7619
13094344_10154167269029394_7813589794591
  • Roger6
    :-))
  • gyuri12
    Van segítségem,hálistennek.;)
  • Roger6
    Az kevés lesz!
  • gyuri12
    Most én is azt fogom,10 nap alatt a semmiből 200 milliót:D
  • TVelvet
    egy nagyon jo dolog van még az eve-ben (sok van, csak ez lényeges számomra.:) ) Hogy ingame játékpénzért is lehet fizetni, a havidíjjat, én még egy forintot nem költöttem rá. :)
  • Roger6
    Ahogy mondod! :-)
  • gyuri12
    Mi az a fitt? Cuccok,fegyverek,lőszer a hajóra?
  • DeviloftheHell
    én már a 4. hajo után sem foglalkoztam vele csak az bassza a csöröm hozzá hogy fittet sose birok azonnal szerezni rá
  • gyuri12
    Köszönöm Jakuza,meg mindenki,hogy ennyit szenvedtek velem!:)
  • DeviloftheHell
    egy kis help
  • gyuri12
    Ez kivételes eset volt,hosszú lenne elmagyarázni.;)
  • Valen
    1. Insurance - Biztosítás mindig legyen a hajón !!!
    2. Harc közbe mozogj, közeledj, távolodj, körözz a célpont körül !!!
    3. csak az legyen nálad, ami feltétlen kell (lőszer) !!!
    4. Első hajó vesztése fáj. 2. hajó vesztése idegesít. 3. hajó vesztése idegessé tesz. 100. hajó vesztése természetesnek tűnik.

• ollie
    Soha ne hordj magaddal értékes cuccokat, melyek nem kellenek a küldihez.
  • ollie
    Én meg 600 millásat is vesztettem :)
  • gyuri12
    Azta:O
    Van még mit tanulnom hajóelvesztésből.:P
  • TVelvet
    Durvábbakat is fogsz veszteni, én vesztettem már el NPCtől 210 millás hajó-t. :)
  • gyuri12
    Küldiben lőttek szét,és Detagyuri a nevem.

Most épp a Forge régióban vagyok.
  • gyuri12
    Nekem egyedül az fájt,hogy egy 900.000 ISK értékű skillecske volt benne...:(
    Azzal a hajóval kb 2 milliót vesztettem.
  • lammaer
    MMOt játszol, melynek szerves része az órákig tartó agyatlan grindelés (jó magyarosan). Szokj hozzá :)

Hajót meg fogsz veszteni ezután is, sokkal drágábbakat is... az első az fájdalmas, a többi már nem feltétlenül annyira borzaszto.
  • DeviloftheHell
    milyen régioban vagy te?
  • ollie
    Küldiben lőttek szét?

Mi a nicked a játékban?
  • gyuri12
    Basszus,szétlőtték a Merlinem.:(
    Most kereken 0 pénzem van,még arra sincs,hogy felszereljem a Merlint fegyverekkel.Most bányászhatok megint,basszus. Gyakorlatilag húzhatok vissza a "saját" naprendszerembe,ott bányászhatok újra,jó sokat,aztán vagy 2-3 óra,míg megveszem,összeszedem a fegyvereket/lőszert, pajzsokat,páncélokat.
    Az utóbbi 2 napban ezzel szenvedtem,és vége.:(
    Összetörtem...
  • DeviloftheHell
    én meg kimentem flotta csatába egy halom hajo durrant de funvolt mert conlost kaptam közben :D:D:D
  • gyuri12
    Kösz!
    Használni is fogom,ofkorsz!
  • [Jakuza]
    Jegyezd meg ezt a par sort akkor, ha mar ugy erzed kezdesz belejonni. ;)

Guristas : Kinetic/Thermal
    Serpentis : Kinetic/Thermal
    Blood Raider : EM/ Thermal
    Sansha: EM/Thermal
    Angel: Explosive/Kinetic
    Drones: EM (Mindennel lonek)

Ilyen npc ellenfelek vannak a jatekban. Ezekkel a sebzesfajtakkal erdemes oket sebezni es ugyanezekkel lonek joreszt ok is, igy legtobbszor ezeket a resisteket kell ellenuk hasznalni.
    Mivel te Caldari urben lehetsz igy nagy valoszinuseggel a legtobb kuldetesben Guristakkal talalkozol.

• ollie
    kinetic sebzésű kell
  • gyuri12
    Basszus,most vettem meg belőle 1000 darabot.:D
    Akkor milyet kéne vennem?
  • Valen
    emp rakétát felejtsd el, föleg hogy a merlin a pajzsos (kinetic/fekete) missile-ra kap bonust
  • gyuri12
    Most vettem egy Merlint,szerintem nagyon jó kis hajó,most bántam el 9 darab ellenséggel. 2 rakétavető(egyben EMP-s cuccok, a másikban olyan,ami az armort szedi szét) és 2 turret,összetűzzel szétszedek bármit!:D
    A Shield boost meg majdnem folyton megy,2 is van a gépen,ha fogyna a shield,belövöm mindkettőt,abbahagyom a lövést,és pár mp múlva újra lövök,így szinte halhatatlan vagyok a velem egyenlő ellenek ellen.
    Bányászattal kevesebb fél óra alatt 100ezret lazán megkeresek(Bantammal).
    Kestrelt meg nem veszek,most pont Caracalra gyűjtök. És igen,Caldari vagyok.
    Már kezdek belejönni,azt hiszem.:)
  • DeviloftheHell
    itt postás npc? max ha fizetsz vmelyik játékosnak elhozza
  • TVelvet
    végén nemfogsz sokat ugrálgatni mert lesz egy jol kitanult hajod, és azzal tolod rendesen. :) Milyen faj vagy? Caldari a legjobb missionokre, (agentezni). ott a freggattok közül a kestrel, a cruisereknél (ez az amit megéri venni, ezzel már mennek a lvl2-es küldik is) Az meg a caracal. Ha caldari vagy akkor érdemes csak Missile skillekre gyurni, meg Shieldre tankolni. ez azt jelenti hogy shield boostert raksz a hajodra, és azzal töltöd vissza shielded.

Ha van vami kérdésed, majd írd nyugodttan.
  • gyuri12
    Attól még egy postás NPC igazán idehozhatná.
  • DeviloftheHell
    mivel nem az npc árulja hanem a játékosok azok meg nem fogják házhoz szállitani
  • gyuri12
    Most van 3 hajóm,egy bányászásra(Bantam) egy darab semmire(Ibis) és most vettem egy Hadi hajót,kis hajó az is,de lehet rá rakétákat,ágyúkat,mindent rakni,ez nekem pedig nagyon fontos. És még a védelme is egész jó.
    Csak az nem tetszik,hogy nem lehet hajót rendelni. Mondjuk megrendelem 13 órakor a "főhadiszállásomra",és 1 óra múlva ott is lesz. Így meg rohangálok a hajók között,sokszor 8 ugrásnyira vannak egymástól,kurva idegesítő. De ma valszeg majd minden elviszem a főhadiszállásra,kivéve az Ibist.
  • Ry0K3N
    Faj tökmindegy hajó fegyverzet tökmindegy sak jól fitteld fel a hajódat és nem lesz gond. Ugyanúgy lehet bondogulni bármely faj bármely hajójával. Legelső karinak meg inkább egy agentrunnert ajánlok, bényász sem rossz de ne low secbe csináld hacsak nincs mögötted egy corp aki megvéd.
  • TVelvet
    Az EvE nem WoW nem széleskörnek tervezték, sokkkkkkalta bonyolultabb mint akármelyik MMORPG, vagy más játék.
  • DeviloftheHell
    mér? játék idö=tapasztalat

sokkal jobb igy mint ha elkezded és egyböl már fullos a kari
    egyébként ha visszaolvasol 1-2 oldalt levan irva böven
  • gyuri12
    Tudtok adni nekem néhány tanácsot a kezdéshez?Milyen fajjal érdemes lenni,melyik hajók/fegyverek a jók,mire érdemes rakni,stb.
    Mert most nagy nehezen sikerült vennem egy Bantamot,gondoltam elmegyek vele bányászni. Volt ott tetves 2 darab kalózhajó,és úgy szétszedtek,hogy csak néztem.Nagyon nem tetszik ez a fejlődési,és a vásárlási rendszer.
  • DeviloftheHell
    lehet csinálni ugyanazzal az email cimmel akár 10 et is
    de ha még aktiv az acca a karakterek rajta törölhetöek
  • Ry0K3N
    Legelőször én is elszúrtam a legelső trialt, másodikat már nem :-)