7619
-
gyuri12 #2219 Akkor a 14 nap után jön a Steames verzsön,ott majd nem szúrom el mint itt. -
#2218 Próbáld ki, de szerinten nem. Viszont a Steam-es verzióval 21 napot kapsz ingyen. -
gyuri12 #2217 Kipróbáltam a 14 napos verziót,nagyon-nagyon tetszik!
Viszont el is csesztem a karimat,és arra lennék kíváncsi,hogy ugyanazzal az email címmel lehet csinálni másikat?
-
DeviloftheHell #2216 lol
jó pénzért megveheted a programot mert ami neten van mind virus fertözött :)
mellesleg legnagyobb kibaszás a többi játékossal szemben -
Ry0K3N #2215 Az a baj hogy nem rég kapott egy win reinstallt, szóval itt a CCP programozott el megint valamit de utánaolvasva aszem megvan a probléma egy hülye hangkodek miatt lol. -
#2214 Win reinstall.
Áhh nekem meg kéne egy jó kis mining bot, kéne a lóvé :) -
Ry0K3N #2213 Nekem folyton újraindul a gépem tőle :( és nem tudom miért pedig mindent visszavettem amit lehetett. -
DeviloftheHell #2212 az árnyékolást meg kilöni mert igaz szebb lesz a játék de nincs az a hardver ami birná és amit megtud fizetni a magyarmunkás ember -
RaKmaTakaTa #2211 esc menü/"cache size" - nagyobbra. Talán segít. -
DeviloftheHell #2210 memoria? videokari? -
maniac001 #2209 Nektek is megáll fél másodpercre ha kijön a hajó warpból vagy ha felrobban valami? Általában állomások, kapuk közelében. csinálja ezt minimum és max grafikán is. Tehát máshol van a hiba. A netem is bírja, 3 megás adsl. Valaki? -
Ry0K3N #2208 Fizetős de megvan a lehetőséged hogy ajátékban összefarmolt virtuális lóvéval fizesd a későbbiekben. -
Joel2 #2207 Sziasztok! Ez a játék free vagy fizetős? -
Ry0K3N #2206 Ha ugyanaz akkor feel free. -
#2205 Ugyanaz az lp store, még a spacelane patrolban is, sőt én ezt ajánlom, mert kevesebben küldiznek ennek a cégnek, így kevésbé is hívja fel magára az ember a figyelmet. -
maniac001 #2204 Akkor félreértettem valait, elnézésedet kérem. -
DeviloftheHell #2203 ja kiegészitésként azt mocsokul észretudod venni ha én beakarok vkinek szolni -
DeviloftheHell #2202 beképzelt a tudod ki és ha az neked beszolás hogy leirtam azt ami zajlik a játékban akkor elmehetsz a sunyiba melleseg rég elmultam már 12 :) -
Ry0K3N #2201 Inkább Caldary Navy az LP store miatt. -
maniac001 #2200 Köszi a válaszokat. Az mindegy akkor hogy caldari navy vagy caldari war state academy? tehát mindegy hogy mi van a caldari név után, csak caldari legyen ugye? -
#2199 Arra megy ki ezzel csak a jatek, hogy a CCP helyre billentse a jatek piaci egyensulyat.
Ha belepsz valamelyik oldalra nagyon sok penzt fogsz bukni, igy sokat fogsz kolteni es a felhalmozott penzfeleslegedtol megszabadulni.
Viszont azt maris elertek, hogy azokban a rendszerekben ahol nincs is FW ott hihetetlen modon megnovekedett a lag.
Teszem azt ahol mi elunk regen 70-80 jatekosnal nem volt lag, most 20 jatekosnal kapunk 20-30 masodperces modullagokat neha.
Amugy altalaban blobok mozognak, hogy egyedul eselyed sincs es ugye a nagyobb csatakban skillfuggetlen a dolog a tulelesre, ha target leszel meghalsz.
Raadasul 100as fleet csatat mar el sem bir a rendszer, volt egyhez szerencsem es mindenki anyazta a CCP-t kemenyen.
Bejott egy GM es azt mondta a militia chanelen, hogy mit vartatok, ha ennyien voltatok a lokalon ?
Ez aztan a hozzaallas.
Azt is mondthatnam, hogy elmehetnek az anyjukba, mert nem azert fizet nekik az ember, hogy ilyen hozzaallassal fogadjak a jatekost.
Szoval azt mondom, ha kihagyod semmit nem veszitesz vele. -
#2198 szomoru, pedig gondoltam visszalesek mert eleg jol hangzott ez a negy haboruzo fel, de igy inkabb megse :D -
#2197 Spacelane patrol az Caldari banda, szal gondolom arrafele akarsz agentezni. Én kezdetben Poinen rendszerben agenteztem az "Internal Security" corpnál, a rendszerben két bolgyón vannak agentjei, összessen 5 level 1-es, 5db level 2es, 1 db level 3as. Level 1esből van egy -19es is, szal tutira szóba fognak állni veled :) Ja és persze mind harci küldiket ad. Jita 3 jumpra van, szal könnyen tudsz új hajókat/felszerelést venni. -
#2196 "A spacelane patrolnál érdemes agentezni kezdetnek?"
Nem is merem azt a ceget, szoval igy nem tudok nyilatkozni, de adhatok par tanacsot.
1. Kezdetben mindig ott kezdj agentezni, amilyen faju hajot es fegyvereket tudsz hasznalni, ugyanis a legtobb kuldetest a teruleten az adott faj hajojaval a legkonnyebb megcsinalni.
Persze remelem ismered mi mivel sebez es mire kell fittelni a hajot az adott ellenfelek ellen.
2. Ha harcos kuldetesekre vagysz, akkor a security,internal security,command esetleg surveillance tipusu ugynokoket keress a cegben.
3. Minnel kisebb sec statuszu rendszerben ugynokozol, annal tobb penzt fizetnek, igaz ezzel egyenesaranyban novekedik a kuldetesek nehezsege is.
4. Tehat en a helyedben keresnek egy 0.5os rendszerben egy olyan ceget, ahol ezekbol a harcos tipusu agentek kozul tobb megtalalhato.
Talan elsore a legjobb ha a negy fo faction valamelyikenek a hadseregenel kezd dolgozni az ember.
-
Ry0K3N #2195 Főbb vonalakban nem változott csak lett pár új hajó meg a miliciához csatlakozó playerek 2000-es pingbe próbálnak meg egymással valamit kezdeni low secbe. Az Amarrok meg vesztésre álnak. :D -
Ry0K3N #2194 Ez a hsz-e sztem nem nevezhető beszólásnak mert igaza van :) az ezelőtti sem nevezném annak a végén lévő ":D" miatt. -
maniac001 #2193 Ok sry csak idegesít ha valakit leugatnak aki segíteni akar. Mindegy...
A spacelane patrolnál érdemes agentezni kezdetnek? -
#2192 Ne legyel mar ekkora primitiv taplo. -
#2191 Tenyleg nem 12 evesekbol all az eve kozosseg :) ... viszont ha ezzel be akart szolni akkor nem igazan vettem annak :p -
maniac001 #2190 Te miért szólsz be mindenkinek mi? Ha az EVE-ben ilyen beképzelt parasztok vannak mint te inkább kihagyom.
Bár úgy hallottam az EVE közössége nem 12 éves barmokból áll. Rajtad kívül úgy látom... -
DeviloftheHell #2189 5szörösére nött a lag :) -
#2188 Milyenek az empyrean ages pvp valtozasok, igazabol most olvastam hirlevelben, erdekesnek tunik es kivancsi lennek mennyire valtozott meg a jatek ettol :o -
Ry0K3N #2187 Csak azért hogy ne legyen kihalt a topic :P -
#2186 Hát látod, ezért halt ki ez a topic, mert mindig mindent ally chaten, vagy a corp fórumán beszélnek meg. Most itt felhozott egy témát, rögtön "leugatod", persze nem ebben az értelemben, azért is tettem idézőjelek közé, na de csak érted mire célóztam vele... :) -
DeviloftheHell #2185 lol és a vexort itt kell megbeszélni nem ally chaten :D -
#2184 Kerjel a korptarsaidtol BPC-t es tuti legyart neked valaki ott az Omegabol. -
Ry0K3N #2183 Miért nincs Vexor eladó Irmában? :( -
DeviloftheHell #2182 kihalt a topic? -
DeviloftheHell #2181 hehe -
lammaer #2180 Na ja, miszter "válasz erre" :)