Foci EB 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matthewpamer
ÉN MONDTAM
ÉN MONDTAM
ÉN MONDTAM
ÉN MONDTAM
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NA KIMONDTA? HÁT ÉN!!!!

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

zaki
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL

zaki
hajrá görögök

Matthewpamer
na kiváncsi vagyok mik lesznek,de tuti 11-esek

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

I.C.ram
Hogy lehet két ilyen unalmas fazont berakni a képernyõre?
I.C.ram
na itt van ez a két fatönk.
Falconer
A Koller meg kihagyja.........

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Matthewpamer
még meglehet az 1 gólos görög gyõzelem és az 2 pont 😄

I.C.ram
A görög kapus nem valami nagy szám... Az elején is majdnem kiejtette a labdát a kezébõl.
Falconer
A tizenegyes az jó lenne, feltéve ha a csehek nyernének.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Görögök nagy nyomás alatt vannak,de tartják magukat.11-es lesz szerintem is😞
zaki
lehet, hgoy itt is tizenegyesek lesznek. szegény Nedvedet úgy sajnálom, mindig kimarad a buliból (2003-es bl döntõ, meg most, talán az eb döntõ is )

zaki
mit pfff? mintha ez lenne az 1. meccse, úgy mondod

Punker
Nedved 😞((((

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Nem tom te 45 évesen hogy izzadnál egy ien meccsen.

Shaman
ott lobog a haja...:-)

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Falconer
Az fut a legtöbbet vazz, meg
a kopasz fején jobban is látszik,
nem szíjja fel a haj az izzadságot😊

I.C.ram
Durva, hogy Collina jobban izzad mint a játékosok. 😊
I.C.ram
Pff... Semmi...
Falconer
Kemény egy meccs. Nagyon hajtanak most a görögök is, de nem fognak nyerni!

zaki
ebben mi az érdekes?

Shaman
GÓÓÓÓÓLLLLLL!!!!!

repro
ehh ennek kellett volna lennie a döntõnek :/

N0 TXT TLK PLZ!4!

I.C.ram
Collina a bíró!! 😄DD Nagyon durva feje van a csávónak!
Punker
na lassan kezdõdik

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Shaman
csehek nyernek,és a döntõt is. Biztos infó!

Garcia
nah megírom az utcsu hozzászólásomat... szóval ma mndenképpen cseh gyõzelmet várok és, ha már cseh-portugál döntõ lessz akkor mindenképpen jól fog végzõdni ez az EB...
Hajrá Csehek és Portugálok!!

na mentem nyaralni... bye

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

zaki
mondjuk németországban pöcs advocaat nem tudná azt eljátszani, hogy 1 csatárral játszanak, és az ország legjobbját a padon ülteti, mivel jelenleg 1 normális csatár nincs a németeknél

Breki33
jah már azt hittem a nagy játékban
Matthewpamer
www.internazionale.hu

😄DDDD

Breki33
hol?
Hitzfeld (1enlõre) nem lesz német szöv.kap.

lehetséges jelöltek a posztra: Arséne Wenger, Guus Hiddink, Giovanni Trapattoni () és Dick Advocaat ().

Nem kell azokat a görögöket lenézni.Vannak annyira esélyesek mint a csehek!Én szorítok nekik,jól játszanak.
Matthewpamer
rajtam kívül ki tippelt még a görögök sikerére a franciák ellen?nem lehet tudni..ilyenkor már nem az számít hogy ki milyen esélyes,hanem ki milyen formába van..

I.C.ram
Tuti nem fog bejönni. 😊 Csehek fognak nyerni, hacsak nem valami bunda lesz megint.
Matthewpamer
mai meccsre 2:1-et tippeltem a görögöknek..merész vállalkozás de ha bejön 5.leszek

Dani20

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

ÁjjLe BoBBi
remélem a döntõre rendbejön Nuno Gomes mert Pauleta nem mutatja amit tud...

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

köszi a jó tanácsot, én csak úgy szívok, ha iszok, mert józanul utálnám magam, ha szívnék, alkohollal pedig nem tudd meg milyen hatása lesz (általában én sem tudom)

http://gaborszantai.co.uk/

Dani20
igen ezen már én is gondolkodtam h milyen komoly ha a nyitomeccset játszo 2 csapat kerül be a döntöbe is.. bár cseheket ismerve ennek azér csekény az esélye de megvan 😊

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

Dani20
azt várhatod hogy egy füves emberke eröszakhoz folyamodna..
talán szivjál el egy joint-ot és meglátod h teljesen ellenkezö hatást ér el..

Dani20
zsiiir képek 😄D

mondom, hogy nem normális ez az Advocaat...
talán vmelyik befüvezett Van Helsing agyonlövi...

http://gaborszantai.co.uk/

Breki33
Dick Advocaat

Nagy csalódás ez számomra. Az elsõ félidõben Portugália volt a jobb, majd a folytatásban kockáztatnunk kellett. Félelem volt a játékunkban. Nincs semmi mentségünk, a házigazdák voltak ma a jobbak. Elértük a kitûzött célt, és ezt egy rossz csapattal vittük végre.
ricsi1
szvsz a hollandok kiesésérõl nagyráészben az "edzõ"tehet.ha azt mondta volna,csináljatok amit akartok,tlaán többre mentek volna...

Breki33
Hát vagy nyitómeccs vagy döntõ P
[Jakuza]
Igen.
Hala istennek a lofejuek is csonagolhattak.
Utalom ezt a lofejut, mert hihetetlenul alattomos.
Nem megy a jatek egybol rugdosodik. Vehetne peldat Gary Linekerrol.
Amugy jo lenne egy Portugal-Cseh meccs a dontoben, na persze Cseh gyozelemmel.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Breki33
Szerencsére kiestek az egész meccsen egy kapura lövést produkáló Hollandok.
Van Nistelrooy meg állandóan szimulál, állandóan összerogyik.
Alattomosan odanyom (Pl a Portugál kapusnak)

Focilista