EVE Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igaz én nem válaszolhatok a HUNCorp nevében, de most megteszem.
Részünkrõl a téma le van zárva, de sajnáljuk ha nem látod át a játék lényegét.
Igen, mindenki tegye azt a játékban amit szeretne.
Érdemes:
Figyelembe venni azt, hogy a játék mirõl szól.
Megfogadni az öregebb, tapasztaltabb játékosok tanácsait, legyen szó FGC-ésrõl vagy HUNCorposról, vagy egyéb más öregebb játékostól .
Ne ítéljétek meg a játékot Jakuza, én, vagy bármelyik új játékos véleménye alapján. (Legyen minimum 1 éves karakter, amit saját maga indított)
S hogy ne csak a számat tépjem, nyomok egy pár általam készített képet, amint éppen csatába vonulunk 12-30 fõs sereggel, és így is elõfordul, hogy kevés a létszám.
1. kép
2. kép
3. kép
Egy kép arról, hogy mi van akkor amikor egy aliance gyülik össze. (hetente több alkalommall fordul elõ, és így vonulunk csatázni, kaput kempelni, vagy járõrözni.)
TS
És a kedvenc képem... (Jelenlévõk: kb 200-300 fõ)

Úgy vélem felesleges ezután leállni Jakuzával vitatkozni dolgokról, a képek beszélnek helyettünk.
És ezeken kívül ezernyi ilyen dolog van, amit tapasztaltam, és vannak olyanok amit még én sem.
Úgyhogy egyet tudok mondani Jakuza, tudlak sajnálni, hogy nap mint mnap lemaradsz ilyen és ehez hasonló bulikról, és hogy még nem tapasztalhattál ilyen élményeket, és így alkotsz véleményt.
Részünkrõl Jakuza féle vita lezárva.
[Jakuza]
Javaslom e hozzaszolast elolvasni, minden uj EVE jatekosnak.

Ne merjen senki ilyen hozzaszolast irni a topicba, mint ahogy en tettem idezem:

"A lenyeg a szabadsag.
Mindenki ugy jatszik ahogy akar.
Ha valaki beakar lepni valahova akkor belep, ha nem akar szovetseget, vagy mas korpba beolvadni, akkor nem lep be.
Ez ettol meg nem szethuzas.Az hogy te mit szeretnel az a sajat almod megvalositasa, viszont ha masoknak is lehetnek almai (meg akkor is ha teljesen kulonbozok a tieidtol), akkor hagyni kell hogy az ove is megvalosulhasson, s nem a sajatodat kell raeroltetni, meg ha lehet, hogy neked is van igazad hosszutavon.
Raadasul kitudja, hogy kinek az almai fognak teljesulni, es kie volt alapbol hibas amugy is."

,mert a reakcio a HUNtol az lesz, mint a kovetkezo hozzaszolasaikban :

"Jobb is jakuza ha nem csatlakozol sehova ..... ilyen mentalitással max úttorlasznak lehetsz jó valami elhagyott kapu melettt"
"Helyes lépj be egy idegen korp-ba akkor legalább ha kibelezlek nem fog fájni....."

Tehat ne legyenek masoknak almai, nem lehet mas alternativa mint a HUN.
(A HUN szemevel nezve)

S mert fel mertem vetni ilyen velemenyt arrol, hogy a szabadsaghoz es sajat eszmekhez mindenkinek joga van, tuzparancsot adtak ki ram mind a HUN, mind pedig a HURT kereten belul.
Hogy szoszerint fogalmazzak loniuk "kell" ram.
Ez nem szimplan kijelentes, hanem felszolitas minden tagnak.
Valoszinuleg a HUN alapelveit sertik az altalam megfogalmazottak, valoszinuleg ugyanez a helyzet lehetett az FGC-vel kapcsolatban is, amikor szetlottek egy masik magyar corpot. Csak velem kapcsolatban biztosan nem jon a "szanom-banom" tundermese.
Mindenki levonhatja a tanulsagot es leszurheti a konzekvenciakat arrol, hogy milyen is lehet az a korp amely tuzparancsot ad azokra, akik elmondjak azon velemenyuket, hogy mindenkinek szivejoga mit csinal egy jatekban es hogy lehet mas ut is szerintuk, mint a HUN.
Lehet, podolni, kopkodni ram, ahogy nehany HUNos teszi. Nem erdekel, sot megtalalhatnak egesz nap Jitaban, ha loni akar ram valamelyik korp tag. Nem fogok elfutni, mert meg jobban alatamasztja azt a tenyt, hogy a HUN korp mit tesz ha valaki allitani mer barmi veluk ellenkezot.
Tehat velemenyt senki ne merjen veluk szemben megfogalmazni, mert akkor veluk az "elnyomo felsobbrendu hatalommal" talalja magat szemben, aki egybol megtorolja, ha sajat celja,vagy alma van valakinek a jatekon belul.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Én nem vagyok gaboca, aki egyszerre 2 skillt tanul 😊
Jelszavakat nem merek változtatni, mert általában az végzetes hiba nálam 😊
[Jakuza]
Megadod az accodat bekapcsolom a tanulast neked, max utana jelszot cserelsz. 😛PPPPP

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Bruhuhuhu 😞(
Annyira jól tudok számolni, már 11:00 óta nem tanul a karakterem. Pedig meg voltam gyõzõdve, hogy még 1 hétig fog 😊
Fenrir
500 Ft tuti

A halál csupán a kezdet...

DonnieBrasco
Oké, mégis megy külföldrõl. De vajon ez most mibe kerülhetett nekem....? 😊

DB

A ti kung-futok nem erős!

Fenrir
esetleg valakit megkérsz hogy újítsa meg

DonnieBrasco
(off) ha már ilyen érdeklõdés van - nem tudja valaki hogy SMS-en kívül hogy tudom megújítani a VIP tagságom? Itt kintrõl nem megy az emeltdíjas SMS...

DB

DonnieBrasco
Ugyan már, mi már sok csatát "megvívtunk" Jakuzával, rosszul esik neki mikor szembesítik a viselkedésével. Semmi olyat nem írtam, ami nem igaz! Ha nem hiszed olvasd végig a hozzászólásait akár itt, akár bármelyik másik topicban ahol megjelenik. Sajnos mindig talál magának friss "áldozatokat", akik beugranak neki és komolyan veszik... csak a többieknek akartam segíteni, ezzel is normális hangnembe visszaterelve a topicot. Részemrõl vége!

Mellesleg (hogy ontopik legyek) az EVE nagyon bejött nekem anno mikor béta-teszteltem, bár a gépem csirke volt hozzá. Most már sajnos nem lenne rá idõm!

DB

Hát itt olyat nem fogsz látni ami miatt átt kellene tenni 😊
Ez nem az a játék...
Fenrir
láttam már, emiatt került be annó a Medal of Honor: AA is a gumiba és ott is maradt amíg nem törölték

a csipkelõdést meg lehet privátban mert ez így megint csak fléjm

Semmi személyeskedés nincs benne.
Egy kis csipkelõdés levezetésképpen.
Egy kicsit "új" admin lehetsz még itt, nem láttál még topicrobbanást a flémtõl.
Ez egy kicsi adok kapok vita volt.
Fenrir
te le de DB haverod csak feszegeti

Áh ahoz ez egy latymatag elmélkedés volt, amit már le is zártunk 😊
Fenrir
kicsit még pörögtök és megy a gumiszobába a topic

Francba...
Pedig már kezdtem büszke lenni, hogy csak minket tisztel meg ezzel.<#nyes>
Igen lehet.
Neocront én is meg akartam venni, de ugyan ez volt a problémám.
EVE engedi a debitkarikat.
DonnieBrasco
Még mindig jobb mint a trollbûz. 😊)
Mikor jössz megint valamelyik Elder Scrolls topicba fikázni?

DB

DonnieBrasco
Hah. Azért már nem megy olyan rosszul a BF2, nyertem meccset is (600-as pinnggel, vicces volt). De azért erõsen a láma kategóriába tartozom.
Szóval Neocron nem megy, pedig most lenne idõm. EVE-re lehet fizetni Visa Electronnal is esetleg? Itt Írországban csak fél év után kapok hitelkártyát, addig ilyen helyi debitkártyám van csak "Laser" néven...

DB

Rég volt, de csak neked. 😊
Mi még "húzzuk az igát", és létezünk.
Neocron?
Nekem a kedvencem.
Sajna nemtok Magyarról aki játszaná, így egyedül a szörnyû angol tudásommal pedig nem játszom vele.
Viszont közülünk sokan játszanak WOW-ot.
Igaz csak "újak" közül akiket valszeg már nem ismerhettél meg. 😊
Tyler és a többiek, pedig PlanetSide, BF2, COD2
[Jakuza]

DonnieBrasco
Kis önismereti segítség:

Jakuza

DB 😊

DonnieBrasco
Szevasz klántag (de rég is volt 😊
Nemrég kezdtem a WOW-ot, egyelõre egy MMO elég 😊
A Neocront szívesen kipbálnám rendesen végre, de nem fogadja el a hitelkártyát a marha rendszerük 😞 úgyhogy WOW, meg néha BF2 (Lance Corporalig eljutottam azóta WOW megy inkább)... várom az Obliviont, ennyi! 😊

DB

[Jakuza]
Hat akkor majd csak este kapod meg, mert oktatok kb 1/2 8-ig.

[Jakuza]
Na ja, 80as port altalaban minden routeren nyitva van. 😛

Csak délután fél 4 körül
Fos munkahelyrõl nem mûködik a kliens, még a ventri se
Csoda, hogy ide tudok írni 😊
[Jakuza]
Mikor logginolsz be ??

Persze, hogy kell.
Percibõl kaki vagyok, még akár vevõ is
[Jakuza]
Grekom kell neked perception implant ?
Szereztem egyparat, 5milkoert ugy 200milko erteknyit. 😛

Fenrir
mondom kommunisták 😄

[Jakuza]
Javitom az utso mondatot, mert rosszul fogalmaztam, es meg a vegen sertesnek veszitek. 😛

"mert akkor mar nem egyeb lesz mint egy terrorista szervezet."

[Jakuza]
Literatura. 😛

[Jakuza]
Jol szorakoztattok ez a lenyeg, meg szerencse, hogy van min nevetnunk neha a gang csatin, amikor jon a hegyibeszed a HUNrol.
1.
Loni akarsz ram, hat mit adj isten feljohetsz Empirebe.Itt latszik, hogy a korp inkabb hasonlitt valami Del-Ameriaki diktaturikus kisallamra, nem tetszik ha mas a velemenyed ? Nem baj lelollek.

HUN-ra vall ?

2.Szavakkal nincs bajom, te dolgod, hogy majmolod a masikat.
Bar igy egyeni szavajarasod tuti nem lesz.

3.Neked a meghivas a kell es nincs mas alternativa ha beleptel ide. Meg akkor is ha nem voltal erre fgyelmeztetve.
Csak az a baj, hogy ez mindenkeppen nem egyeb csak onamitas.

4. Az hogy jatekban bator vagy, vagy sem, nem az orditas vagy a csend hatarozza meg, bar valoszinuleg kenyelmesen erezheted a sotet szobaban magad haboritatlanul, ha csak elmondja mas a velemenyet arrol, hogy nem ugy latja mint egy HUNos a dolgokat.
En elmondom mert nem felek sem a HUNtol sem a kovetkezmenyektol.
Persze lehet a velemenynyilvanitast megtorolni egy podolassal, anyazassal, lehulyezessel, de az csak tovabbra is azt sejteti, hogy a HUN nem jo uton jar, mert mar nem egyeb mint egy terrorista szervezet.

Szerintem liter
Adamus testver.. sztem ALT-F4 arra a bongeszore mielott megut a guta.

En a reszemrol befejeztem, mert 30 perce munkaido, es valamit melozni is kell.

In nomine Patikus, et Jozif et...

jah, varj. ez egy masik. 😉
AdamusTorK
inkább gyere fel ventire, mert összecsúsznak ezek a hozzászólások,.... gyorsabban is megbeszélhetjük, hogy megin mi a bajod

amúgy a szobatársam azt üzeni, hogy a személyi szabadság azér van, mert régen az emberek tudták, hogy mi a dolguk... te pedig túlsok amerikai filmet néztél 😛

de tényleg esztelen dolog amit csináltok

A világ újra megmenekült, hála a Pindúr Pandúroknak!

Mert mi írogatás-beszéd helyett éppen F-E gangban gyaktuk az ellent 😊
Gondolom a szoba nevére is emléxel ahol tömörültünk, ha már ennyire jó a memoriád. 😊
Egyébként szvsz mindenkinek ugyan az a véleménye a megnyilvánulásaidról, csak abban nem értettünk egyet, hogy ki mit csinálna veled a játékban.
Az én véleményemet már leírtam, hogy kivágtalak volna a Hurtból, annak ellenére, hogy akkor írtad volna ide, hogy ugye megmondtad, hogy milyen szemetek a Hunosok mert kivágtak a Hurtból mert fikáztam õket.
Azt hiszem közben az "ellenérveket" is leírtam "akaratlanul".
Persze vannak közöttünk olyanok is akik még reménykednek abban, hogy úgy is megváltozik a véleményed.
Mind ez lényegtelen, mert adamusnak igazat adva értelmetlen vita az egész.
AdamusTorK
és ez legyen az utolsó!

"1.
Nem fogtak ram geppuskat, de mert kimodtam a velemenyem, hogy en mashogy latom, de akkor miert jelentek meg fenyegetesek a topicban, hogy akkor szetlolek oreg.
Biztos ez nemesitti az osszefogast, mint celt.
Igaz kicsit primitiv es csoppet eroszakos, de neked nem mert HUNos vagy."

-)
Elnezve a hozzaallasodat, konnyen meg tudom erteni, ha kinyilik a bicska valakinek a zsebeben. Bocsanat, de ezert max magadat okolhatod. Es ha azthiszed ez HUN specifikus, akkor add elo az itteni szosszeneteidet barmelyik corpnak, es megnezzuk hogy fognak ra reagalni.

"2.
A tanacsokat altalaban nem ugy szoktak adni hogy, ha jot akarsz jatszani penteken kell lejonnod a 0.0-ba es a fentmaradok (idezetem kedvenc szavajarasotokat, ami olyan egyedi mindenkinek a szajabol) gibbonok.
Jelezve a felsobbrendusegeteket."

-)
Eltero emberek vagyunk, eltero tureshatarokkal. Az ami neked felsobbrendu a masiknak lehet szokasos kommunikacios stilusa. Lehet teged ez bant, de ha elakadsz a szavak kulalakjanal anelkul hogy belegondolnal az ertelmukbe, akkor egyreszt magaddal baszol ki, masreszt magadrol allitasz ki szegenysegi bizonyitvanyt.

"3.
Te ugy latszik, azt csinalod mindig amit masik mond es ezert a masik aki nem igy tesz bekepzelt. Lehet jonni azzal a szoveggel, hogy a torvenyt bekell tartani, azt csinald amit a fonokod mond, de kerdem en barkinek is a fonoke valamelyik HUN tag ? Esetleg amugy sem egy jatekrol beszelunk ? Vagy ez a vsalo vilag ? Mert ha az akkor valakivel nagyon nagy baj van.
Amugy hallottal mar az alapvetõ emberi jogokrol, s benne az egyen szabadsagarol ? Adott torvenyes keretek kozott azt teszek amit akarok, es neked vagy masnak nincs joga megkerdojelezni."

-)
Egeszen addig, amig nem kapcsolodik hozzam amit teszel. Nem ertem min hoborogsz. Az emberek kaptak egy lehetoseget, hogy lemenjenek 0.0-ba, es belepjenek a cegbe. Gyk: A HUN corp azt tette amit akart, es meghivta oket. Te ezt ugy ertelmezted, hogy neked parancsba adtak valamit, es ezen felhaborodtal.. Mire fel? Ha neked jogod van nem teljesiteni egy parancsot, akkor nekem miert nincs jogom kiadni? Ha nekem nincs jogom szovatenni, hogy hulye vagy amiert egy tanacsot nem fogadtal meg, akkor te milyen alapon pampogsz, hogy valaki 'utasitani' mert teged valamire?

Vedd mar eszre, hogy kisse egyoldaluan szemleled a vilagot.

"4.Tudom a korp egy kozosseg, de en dontom el, hogy melyik korpot valasztom, hogy az adott szabalyaival eljek, nem pedig te utasitasz ra, hogy oreg ha nem szovetkezel, akkor a hulladat egy kapunal fogod latni.
Nektek ez termeszetes ugytunik, de ezt zsarolasnak es terrornak hivjak."

-)
Ember.. senki nem zsarolt, nem is terrorizalt. Ha csendesen megszuntel volna lenni, es nem kezdesz el pattogni, hogy "jajj, jajj.. valaki utasitgat... jajj", akkor kutya sem foglalkozott volna azzal, te mit csinalsz. Tudod senkit nem erdekel igazan, leven nem kenyszer a disznotor. Ha valaki valaha kipodol, akkor annak a hozzaallasod lesz az oka, a beszolasaid, es nem az hogy mit tettel, v nem tettel a jatekban. Mas. amelyik kutya ugat, az nem harap... az, hogy valaki fenyeget egy dolog. Nem pozitiv, de esetedben ertheto. Az, hogy te ezt felveszed a masik fele a problemanak. Engem valaki befenyit, max kirohogom. Tudod akitol felni kell, az az aki csendesen hallgat, es nem szol semmit.

"5. Itt latszoik a szuklatokoruseged, te azt hiszed, ha valaki nem HUNos az szenved, mintha valami kegyet gyakorolnatok azzal, hogy belephessen valaki hozzatok.
Egy templomban talan meg is hasonulnatok."

-)
Templomba nem jarok, az en istennom a lelkemben el, es mindenfele csicsas epuletek meg kiszolgaloszemelyzet nelkul is remekul elkommunikalgatunk egymassal. Nem az szenved, aki HUNos, hanem ugy altalaban mindenki aki a jatekot frissen kezdte. A szenved atvitt ertelmu kifejezes raadasul, hiszen a szo szoros ertelmeben nem szenved, de folytonosan ujabb es ujabb kihivasokkal kell megkuzdenie, marpedig mint mondtam ez a jatek nem arrol szol. Ebben tud segiteni ha van aki ezeket a kihivasokat mar lekuzdotte, es megosztja veled a tudasat.

Ha nem unod meg a jatekot meg azelott hogy eljutnal erre a pontra, ami meglepne, akkor majd raebredsz, hogy mennyivel hamarabb elkezdhettel volna jatszani, ha elfogadod a felajanlott segitseget. Persze a dontes a tied, es senki nem is fog vitatkozni veled, felteve persze hogy nem sertodsz be azon, hogy fel mertuk ajanlani a segitsegunket.
AdamusTorK
Tisztázzuk a dolgokat!

Az EVE Online egy MMOG amit a CCP készített és fejleszt.
A HUN Corp. egy EVE Online-beli cég hivatalosan, de a valóságban egy jól összeszokott jó társaság. A HUN Corp. tagjai már többször is találkoztak egymással a valóságban, vannak tagok akik több éve jóbarátok és satöbbi.
Ez a társaság felépített egy jól mûködõ céget és hierarchia rendszert. A társaság tagjai felkérésre vagy önmaguktól elvállaltak komoly feladatokat (mint pl a harc vagy egy nagy dolog kisérése vagy kutatás/gyártás vagy hatalmas logisztikai ügyek kiszámolása).

A játékot több magyar is játsza rajtunk kívûl, így más magyar cégeket is létrehoznak azok akik nem kívánnak "beolvadni" ebbe a társaságba. Vannak olyanok, akik csöndben, 3-4 taggal csinálnak egy új magyar céget és elvannak a játékba. Viszont vannak olyanok akik megállás nélkül fikáznak minket, hiába járhatnák saját útjuk, megállás nélkül ontják az ** ürüléket a fórumokra.
Ezeket a teljesen alaptalan és esztelen vádaskodásokat aztán páran megpróbálják megoldani, de egy teljesen felesleges fórum harcba torkollik az egész.

ÉN AZT MONDON ÁLLLJ!!!!!
Az istenit! Ahelyett, hogy tennétek a dolgotok itt kaszaboljátok egymás fejét!
Jakuza! Ha nem tetszik a helyzet, akkor mennyél FGC-be vagy bánomisén akármelyik corpba, vagy alapíts eggyet magadnak.
HUN-osok, ti pedig fejezzétek be! Ha nem érti meg akkor nem érti meg, ilyen egyszerû!

[Jakuza]
Ez volt am a szellemes frazis.
Ha az erved, a szemelyeskedes, akkor magadat kellene szembesiteni egy troll nivojaval.

Itt az én emberem 😊
te játszol még?
[Jakuza]
Latom meg mindig nem latod a helyzetet at.
Ha cancel account akkor az is az en dontesem lesz, nem pedig a tied.
En fogok donteni rola.
Nem azert fogok szorakozni, mert valakinek szorakoztato vagy sem a jatek, hanem magam miatt.
Az 1v20-rol meg csak annyit, hogy lehet hiresztelni azt, a VTn, hogy fiuk gyertek HUNosok a SG csatira, mert egyetkell ertenunk.
Tegnap HURT csatin vajon miert nem volt egyetertes ? Korp channelen miert csak a kikepzotiszt mondta ugyanazt amit ti ?
Rajta kivul 12en voltak meg a csatin, de amikor latta, hogy nem ert senki vele egyet, akkor lelepett ?
En legalabb vallalom azert a feleloseget amit mondok.

DonnieBrasco
Nemtom minek vitatkoztok egy troll-világbajnokkal 😊

DB

AdamusTorK
ez egy vicc... fejezzétek be

AdamusTorK
"5. Itt latszoik a szuklatokoruseged, te azt hiszed, ha valaki nem HUNos az szenved, mintha valami kegyet gyakorolnatok azzal, hogy belephessen valaki hozzatok.
Egy templomban talan meg is hasonulnatok"

figy, ha ez ennyire bánt....

"Szamomra a szabad akarat az a "kell" szobol fakad, nekem meg egy kerdes feltetelebol, hogy mit szandekozol tenni.
Hogy kinek mi a jo, majd o eldonti nem pedig mas "kell" szava iranyitsa.
Neked lehet, hogy kell az ilyen iranybatereles, de jozan emberek nem kernek abbol, hogy mas iranyitsa a lepeseiket.
Jo pelda volt a lezajlott hegyibeszed, hogy na aki ide belepett irany a HUN korp, vagy egy masik szituacio, amikor megkerdezte, talan Noe, Ghostot a korp dontesekrol, es a reakcio az volt, hogy diktatorikus a rendszer amit Patikus eldont az van korpon belul.
Akkor pedig mirol beszelsz ? Milyen sajat szabad akaratadbol, eldontott kerdesekrol ?"

Emlekezz arra, amit korabban az autopalyarol irtam. Szerinted, ha mindenki szembe jon veled, az azert van, mert mindenki birka es koveti azt az egy marhat aki elkezdte? Elkepzelhetetlen, hogy te haladsz rossz iranyba, hogy neked nem stimmel valami a felfogasoddal?

Az, hogy a corpon belul az tortenik, amit Patikus mond termeszetes. Miert? Mert 200%ig megbizunk a donteseben. Nem mindig ertunk egyet vele, es ilyenkor ezt meg szoktuk mondani, de a vegen az esetek tobbsegeben neki van / volt igaza. Lehet neked problemad van azzal, ha vannak rangban feletted allok, de egy corpban - leszamitva a sajat magad altal alapitottat - ez mindig igy lesz.

Ez nem valami gyerekes parancsolgatasi mania, hanem alapveto szukseglet ahhoz, hogy egy 20+ fos tarsasag mukodeset koordinald. Ha nem lenne vezetes, akkor igen hamar kaoszba fulladna a vilag. Persze ezt ugysem fogod megerteni, mert nem latsz tovabb a sajat orrod hegyenel, a sajat erdekeidnel.

Kivancsi vagyok, ha rajossz arra hogyan mukodnek a dolgok, akkor beismered-e majd, hogy tevedtel, vagy csak csendben lelepsz mielott erre sor kene keruljon.
AdamusTorK
Jólvan.... végigolvastam ezt az egész hülyeséget amit lenyomtatok... örülök neki, hogy van ilyen friss tagunk, mint Lifeforce, aki megértette, hogy mirõl szól ez az egész, és ezt felhozta védelmünként. Viszont nagyon bosszant, hogy itt is megy a flém még álnevekkel is, mert muszály beszólni valamit.

Magánvélemény: Szerintem Jakuza nem olvassa végig azokat amiket mi írunk, csak átfut rajta aztán aztmondja minden hozzászólásába, hogy mi vagyunk a hülyék, mer õ tud mindent.
Azt vettem észre, hogy végig a személyi szabadsággal érvel, mert õneki senki nemondja meg, hogy "hogyan érezze magát" "hova mennyen" stb... mindeközbe egyénként bírál egy társaságot.

Jakuza! Ha te szerinted, azt csinálhatsz amit akarsz, akkor mi miért nem?
Ha te megteheted, hogy szabadságod alapján akár mikor kimehetsz fúrni vagy NPC-zni, akkor mi miért nem mondhatjuk meg, hogy mi a helyzet?

Ez az egész vita egy baromság. Az égvilágon semmi értelme. Akár meddig akár hányan bizonygathatnánk az ellenkezõjét a másiknak, ez egy végtelen ciklus.

Ilyenkor Ctrl+Break aztán Alt+F4.

Én azt tudom javasolni, hogy akadjatok le errõl a jakuza vs 20 ember igaza témáról, mert ez egy idegtépõ hajcihõ. Hadjátok Jakuzát érvényesülni az EVE Univerzumába... had érezzen rá a szabadságra, aztán 3 hónap után úgyis cancel account lesz, teljesen felesleges most ezér vitázni... ez már régen veszett ügy.