot, mikor lovik szet ?
HURTban meg is latszott, jottok a HUNba es kesz kifejezessel elve jelentek meg, s kozben messzirol hirdetik, hogy a magyar jatekosokat akarjak osszefogni.
De ezt ne az en penzembol tegyek. Nekem es mas jatekosnak nem kutyakotelessege belepni a HUNba, maximum majd megint lehet mas magyar korpokat tonkretenni az osszefogas igejet hirdetve.
Én nem hordok le senkit, mert más corpba jelentkezett.
Sõt, véleményt sem nyílvánítok arrol ami elõzõleg történt, mert nem voltam ott... (ahogy te sem)
És igen, jó volt veled bányászni tanárúr 😉.
Sajnálom, hogy elváltak útjaink.
Ha emléxel, igen volt némi felháborodás egyesek részérõl az "ultimátum" miatt.
Ha emléxel, én elmondtam, hogy azért jöttem, hogy beálljak a HUNCorpa, tehát nekem teljesen mind1 mikor megyek 0.0-ba, de ettõl függetlenül a HURT-ban töltött idõt, én is kevésnek találtam.
DE!!!
Nem hordom le a HUNCorpot, hogy de szemetek mert ultimátumot adtak, hanem megköszöntem, hogy volt 1.5 hónapom felkészülni a "nagybetüs" életre, és nem kellett megszenvednem kezdõként azt, hogy szarrá lõjjenek 0.5 felett is.
A ventrilora pedig azért írtam amit írtam, mert miután felköltöztünk 0.0-ba, meg nem kérdeztétek egyik társatokat sem, hogy milyen fent lakni.
Magyarul ezzel nem csak a HUNCorpot nézted semmibe, hanem a mi közösen felépített HURT-os közösségünket is.
És lehet én vagyok a hülye, de amikor elindult a játék, már akkor megértettem, hogy a játék mirõl szól.
Képzeld el, ha a BF2 játékban a harcmezõ kellõs közepén, elkezdenék kapirgálni, és leanyáznám a játékosokat, mert lelõnek, és hogy képzelik, hogy rontják a játékélményemet, és miért akarják nekem megmondani, hogy mit csináljak a játékban amit megvettem.
Sorry, de nekem nem jön be a "ti míííínd hülyékvagytok" duma, fõleg nem egy kezdõ játékostól.
Érdemes egyébként elolvasni az eredeti oldalt is, hogy a játék mirõl szól, és mi vezérli az egésszet.
Egyszóval biztosan nem megyek a WoW világába kertészkedni mert de szép, és ezért nem adok ki pénzt.
Hogy egy kicsit korpon beluli dolgokat is elaruljak, jelenleg a leerkezett uj pilotakkal foglalkozunk folyamatosan, lehet ezert latszik ugy, hogy nem vagunk annyira aktivak a HUN channel-en, ez szerintem bocsanatos bun. Bar lehet szerinted nem az, nem tom, sztem hamarosan kiderul.
A HUN corp.nak vannak rovid es hosszu tavu tervei, amihez a pilotak tartjak magukat, am ez nem valalmifele raeroltetett dolog, hiszen mi demokratikus reven szavazunk a korp eleteben bekovetkezo fontos elagazasokon es nem kovetunk vakon dogmatikus parancsokat. Az EVE eleteben is a demokraciara torekszunk es szeretnenk, ha minel tobb magyar jatekos jatszhatna a jatekot egyutt, eroinket egyesitve, de sajnos az ilyen jellegu hozzaszolasok nem epito jelleguek, sot talan a szikrait is kioltjak a lehetseges egyuttnukodesnek, ami talan meg lapul a hamu alatt. Barmelyik tagunkat megkerdezheted, megkerdezheti barki milyen egy normalis kozossegben egyutt gondolkodva, kozos celok elereseert faradozni es hogy ez mekkora terhet ro a tagokra, illetve mekkora kotelezettsegek ellatasara is vannak kotelezve a sajat befizetett havidijukert. Szerinted, ha ez maskepp menne, akkor akkor ki akarna ott maradni ?
Nekunk jelenleg is vannak hosszu tavu terveink, amiben szivesen latjuk mas korpok kooperaciojat, de el kell mondanom, hogy senkinek nem fogunk konyorogni, vegyen reszt benne.
Szerencsenkre olyan emberek a tagjaink, akikkel nap mint nap jo dolog egyutt lenni, jo veluk tarsalogni, egyutt tenni a dolgunkat es ez igy is van jol. A HUN corp nem egy ingame feature, nem is akarjuk, hogy mindenki hozzank csatlakozzon, nincs szuksegunk szethuzo bajkeverokre, akik csak ahhoz ertenek, hogy szitsanak feszultseget. Rajuk akkor sem lenne szukseg, ha egyseges magyar fellepes lenne a jatekon belul, menjenek csinaljanak kulon korpokat, elvezzek par honapig a jatekot, amig nekik kitart a biztonsagos teruleten eles melysege, aztan leteszik a lantot, es majd elmondhtjak, hogy igen kiprobaltam es nagy sz*r volt az egesz. lesz mit irniuk itt a forumon es mas helyeken is, mikozben dongethetik a melluket, ahogy itt is latom.
Ezert nincs ossztartas a magyarok kozott, mert itt utik azt, aki mar elert valamit es bizonyitott az EVE vilagaban, ugyanis a HUN corp az akit meg az ellensegei is tisztelnek, nemcsak a szovetsegesei es ezert sok mindent le kellett tenni az asztalra, nem csak belogolni elluttyozni empireben naponta par orat.
A HUN corp olyan kozosseg, akiket az EVE vilagaban barmelyik szovetseg szivesen a tagjai soraba leptet, eddig az elso 0.0 alliance-be kellett csak felveteli kerelemmel elnunk.
"HUNs are loyals as hells." Ezt tartjak rolunk, mert megbizhatoak es kitartoak vagyunk es oda is utunk, ha szukseg van ra.
Sok munkank fexik benne es eleg kellemetlen dolog azt hallgatni alladoan, hogy milyen sz*ar alakok vagytok, mert .. es mert es mert.
Talan majd ha masnak is sikerul letennie valamit az asztalra es nem csak forumwarrior-kent a szajat tepve becstalanitenia masokat, akkor talan majd komolyabban veszik okete is, esetleg meg mi is.
Remelem ti is tudtok annyi jatekbeli elmenyt nyujtani tagjaitok szamara, mint a HUN corp es ha majd ennyien lesztek egyszer, mint mi, nektek is lesz annyi idotok az uj tagokra, mint nekunk ... sot hosszu terveitek vegrehajtasaban is egy emberkent melletek fognak allni.
Addig is ne felejtsetek el azt, ami ebben az MMORPG jatekban kiemelten igaz: az erosebb kutya szeretkezik. Ha valamire vinni akarjatok, akkor erosnek kell lennetek, de nem a forumokon masok lejaratasaban, hanem ingame, egy olyan kozossegben, amit nem torhetnek meg a generacios peccsek es a UNALOM 😛.
Lement 10 ember IMK-ba es egybol a ket illetekes, rafogva arra, hogy beleszol mas is a munkajukba, (ami kimerult Nagyvezir mindenkit leanyazos stilusaval a HURT csatin) gyorsan lekoccolt a HURT csatibol.
Akarsz meg tenyeket hallani ? Ugye arrol mar nem akarsz beszelni, hogy a fent levo HURTosoknak se tetszett a stilus, hogy ukmukkfukk a kikepzesuk abbol allt, hogy egyszer lelettek vive banyaszni 0.0-ba, aztan ki is merult a segites sokaig, mignem egyszer csak ultimatumot kaptak, hogy irany a HUN es kiteszik oket a HURTbol.
Joguk volt megtenni ? Igen joguk volt , de akkor ne fenyezzek magukat, hogy ok a magyar jatekosokert vannak, es fo az osszetartas, ha szetlovik a nekik nem tetszo magyar korpot, mert mas jatekosok oda mentek es igy nem volt elegendo emberuk, nehany korp letszamtol fuggo epitkezes eleresere.
A masik mar leiurtram neked es senki masnak nincs koze ahhoz, hogy en mit csinalok a penzemmel, ne ma te erdekeidet kell nekem figyelembe vennem.
S erdektelen szamomra, ha 40es csapat leramboz teged, ha engem nem erdekel a te vedelmed.
Mi kozod van egyaltalan ahhoz, hogy mas hogyan jatszik ? Semmi.
Te kapd meg a sajat jatekodt a te penzedert es mas, meg a sajat jatekat, de nehogy mar te mond meg a masiknak, hogy hogyan jatszon.
A világ újra megmenekült, hála a Pindúr Pandúroknak!
Miert kene, csak neked a tudatodig valoszinu csak az jut el, hogy a sajat nevemen nem jatszhatok valoszinuleg.
A masik annyira segitokeszek vagytok, hogty te meg egyetlen egy embernek nem segitettel a HUN csatin az utobbi 1 hetben, barmilyen kerdest is tettek fel.
Ennyit az osszetartasrol es segitokeszsegrol.
Vajon miert nem vagy fent pl a HURT csatin ? Vagy miert nincs fent egy HUNos sem ? Az okra meg barmit ralehet fogni,mint pl a jatekban van "ingame feature (nem future) 😛, haduzenet ezert az FGCnek a jobaratod kuldte el a haduzenetet, ha mar bele van epitve. 😛PPPP
De hiaba, ha azt mondta valaki, hogy nem tudod szetloni a hajojat, ezert megmutattatok neki.
Arra nem emlexel, amikor az anyad azt mondta ne egyel a forro levesbol, mert megegeted a szadat ?
Persze akkor is csakazert is megmutattad neki remelem.
Ennyit ezekrol a hulye kifogasokrol, hogy miert is lottetek ti szet barkit is.
Na igen azert volt mert nem allt szoba veletek egy CEO.
Kiprobaljatok ezt a legnagyobb corpal is ? Tisztesegtelenek voltatok ez a velemenyem es ez is marad.
Miert van az most, hogy lement hozzajuk 8-10 uj HURTos elfeledkeztek az uj jatekosoktol ? Tehat az erveid abszolut nem alljak meg a helyuket."
Ezt nevezik komunikációs hiánynak. (Nem véletlen ajánlják a Ventrit mint komunikációs eszközt)
Aki fent van rajta, az láthatja, hogy mekkora szükség van rá. (komunikáció, védekezés, támadás, gang, kapukemp...stb...)
Soroljam még vagy elég lesz?
Tehát.
Ha fent lettél volna, akkor tudhatnád, hogy a HURT vezetésérõl lemondott a két illetékes, és a "vezetõváltás" éppen folyamatban.
"raadasul azert mert mashova mentek az emberek nem a HUNba, meg ha a megbeszelesek a hatuk miatt tortent , akkor sem volt semmi joguk a masik korp szetlovesere."
Értelmezd amit írtam, ne csak láss:
FGC privátban kereste meg az új játékosokat, és a maguk fényezése helyett, a HUNCorp lehordásával és féligazságokkal, félrevezetve az új játékosokat, tettek szert az FGC bõvítésére, majd az új játékosokat magukra hagyták, aminek a következményeként, a Magyar EvE online társadalom értékes embereket vesztett.
(Ezt az életben tisztességtelen verseny magatartásnak hívják).
Hogy joguk volt e megtenni?
Igen.
1. EVE szabályai szerint jártak el.
2. Én is és mi ndenki ezt tenné. (Ha leanyáználak, lehordanálak, és ezzel meg... a barátnõdet és utána elhagynám, valszeg te is szájbavernél az utcasarkon.
És igen meblenne rá a jogod.
3. Ha bekapcsolódnál az igazi játékba, társasággal és nem rambóznál egyedül, akkor tudnád, hogyan mûködik a dolog. (Napjában töbször b@asztat 1-40 fõs ellenség)
"Ezert nem ertem mi ez a nagy kamu szoveg, hogy mi megteszunk mindent a kezdo jatekosokert es segitunk nekik, kozben pedig nem ez zajlik.
Vajon Nagyvezir es tsa miert csak addig foglalkozott a HURTal, amig a friss hus lement IMK-ba ?
Szoval ezek a megvalaszolatlan kerdesek es ezek a dolgok azok, amik ellent mondanak a te verziodnak."
Nos..
Fentartják az oldalt, (fizetik a költségeit), beleölik a szabadidejüket a játék helyett, és fizetik a ventrillot.
És igen.
Sokat foglalkoztak velünk, amit a többi Corpról egyáltalán nem mondható el.
Nem mondták, hogy álljunk be hozzájuk, sõt mondták, hogy kérdezzünk körbe más Magyar Corpvezetõket is, hogy hogyan élik mindennapi életüket a játékban.
Mit igért a HUNCorp nekem?
Semmit.
Azt hogy ha felköltözöm akkor sokszor fogok meghalni, de ha akarom akkor nehézkes bányászattal kereshetek egy kis pénzt.
A fregatt tipusú hajókat ingyé kapjuk, a cruiser tipusu hajóknál az 1. hajó ingyenes, a többi gyártási áron 😊.
Rengeteg harcot, háborút,jó csapatot.
Egyszóval maga a játékot.
Én meg is kaptam.
Nesze, itt van Lifeforce, aki pár hónapos újoncként felfogta mind azt amit te meg Darkdust barátunk nem. És külömben pedig nemtudom, általában, ha engem nem érdekel valami akkor nem foglalkozom vele. Iszonyat nagy problémát csináltok egy apró "jótanácsból".
A storyhoz kiegészítésképp pedig: NEM azér üzentünk hadat az FGC-nek, jóbarátom, mert felvettek olyan embereket akik nem akartak a HUN-ba csatlakozni (nem is tudták, hogy milyen a HUN, hisz épp akkor keztek), HANEM azért mert az FGC CEO-ja ezt akarta... ugyanis 1 évnyi gyûzködés után és 21 oldal fórum flém után se jutottunk düllõre, hogy miért is toboroz így.
A kiváltó ok egy levél volt egy olyan tagunknak aki az FGC-bõl jött át.
A POS elpusztításának oka pedig a HUN és az FGC CEO-k közti párbeszéd végeredménye, miszerint Ezi azt monta, hogy "úgyis csak egy bestowerbõl tudjuk kilõni"
Én teljes szívembõl el akartam kerülni a konfliktust, de igen, vannak emberek akiknek hiába magyarázok dolgokat, nem fogják fel.
te belegondoltál hogy annak mit jelentett aki hónapokig dolgozott azon amit ti szétbarmoltatok? gondolom át sem suhant azon a pirinyó agyadon
és nem csak Ezekiel-rõl van szó mert vele együtt sok más ember játékát is rongáltátok akkor
A halál csupán a kezdet...
Miert van az most, hogy lement hozzajuk 8-10 uj HURTos elfeledkeztek az uj jatekosoktol ? Tehat az erveid abszolut nem alljak meg a helyuket.
raadasul azert mert mashova mentek az emberek nem a HUNba, meg ha a megbeszelesek a hatuk miatt tortent , akkor sem volt semmi joguk a masik korp szetlovesere.
Ez csak egyet bizonyit, hogy nem igazan egyenes korprol van szo a HUN szemelyeben.
A HUN csatornan gyakorlatilag a kezdo jatekosnak nem is a HUN corp jatekosok segitenek, hanem foleg az RE es masok.
Ezert nem ertem mi ez a nagy kamu szoveg, hogy mi megteszunk mindent a kezdo jatekosokert es segitunk nekik, kozben pedig nem ez zajlik.
Vajon Nagyvezir es tsa miert csak addig foglalkozott a HURTal, amig a friss hus lement IMK-ba ?
Szoval ezek a megvalaszolatlan kerdesek es ezek a dolgok azok, amik ellent mondanak a te verziodnak.
Az eve-online.hu oldalán lévõ fórumban, egy kicsit homályosan lett leírva.
És amit én tudtam kihámozni...
Az FGC privátban kereste meg az új játékosokat, és a maguk fényezése helyett, a HUNCorp lehordásával és féligazságokkal, félrevezetve az új játékosokat, tettek szert az FGC bõvítésére, majd az új játékosokat magukra hagyták, aminek a következményeként, a Magyar EvE online társadalom értékes embereket vesztett.
(Ezt az életben tisztességtelen verseny magatartásnak hívják).
Ennek értelmében, az EvE online szabályainak megfelelõen, a HUNCorp megbeszélésre invitálta az FGC vezetõjét (CEO), de az illetõ "hosszú" idõ elteltével sem jelentkezett, hogy megbeszéljék ezt a problémát, ezért a HUNCorp hadatüzent az FGC-nek, aminek áldozatul esett az FGC drága felszerelései és egyéb eszközei-hajói (POS, ...stb).
És most következzék az én véleményem magáról a jáékról és a Magyar EvE társadalomról.
A játék indulásakor már játszottam a játékkal, de a gyatra angol tudásom miatt és a segítség hiánya miatt nem tudtam elõrejutni.
2.5 hónapja újra elõvettem, és örömmel tapasztaltam, hogy végre "rengeteg" Magyar játszik azzal az mmo játékkal amit én is szeretek.
Az örömöm nem tartott túl sokáig, (sejthettem volna), mivel a játékkultúránkra még mindíg rávetül a "béna életünk árnyékai"
Rá kellett döbbennem, hogy mint minden játékban, az összetartás helyett, csak az egymás fúrkálása megy (nem corpon belül).
Ez más játékok esetében lehet, hogy nem zavaró, de az EvE pont az a játék ahol nagyon számít a csapat összetartása, minõsége és MENNYISÉGE!!!
Ott ahol 8-10 ember nem igazán tud érvényesülni, sõt!!!!
Mondhatni egy nagy 0, ott bizony nem szabadna megengedni magatoknak az egymás basztatását.
(Az új embereknek és kezdõknek, leírnám, hogy egy mezei geng, kapukemp csapat 8-30 fõs.)
Természetesen vannak kevesebben is, de azok nem élnek túl sokáig 😊.
És akkor még nem is beszéltem a nagyobb csapatmozgásokról, vagy ne adja isten saját terület-bázis megszerzésérõl.
Így örömmel venném, és szerintem nem csak én hanem az összes régi és új játékos azt, hogy ha a Magyar corpok egyesítenék erõiket, és békében, összefogva, egy területen, egy célér dolgoznátok, és mostmár dolgoznánk.
Ez minden Magyar játékos érdeke.
1. Nagyob dolgok véghezvitelére lenne alkalmas egy egyesített Magyar csapat. (Saját terület, ...stb)
2. Nagyobb közösségben sokkal érdekesebb a játékélmény (nagyobb geng, erõteljeseb és biztosabb gyõzelem, nagyobb termelékenység, ...stb)
3. Sokkal nagyobb és jobb lenne a játékban választható "specializáció"
És még sorolhatnák rengeteg érvet az mellett, hogy miért is nem kéne csinálni azt amit csináltok.
(Ez szól minden Magyar corpnak, és mostmár mint HUNCorpos a HUNCorpnak is szól.)
Tehát ha meg akarja tartani minden Magyar corp a tagjait hosszútávon, érdemes ezen elgondolkodni.
Ahol lathatjak az erveket ellenerveket, a HUN corpon kivuliek is ?
A HUN corp nem egy jatekon beluli future, ahogy te mondanad 😛, igy aztan midenkinek joga van megismerni az allaspontokat a HUN belso csatornajan kivul.
Az hogy mirol van fogalmam, pedig nem te dontodet egy teljesen a korpjatol elfogult member.
En veled ellentetben tisztan latom a dolgokat, es nem a sajat korpom erdekeit vedem minden hozzaszolassal, hanem mint kivulallo es egyaltalan nem elfogultan irom le, en mit gondolok az esetrol.
Ennyi a kulonbseg koztunk.
gyere fel ventire én nem gépelem be mégegyszer. vagy tán félsz? talán az ég világon semmirõl sincs fogalmad, csak gyõzködöd magad és másokat egy hamis igasságról... elég gyalázatos módszer.
Kettõnk közül nem én vagyok az aki nincs tisztába a játék szabályaival.
Senkit nem erdekel, hogy nehanyotoknak mi tetszik vagy mi nem az osszetartassal kapcsolatban.
Nem te fizeted masok havidijjat, igy aztan nem sok kozotok van ahhoz, hogy ki mit csinal a penzeert.
Es hagyd ki azt a terelos dumat, hogy amiatt a korp miatt hagytak abba a jatekot sokan, mert nem foglalkoztak veluk. Hiszen ti kb ugyanannyira foglalkoztok a HURT-al, amelyett allitolag azert hoztatok letre, hogy megtanitsatok a magyarokat a kozossegi jatek szellemre.
Szetlottetek egy masik korpot, mert allitolag "elszipkaztak" toletek a jatekosokat.
Csak egy valamit felejtetek el, hogy nem ti fizetitek a masik jatekos havidijjat, igy aztan semmi beleszolasotok nincs, hogy ki hogyan jatszik valaki.
Rafogtatok utana, hogy a tobbi magyar jatekosert tettetek mindezt, ahelyett, hogy inkabb megbeszeltetek volna barmit is az uj jatekosokkal, hogy miert ne lepjenek be egy olyan korpba ami nem foglalkozik veluk, vagy ha egyedul erzik magukat akkor alljanak at hozzatok.
Ehelyett inkabb szetlottetek oket, elrontva tobb ember jatekat ugy, hogy azok meg penzt is aldoztak a szorakozasukra.
Szoval akkor ki is vedi a magyar jatekosok erdekeit ?
Rajtad kivul senki sem beszel itt olyan hangnemben ahogy te, meg ha neked ez nem is tunik fel.