EVE Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én fúrással szerzem a pénzt, mostanába NPC kalózokat is írtok, mert a fúrás egyre lehetetlenebb számora ebben a lag-ban.
Ismerek olyan embert, aki fúrással, olyat is aki NPC-vel és olyat is aki a kettõ kombinációjával csinált magának milliárdokat, de a lassan 2 éves játéktapasztalatom után levonhatok azthiszem egy olyan következtetést, hogy a gyártás/kutatás/kereskedelem hozza a legtöbb lóvét.
A HUN Corp-nak van 2 Tech2-es BPO-ja, az egyikkel 2-3 hónapon bellül csináltunk 8 milliárdot, de most már lement a felfutása, már nincs akkora profit.
Viszont ismerek egy olyan játékost aki a tech 2-es eszközök gyártásához szükséges komponenseket gyártja és kereksedik velük. 1,1 milliárdos befektetésbõl 4 hónap után 6,6 milliárd lett. Ez most is ilyen szép ütemmel nõne, csak közbejött pár bibi, no mind1.
A világ újra megmenekült, hála a Pindúr Pandúroknak!
I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!
de ott neked kell rajonnod mit hol erdemes venni es hol erdemes eladni
szerintem
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!
faszom az ilyen buzi torok hekkerekbe agrrr
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
pedig majdnem csináltunk egy új 20 oldalas flame-et arról, hogy "mi nem is" 😄
Nem tünt úgy hogy flémelésbe menne át a dolog mégis be lett rekesztve a moderátor által.<#kuss>#kuss>
Ha már így történt akkor én sem fogok új topicot nyitni, csak annyit mondanék: <#szomoru2>#szomoru2>
iSS!
beszélj don-al, ha akkor kéne az anyag amikor nem vagyok, de ha leszel, neked is megadom a pass-t 😛
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
ocsó lesz neki <#vigyor3>#vigyor3>
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
iSS!
Amúgy külföldi kalóz corpból több van mint bolygó az eve-univerzumban. Lásd hivatalos fórum, recruitment chat, stb...
Nézz szét ott ahol azeket hirdetik! Vagy ebben a kis spam/floodban ki is merült a kreativitásod?
JCSR Piccolo \" Az igazság csupán kifogás, a fantázia hiányára.\"
hat ez igaz 😊
Viszont kívánom mindenkinek
Ha játszani szeretnék a játékkal, mo-on hol lehet megvenni? ÉS mennyibe kerül? esetleg lehet valahol használtan venni, és érdemes?
Akinek van kedve csatlakozhatna, mert kezd unalmas lenni egyedül 😛
Ingame Piccolot néven megtalál aki akar.
olvasgattam is rajta fórumot még jó, hogy nem voltam a gépem közelbe, énis idegelhettem volna az RMR hibáin 😄
Kár érte...<#sir>#sir>
iSS!
A halál csupán a kezdet...
ez legalább 1-2 napig igy lesz amig a eddig fel nem lelt hibákat kijavítják.
Sikerult nagy nehezen belepni, de szinte semmit nem lehet csinalni, mert vagy 3 perc mire egy ablak is bejon.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Legyen nagy a Perception, Int és mem, de azér jusson willpower is.
A fegyverekhez fõleg Perception és Willpower/2 kell, de a hajó felszereléséhez(fittelni is tudd a hajót) és az über shield tank-hoz viszont Int/Mem.
Amióta nincs implantom csak Gunnery és Spaceship Command skilleket tanúltam a 15-os mem-em miatt, szal a gyártó karim most egy vad amarr harcos aki lassan belepattan egy Dreadnought-ba 😛
A halál csupán a kezdet...
Tehat ha 3, akkor haromszor olyan lassan tanulod meg, mint az egyszeres szorzojut, ugyanazon attributumokkal.