3073
Foci EB 2004
-
#2713 -
G_ArchAngel #2712 -
#2711 Igen, de ha jól tudom, akkor csak Nedved jött le. Lehet, hogy frissíteni kellet volna a cseheket. Azokat a játékosokat lehozni, akik Nedved hatása alatt álltak. :)
Nem, de komolyan, néha nem voltak ott fejben a csehek a pályán. De lehet, hogy olyan jó volt a meccs, (mert volt olyan jó), hogy a játék hevében elfelejtett cserélni. :)) -
G_ArchAngel #2710 jeeeeeeeeeeeeeee
megyek görögökhöz nyaralni:)))))))))))) -
#2709 Felőlem visszatérhetünk.
Minek álltak a hatása alatt, senki nem kényszerítette rá őket, ráadásul még Nedved volt szabálytalan, mégha nem is szándékosan és jóhiszeműen. Éppen ezért nem csapat a cseh csapat annyira, mint a görögök. El tudod képzelni, hogy a görögöktől lesérül valaki, és összeomlik a csapat, mert én nem, de ettől függetlenül bekövetkezhet.
Nem kell utánanéznem, kb feleannyi volt, mint a cseheknek, csak nem mindből rúgtak kapura, úgyhogy ne csak a statisztika képernyőt nézd, hanem a játékot is. Mi a németek ellen 2 gólt lőhettünk volna, és be is lőttük mind a kettőt. A németek 14 gólt lőhettek volna, és egyet sem lőttek. Nem mondanám, hogy antifocit játszottunk.
A franciák a 90' és a 93' percben fordítottak az angolok ellen. Lehet, hogy volt benne mák, bár mákból az ember ritkán fordít meccset, és ritkán jut ki EB-re, és még ritkábban kerül döntőbe.
Szégyen lenne, de azokra a csapatokra nézve, akiknek nem sikerült megállítaniuk! -
#2708 nem tom. egyáltalán mennyit lehet? 3at?? -
#2707 Csehek mennyit cseréltek? -
#2706 Ezt majd megbeszeljuk a donto utan.
A masik amit ne feledjel a Csehek amikor elveszitettek Nedvedet 10 percig a hatasa alatt alltak.
Nezz annak is utana hany helyzete volt a Gorogoknek a rendes jatekidoben.
Elmondom egyetelen egy csusztatot fejesen kivul egy darab se, mig a Csehek akar 7 golt is szerezhettek volna.
Ami nem jott ossze.Ennyit az antifocirol.
Es persze mikor fejeljenek egy golt a Gorogok, amikor mar nincs ido semmire.
Mak faktor bejatszott rendesen.
Es szegyen lenne ha dontot nyerne egy olyan csapat, aki arra jatszik, hogy torjuk szet a meccset es hatha talalunk egy golt. -
#2705 Én mindig a vesztésre álló csapatnak. Szeretnék egy jó döntőt látni. Ehhez minden feltétel adott. Ha minden 0-0-ás meccs olyan lenne, mint amilyen ez az elődöntő volt, akkor azokon sem lehetne unatkozni. -
#2704 heinzet mér nem hozta be brüki??? -
#2703 Nedvednek nagy szívás volt ez a meccs, az tuti. Talán ez lehetett az a meccs, amit egy személyben meg tudott volna fordítani jó osztogató játékkal, de egy olyan csapat, ami egy emberre épül nem csapat, ezt a VB óta tudjuk (franciák). Éppen ezért, ha ennek ellenére nyernek a csehek, akkor le a kalappal előttük, de így... pech. -
#2702 jok voltak a görögök, csehek megismételték a 96-os balszerencséjüket. bronz golt még nem kaptak..
döntöbe majd meglátom kinek szurkolok. még nemtom. -
#2701 Hát én pont úgy látom, hogy a portugálok még jobban meg fognak velük szenvedni, mint a csehek vagy a franciák. Mind két csapat javult a kezdetek óta, de a görögök fenntebbről indultak. Több gólos döntőre számítok. Szerintem biztos lesz a meccs alatt egy 1-1-es állás. -
#2700 Ezzel nagyon nem értek egyet!
Ezen a meccsen például, de többin is, a görögök, és a csehek épp ugyanannyit nyomultak előre, mint a másik, sőt ugyanakkor hajtották a meccset. A cseheknél klasszis játékosok vannak, technikások, és erőnlétileg is jobbak, ellenben a görögök egy igazi csapat, és azt a kevés tudást is jobban kamatoztatták, mind a csehek, mind a franciák ellen. A hosszabításban pedig épp a csehek játszottak anti-focit. Sőt inkább nem is játszottak. Ha csak egy gólt lőnek örülök, és azt mondom, hogy megérdemelten nyertek, de így azt kell mondjam, hogy megérdemelten kikaptak, épp úgy, mint a franciák, vagy a hollandok. -
#2699 ezaz, szégyelljék magukat a görögök, amiért bejutottak döntőbe, és szétszedték fél európát -
#2698 Na akkor azt se talaltad el. -
#2697 lol :DDDD mekkorát röhögtem ezen :DDDDD -
#2696 "mai meccsre 2:1-et tippeltem a görögöknek.." -
#2695 Portugalok siman, tobb gollal megfogjak verni ezeket a gorogoket, megegyszer nem ismetlodik meg a mak, ami a nyitoforduloban tortent. -
#2694 Eddig minden összejött, amire gondoltam, és amit reméltem. Németeknek, angoloknak, franciáknak ahoy, és a görögök döntősök. Persze jobban örültem volna egy görög-cseh döntőnek, de azt a sors úgy hozta, hogy ma láttuk. Innentől Hawaii lesz a 4.-ei döntő. -
#2693 Lehet kezd beigazolódni az összesküvés elmélet :)
Görögök olimpia miatt, Portugálok, meg mégis csak ők a házigazdák. -
#2692 ES az a vicc, hogy egy ilyen antifocival dontobe lehet kerulni. :(
Mint az idiota olasz catancio. Jellemzo -
#2691 Mint ha mar lett volna egy Portugal-Gorog (1-2) meccs..
Ugyanazzal az eredmennyel kiegyeznek... -
#2690 yeah :) -
#2689 büdös picsába. abba! :((( -
Bee #2688 pfffffff
Kösz. -
#2687 Muhaha, istenek ezek a görögök, remélem a döntőt is ők nyerik -
#2686 bazze ez hihetellen GÖRÖGÖK A DÖNTŐBEN! -
#2685 -
#2684 szegény Nedved -
#2683 Jol megmondtad, kozod nem volt hozza.
"na kiváncsi vagyok mik lesznek,de tuti 11-esek" -
#2682 görögök!!! -
#2681 -
#2680 de nézd meg elöbb hogy görög sikerre tippeltem! -
#2679 ez már nem véletlen -
Bee #2678 ki nyert? -
#2677 "de tuti 11-esek"
khmmmmmmmm -
#2676 Majd a Portugalok aprofat csinalnak ezekbol a makhuszarokbol. -
#2675 hihetetlen
a házigazdák fosni fognak -
#2674 ÉN TUDTAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ÉN IGEN!!!