Foci EB 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ÉN MONDTAM
ÉN MONDTAM
ÉN MONDTAM
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NA KIMONDTA? HÁT ÉN!!!!
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
a kopasz fején jobban is látszik,
nem szíjja fel a haj az izzadságot😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Hajrá Csehek és Portugálok!!
na mentem nyaralni... bye

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

lehetséges jelöltek a posztra: Arséne Wenger, Guus Hiddink, Giovanni Trapattoni (
) és Dick Advocaat (
).
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
http://gaborszantai.co.uk/
\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"
talán szivjál el egy joint-ot és meglátod h teljesen ellenkezö hatást ér el..
\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

talán vmelyik befüvezett Van Helsing agyonlövi...
http://gaborszantai.co.uk/
Nagy csalódás ez számomra. Az elsõ félidõben Portugália volt a jobb, majd a folytatásban kockáztatnunk kellett. Félelem volt a játékunkban. Nincs semmi mentségünk, a házigazdák voltak ma a jobbak. Elértük a kitûzött célt, és ezt egy rossz csapattal vittük végre.
Hala istennek a lofejuek is csonagolhattak.
Utalom ezt a lofejut, mert hihetetlenul alattomos.
Nem megy a jatek egybol rugdosodik. Vehetne peldat Gary Linekerrol.
Amugy jo lenne egy Portugal-Cseh meccs a dontoben, na persze Cseh gyozelemmel.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.