Foci EB 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
Azért érdemes visszanézni az elsõ gólt, milyen átadás
elég ha egyet villan.
Buddy
na jó, mára sok vagyok, beveszem a piruláimat és megyek pihenni 😊

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Buddy
hmmm.....véletlen, hogy a Porto nyerte a bl-t? (E😎
véletlen, hogy beszúrták a portugálokat a döntõbe? (E😎
véletlen, hogy a Görögök ilyen messzire eljutottak? (Olimpia)

ez az egész lószar már több éve a pénzrõl szól, nekem már ez is kezd gyanús lenni

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Buddy
remélem a görögök a csehek után még egyszer elpáholják a tuning-csapatot.....és ezzel keretbe rakják az eb-t

Buddy
picsagyümölcs 😊))))))))))

Buddy
még jó, hogy deco nem ment a bayernbe....az egész eb-n elég szar volt

Davidus
Hopp kicsit elkurtam😛

V9ykn8_TZL0

Davidus
Ez a legjobb:

Tomás Rosicky

Az Ön melle sütõtöknyi és szeretne hozzászorítani egy kantáros gatyát viselõ, nyominger kis barely legal fiúcskát, aki nyolcévesnek néz ki, de valójában 24? Élete férfijét fehér térdzokniban képzeli el, amint egy pettyes labda és egy nyalóka segítségével abúzálja az Ön erogén zónáit? Klikk Tomásra!

V9ykn8_TZL0

Davidus

V9ykn8_TZL0

DONGUBA
Jaja nem jatszatta kluivertet ez hiba volt.Mondjon le a rakba csak ki legyen az edzo helyette???Crujf?jajaCsak van gaal ne

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

DONGUBA
Szegeny hollandok......fasz portugalokat meg nyomjak..ez a portugal kapus meg felkurta az agyamat.kocsog szinesz

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

I.C.ram
Tiszta lol ez az mtv stáb.
I.C.ram
"Ez a meccs olyan volt mint a tej, eredeti és sürített verzióban is fogyasztható volt"
Dani20
na végre az igazi alien, téged sokaig kevertelek ezzel a vip-es aliennel..
alakul a portugal-cseh döntö..

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

I.C.ram
Hajrá Csehek! v. Görögök! Verjétek ki POR-t!
Garcia
ezaz Portugália a döntõben😄

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

zaki
LOL :ddd

Alien!
hála...Jók a portugálok nagyon...Figo és Ronaldo szenzációs...remélem az aranyig meg sem állnak.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

zaki
olyat qrvaanyzátam, amikor advocaatot mutatták a végén, MÉGIS MI A F*SZT CSODÁLKOZIK, 1 CSATÁRRAL NEM LEHET EB-T NYERNII. 1 percet nem játszatta Kluivertet no comment, remélem most a meccs utáni sajtótájékoztatón azonnal le is mond, de akkor sem izgulok ha nem teszi meg, mert úgyis elzavarják a f*szba

I.C.ram
Ja.
I.C.ram
Nagyon durva volt az a rárúgás a végén 😄 Mintha egy 80 éves öregasszony rúgta volna.
Komár Laci volt a bíró?

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Matthewpamer
byebye DIKMAdvocaat!

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Alien

Matthewpamer
ezt a balfasz decot...röhögök ha valamelyik balfasz csapat megveszi..VÉGE!!!!!

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

I.C.ram
Deco de szar...... Ilyen fos rugást....
I.C.ram
1 pec 😞
Alien
Gyerünk hollandok, gyerüüüüüünk!!!!!!!!!

I.C.ram
Valaki essen már egy mût a 11-esen belül...
I.C.ram
Ezt bebukták... 😞
Alien

I.C.ram
Bazdmeg!
I.C.ram
Legyen 11-esek!!
Alien
Most!MOST!!! Ki kell egyenlíteni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I.C.ram
Én mindjárt sírok... 😞 Nem akarok szaros portugálokat a dontõben... náluk csak a spanyolokat utálom jobban.
Matthewpamer
deco nem hogy nem jó,hanem kimondottan szar.ott haggya a labdát,az összes szabadrúgása sorfal,egy normális passza nem volt

zaki
ÁÁÁÁÁÁÁ, EZT NEM HISZEM EL, MI A F*SZT CSERÉL MÁR MEGINT EZ A SZERENCSÉTLEN F*SZ? EZ NEMNORMÁLIS KÖTÖZNIVALÓ BAROM, KI KÉNE VÉGEZNI NYÍLVÁNOSAN EZT A PICSAGYÜMÖLCSÖT (bocs, de most tljesen kiakadtam ettõl a cserétõl)

I.C.ram
Nostelrooij reméel mtartogat egy meglepetés góólt 😊
Hehhe, vagy esetleg be kell állitani még Advocaatnak pár portugál védöt
I.C.ram
Izgi!!
I.C.ram
KIRYÁL!!! ÖNGÓÓÓÓÓÓÓLLLL
I.C.ram
Hülye Advocaat remélem tanul Rudi lépésébõl a vereség után, és õ is lemond....
Hát én most behoznám a Kluivertet, ugysincs mit vesztenie ennek a csodakapitánynak, löne két-három gólt aztán ö lenne Hollandia királya rövidesen
Emery
Nem lesz Holland - Cseh visszavago

Porból lettem, hamu vagyok, Semmi voltam, Senki vagyok

Matthewpamer
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!!!!!!!!!

zaki
pfff, má megint nagyon húzott ez a pöcs advocaat, lehozta a csapat legjobbját Overmars-t, erre behozza Makaay-t

Shaman
1 nyúl

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Portugálok fognak nyerni!
Holnap meg a csehek😊

[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...

Falconer
Ez a C. Ronaldo tud valamit!!!

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

jó kép!