115
-
#115 Azt tudja valaki, hogy a Kill és a Bill közé mi van felírva? Csak mert nem igazán tudtam megfejteni a karaktereket :S -
#114 -
#113 Huááá, mikor meglesz kölcsönzőben le is másolom. DDD -
#112 hmmmm, szeptember 14-én jelenik meg a dvd , és csak 3690 ft... -
#111 hát az még egy kicsit odébb van sztem -
#110 Érdemes megnézni a második rész is.
Ezt vettem ki a hozzászólásokból.
Majd megvárom, míg meglesz tékában. -
#109 Senkinek nincs mozgó ikonja? :D -
#108 Sztem az első sokkal xarabb, a második nekem tetszik! :D -
#107 Nincs véletlenül valakinek egy 32*32-es mozgó ikonja, ami mondjuk a filmből készült? Lehet az első részből is... :D -
#106 Hogy ez mekkora gane film, foleg az elso utan, majdnem elaludtam a vegen. -
#105 én már csak azt nem értem, hogy vajon nekem sem fájna sojkáig, ha mellbe lőnének közelről?:) -
#104 kekkszike, miért nem nézed meg egyből a filmet, minek közben írogatni?
artschi: az 1-ben is benne volt már ez a "kitépem a szemed", a film vége felé. marha guszta volt, ahogy eltaposta a szemgolyót mezitlábbal -
#103 Kösz, hogy elmesélted, mert ott még nem tartok, hogy Elle szemgolyóját kiszedi! :D -
#102 Jah, az tényleg meglepő volt...
Amikor kikapta Elle szemgolyóját :)))
De én a végében csalódtam picit, nem ilyet vártam. -
#101 Látom nem csak engem lepett meg az a jelenet, amikor sörétessel mellbe lőtték, és túlélte! Ez azért nagyon dúúrva! :D :D :D -
#100 100. -
#99 igen? azt te honnan tudod? :) -
:) #98 zaki nemfogod te megvenni dvd-n max letöltöd a netről -
#97 sóspuskával lőte le, hogy szenvedjen :D mit kell ilyeneken kiakadni :D az egész film a tulzásról szolt -
#96 Pfff egy ilyen vadászpuska sörétes tölténnyel 2-3 métterről nem, hogy halálos, de leszakítja a felsőtestedet lazán. -
#95 nem tom..engem még nem lőtek mellbe sóval :)
mondjuk 2-3 méterről elég pusztulat lehet...de háát. tököm tudja, régebben állítólag seggbe lődözték az embereket sóval...majd kipróbálom a csajomon.... :D -
#94 köszi Bandew -
#93 DAvidus: én is ezt furcsálltam -
#92 Kircsi az új logod Zaki. -
#91 Atzon mirt nem akadtok ki hogy mellbelőtték sátgánnal és semmi baja nem lett?:) -
#90 hát azért olyan mélyről nem jött.. :)
ahogy a figurát elnéztem, aki ásta, :D
meg Bill tesója is csak lenyúlt és kikapta azt a másfél méteres 'kettes' létrát, szal a csajnak szerintem csak fel kellett állnia, és abban a viszonylag laza talajban felemelkednie, ami amúgy is szaggat lefele a koporsóban támadt üres helyre. csak igy lett fényképezve :)
-
#89 az ne jöjjön be egy film topikba -
#88 1.
Zaki: Hát azért azzal nem értek egyett. Szóval így kijönni a föld alól. Hogy száguldozik felfele. Ezen még talán túltenném magam, bár már ez is elég LOL, de hogy mikor felér a nagy száguldás után, csak az egyik kezét képes elsőre kidugni. Ha megmaradt volna a lendület, akkor simán ki kellett volna "robbannia" a földböl.
Ez a jelenet nagyon szúrta a szememet, és ezt nem is nagyon fogom tudni megbocsájtani a filmnek.
Mielőtt bárki azthinné, nagyon tetszett a film.És én is meg fogom még nézni párszor. -
[Walaki]D`Lair #87 I'm gonna' kill bill.... -
#86 Bannerek:
1.
2. -
#85 úgy biza -
[Walaki]D`Lair #84 Gyáá...ma láttam a filmet...nagyon ott van a toppon! -
Gandibá #83 A tartalom a lényeg :D -
#82 hááát, nem is tudom milyen lett... sztem egy kicsit béna -
Gandibá #81 *hittem -
Gandibá #80 Azt mittem már nem is lesz új logod, de ez most odabasz :D -
#79 ...ez már a te problémád(mégha ez személytelenül hangzik is), nem lehet körkérdés..
a film publikus...már régóta, főleg a netet tekintve.
1ébként én is megveszem, van annyira jó, a ponyvaregényt is kergetem egy ideje, de még nem találtam :(
pedig gyüjteményes darab az is... -
#78 Vannak mozik, ahol mégcsak nem rég volt a premier, és sokkal olcsóbb, mint, mondjuk a Mammut, és valaki inkább nézi meg 300-400 Ft-vel olcsóbban. :) -
#77 lassan 3 hete a premier óta, gondoltam már nem kell spoiler-ezni :P -
#76 Sikerült is lelőnöd az összes poént :)