3073
Foci EB 2004
  • EOX
  • G_ArchAngel #2712
  • Gregorius
    Igen, de ha jól tudom, akkor csak Nedved jött le. Lehet, hogy frissíteni kellet volna a cseheket. Azokat a játékosokat lehozni, akik Nedved hatása alatt álltak. :)
    Nem, de komolyan, néha nem voltak ott fejben a csehek a pályán. De lehet, hogy olyan jó volt a meccs, (mert volt olyan jó), hogy a játék hevében elfelejtett cserélni. :))
  • G_ArchAngel #2710
    jeeeeeeeeeeeeeee

megyek görögökhöz nyaralni:))))))))))))
  • Gregorius
    Felőlem visszatérhetünk.
    Minek álltak a hatása alatt, senki nem kényszerítette rá őket, ráadásul még Nedved volt szabálytalan, mégha nem is szándékosan és jóhiszeműen. Éppen ezért nem csapat a cseh csapat annyira, mint a görögök. El tudod képzelni, hogy a görögöktől lesérül valaki, és összeomlik a csapat, mert én nem, de ettől függetlenül bekövetkezhet.
    Nem kell utánanéznem, kb feleannyi volt, mint a cseheknek, csak nem mindből rúgtak kapura, úgyhogy ne csak a statisztika képernyőt nézd, hanem a játékot is. Mi a németek ellen 2 gólt lőhettünk volna, és be is lőttük mind a kettőt. A németek 14 gólt lőhettek volna, és egyet sem lőttek. Nem mondanám, hogy antifocit játszottunk.
    A franciák a 90' és a 93' percben fordítottak az angolok ellen. Lehet, hogy volt benne mák, bár mákból az ember ritkán fordít meccset, és ritkán jut ki EB-re, és még ritkábban kerül döntőbe.
    Szégyen lenne, de azokra a csapatokra nézve, akiknek nem sikerült megállítaniuk!
  • Dani20
    nem tom. egyáltalán mennyit lehet? 3at??
  • Gregorius
    Csehek mennyit cseréltek?
  • [Jakuza]
    Ezt majd megbeszeljuk a donto utan.
    A masik amit ne feledjel a Csehek amikor elveszitettek Nedvedet 10 percig a hatasa alatt alltak.
    Nezz annak is utana hany helyzete volt a Gorogoknek a rendes jatekidoben.
    Elmondom egyetelen egy csusztatot fejesen kivul egy darab se, mig a Csehek akar 7 golt is szerezhettek volna.
    Ami nem jott ossze.Ennyit az antifocirol.
    Es persze mikor fejeljenek egy golt a Gorogok, amikor mar nincs ido semmire.
    Mak faktor bejatszott rendesen.
    Es szegyen lenne ha dontot nyerne egy olyan csapat, aki arra jatszik, hogy torjuk szet a meccset es hatha talalunk egy golt.
  • Gregorius
    Én mindig a vesztésre álló csapatnak. Szeretnék egy jó döntőt látni. Ehhez minden feltétel adott. Ha minden 0-0-ás meccs olyan lenne, mint amilyen ez az elődöntő volt, akkor azokon sem lehetne unatkozni.
  • Dani20
    heinzet mér nem hozta be brüki???
  • Gregorius
    Nedvednek nagy szívás volt ez a meccs, az tuti. Talán ez lehetett az a meccs, amit egy személyben meg tudott volna fordítani jó osztogató játékkal, de egy olyan csapat, ami egy emberre épül nem csapat, ezt a VB óta tudjuk (franciák). Éppen ezért, ha ennek ellenére nyernek a csehek, akkor le a kalappal előttük, de így... pech.
  • Dani20
    jok voltak a görögök, csehek megismételték a 96-os balszerencséjüket. bronz golt még nem kaptak..
    döntöbe majd meglátom kinek szurkolok. még nemtom.
  • Gregorius
    Hát én pont úgy látom, hogy a portugálok még jobban meg fognak velük szenvedni, mint a csehek vagy a franciák. Mind két csapat javult a kezdetek óta, de a görögök fenntebbről indultak. Több gólos döntőre számítok. Szerintem biztos lesz a meccs alatt egy 1-1-es állás.
  • Gregorius
    Ezzel nagyon nem értek egyet!

Ezen a meccsen például, de többin is, a görögök, és a csehek épp ugyanannyit nyomultak előre, mint a másik, sőt ugyanakkor hajtották a meccset. A cseheknél klasszis játékosok vannak, technikások, és erőnlétileg is jobbak, ellenben a görögök egy igazi csapat, és azt a kevés tudást is jobban kamatoztatták, mind a csehek, mind a franciák ellen. A hosszabításban pedig épp a csehek játszottak anti-focit. Sőt inkább nem is játszottak. Ha csak egy gólt lőnek örülök, és azt mondom, hogy megérdemelten nyertek, de így azt kell mondjam, hogy megérdemelten kikaptak, épp úgy, mint a franciák, vagy a hollandok.
  • zaki
    ezaz, szégyelljék magukat a görögök, amiért bejutottak döntőbe, és szétszedték fél európát
  • [Jakuza]
    Na akkor azt se talaltad el.
  • zaki
    lol :DDDD mekkorát röhögtem ezen :DDDDD
  • Matthewpamer
    "mai meccsre 2:1-et tippeltem a görögöknek.."
  • [Jakuza]
    Portugalok siman, tobb gollal megfogjak verni ezeket a gorogoket, megegyszer nem ismetlodik meg a mak, ami a nyitoforduloban tortent.
  • Gregorius
    Eddig minden összejött, amire gondoltam, és amit reméltem. Németeknek, angoloknak, franciáknak ahoy, és a görögök döntősök. Persze jobban örültem volna egy görög-cseh döntőnek, de azt a sors úgy hozta, hogy ma láttuk. Innentől Hawaii lesz a 4.-ei döntő.
  • I.C.ram
    Lehet kezd beigazolódni az összesküvés elmélet :)

Görögök olimpia miatt, Portugálok, meg mégis csak ők a házigazdák.
  • [Jakuza]
    ES az a vicc, hogy egy ilyen antifocival dontobe lehet kerulni. :(
    Mint az idiota olasz catancio. Jellemzo
  • Emery
    Mint ha mar lett volna egy Portugal-Gorog (1-2) meccs..
    Ugyanazzal az eredmennyel kiegyeznek...
  • PResident Evil
    yeah :)
  • ÁjjLe BoBBi
    büdös picsába. abba! :(((
  • Bee
    pfffffff
    Kösz.
  • EOX
    Muhaha, istenek ezek a görögök, remélem a döntőt is ők nyerik
  • zaki
    bazze ez hihetellen GÖRÖGÖK A DÖNTŐBEN!
  • BADE
  • Breki33
    szegény Nedved
  • [Jakuza]
    Jol megmondtad, kozod nem volt hozza.

"na kiváncsi vagyok mik lesznek,de tuti 11-esek"
  • Matthewpamer
    görögök!!!
  • Punker
  • Matthewpamer
    de nézd meg elöbb hogy görög sikerre tippeltem!
  • Breki33
    ez már nem véletlen
  • Bee
    ki nyert?
  • Breki33
    "de tuti 11-esek"

khmmmmmmmm
  • [Jakuza]
    Majd a Portugalok aprofat csinalnak ezekbol a makhuszarokbol.
  • Breki33
    hihetetlen

a házigazdák fosni fognak
  • Matthewpamer
    ÉN TUDTAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ÉN IGEN!!!