EVE Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem fogtak ram geppuskat, de mert kimodtam a velemenyem, hogy en mashogy latom, de akkor miert jelentek meg fenyegetesek a topicban, hogy akkor szetlolek oreg.
Biztos ez nemesitti az osszefogast, mint celt.
Igaz kicsit primitiv es csoppet eroszakos, de neked nem mert HUNos vagy.
2.
A tanacsokat altalaban nem ugy szoktak adni hogy, ha jot akarsz jatszani penteken kell lejonnod a 0.0-ba es a fentmaradok (idezetem kedvenc szavajarasotokat, ami olyan egyedi mindenkinek a szajabol) gibbonok.
Jelezve a felsobbrendusegeteket.
3.
Te ugy latszik, azt csinalod mindig amit masik mond es ezert a masik aki nem igy tesz bekepzelt. Lehet jonni azzal a szoveggel, hogy a torvenyt bekell tartani, azt csinald amit a fonokod mond, de kerdem en barkinek is a fonoke valamelyik HUN tag ? Esetleg amugy sem egy jatekrol beszelunk ? Vagy ez a vsalo vilag ? Mert ha az akkor valakivel nagyon nagy baj van.
Amugy hallottal mar az alapvetõ emberi jogokrol, s benne az egyen szabadsagarol ? Adott torvenyes keretek kozott azt teszek amit akarok, es neked vagy masnak nincs joga megkerdojelezni.
4.Tudom a korp egy kozosseg, de en dontom el, hogy melyik korpot valasztom, hogy az adott szabalyaival eljek, nem pedig te utasitasz ra, hogy oreg ha nem szovetkezel, akkor a hulladat egy kapunal fogod latni.
Nektek ez termeszetes ugytunik, de ezt zsarolasnak es terrornak hivjak.
5. Itt latszoik a szuklatokoruseged, te azt hiszed, ha valaki nem HUNos az szenved, mintha valami kegyet gyakorolnatok azzal, hogy belephessen valaki hozzatok.
Egy templomban talan meg is hasonulnatok.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Majd hogylehulyezem az embereket, de a te mondatodban all szoszerint a buta es hulye szo. Legalabb konzekvens maradnal, de meg arra sem vagy kepes.
De akkor leirom megegyszer, hogy ertheto legyen szamodra is dolog.
Szamomra a szabad akarat az a "kell" szobol fakad, nekem meg egy kerdes feltetelebol, hogy mit szandekozol tenni.
Hogy kinek mi a jo, majd o eldonti nem pedig mas "kell" szava iranyitsa.
Neked lehet, hogy kell az ilyen iranybatereles, de jozan emberek nem kernek abbol, hogy mas iranyitsa a lepeseiket.
Jo pelda volt a lezajlott hegyibeszed, hogy na aki ide belepett irany a HUN korp, vagy egy masik szituacio, amikor megkerdezte, talan Noe, Ghostot a korp dontesekrol, es a reakcio az volt, hogy diktatorikus a rendszer amit Patikus eldont az van korpon belul.
Akkor pedig mirol beszelsz ? Milyen sajat szabad akaratadbol, eldontott kerdesekrol ?
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
"Azt csinalok amit akarok, de eroszakosan lekoltoztettek 0.0-ba. 😛"
Erõszakos akkor lett volna, ha kényszerítve van. Tudtommal senki nem kényszerített, hiszen pl te sem mentél. Akkor hol volt itt az erõszak?
"Megmondtak mit tegyel, a dontesed csak masodlagos volt."
Megmondták mit kell tegyen, hogy elõrébb jusson a játékban. Kultúr körökben ezt tanácsnak hívják és a bölcsebbje megbecsüli. Aki meg nem, az majd a saját kárán megtanulja, aztán vagy eléggé ember ahhoz, hogy beismerje tévedett, vagy csöndben elhúz, csak hogy ne kelljen beismernie a tévedését.
"Tudod nalam a "kell" az felszolito mod egy magyar mondatban."
Igazán nem tudom, hogy tud valaki ezzel a tudattal élni nap mint nap.
"Ennek ellenere en azt csinalok amit akarok, nem amire felszolitanak."
Persze. A rendõr aztmondja állj meg, te továbbszaladsz? Anyád aztmondja csend, te tovább okoskodsz? A fõnököd aztmondja csinálj valamit te csak azértis az ellenkezõjét csinálod?
Ne legyél már ennyire beképzelt. Azt csinálod amit mondanak neked, lehet hogy pont az efelett érzett frusztráltságod miatt kompenzálsz túl a játékban annyira, hogy még a segítõ szándékkal adott utasítást is parancsolgatásnak tekinted, és csak azért sem azt csinálod.
Igazán sajnállak mikor valami új elektronikai kütyüt veszel, aminek nem tudod magad kitalálni a mûködését / összeszerelését. Valahogy nem nézem ki belõled, hogy hajlandó lennél azt tenni, amire a használati utasítás UTASÍT.
"Neked az kell hogy eldontsek helyetted, hogy penteken "kell" lemenned 0.0-ba, en meg eldontom, hogy mikor megyek akarhova, mikor hagyom abba a jatekot es milyen velemenyem van."
És a véleményed pont annyit ér, mint a tetteid. Nulla tapasztalattal a hátad mögött okoskodsz és osztod az észt. Senki nem mondta tudtommal, hogy kötelezõ bármit tenned. Sõt... mivel minden corpban eljön a pillanat, amikor KÖTELEZÕ megtenni valamit a közösség érdekében, ezért ha neked az ilyen kötelezõ dolgok véghezvitelével gondod lenne, akkor jobb is hogy nem mentél a többiekkel, de a többi corp sem szívesen fog szóbaállni veled.
Tudod egy corp az egy közösség, ahol az egyén alárendeli magát valamilyen szinten a közös céloknak és érdekeknek. Ezt hívják áldozatnak. Ha valaki erre képtelen, azt önzõnek hívják és hamar kiutálják a közösségekbõl.
"Helyetted donthetnek az okosok."
Te meg vess el minden tanácsot és szenvedj.
Tehát összefoglalásképpen, hogy más is lássa mirõl megy a "vita".
Leszögezem, hogy senki nem haragszik senkire, csak nem értek egyet a szemléleteddel.
Mindenki azt csinál a játékban amit akar.
Tehát.
Ha nem tetszik a HUNCorpos élet és hozzáállás, akkor nem állok be hozzájuk.
Nem fikázom õket, és nem alkotok olyanról véleményt amit nem tudok, nem ismerek vagy nem voltam jelen. (Te megtetted)
Akaratosság, parancs, szabad akarat ide vagy oda, ez a lényeg.
Az indulatosságot az váltotta ki, hogy olyanról alkottál véleményt, amirõl semmit nem tudsz, nem voltál jelen, és legutolsó sorban semmi közöd hozzá.
Olyan embereket szídsz (még ha burkoltan is) és alkodsz rossz véleményt, akinek a csapatában játszol, és segítséget nyujtottak a játékban közvetlen vagy közvetett módon.
Ez mind rendben is van.
Ha ez a véleményed a te dolgod.
Viszont lépned kellett volna, megköszönni a segiítséget még ha nem is kaptál sokat, vagy csak nem érzed, hogy kaptál, és beállni egy másik csapatba.
Csendben, nyugodtan, és ellenérzések nélkül.
Te ehelyett maradtál, "használtad a HUNCorp erõforrásait" feljártál ventrilora ami HUNCorpos, és ezmellett tovább szídtad õket, és hozzáállásukat.
Aszem jól összefoglaltam a tényeket.
Hozzáteszem mind ezt a teljesség igény nélkül írtam és az én véleményemet takarja.
Értelmezem és segítséget nyujtok a mondanivalómhoz:
"Én is, igaz én majd így terveztem."
Ezt a játék és a te nyelvedre lefordítva:
Mikor elkezdtem újra játszani, nem tudtam, hogy milyen lehetõségek vannak a játékban.
2 corpról tudtam, így azt terveztem, hogy ha tetszik a játék akkor belépek a HUNCorpba. (Ergo rögtön költöztem volna 0.0-ba)
Mivel nem lehette, így beálltam a Hurtba, és vártam "mikor kapok zöld jelzést".
Megkaptuk, viszont úgy gondoltam, hogy ilyen fiatal karakternek semmi keresnivalója 0.0-ba, ezt egy elhibázott 3-as szintü agent és egy 0.4-es renszerben megszívott pvp után gondoltam.
Huncorposok elmondták, hogy hogyan zajlik az élet 0.0-ban, és a harcok-pvp nagyrésze sem BS-ekkel történik.
Még ha "féltem" is de lementem, elismerem, hogy egy kezdõnek a 0.0 rendszerben megélnie nem könnyü. (Ezt is elmondták).
Megkaptuk az ultimátumot, ami számomra nem erõszak volt, és szabad akaratomból leköltöztem.
Most, hogy a HUNCorpban vagyok, szbad akaratombol kimegyek NPC-zni, agentezni, fúrni, mászkálni-kereskedni empireban.
És képzeld, szabad akaratomból csatlakozok egy HUNganghez, vagy egy F-E ganghez.
Nem adnak rá parancsot.
Sõt, hogy tisztában legyél a dolgokkal, még meg sem kérnek.
Én állok be szabad akaratomból.
Hogy miért?
Mert ezekrõl szól a játék és nem a player vs NPC-rõl.
Ha errõl szólna akkor vennék egy single játékot, és azzal játszanék.
Nem vagyok hülye havonta fizetni egy singleplaya játékot.
Remelem nem leszel diplomata a HUNban.
Azt sem tudod ket hozzaszolassal korabban mit irtal.
"Ha nincs az ultimátum, akkor vagy még 1 hónapot talán lüttyöztem volna, aztán uninstall.
Valószínüleg elöttem sokan jártak így, amit a régi karakterek már megtapasztaltak.
Ennek volt köszönhetõ az "erõszakos" költözködés."
Nálam a szó jelentése az, hogy a játékban azt csinálok amit akarok.
Azt csinalok amit akarok, de eroszakosan lekoltoztettek 0.0-ba. 😛
Megmondtak mit tegyel, a dontesed csak masodlagos volt.
Tudod nalam a "kell" az felszolito mod egy magyar mondatban.
Ennek ellenere en azt csinalok amit akarok, nem amire felszolitanak.
Neked az kell hogy eldontsek helyetted, hogy penteken "kell" lemenned 0.0-ba, en meg eldontom, hogy mikor megyek akarhova, mikor hagyom abba a jatekot es milyen velemenyem van.
Helyetted donthetnek az okosok.
Én egyenes ember vagyok, és megmondom a szemedbe ha hülyén gondolkozol ebben a játékban.
Ugyan ezt burkoltan is elõ lehet adni ahogyan te teszed.
A mondanivaló lényegén akkor sem változtat, minde1 hogyan adod elõ.
Én hozzá sem szólok többet a dologhoz, mert értelmetlen mind addig, amíg zombiság nálad mást jelent.
Egyébként még mindíg nem értem.
Én általában arról alkotok véleményt, amit láttam, megtapasztaltam, megéreztem.
Tehát tudok véleményt alkotni az empire életrõl, és a 0.0-ás életrõl is.
És te?
Most azt ne mond, hogy egy "félrevonult" 0.0-ás fúrás után megállapítottad, hogy zombiság a 0.0 élet. 😊
"Most sajnalom, hogy nem vettem fel a hegyibeszedet a Mining csatin, mikor megvaltozott a HURT.
Mindossze csak az lett kifejtve az ott levoknek, hogy melyik korpba mehetnek csak idezem szoszerint "csak ez az ut van szamotokra a HUN korp", meg szerencse hogy van Quit Corporations gomb is a vilagon.
Most akkor visszalehetne hallgatni hogy mennyire gondoljatok azt komolyan, hogy "szabad akarat"."
Most leírtad ugyan azt amit én is leírtam, csak másik oldalról nézve.
Aki akkor felköltözött a 0.0-ba, az megértette miért történt mindez.
"Szabad akarat"
Nálam a szó jelentése az, hogy a játékban azt csinálok amit akarok.
Ez most is így van.
IMO: mindenki azt tesz / csinal amit akar, AMIG EGYEDUL VAN.
Ha csapatban akar jatszani, akkor alkalmazkodik a szabalyokhoz. Ha nem akar szabalyokat, nem kotelezo csapatban jatszani. Ezen nem ertem mit lehet ennyit ragozni.
@Lifeforce:
"
Erõszakos toborzás?
Én nem látom.
Azt látom, hogy ultimátumot kaptunk akkor, hogy költözés pénteken...
Mindenki felzúdult.
Én is, igaz én majd így terveztem.
És köszönet érte, hogy így tettek.
Untam a farnci agentezést, amit majd 1 hónapig folyamatosan nyomtam, és furtam azt a kib@szott sziklákat majd 1 hónapig, és az utolsó 3 nap már szó szerint nem tudtam mit kezdeni magammal.
Ha nincs az ultimátum, akkor vagy még 1 hónapot talán lüttyöztem volna, aztán uninstall.
Valószínüleg elöttem sokan jártak így, amit a régi karakterek már megtapasztaltak.
"
Ez egy ilyen jatek. A semmittevest elunja az ember, es abbahagyja a jatekot. Az, hogy valaki megprobalja erdekesebbe, szinesebbe tenni az ujoncok eletet.. nos szerintem megbocsajthato bun, nem olyasmi amit csak fovesztes terhe mellett lehet megtenni.
Orulok, hogy te megtalaltad a szamitasodat a valtozasban. Tobb mint ket EVE tolom mar a virtualis szekeret, es tobbszor voltam ezalatt melyponton. Eddig a 0.0 valtozatossaga es izgalma jelentette az elso olyan pontot, amit nem untam meg par honap alatt.
@Jakuza:
"Ja neked az nem eroszakos toborzas, hogy azt mondjak neked penteken "kell" akarhova menni.
Most sajnalom, hogy nem vettem fel a hegyibeszedet a Mining csatin, mikor megvaltozott a HURT."
Szerintem az, hogy valamit mondanak semmikepp nem tekintheto "Eroszakosnak". "Eroszakos" akkor lenne, ha railgunokkal fenyegettek volna, hogy "marpedig ha nem mesz, akkor akar torolheted is magad, mert beloled biz semmi nem marad." (figyelni rimet 😉).
Szoval az, hogy szerinted eroszakos volt, meg nem jelenti azt hogy az is volt. Kis onvizsgalat talan jot tenne, mondjuk indulj ki abbol, hogy ha latszolag mindenki a forgalommal szemben halad, akkor lehet te keveredtel a rossz savba.
Na ennyit a hajnali okoskodasbol.
Azt hogy ki kit hulyez le az meg kisse forditva zajlik, mert csak ti voltatok aki a sajat bolcsessegeteket es mas lebutazasat hanytorgattatok.
Javaslom a mamutfenyot magadban is megtalalni.
Lifeforce
ma 19:56 | Privát | Válasz | #900
"Most tetteted a hülyét, vagy tényleg az vagy?
Ne haragudj, de tényleg ennyire bosszant a butaságod."
Szoval ennyit arrol, ki kit hulyez le.
Amugy sem hinnem, hogy a te elvakult omlengesed fogja megvaltoztatni a velemenyemet a dologrol.
Ha neked jolesik ultimatumot kapni, hat rajta elvezd a zombisagot.
Ja neked az nem eroszakos toborzas, hogy azt mondjak neked penteken "kell" akarhova menni.
Most sajnalom, hogy nem vettem fel a hegyibeszedet a Mining csatin, mikor megvaltozott a HURT.
Mindossze csak az lett kifejtve az ott levoknek, hogy melyik korpba mehetnek csak idezem szoszerint "csak ez az ut van szamotokra a HUN korp", meg szerencse hogy van Quit Corporations gomb is a vilagon.
Most akkor visszalehetne hallgatni hogy mennyire gondoljatok azt komolyan, hogy "szabad akarat".
Szerintem tök feleslegen kinlodunk egymással. Jakuza nem szeretne hunos lenni, mi nem szeretnénk hogy Jakuza hunos legyen és ennyi. Sok szerencsét kivánunk neki és elválnak az utjaink. Szerintem ezt nem kell tovább ragozni...
Az 3 nap híján 1 hónap, és amikor mi beléptünk a Hurtba, nem lehetett belépni 2 hetes triallal.
Tehát, az 1.5 hónap.
Nálam legalább is.
Ez persze nem zárja ki azt, hogy Jakuzát bevették a 2 hetes trial alatt.
Egyébként láttam, hogy 1napra rá bejoinoltál, de már elposztoltam.
Kis szerencsés...
A lényegen még mindíg nem változtat.
Nekem személy szerint semmi bajom, hogy nem jöttél fel 0.0-ba a te dolgod.
Nekem még mindíg az a bajom, hogy azokat "hülyézed" le, és szólod le akikkel együtt játszottál és bejoinoltál, és arról mondasz véleményt amirõl fogalmad sincs.
Erõszakos toborzás?
Én nem látom.
Azt látom, hogy ultimátumot kaptunk akkor, hogy költözés pénteken...
Mindenki felzúdult.
Én is, igaz én majd így terveztem.
És köszönet érte, hogy így tettek.
Untam a farnci agentezést, amit majd 1 hónapig folyamatosan nyomtam, és furtam azt a kib@szott sziklákat majd 1 hónapig, és az utolsó 3 nap már szó szerint nem tudtam mit kezdeni magammal.
Ha nincs az ultimátum, akkor vagy még 1 hónapot talán lüttyöztem volna, aztán uninstall.
Ennek volt köszönhetõ az "erõszakos" költözködés.
Amit én személy szerint köszönök.
És igen tudom sajnálni aki nem tapasztalja meg "kezdõként" cruiserrel beugrani BS spawnok (NPC) közé, valamint 12-300 fõs gangal repülni és harcolni, kempelni.
Eszméletlenül fealinges.
Nezd mar meg hany napos a karakter ne terelj itt ossze vissza.
A masik, hogy a jogokat leadtam de meg ido kell ahhoz,hogy kiengedjen lepni a korpbol.
Aztan lehet a felzudulast is kezelni a HURT csatornan.Vajon miert utaljak az eroszakos toborzast a fentlevok ? Kitalalhatjatok, hogy en uszitottam vagy en mondtam a fentlevoknek, csakhogy ez nem igaz, mert sohasem emlitettem meg a HURT csatornan.
Szoval akarhogy is fenyezed a dolgokat, nem szepulnek meg, csak ugy latszik ezt egyedul a HUNosok nem veszik eszre.
Ha almokat akartok szoni a magyarok osszetartasarol, azt nem ilyen eroszakosan kell veghezvinni, es ezt ti nem veszitek eszre, mert annyira elakarjatok erni az almaitokat, de kozben az elfogultsagotok elnyomja az igazsagerzeteteket.
Jo pelda volt erre az elobb Laci a corp csatornan, elmondtuk a velemenyunket, mindenki mashogy latta mint o.
En kivulallo vagyok ugy mondom ezeket, nem kot semmi a HUNhoz, se mas korphoz.
Persze a ti reakcioitok az volt, hogy mi vagyunk a bolcsek te csak hulye lehetsz, ha nem ugy gondolkodsz ahogy mi.
Ez a kulonbseg koztunk, en meg attol nem tartalak alacsonyabb rangunak masnal, ha mas elveket vall valaki.
Mármint 1 hónapot töltöttél a Hurtban.
Akárhogyan számolom az már minimum 1.5 hónap.
Nyih:
Ennyit arrol, hogy szerinted kiléptél (ha leadtad a jogaidat attól még Hurtos vagy). (ezt most csináltam.)
Úgylátom még mindíg nem érted.
Senki nem eröltet semmit, és nem kötelez semmire.
Azt csinálsz a játékban amit akarsz.
Csak megkértek szépen, hogy nem ártana kilépned a Hurtbol, és eldöntenéd, hogy melyik corphoz csatlakozol.
Ez ha parancs lenne sem lehet beleszólásod, mert nem te csináltad.
A masik mar leirtam de neked ugylatszik szazszor lekell irni valamit, en jatszom a sajat penzemert nem te, es nagyivbol tojok ra, hogy ki 3 eves karakter a jatekban, attol nekem nem azt kell tennem amit o akar.
Lehet hogy buta vagyok, mert csak a hozzad hasonlok irjak magukrol, hogy ok az okosok. Bar van egy tortenet remelem ismered, az okos ember tudja magarol hogy nem okos, a buta meg mindenhol azt hireszteli, hogy o az okos.
Ne haragudj, de tényleg ennyire bosszant a butaságod.
Nem itt játszottál nap mint nap a Hunosokkal és a Hurtosokkal?
Nem itt voltál ventrilon?
Lehet káprázott a szemem...
1. Szépen meg lett kérve, hogy lépjen ki a hurtbol, mert az csak egy toborzó corp, amit a Huncorp hozott létre, és szeretnék, mégegyszer hangsúlyozom!!!
SZERETNÉK, ha 2 hónapnál idõsebb karakter nem lenne hurtos.
Az indokokat elmondták, amit 1-2-3 év tapasztalatából vontak le.
2. -II-
3. -II-
4. -II-
5. -II-
Majd Jakuza mester elkezdte lehúzni a Huncorpot, hogy miért akarják megmondani, hogy mit csináljon.
6. -II-
7. -II-
8. -II-
9. -II-
Mivel 10.-re nem tudja szájbaverni, így egy kicsit bedurvult.
Igaz amúgy is nyers a modora, de mellette szoljon, hogy még a nyugodt emberek is már kiborultak Jakuza értetlenségén. 😄
(SZVSZ)<#nyes>#nyes>
Vagy te fizeted az accountomat ?
Ha nekem a kezdo NPC korpban jo, akkor ott jatszom.
Amugy kik a tarsaim akiknek a nezeteit fikazom ?
Vilagosits fel errol.
Örülök, hogy legalább a hozzászólásomnak volt valami haszna, ez elgalább megnyugtat, és igazolja, hogy már nem éltem fölöslegesen.
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Örülök, hogy legalább a hozzászólásomnak volt valami haszna, ez elgalább megnyugtat, és igazolja, hogy már nem éltem fölöslegesen.
Ezt mondja neked mindenki.
Elfogulatlanság?
Lehet hülye vagyok és nem értem, hogy ez hogyan kapcsolódik ahoz a tényhez, hogy lépned kellene.
HUNCorpba, FGC, vagy oda ahova szeretnél, csak ki a H.U.R.T.-ból.
Persze kérdés, hogy ezek után ki fog veled szóbaállni, ha a saját társaid nézeteit fikázod.
(SZVSZ) 😄
A halál csupán a kezdet...
Foleg a te nagy bolcsesseged es felsobbrenduseged ebresztett ra erre.
Jozif: Mit nem ertesz az elfogultsagrol ? A tag elfogultan nyilatkozik a sajat korpjarol ennyi.
Itt az osszes HUNos mashogy latja a dolgokat, viszont egyetlen egy korpon kivuli se osztja a nezeteteket.
Kedves Jakuza!
Bár lehet 10 évvel idõsebb vagy nálam, de mint látom, bölcsebb nem.
Nem értem a problémádat, de ez már az én gondom 😊
Mindenesetre én a te helyedbe elöször megnézném, megvizsgálnám azt a lehetõséget amit kritizálok, majd megnézném, megvizsgálnám a többi lehetõséget és a SAJÁT DÖNTÉSEM ALAPJÁN döntenék.
További jó forumozást.
Mostantól pedig:
A HUN Corp hivatalos álláspontjait, és hivatalos hozzászólásait, 4 ember képviseli: HADÚR, ADASMUS TORK, PATIKUS, ÉS JOZIF. A többieket megkérem a többieket, amikor postolnak azt NE a cop nevében tegyék, hanem legyenek szívesek odabiggyeszteni, hogy ez az õ személyes véleményük. A 4 szóvivõ pedig legyen szíves moderáltan, kulturáltan fórumozni.
Köszönöm
Ki fikazza a HUNosokat ? Leirtam, hogy a mas emberek donteseit is tiszteletben tartani ?
Erre jottok ezzel a diktatura szoveggel, hogy a dontesed szar ha mashova akarsz csatlakozni, a dontesed szar ha nem azt mondod, amit egy HUNos akar, szethuzast erolteted, ha mondjuk a Celestial Horizon-ba akarsz belepni.
Az a baj hogy egy szemmertekkel neztek mindent, megpedig az elfogultsag szemmertekevel.
Szep alma van Jozifnak en nem is mondom, hogy nem szeretne, ha minnel tobb magyar lepne be a korpjaba. Ez mind szep es ertheto is. De ez az o alma.
Es mindenkinek lehet sajatja.Ha ti sem tartjatok tiszteletben masoket, akkor miert varjatok el, hogy a tietek legyen mindenki elsodleges megvalositasi celja ?
Jól érzed magad most a játékban, olyan helyen és társasággal aki más elveket vall és a HUNCorphoz akar csatlakozni.
Megvárod míg "kinevelt" a játékban, és most azok az emberek nézeteit fikázod, akik 1-2-3 éve a játékban vannak és élnek, nem is akárhogyan.
Olyan emberekkel vitatkozol és magyarázod nekik mirõl is szól a játék 2 hónapos karakterrel, akik évek óta játszanak.
Nem szép dolog.
Az sem, hogy az "õ nevük" alatt játszol, míg õket fikázod.
Megkértek szépen, hogy ha érzed ha nem, el kellene döntened, hogy melyik korpba mész, mert 2 hónapnál régebbi karaktert nem akarnak látni a kiképzõ korpunkban.
Te még mindíg nem döntöttél, mert kik õk, hogy megmondják neked, hogy meddig maradhass az õ korpjukban.
Szerintem nem szép dolog más türelmével és jóindulatával visszaélni.
Én frankón megmondom neked, hogy már rég kivágtalak volna, aztán azt gondolsz és azt mondasz másnak a corpról amit akarsz.
Aki elég intuitív, és van egy kis esze, és hosszútávon gondolkodik, jót szeretne játszani, az úgy is rádöbben, hogy ebben a játékban hova kell joinolni.
Mindig fogadd el a tapasztalatabb ember tanácsait.....
Ne is erõlködj öregem Nem létezik személyi szabadság csak néhányan hiszik ezt ..... Álltalában az a tied amit kiharcolsz és megtartasz..... Ha te valóban független vagy mindenkitõl akkor gondolom nem dolgozol ne vagy nõs .. és milliárdjaid vannak hogy függetlenitsd magad.....
De igazából aza gond hogy ez egy játék ahol szabájok vannak és sajnos az ember hajlamosabb a marhaságra mint a józan észra ezért nem tetszik sokaknak hogy szembe széllel pisálsz... ugyanis a bizonytalanok hajlamosak lesznek neked hinni mert meggyõzõnek fogsz tünni..... és így esetlegesen potenciális játékosokat veszthetünk......
Sok sikert mindenkinek.
csodálkoztok hogy sokan nem bírnak titeket?
A halál csupán a kezdet...
Es ki vagy te ahhoz hogy megmond barkinek, hogy neki mi a jo ?
Isten ? Hagy dontsenek inkabb az emberek arrol, hogy mit akarnak.
Ami neked jo az nem biztos, hogy masnak is. Raadasul miert kene barkinek is mas almait valora valtani ? Majd ha neki is ugyanaz az alma, akkor osszefog fogni veled. De addig, mindenki hagy dontse el, hogyan akar szorakozni a sajat penzeert. Amugy is miert kellene barkinek is ugy szorakozni egy jatekban, hogy mas elvarasainak feleljen meg ?
Van akinek az EGO ja az egeket veri és nem hajlandó alább adni, de azért irígykedig a többség munkájára. Persze az is lehet hogy alkalmazkodás képtelen.....
Szerintem.
A sajat megitelesem szerint pedig: szethuzas az, ha a masik hibait kemelve azt "fikazva, leszolva" nyilatkozol, az pedig alapbol "elvarhato" lenne, hogy epito jellegu !!!! kritikaval illessuk egymast, nem?
Szerintem.
Egyébként barátom azt gondolom hogy összekevered a személyi szabadságot a szellemi szabadsággal..... még az elsõ nem létezik a másodok igen