7619
-
#2339 pedig jobb lesz ha megszokod hogy te is es mindenki mas is valaki, csak a tobbiek tobben vannak :D -
gyuri12 #2338 Ez hihetetlen... Szétlőttek.
Nem hazudok,ha azt mondom,hogy 5 mp-t sem bírt ki a hajó mielőtt felrobbant.
Eddig a játék kellemesen nehéz volt,sosem volt nehéz,de mindig volt benne kihívás. De ez...Eddig úgy volt,hogy én vagyok a Valaki,az ellenségek pedig a senkik. Most ebben a küldiben én vagyok a senki,és sok-sok Valaki áll körülöttem.
Ez már nem játék,ez kínszenvedés. -
gyuri12 #2337 Van valaki Otela közelében? Ha igen,meglátogathatna,ez a küldetés LEHETETLEN!
Az accelerator gate rögtön az ellenfél hajóinak kellős közepébe dob be,és rögtön,amint odaérek lőnek. Kb 2 mp-et bír ki a pajzs,utána már mehetek el onnan,rögtön felrobbannék.
Ráadásul csak fregatt osztályú hajók mehetnek oda, a Kestrel meg édeskevés ehhez.(karim neve Gyuri12,ha van arrafelé valaki,az kérem vegye fel velem a kapcsolatot!) -
DeviloftheHell #2336 0.0 ban ja de a frásznak van kedve petnek lenni :) -
#2335 Én nem csinálok ilyen küldiket, nemnem. Inkább 0.0-ban salvagelek roncsokat. Jó sok pénz jön belőle. Egy megtöltött indrustrial shipből kijön 15-20 milla lazán... -
gyuri12 #2334 Talán most meglesz a nagy áttörés!:D
Most kaptam egy nagyon szpesöl küldit,fél millió a jutalom!:O
Talán tudok végre majd lvl2-eseket is csinálni. -
#2333 Lowsec miatt húzós :\ -
#2332 Ez egy lvl2 q0-as ugynok Irmalinban. :D
-
DeviloftheHell #2331 lvl1 nem egyenlö a lvl4 el :)
igaz már nem kezdö vagyok de nem tudom ugy lockolni a lvl1 es blokádban a kis fregattokat ahogy durrannak :D:D de nem csinálom mert nem éri meg már -
gyuri12 #2330 Hehe,nekem a blokádosokért max 300 ezret ad.:D -
DeviloftheHell #2329 egyik legjobban fizetö küldi -
gyuri12 #2328 Mi az a blokád?:D -
DeviloftheHell #2327 csak ugy emlékeztetöleg 20+5 mill reward /blokád :) -
#2326 nem -
gyuri12 #2325 Olyat lehet,hogy 2 különböző gépen ugyanazon accounttal lépünk be,de másik karakterrel? -
gyuri12 #2324 Most kaptam egy 2. storyline küldit,még nem csináltam meg. Majd fél óra,vagy ilesmi. -
#2323 Ugy hogy Irmalin az 0.06os rendszer es itt a bounty korulbelul 6 millio.
Tehat csak az ugynoktol amit kapott jutalomkent es a kuldetes elvegzeseert a 3 kuldetesert kozel 20 millio.
-
#2322 Plusz meg ugye segithetnek a social skillek.
A lenyeg hogy minnel hamarabb el kell felejteni a lvl1es kuldiket.
A 2-t is csak celiranyosan csinalni.
Nem szabad lootolni, mert az rengeteg idot elvesz es alig van benne penz. (Igazabol lvl3as kulditol eri meg)
Amig valaki lelootol addig lvl2-es kuldibol 3-4 masik kuldetest megcsinal az ember, de lehet hogy meg tobbet, mivel atkell ulni a loothajoba visszaugrani a helyszinre es ismet az agentezosbe miutan vegzett a lootolassal, es bizony ez egy csomo idot elvesz.
Ahol kuldizik az ember ott nezni a corpnak az ugynokeit, hogy mikor erheto el a magasabb qualitasu ugynok, hiszen nem mindegy, hogy -20as vagy +20as agentnel kuldizik valaki. A rendszer sec statusza szinten figyelembe ajanlott, hiszen, nem mindegy 05 avagy 1.0-ban agentezik valaki.
Mint mar leirtam egy lvl2 blokadert lehet kapni 600ezer bountyt 0.5ben 0.1es rendszerben akar 1 millio feletti osszeget is, mikozben egy 1.0-as rendszerben mindossze 200ezer csak ez az osszeg korulbelul. (Persze itt a Negotiation nevu social skill is szerepet jatszik)
Tehat nem mindegy hogy csinaljuk milyen ugynoknel es milyen biztonsagi besorolasu rendszerben.
-
#2321 igen az picit sok, egy words colligde lvl4 kb 60-70milla mindennel eggyüt loot+bounty+salvage -
#2320 Hogy jött össze ennyi? Hmm, a blockadeből kb 2x20 milla lehet, a recon 1-ből meg soknak tartom a 40 milla bountyt.
Bár lehet, hogy tévedek. -
DeviloftheHell #2319 2 ora alatt 80 mill plus loot 2 blokád és egy recon 1 -
#2318 nem veszed el elölük, mert 50-50% ban osztoztok. ja és corpban. :) de az első két honapot valszeg bekell fizetni. -
#2317 De ugye nem összevissza csinálod a küldiket, különböző corpoknál?
A lényeg, hogy mindig ugyanannál a corpnál küldizz, különben cseszheted a standingjeid. Ja, és csináld meg a storyline küldiket is.
De tény, hogy az elején egy kicsit győgvenyelős lehet a dolog, de aztán felgyorsulnak az események.
Szerintem úgy a második storyline után már kell tudnod lvl2 küldiket csinálnod, ugyanannál a corpnál. Storyline-t minden 16. küldi után kapsz. -
gyuri12 #2316 Hol találnék olyan embereket,akik megengednék,hogy elvegyek előlük dolgokat?:) -
#2315 mással mész lvl4be ugyértem, ő szétlövi a hajokat, temeg utánan bemész a küldibe és salvagolsz. -
gyuri12 #2314 Ahham. Csak hogy én LVL1-es küldiket csinálok,ott lootból max 10000 pénzt lehet összeszedni... Az meg semmi.
Amúgy már 7 millió pénzem van,ha így haladok talán összetudok gyűjteni 20-at is a 200millióból!:D -
#2313 uh kicsit szarul fogalmaztam meg.. Remélem némileg érthető. :) -
#2312 kezdőként csak agentből vagy furásból nemtudsz összeszedni elég pénz-t. Ha tudnál kereskedni (amihez megint csak tapasztalt kell) akkor összetudnád, én azt ajánlom első fizetést (2honap) fizesd forintba, aztán ezalatt a 2 honap alatt szépen megtanuld a játékot, kitanulsz egy battleshipet, és belépsz egy corpba, ahol szoktak agentezni. Van egy ugynevezett salvagolás nevü okosság, ez azt jelenti hogy a wreckekből kiszed mindenféle drága cumot, nem az hogy ki lootolod és berakod a cargodba, ehez egy salvager nevü cucc kell, és elég sok ember lusta összeszedi maga utan a cumot mert sokáig tart, viszont érdemes lebeszéln i valakivel hogy te szeded utánna cuccot és mittudomén 50-50% ban elosztoztok a cumon, meg a looton, így simán összelehet szedni (lvl4es) küldibe 6-7 óra alatt 60-70 millát. -
#2311 hali alwares, te eve-onlineozol?:) Csak mert egy időben eltüntél. -
gyuri12 #2310 Sajnos de.:D
A lvl 2-eseket nem adja,több standings kell,ahhoz meg ugye lvl 1-est kell csinálni...
Amint meglesz a lvl2-es agentek közül valamelyik,rögtön vele csinálom a cuccost,egésznap a gép előtt fogok ülni,és nyomatni,hátha összejön.:) -
#2309 Sebaj kezdesz streames karit, az 21 nap.
Amugy ugye nem lvl1es agentet csinalsz ? :D -
gyuri12 #2308 Csak lelkiismeret furdalásom van már így is,hogy ennyit segítettél,segítettetek,és én meg nem tudom megcsinálni. -
#2307 Már az első hónapban szerintem 0.0-ban lazán ki lehet termelni többet is mint 200 milla. Mondjuk kérdés, az hogy mennyire éri meg... -
DeviloftheHell #2306 elsö 2 havit még legtöbbször forintban kell lepengetni utána mér kitudod terlmelni isk bol és 200 ért már nem sokáig fogsz gtc-t kapni -
#2305 De mar tudni fogod mi hogyan mukodik. Utana mar egyszerubb lesz. -
gyuri12 #2304 8 nap alatt? Ááá,felejtős,sajnos.:(
Az is lehet,hogy a Steames trialet is letöltöm,hátha ott sikerül. -
Culram #2303 Hát én is azzal szenvedek, de nekem sem könnyű, pedig nem vagyok mai kari.
Az elején nem is fogod kitermelni a gtc árát az biztos. Csak az aki tudja hogy kil hol fogja meg a dolgokat.
Most nézegettem ha fúrsz akkor kernitet kell fúrni és finomítatlanul eladni, legalább is Domain-ben. Így egy kontival (27500m3) keresel 4-5 millát. Tehát csak 50-40 kontit kellene lefúrnod. -
gyuri12 #2302 2 napja csinálom ugyanazoknak a corpoknak,vagy miknek a küldetéseket,és még mindig semmi. Köszönöm a sok segítséget, a pénzt,stb-t, Jakuzának külön köszönet,ritkán látni ilyen segítő kész embert(embereket,inkább),de szerintem az Eve online számomra ennyi volt,lehetetlen így megcsinálni 200milliót. -
#2301 Mert nincs elég standinged, hogy lvl2 agent-tel beszélhess. -
gyuri12 #2300 Láma kérdés,tudom: Miért nem tudok csinálni LVL2-es küldiket? Megőrülök,itt szakadok a béna küldetésekkel,fizetés nulla,kihívás nulla,csak az időm fogy.:(