7619
13094344_10154167269029394_7813589794591
  • Ams
    Elküldenéd nekem is pm-ben a Corp nevét?
  • Strahd_
    Learning skilleket told elsonek :) es kozben keress egy ujoncokat kikepzo corpot, PM ben kuldtem en melyiket javaslom akik pvpznek is de normalisak.
  • Torzonborz
    na mi az Jockey eltévedtél ? itt nincsenek is orkok :D

egyébként ja ami kell skill azt megveszed bótból.
  • Jockey
    Szaszok, lenne pár bugyuta kérdésem..:-)
    még 2005-be ránéztem a jatira, most csináltam egy trialt és pár dolog nem tiszta.
    Egyrészt a skill learning, igazából pvp beállítottságú vagyok, de egyenlőre cak pislogok és fingom nics merre kéne fejlődni.
    Pár napos az acc, jelenleg annyit csináltam , hogy learningre rágyurtam lvl4ig, azonban ami a karitervezőbe látok skillek nem látom a skill táblán. Ezeket meg kell venni marketbe vagy hogy megy ez?
    jah és mit ajánlotok elején? Jelenleg annyit csináltam, hogy tutorialt végignyomtam és agent küldiket cisnálok, most van kb 1milla isk-m:-)
  • lammaer
    Igy legalabb ertem az alairasat a kolleganak. Kronikus linkelo :)
  • DarkBlade
    nem vagy vele egyedül... de minden videója ugyanilyen értelmetlen.
  • Fenrir
    Öööö?
  • PLaci #3092
  • DarkBlade
    Nem lehet igaz.. valaki mondja meg, hogy egy DC után mért hal meg a kliens?
    Elindul, egy pillanatra látszik a kurzor, és fekete képernyő..
    Semmit nem tudok csinálni, a zene is akkor indul el mikor alt+tab -ot nyomok, de vissza nem lép a játékba..
    Három negyed 9 -óta ezzel szórakozok. Nem sok sikerrel.. marad a re install. Remélem az helyre teszi a dolgait.
  • DarkBlade
    Hétfői DT után az aszteroidák megjelentek újra.. és hál isten a konkurencia csak késő délután. :D
  • Fenrir
    Nem tartom kizártnak :)
  • Ams
    Wormholes, YEAH!
  • Wanax
    Nekemis a péntek és a hétfő rémlik, de lehet hogy ez csak 0.0ra igaz, mert azis rémlik hogy amikor empireba fúrtam, akkor az a pár rich plagio aszteroida ami be volt jelölve nekem azok minden dt után ujra megjelentek.
  • PLaci #3086
    Én úgy tudom, hogy péntek és hétfő...
  • DarkBlade
    Nagyon fain game ez, bánom hogy nem előbb kezdtem az ismerkedést vele.
    Bár a magyar chat az nem nagyon akar megtelni.
    Nincs kiket zaklatni ingame. :D :S
  • DarkBlade
    Thx a választ.
  • Fenrir
    Emlékeim szerint kedden és csütörtökön frissülnek az övek.
  • DarkBlade
    Üdv mindenkinek.

Olyan noob kérdésem lenne, hogy az aszteroidák -nak menyi az újra megjelenési ideje?
  • PLaci #3081
    A 780G integrált ATI HD 3200-asa már használható, de nem tudom mennyire bírja a prémiumot... :S
  • [Jakuza]
    Es kinek kell az integralt VGA ? Ez csak egy alaplap, irhattam volna ezer fele intel chipsettes lapot 10k kozeleben.
    Raadasu meg megjegyeznem, hogy integralt (AMD 780G) Ati HD3xxx-es lapokat lehet venni 16k forint korul, atmeneti megoldaskent, amig nagyobb vga-t nem vesz az ember ha a helyzet ugy hozza. Mivel most arrol volt szo, hogy a legolcsobb valtozat ha cserelni kell es meg jatszani tudjon az EVE-vel, akinek nem lenne a mostani gepe alkalmas, es nem szeretne vagy nem tud tobbet raszanni a ~35k kornyeki osszegnel.
  • PLaci #3079
    Kieg.:
    Az integrált VGA-ja felejtős, és nem tud PCIe 2.0-t...
    Nem rossz lap, de kell bele mindenképpen +VGA a prémiumhoz.
    Érdemes inkább egy P43 (esetleg G43) chipset-es lapot venni, egy minimum ATI HD 3650 vagy Geforce 9500-as VGA-val...
    Drágább, de megéri!
  • PLaci #3078
    MSI G31M3-L V2 zacsis változat? Nem rossz az ára...
  • DeviloftheHell
    lol
  • [Jakuza]
    Sis chipset mi ?

MSI G31M3-L V2 Intel G31 chipset OEM br. 10.980 Ft

• PLaci #3075
    Nem tudom, te hol vásárolsz (valszeg ott ahol nem fizetnek áfát és/vagy vámot), de egy gép teljes átépítése 40-50k HUF!
    35k-ért megint csak xart kapsz maximum... a SiS-es chipset + Gef8400 nem játékos konfig...

Nekem a munkahelyen premium ready konfigom van, mégis classic-ot futtatok, mert azon nem egy képregény, és nem fogok 800*600-ban játszani...
  • [Jakuza]
    Amugy meg ~35.000 Ft-bol siman kijon, ha megtartja a felhasznalo a merevlemezet es monitorat.
    Alaplap+proci+memoria+VGA

Igaz a legalso kategoriabol, de boven belefer ebbe az osszegbe.
  • Fenrir
    Ez a premium grafikához a minimum követelmény, ilyet már elég sok laptop is lazán teljesít:

PREMIUM
    Minimum System Requirements:

CPU: Intel Pentium® IV 1.5 GHz or AMD XP 1500+ MHz
    RAM: 1024 MB or more
    HD space: 8.0 GB
    Network: 56k modem or better Internet connection
    Video: 128 MB Shader Model 3.0 Graphics cards such as NVIDIA GeForce 6 class card or higher, ATI X1300 or higher and Similar chips from other manufacturers
    Drivers: DirectX® 9.0c (included) and latest video drivers
  • Roger6
    Így van, ott kiderülne minden!
  • Ry0K3N
    Nem baj 0.0-ban elbeszélgettek majd egy kicsikét egymással.
  • Snomag
    :DD
  • BEAST #3069
    Grat.
  • Herold
    Menj a picsába a jótanácsaiddal együtt.
  • Krinyo
    2010-ben azért majd illik egy minimum konfiggal rendelkezni :D
  • Herold
    A premium lite is csak max. 1 évig lesz.
  • ollie
    Én sem értelek. A legtöbb konfigon gyorsabban fut a premium, mint a classic, ráadásul lesz premium lite, ami kifejezetten lowend gépekhez lesz készítve.
  • Nethyrrea
    nemtom milyen konfigod lehet, de egy "normál" gamer konfigjával is gond nélkül elfut a premium grafika beállítással is még alsóhangon is. ha meg nem, akkor eleve nemártana gépet frissítened és leszokni a prince of persia 1 kategóriájú játékokról :D
  • Herold
    Na most örülök, hogy abbahagytam. Link
  • Ry0K3N
    Csak ugyanazt tudom tanácsolni amit ollie hogy csinálj egy harcos karit és fejlődj el lvl 4-es missziókig meg bs-ig, ha már van egy biztos pénzkereseti forrásod. Ezután már bármivé kifejlődhetsz amire a corpodnak szüksége lehet mivel a kezdeti 800k skillpontot hamar le lehet dolgozni ha más irányba akarsz kifejlődni.
  • ollie
    Kutanulhatsz olyan skillt, amivel "gyógyíthatsz" másokat az űrben (pajsz vagy armor javítás), de az még odébb van. Az elején érdemes harci skillekre koncentrálnod, majd később ráállni az ilyen típusu skillekre is. Persze lehetsz akár kereskedő, bányász, vagy kutató is, de gondolom téged nem ez érdekel.
  • Nethyrrea
    hátööö, a játék elején nemigen lesz különbség az ilyesmi szerepek közt, de a későbbiekben (jópár hónapnyi skilltanulás) beállítottságodtól függően megtanulhatsz olyan hajókat vezetni/olyan felszereléseket használni, amivel ilyesmi feladatokat tudsz ellátni. itt ugye effektíve "űrhajó" vagy.