7619
-
#2299 kb 2 hete, de agentet többen már rég toltam...egyébként is 5 v. 10 nem lényeg, a lényeg, hogy lehet :) -
DeviloftheHell #2298 látom jaku boldogulsz :D -
#2297 Ok-ok, de pont ez lett volna a lényeg! Hogy nekem nem 0.0-ban tevékenykedő corp kell, hanem 0.5 feletti, és ezeket találtam. Mindegyiknek van irodája high sec-ben is, direkt kezdőknek!
Azt gondoltam egyből, hogy 0.0-ban nem kezdőket fognak alkalmazni... -
#2296 Minek nezzem meg azokat a cegeket ? Csak felvilagositaskent irtam le, hogy rengeteg 0.0ban elo ceg van, akik altalaban nem vesznek fel kezdoket.
Amugy azok a cegek az Omega Alliancehez tartoznak, akik lent elnek Irmalinban egy 0.1es rendszerben, ahol en is. ;) -
#2295 Te Jakuza! Megnézted te egyáltalán a linkeket a 2292-ben? A TA-SE csak egy példa volt, hogy milyen corp után nézelődök, csak kezdőknek. Namost erre jött a 2292-es hsz-em, hogy találtam kezdők számára is hasonlót, ahol segítenek agentezni, meg ilyenek. Eszemben sem volt TA-SE-hez csatlakozni! :-))) Kicsit elírtunk egymás mellett! -
#2294 A TA-SE alapjaban veve egy 0.0 corp, ott kevesbe fogsz agentezni.
Raadasul nem hiszem hogy kezdo karaktereket felvesznek, bar konnyen lehet, hogy tevedek.
Altalaban ezeknel a cegeknel alapkovetelmeny egy bizonyos mennyisegu skillpont illetve valamilyen 0.0-ban hasznalatos t2 hajo teljes felszerelessel. -
#2293 POS=Player Owned Stations
Szoval a playerek altal uzemeltetett allomas.Lehet rajtuk kutatni,holdat furni stb.
A bubi pedig egy olyan hajokra szerelheto modul, illetve urbe kihelyezheto eszkoz ,ami gatolja a hajok warp hajtomuvet.
Amig abban alldogalsz nem tudsz elugrani, igy konnyu predaja lehetsz az ellensegnek. -
#2292 Időközben találtam két kezdőknek megfelelő corp-ot, akik segítenek agentezésben:
Hungarian Space Defenders
Imperim Galactica
A Hungarian Space Defenders-hez ráadásul trial accountosokat is felvesznek! Ha újrakezdeném, akkor biztos csatlakoznék valamelyikhez.
Ja! És mi az a POS? Egy csomó helyen olvastam ezt a szót, meg valami buborékokat emlegettek, de mi is ez pontosan? Valaki el tudná magyarázni? -
gyuri12 #2291 Számomra az eksön, az izgalom, a kapkodás,hogy melyiket,mivel,honnan,hogyan lőjem,mikor kapcsoljam be a Shield boostereket,stb. -
#2290 Naszóval, mégegszer nekifutok, mert szerintem nem teljesen érthetően magyaráztam tegnap este. Szóval olvastam olyan corp-okról (Pl. THE-ALL-SEEING-EYE), amelybe ha belépek, akkor van havi adó, viszont cserébe kapsz tőlük felszerelést, hajót, stb. Az all-seeing...-nál asszem het 10 millió az adó, de nem szólnak azért, ha elpukkantasz egy hajót. Nekik a fő területük a PVP, nekem egy ilyesmire lenne szükségem, csak a fő területük az agentezés legyen. Szóval ha szólok, hogy kell egy vas, mert az enyém csíra ehhez a küldihez, akkor adnak alám valamit. Cserébe tejelek adót, meg az agentezés után szerzett ISK egy részét. Szóval így gondoltam az agentes corp-okat. -
#2289 Van akinek a bányászat, a gyártás, vagy éppen a kereskedés a nagybetűs játék. Az egyik tagunk a corpban főleg kereskedik, és az elmúlt hónapban legalább 2 milliárdot keresett ebből, és ez még csak nem is számít soknak. -
#2288 Valen te mikor kuldeteseztel vagy leptel be a jatekba utoljara ? :D
Mar nem 5 hanem 10 jatekos kaphat loyality pontot a missioban. -
Ry0K3N #2287 Hát akkor have fun hozzá. És nyugodtan kérdezz és nézz utána dolgoknak mert nem egy egyszerű game ez. -
gyuri12 #2286 Ezzel most csak nagyon ideiglenesen bányászom,holnap délre meglesz a hajó teljes fegyverzete,az összes skill,stb,akkor majd jön a nagybetűs JÁTÉK.:) -
Ry0K3N #2285 Használj inkább Ospreyt az direkt bányász Cruser. -
gyuri12 #2284 Ez a Caracal nagyon jó. Most direkt lövetem magam(épp bányászok) visszatüzelés nélkül. Kb 5 perce 5-6 hajó folyamatosan tűz alatt tart,hiába.:)
Nagyon jó hajó. -
#2283 Sokan küldizésből élnek. -
Ry0K3N #2282 NPC corp tuti nincs, palyer corpok fő bevételi forrása meg tuti a tagok agentezéséből jön be. -
#2281 Tehát olyan corp, aki küldetésekből szerzi a vagyonát. Gondolom hülyeség, úgyhogy már be is fogtam... -
#2280 Agentes corpok? Nem értem a kérdést. -
Ry0K3N #2279 Ott az opció hogy afelvett küldit csak magadnak adod le (ekkor ugye te kapod a lóvét és az LP-t (loyality Point) Vagy hogy a fleettel adod le így akik benne vannaka flottában azok is kapnak a jutalomból és LP-ből részesedést. -
Ry0K3N #2278 Mi a jó rosseb van Irmába? Még oylat nem írt ki hogy nem tudok bejelentkezni mert megtelt a Cluster. -
#2277 Tehát amikor visszatérek a bázisra, hogy leadjam a küldit, akkor lesz ott valami extra lehetőség, hogy elossza a pontokat? Ezt jó tudni, köszi a válaszokat! :-)
Még csak annyit, hogy vannak agentes corp-ok is? (Ha hülyeséget kérdeztem, akkor elnézést. ) -
#2276 azt lehet, hogy felvesz valaki 1 missiót és max 5-n csináljátok egyszere. leadáskor lehet leadni úgy, hogy ossza a rewardot és a Loyalti Pontot (standinget).
Ennek előnye: sorban felvesztek 2-n 2-2 missiot és egymás után megcsinálva könynen gyorsan lehet standinget/pénzt keresni
-
#2275 nem:) de gangba mehettek és ugy adod le a küldit hogy mind ketten megkapjátok a cumot. -
#2274 Lehet olyat, hogy egyszerre ketten agenteznek? Na most ezt nem úgy értem, hogy beáll mellém pl. egy tapasztaltabb karakter böszme hajóval meg ágyúkkal segíteni, hanem hogy ketten vesszük fel ugyanazt a küldetést? Lehetséges ez vajon? Az állat lenne, mert akkor beállnék Gyuri mellé szívesen agentezni, így könnyebb lenne mindkettőnknek. -
Ry0K3N #2273 Ha bányászó karit csiáltál akkor inkább fúrj mert ahhoz vannak jobb skilljeid. -
gyuri12 #2272 Ja.:D
Megéri az? Drága a felszerelés,meg a hajó? Most nem tudok belépni a játékba,azért kérdezem. -
#2271 furni=banyaszni :D -
gyuri12 #2270 Fúrni? Hogy,hol? -
gyuri12 #2269 Most épp azt tanulom,aztán jön majd utána a többi. -
#2268 Ja es persze Caldari cruiser egyel tudsz maris Osprey-t vezetni, amivel tudsz furni, az pedig egy oran belul meg van. -
#2267 Eloszor a Caldari cruiser 2-t tanuld az csak nehany ora es mar tudod is hasznalni a hajot light missilevel, mint ahogy mar leirtam. -
gyuri12 #2266 Ma,meg holnap,2 nap.
Most még meg kell tanulnom a rakétás skilleket(Heavy missile,meg a standard missile 3) és a caldari cruiser 2-őt.
Holnap legkésőbb délutánra meglesz,kb 2 órára,remélem. -
#2265 Nem ertelek.
Caldari Cruiser 2-t, standard missile 3-t > heavy missile-t kell tanulnod, hogy betudj ulni a caracalba es hasznalni tudd hozza a heavy raketavetoket. Raadasul lehet addig hasznalni sima light missilevel is amig le nem telik az ido.
Large shield extendereket tud alapbol hasznalni a karaktered, t2 medium shield booster t2-t szinten, ami nem is kell elmeletileg, mivel lvl2n nem lonek annyit hogy 1 large shield extenderes caracallal elbanjanak.
Ez igy learning tanulas nelkul sincsen tobb mint 16 ora.
-
gyuri12 #2264 Amikor láttam,hogy a pajzs már szét van teljesen lőve,és már a páncél épphogy elkezdett sebződni,már warpoltam is. Viszont,mint mondtam jóval több,és jóval erősebb hajók voltak,warpolás közben lőttek szét.(az elején) -
#2263 Én nem vagyok valami nagy EVE-es, de miért nem warpolsz, amikor látod, hogy a hajótested sebzik?! Amikor én játszottam, volt hogy 1 küldetésből 3-szor 4-szer ki kellett warpolnom, aztán vissza, hogy legyőzzem a kalózokat. Úgy vettem észre, hogy nem termelődnek újra. Szóval ha 7 kalózhajót kell leszedned, akkor ha leszedtél 3-at, warpolsz, majd vissza, akkor már csak 4 lesz belőlük. És koncentrálj a küldetésre! Nem mindig az a feladat, hogy kinyírd őket! Van olyan is, hogy csak el kell hozni egy bázisról valamit. Ilyenkor gyorsan a bázishoz zúzok, addig lőnek, de a pajzs bírja, aztán amint megvan a cucc, warp haza úgy, hogy egy ellenséget sem lőttem le, a küldetés mégis megvan! :-) Ez bevált akkoriban nekem, sajnálom, hogy nincs időm már rá, én is szívesen játszanék EVE-el, valami fasza kis corp-ban... -
gyuri12 #2262 Ahogy a mostani helyzetemet nézem esélyem sincs a befizetésre,se normális hajó,se pénz,se lőszer,se felszerelés.:(
Van egy caracalom,és hozzá normális fit,de a skilleket hozzá még nagyon sokáig(napokig) kell tanulnom.
De,nem adom fel,bányászással 1-2 milliót összetudok szedni,aztán lesz ami lesz. -
#2261 caracal az fasza hajó! Csak papir picit szegényke, viszont ha befizetted a játékot, és megszünik a trial accountosság, egy passiv tankos drake, na az már mindent kitankol. -
gyuri12 #2260 A merlinemnek megint vége:D
Nem jó ez a küldetésadó rendszer,egyik küldetés még kisujjból megy, a következőnél pedig 4-szer akkora hajók jönnek ellenem,mint amilyennel vagyok.
Majdnem 2 millám van,úgyhogy most elkezdek bányászni,addig megtanulom a skilleket,hogy aztán -végre- mehessek a Caracalommal.