7619
-
DeviloftheHell #2379 lol
minek lösz bármire ami nem vörös hisecben? -
gyuri12 #2378 De,arra gondoltam.
Ja,amúgy szétlőtte a Concord a hajómat.:D
Hálistennek a biztosításból tudtam venni felszerelést,meg új hajót.Így most sokkal jobb,tisztalappal kezdeni,csak azt veszem meg a hajóra,ami kell.
Ja,amúgy elő leszek fizetve,lehet örülni.:D -
#2377 Nem inkabb powergrid ? -
gyuri12 #2376 Most elkezdtem ezeket felrakni,de egyszerűen nem fér rá,nincs elég energia.
-
#2375 Hát én fregattban közlekedek :D -
#2374 Jo intellel es odafigyelessel sokaig kilehet huzni.
Foleg ha reconban vagy covopsban kozelekedsz. -
#2373 Na most lőttek ki elösször 0.0-ban. Egész jó. Két hetet megúsztam. -
#2372 a-a gtcvel tudod aktiválni a triálod. -
#2371 Trialra amúgy is hiába veszel GTC-ét, mert elsőként aktiválni kell az accoutot ami + pénz az előfizetésen felül. Az első hónapot MINDENKÉPPEN fizetni kell. -
#2370 Viszont tradelni tudnak egymas kozott az allomason :D -
DeviloftheHell #2369 ha maradt anyni isk a karakternél hogy egy gtc-t tudjál venni abbol jobban megéri -
#2368 Köszi!
Na akkor majd utánna nézek a dolognak, lehet reaktiválom magamat:) -
DeviloftheHell #2367 ezért nem engedi a ccp hogy isk-t és contractot csináljanak a trial accounton....... -
DeviloftheHell #2366 az account megvan nem törlik -
gyuri12 #2365 "veszek rengeteg cumót"
Azokat odaadom a másik karimnak,vele pedig mindent eladok.;) -
#2364 Hali!
Én úgy másfél éve nem játszottam vele anno elő is fizettem rá meg klánban is voltam. Szerintetek a karakterem meg lehet még ha újra akarom aktiválni? -
#2363 Pont ezért... -
#2362 Ki van ez találva rendesen... -
#2361 Trial karakterek úgytudom, hogy nem adhanták át pénzt másnak :) -
gyuri12 #2360 Most az a tervem,hogy minél több pénzt kitermeljek,abból veszek rengeteg cumót,csinálok egy Steames karit,és annak adok mindent. -
DeviloftheHell #2359 elsö karakterrel a büdös életbe nem lehet kiterlmeni a mostani gtc árakat 2 honapon belül szoval jobbha szerzel egy bankkártsát erre a célra -
gyuri12 #2358 7 napom van,nagyon felejtős.:D -
DeviloftheHell #2357 lehet kezdeni sokat de hogy steammel is
az passz -
#2356 Tiszteletem Uraim!
Szóval az lenne a kérdésem, hogy ha egyszer már letöltöttem Steam-en a EVE-t, és le is járt a 21 napos trial karakterem, akkor ugyanazzal az e-mail címmel, meg Steam-el lehet-e egy új 21 napos trialt kezdeni? Vagy ezt inkább felejtsem el? -
#2355 hát én 21 nap alatt megprobálnám minnél inkább megismerni a játékot. :) -
Ry0K3N #2354 Most miért? nem bíra 21 napból rászánni 1 napot arra hogy kinyomja a lvl 4-ig a connection skillt? És akor nem kell lvl 1-es missziókkal szopnia. -
#2353 trialos, szal valszeg ez felejtős. :) -
Ry0K3N #2352 Amúgy ha gyorsan LvL 2-zni akarsz akkor húzd ki a connection skilledet lvl3-ig esetleg lvl 4 nagyon jól megdobja a standinget és előbb tudszt lvl 2-zni. Ha már írta volna valaki akkor sry. -
#2351 Ha jól emléxem caldari vagy. Menj a guristasokhoz, mert jobb a védelmed ellenük, és kinetic rakisval lövöldözz. -
#2350 Akkor Guristas es Angel Cartel.
Leirtam, hogy mire milyen vedelmet kell fittelni ha jol emlekszem. ;) -
gyuri12 #2349 Guristas/valami Cartel van,ez nem tudom melyik.:D -
#2348 Csak egy oldalra kell menni.
Ha Blood/Angel akkor jobbra es a masodik kapu mogott van a roncs ahonnan a tuleloket ki kell venni.
Sanshasnal pedig pont ellenkezo iranyba. -
#2347 Jaaa, hát akkor talán rossz a fitted, mert annyira azért nem nehéz küldi az első szinten. Írd le, hogy pontosan milyen fittet használsz. -
#2346 melyik küldi? -
gyuri12 #2345 World collide küldi,viszont egyszerűen nem lehet keresztül rohanni. Bedob a közepébe,a gyorsító kapuk 20 km-re vannak,az ellenfelek pedig körülöttem,nagyon sokan.Az első kaput lazán megcsináltam,gyorsan végigrohantam,az utolsó kapu meg visszadobott a legelejére.:( -
gyuri12 #2344 Pont az a bajom,hogy nem lehet használni a Caracalt. Csak egy sz*ros kis Kestrelt,annak a pajzsa meg gyakorlatilag semmit. Közelharcban meg szar,mert csak rakéták vannak rajta. -
#2343 Ne izelj mar. Lvl2ben passziv pajzs visszatoltessel kibirja a Caracal.
Annyi az egesz, hogy fel kell ra tenni egy db large shield extender-t.
Na de leirom a fittet.
High slots: 5x heavy launcher
Med slots: 1x 10Mn Afterburner, 2x Resist (lehet akar 2x Invu field is), 1x sensor booster, 1x Large shield extender
Low slots: 2x ballistic control
Siman elbirja az osszes lvl2 kuldit, kiveve a Human Cattle 5. reszet, mert ott az idiota keszitok 14db battleshipet tettek be, bar igaz, hogy a kuldetest azok kilovese nelkul is meglehet oldani.
-
#2342 0.0-ba corp nélkül ne menj le szerintem mert minden játékos csak téged fog vadászni. Nagyon jó hely az empire, biztonságos és közel van minden. -
Culram #2341 Figyelj arra is hogy az agentnak milyen a quality-je, minél nagyobb anál több a reward, de nehezebb is lehet a küldi.
Ha meg a Worlds Collide (Összeomlik benned egy világ, hehe) küldit nyomod, akkor az ilyen. Oda kellemesen fel kell készülni és keresztül rohanni rajta ahogy tudsz. -
#2340 Oh hát én ma nagy örömmel vettem meg az új Destroyeremet, már nagyobb pofával mentem le 0.0-ba. Na majd NPC-zek egy jót! Erre bewarpolok, fél perc alatt már az armorom fele nem volt meg. Nagyon kész ez a hely. Míg nem lesz egy ütős BS-em addig, továbbra is csak salvagelek....