109
Egy érdekes középkori stratégia ...
-
#109 -
#108 -
#107 magyarosítás két fajta verzioja
http://osztott.com/yyUD/ -
SzzSUtazo #106 Eddig hozzám sem jutott el sajnos, de ha sikerül, elküldöm... -
jocika #105 Ha elküldi neked, tovább küldenéd nekem is? Már megpróbáltam elküldetni, de nem küldte. -
SzzSUtazo #104 Sziasztok!
Ravensoul nekem is elküldenéd a magyarosítást???
Előre is köszi! -
tomi0304 #103 valaki feltöltené a teljes magyarítást? -
SeriousSoul #102 Szia!
Én szeretném a magyarosítást! Előre is köszönöm!
Üdv! -
ravensoul #101 Sikerült megszereznem. :) Ha valaki igényt tart a magyarosításra, szívesen elküldöm. -
ravensoul #100 Sziasztok! Valahol elérhető a játék 100%-os magyarosítása? Előre is köszönöm a segítséget! -
tomi0304 #99 amire most válaszoltam azok anno müködtek és teljesek voltak -
kissssss #98 én csak egy 10% magyarosításról tudok, teljeset én még nem találtam. -
tomi0304 #97 a belinkelt magyarositásokat már nem lehet letölteni valaki elküldené a magyarosítást? -
#96 A nagyito ikonra kell kattintani es akkor azt fejlezti de ido*attrib alapu, igy nem fog gyorsan menni. -
fatsy #95 nekem bejön a II rész, de azért sok minden nem világos.pl a technológiai fejlesztésnél h kell beállítani mit fejlesszen?:s
-
#94 Mindkét magyarítás, a EVM és egy rajongo által készített, illetve küldetés lemez fordítása is.
EVM magyarítás
Shoma által -
#93 Nem lett rossz. Nagyot dob a családfa a kinézeten, szuper a térkép, a hangulata pedig nagyszerű. Picit leegyszerűsítették a dolgokat pár helyen, de nem baj. A megyék fejlesztése pedig kicsit TWs lett, ami nem tett rosszat neki.
Ja, és gyönyörűszép. -
#92 Kijött a II. rész demója.
14én jön a II. rész. -
#91 akinek meg van a magyarítás legyen szíves nekem átküldeni! Köszi! -
Fasiszta #90 De mit csináljak, hogy ne lázadjanak a vazallusok? -
hollófernyiges #89 Nagyon gyorsan intézd el hogy ne Mikael Dukasz legyen a trónörökös, és onnan kezdve Bizáncot nem lehet megállítani. Bár ha nincs tapasztalatod a nagy birodalmakkal való háborúban, akkor lehet hogy érdemesebb másikkal kezdeni. -
Fasiszta #88 Valaki tudna tippez adni Bizáncal az 1066-os kampányhoz? -
#87 régebben fenn volt a EVM oldalán de úgy látom le vették((( -
spcs #86 Sziasztok. A játékhoz a magyarítást honnan lehet lettölteni? -
Renegade #85 ja nem, a kings crusadehez, a fene vigye el a paradox címválasztását :-) -
Renegade #84 új DLC, magyar fejlesztőktől:
King Arthur -
Fasiszta #83 Grúziával merre menjek hódítani az oroszhoz vagy a közel-kelet felé? -
Fasiszta #82 Tudsz valami megoldást hogy maradjanak lójálisak a nemeseim. -
hollófernyiges #81 Az a sok léhűtő akit etetsz az udvarban. Arra még jók hogy valami rendes lányt feleségül vegyenek.
Mehet Bulgária is ha van elég presztízsed hogy meglegyen a trónigény. Magasabb nehézségi fokozaton azért királyságot direktben nehéz lenyelni :) -
Fasiszta #80 És bulgáriát ne hódítsam le. -
Fasiszta #79 Melyikek az udvaroncok. -
hollófernyiges #78 Az nem nehéz, Bizánc elég erős, bár a császár lehetne épp jobb. Válts át feudal contractra, az növeli a vazallusok lojalitását. Keresd ki a legmagasabb diplomacy, illetve stewardship értékű hajadon lányt és vegyék el az udvaroncaid (és tedd őket pozícióba persze). Katonailag az első célpont a rúmi szultán meg az erzerumi emír. Nagyon ne terjeszkedj keletre, hagyj ütözőzónát a mongoloknak. A későbbiekben opportunista terjeszkedés, ha épp valamelyik nagy muszlim birodalom (Egyiptom, almohádok) szétesik, akkor a maradékokat söpörd be, illetve a keresztény államoknál gyűjts be trónigényeket (és aztán az országot is :) vagy házasítsd a fiadat megfelelően, hogy az unoka országot vagy trónigényt örököljön. -
Fasiszta #77 Bizáncal adnál taktikát 1187-es scenarioban. -
hollófernyiges #76 A jövedelmet kell növelni hozzá, építs bányát, malmot, legyen jó stewardod meg jó stewardshipű uralkodód. -
Fasiszta #75 Hogy lehet a hadsereg létszámát növelni . -
Elar #74 Sziasztok
Nagy bőszen készül a magyarosítás, már majdnem kész van.
Crusader Kings + Deus vult kiegészítő.
Kis segítség kellene a tesztelésben
Kicsit játszani a játékkal és a hibákat jelezni a készítőnek.
Előre is köszi
[email protected] -
Fasiszta #73 Pedig szívesen foglaltam volna el kis-ásziát és afrikát bizáncal. -
Fasiszta #72 Már nem játszom nem tetszet hogy vannak nemesek. -
Haglee #71 Nekem mai napig legkedvesebb stratégiám, egyszer sikerült magyar királyommal a császári címet is megszerezni. A játék kezdetben biztosan szokatlan lesz az új paradox játékosok körében, de nagyon hamar bele lehet tanulni. Patchet innen lehet tölteni: www.paradoxplaza.com
-
Fasiszta #70 Valaki tudna patchet mondani?