7619
13094344_10154167269029394_7813589794591
  • DeviloftheHell
    lol
    minek lösz bármire ami nem vörös hisecben?
  • gyuri12
    De,arra gondoltam.
    Ja,amúgy szétlőtte a Concord a hajómat.:D
    Hálistennek a biztosításból tudtam venni felszerelést,meg új hajót.Így most sokkal jobb,tisztalappal kezdeni,csak azt veszem meg a hajóra,ami kell.

Ja,amúgy elő leszek fizetve,lehet örülni.:D
  • [Jakuza]
    Nem inkabb powergrid ?
  • gyuri12
    Most elkezdtem ezeket felrakni,de egyszerűen nem fér rá,nincs elég energia.

• Alwares
    Hát én fregattban közlekedek :D
  • [Jakuza]
    Jo intellel es odafigyelessel sokaig kilehet huzni.
    Foleg ha reconban vagy covopsban kozelekedsz.
  • Alwares
    Na most lőttek ki elösször 0.0-ban. Egész jó. Két hetet megúsztam.
  • TVelvet
    a-a gtcvel tudod aktiválni a triálod.
  • Alwares
    Trialra amúgy is hiába veszel GTC-ét, mert elsőként aktiválni kell az accoutot ami + pénz az előfizetésen felül. Az első hónapot MINDENKÉPPEN fizetni kell.
  • [Jakuza]
    Viszont tradelni tudnak egymas kozott az allomason :D
  • DeviloftheHell
    ha maradt anyni isk a karakternél hogy egy gtc-t tudjál venni abbol jobban megéri
  • Pluskast
    Köszi!
    Na akkor majd utánna nézek a dolognak, lehet reaktiválom magamat:)
  • DeviloftheHell
    ezért nem engedi a ccp hogy isk-t és contractot csináljanak a trial accounton.......
  • DeviloftheHell
    az account megvan nem törlik
  • gyuri12
    "veszek rengeteg cumót"
    Azokat odaadom a másik karimnak,vele pedig mindent eladok.;)
  • Pluskast
    Hali!

Én úgy másfél éve nem játszottam vele anno elő is fizettem rá meg klánban is voltam. Szerintetek a karakterem meg lehet még ha újra akarom aktiválni?
  • Fenrir
    Pont ezért...
  • Roger6
    Ki van ez találva rendesen...
  • Fenrir
    Trial karakterek úgytudom, hogy nem adhanták át pénzt másnak :)
  • gyuri12
    Most az a tervem,hogy minél több pénzt kitermeljek,abból veszek rengeteg cumót,csinálok egy Steames karit,és annak adok mindent.
  • DeviloftheHell
    elsö karakterrel a büdös életbe nem lehet kiterlmeni a mostani gtc árakat 2 honapon belül szoval jobbha szerzel egy bankkártsát erre a célra
  • gyuri12
    7 napom van,nagyon felejtős.:D
  • DeviloftheHell
    lehet kezdeni sokat de hogy steammel is
    az passz
  • Roger6
    Tiszteletem Uraim!

Szóval az lenne a kérdésem, hogy ha egyszer már letöltöttem Steam-en a EVE-t, és le is járt a 21 napos trial karakterem, akkor ugyanazzal az e-mail címmel, meg Steam-el lehet-e egy új 21 napos trialt kezdeni? Vagy ezt inkább felejtsem el?
  • TVelvet
    hát én 21 nap alatt megprobálnám minnél inkább megismerni a játékot. :)
  • Ry0K3N
    Most miért? nem bíra 21 napból rászánni 1 napot arra hogy kinyomja a lvl 4-ig a connection skillt? És akor nem kell lvl 1-es missziókkal szopnia.
  • TVelvet
    trialos, szal valszeg ez felejtős. :)
  • Ry0K3N
    Amúgy ha gyorsan LvL 2-zni akarsz akkor húzd ki a connection skilledet lvl3-ig esetleg lvl 4 nagyon jól megdobja a standinget és előbb tudszt lvl 2-zni. Ha már írta volna valaki akkor sry.
  • ollie
    Ha jól emléxem caldari vagy. Menj a guristasokhoz, mert jobb a védelmed ellenük, és kinetic rakisval lövöldözz.
  • [Jakuza]
    Akkor Guristas es Angel Cartel.
    Leirtam, hogy mire milyen vedelmet kell fittelni ha jol emlekszem. ;)
  • gyuri12
    Guristas/valami Cartel van,ez nem tudom melyik.:D
  • [Jakuza]
    Csak egy oldalra kell menni.
    Ha Blood/Angel akkor jobbra es a masodik kapu mogott van a roncs ahonnan a tuleloket ki kell venni.
    Sanshasnal pedig pont ellenkezo iranyba.
  • ollie
    Jaaa, hát akkor talán rossz a fitted, mert annyira azért nem nehéz küldi az első szinten. Írd le, hogy pontosan milyen fittet használsz.
  • ollie
    melyik küldi?
  • gyuri12
    World collide küldi,viszont egyszerűen nem lehet keresztül rohanni. Bedob a közepébe,a gyorsító kapuk 20 km-re vannak,az ellenfelek pedig körülöttem,nagyon sokan.Az első kaput lazán megcsináltam,gyorsan végigrohantam,az utolsó kapu meg visszadobott a legelejére.:(
  • gyuri12
    Pont az a bajom,hogy nem lehet használni a Caracalt. Csak egy sz*ros kis Kestrelt,annak a pajzsa meg gyakorlatilag semmit. Közelharcban meg szar,mert csak rakéták vannak rajta.
  • [Jakuza]
    Ne izelj mar. Lvl2ben passziv pajzs visszatoltessel kibirja a Caracal.
    Annyi az egesz, hogy fel kell ra tenni egy db large shield extender-t.
    Na de leirom a fittet.
    High slots: 5x heavy launcher
    Med slots: 1x 10Mn Afterburner, 2x Resist (lehet akar 2x Invu field is), 1x sensor booster, 1x Large shield extender
    Low slots: 2x ballistic control

Siman elbirja az osszes lvl2 kuldit, kiveve a Human Cattle 5. reszet, mert ott az idiota keszitok 14db battleshipet tettek be, bar igaz, hogy a kuldetest azok kilovese nelkul is meglehet oldani.
  • Fenrir
    0.0-ba corp nélkül ne menj le szerintem mert minden játékos csak téged fog vadászni. Nagyon jó hely az empire, biztonságos és közel van minden.
  • Culram #2341
    Figyelj arra is hogy az agentnak milyen a quality-je, minél nagyobb anál több a reward, de nehezebb is lehet a küldi.
    Ha meg a Worlds Collide (Összeomlik benned egy világ, hehe) küldit nyomod, akkor az ilyen. Oda kellemesen fel kell készülni és keresztül rohanni rajta ahogy tudsz.
  • Alwares
    Oh hát én ma nagy örömmel vettem meg az új Destroyeremet, már nagyobb pofával mentem le 0.0-ba. Na majd NPC-zek egy jót! Erre bewarpolok, fél perc alatt már az armorom fele nem volt meg. Nagyon kész ez a hely. Míg nem lesz egy ütős BS-em addig, továbbra is csak salvagelek....