EVE Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AdamusTorK
bump

A világ újra megmenekült, hála a Pindúr Pandúroknak!

AdamusTorK
hát, játékban eltötött idõben nagyobb, sõt lehet, hogy a kasszámban lévõ 74 milla (most hogy megkaptam a csatában elvesztett hajóm biztosítását) gazdagabbá is tesz, de igazából én nem érzem magam gazdagnak, nekem épp elég ez... általában van 3 csatahajóm meg pár interceptorom és egy rakás pvp felszerelésem.

Én fúrással szerzem a pénzt, mostanába NPC kalózokat is írtok, mert a fúrás egyre lehetetlenebb számora ebben a lag-ban.

Ismerek olyan embert, aki fúrással, olyat is aki NPC-vel és olyat is aki a kettõ kombinációjával csinált magának milliárdokat, de a lassan 2 éves játéktapasztalatom után levonhatok azthiszem egy olyan következtetést, hogy a gyártás/kutatás/kereskedelem hozza a legtöbb lóvét.

A HUN Corp-nak van 2 Tech2-es BPO-ja, az egyikkel 2-3 hónapon bellül csináltunk 8 milliárdot, de most már lement a felfutása, már nincs akkora profit.
Viszont ismerek egy olyan játékost aki a tech 2-es eszközök gyártásához szükséges komponenseket gyártja és kereksedik velük. 1,1 milliárdos befektetésbõl 4 hónap után 6,6 milliárd lett. Ez most is ilyen szép ütemmel nõne, csak közbejött pár bibi, no mind1.

én is próbálkoztam vele, csináltam is nagy fogást, de kis tõkével, és kis hajóval folyton szívességre szorultam... Meg mindenhol a bányászatot favorizálják, és emlegetik mint "megélhetési" lehetõség.

I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!

gvarga12
hat szerintem a kereskedelem a leg jovedelmezobb
de ott neked kell rajonnod mit hol erdemes venni es hol erdemes eladni
szerintem

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

A kérdésem az lenne, mennyi idõ eljutni a kezdettõl egy olyan szintre, ahol már komoly pénzt lehet forgatni? Meg a nagyobb, gazdagabb játékosoktól kérdezném, hogy õk milyen fajta üzletekbõl csinálják a lóvét? Bányászat, fejvadászat, vagy kereskedésbõl?

I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!

AdamusTorK
újra mûxik, nem kis ***** **** volt aki feltörte.... ezzel csak azt érte el, hogy több mintent fogunk lekorlátozni a fórumban és az oldalon... ez van ilyen világban élünk ahol egyess embereknek ettõl áll fel...

gvarga12
bakker megtortek eve hu t
faszom az ilyen buzi torok hekkerekbe agrrr

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

AdamusTorK
yáh, lemoderáltak, nem flémelhetek 😞

pedig majdnem csináltunk egy új 20 oldalas flame-et arról, hogy "mi nem is" 😄

Indult egy párbeszéd az eve.hu fórumában a magyar corpokról és az egymáshoz való viszonyukról. Bár nem ez volt a topic címe úgy emlékszem. Ez is csak azt mutatja hogy ez olyan kérdés amirõl lenne véleménye a magyar játékosoknak.
Nem tünt úgy hogy flémelésbe menne át a dolog mégis be lett rekesztve a moderátor által.<#kuss>
Ha már így történt akkor én sem fogok új topicot nyitni, csak annyit mondanék: <#szomoru2>

iSS!

Én ma léptem be elõször, trial-lal. Tutorial gond nélkül megy 😊

AdamusTorK
kössz Valen! mikor lesztek megin?
beszélj don-al, ha akkor kéne az anyag amikor nem vagyok, de ha leszel, neked is megadom a pass-t 😛

Ez még nekem is teccett.
AdamusTorK
Valen, mikor tudnád átdobni a Local Hull-okat? lehet, hogy hamarosan bevetjük mind2 dread-et 😄

[Jakuza]
Nem lenne draga, viszont ki akar free szerveren jatszani, amikor fizteni is lehet ? 😛

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

hát sok sikert hozzá aki tört Eve szervert(eket) akar csinálni
ocsó lesz neki <#vigyor3>
Valen
Hát ez az évezred poénja <#nyes><#idiota><#mf2><#mf1><#banplz><#taps><#worship><#help>

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

<#wilting><#fejvakaras><#nevetes1><#taps><#worship>

iSS!

Hello gondolom elõbb utobb itt is megjelennek a tört szerverek mint pl a lineage2ben ahol nem kell havidijat fizetni, de addig perkálni kell 😊
AdamusTorK
Van rajtam kívûl még más magyar játékos? Ha nincs az is jó 😊 *4

Curze
Írd be még 5-ször, hátha gyorsan csinál valaki neked egyet! Persze lehet, hogy van már, és rád várnak.<#vigyor4>
Amúgy külföldi kalóz corpból több van mint bolygó az eve-univerzumban. Lásd hivatalos fórum, recruitment chat, stb...
Nézz szét ott ahol azeket hirdetik! Vagy ebben a kis spam/floodban ki is merült a kreativitásod?

Van magyar kalóz corp? Vagy nem magyar is jó 😊

JCSR Piccolo \" Az igazság csupán kifogás, a fantázia hiányára.\"

/friss

/friss

gvarga12
hehe 😊
hat ez igaz 😊

TasManXT
<#eljen>

psn: TasManHUN

Isten hozott !! <#beka2><#buck><#circling><#crazya><#nyes><#vigyor><#finom><#wilting>
GregSB
4 napja nyomom a trialt. Ez a játék egyszerûen a legjobb, komolyan mondom ettõl nem létezik összetettebb, hangulatosabb, lenyûgözõbb és (sajnos) addiktívabb játék a világon 😊

Valen
"Kellemes unnepeket mindenkinek !"

Viszont kívánom mindenkinek

HadUr
Kellemes unnepeket mindenkinek !
Valen
megvenni nem tod boltan, de az eve-online.com-rólle lehet tölteni a klienst, majd az eve-online.hu-n kérsz egy trial kulcsot, melyet felhasználva csinlsz egy trial accountot az eve-online.com-n. 14 napod lesz eldönteni, hogy tetszik-e vagy sem, ha tetszik, akkor elõfizetsz rá (gamecard vagy bankártya)

Sziasztok.
Ha játszani szeretnék a játékkal, mo-on hol lehet megvenni? ÉS mennyibe kerül? esetleg lehet valahol használtan venni, és érdemes?

TasManXT
Channels & mailing lists-nél katt a join/create-re és írd be: HUN

psn: TasManHUN

és azt hogy tudom megtenni? 😊

Valen
Ha ingame felkuszol a hun channelre akkor leeht hamarabb találsz partnert

Máskor is szívesen veszem a társaságot 😊

Ezen percekben békésen bányászgatok a Penirgman V-ben ( 0.9 )

Akinek van kedve csatlakozhatna, mert kezd unalmas lenni egyedül 😛

Ingame Piccolot néven megtalál aki akar.

AdamusTorK
mûködik mán 😛

olvasgattam is rajta fórumot még jó, hogy nem voltam a gépem közelbe, énis idegelhettem volna az RMR hibáin 😄

Valen
ja pillanatnyilag nem müködik már avgy 2 napja, majd helyreáll.

Úgy látszik az EVE magyar oldala sem elérhetõ már.
Kár érte...<#sir>

iSS!

Strahd_
Köszönöm a helpeket 😊

Fenrir
jóhogy meglett a Nemesis-em, azt még össze tudtam szedni addig, már olyan van a seggem alatt

A halál csupán a kezdet...

Valen
patch day = no play 😊

ez legalább 1-2 napig igy lesz amig a eddig fel nem lelt hibákat kijavítják.

[Jakuza]
Valami nagy gaz van most a szerverrel.
Sikerult nagy nehezen belepni, de szinte semmit nem lehet csinalni, mert vagy 3 perc mire egy ablak is bejon.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

AdamusTorK
A Perception lehetõleg legyen nagyobb mint a willpower,... énis azt hittem, hogy több willpower kell majd, de jól benyaltam, mer alig kell valamihez elsõdleges skill-ként.
Legyen nagy a Perception, Int és mem, de azér jusson willpower is.
A fegyverekhez fõleg Perception és Willpower/2 kell, de a hajó felszereléséhez(fittelni is tudd a hajót) és az über shield tank-hoz viszont Int/Mem.

Amióta nincs implantom csak Gunnery és Spaceship Command skilleket tanúltam a 15-os mem-em miatt, szal a gyártó karim most egy vad amarr harcos aki lassan belepattan egy Dreadnought-ba 😛

Fenrir
te be tudtok most lépni? a szerver áll de valami EVE Cluster még nem pedig majdnem 5000 ember már fent van

Fenrir
kösz

[Jakuza]
A skill timeszorzoja.
Tehat ha 3, akkor haromszor olyan lassan tanulod meg, mint az egyszeres szorzojut, ugyanazon attributumokkal.

Fenrir
a skill neve utáni szám ami zárójelben van mit jelent?