3073
Foci EB 2004
  • Gregorius
    Miért nem nemzetközit, azt én is támogatnám. :)
  • Falconer
    Portugálok ha nyernek namzeti ünnepet meg munkaszüneti napot akarnak csinálni Júl4-re:)
  • Gregorius
    Jobban rá szorulnak mint a portugálok az biztos.
  • Falconer
    Én meg azt hogy nem :)
  • Dani20
    én eldöntöttem hogy este a görögöknek fogok szurkolni :)))

tehát HAJRÁ GREECE !!!
  • Gregorius
    Kedves Jakuza!

Ha te olyan zseni vagy, hogy mindenről találsz képet, akkor nyugodtan vágjál be egy képet a 83. percben a kapura sem tévedt lövésről a lövés pillanatában. Azt megköszönöm hogy feltételezted rólam, hogy az általad bevágott kép forrásának honlapján sem néztem szét ez ügyben, de ki kell hogy ábrándítsalak, itt nem fogsz olyan képet találni. Te meg ne okozz nekem csalódást, hogy képes leszel egy 15. forrásból is megmutatni nekem a 80. perc eseményeit 4.szer ebben a vitában, mert elkaparom magam!

Azt hittem elég világos már számodra, hogy nem a 80., hanem a 83. percről beszélek, ha megállapítottam, hogy a te általad beszúrt 80. percről szóló képnek nem sok köze van ahhoz, amiről én beszélek. Éppen ezért félre nem beszélek, mert ha jól tudom, akkor az is az egyike a két egymáshoz közeli helyzetnek. Amennyiben te ezt félrebeszélésnek vagy hazudozásnak veszed, ám vegyed, rád hagyom. Szólj ha találtál képet! Megvárom! Én is keresek, mert most már tényleg szeretnék a képedbe röhögni azzal, hogy megmutatom. Ha kell valamelyik ismerősömtől elkérem videón a felvételt, mert a kapu szemszögéből való ismétlésből tökéletesen látszik, hogy egy védő az utolsó pillanatban befut a csatár elé és lezárja az egész szöget. Sőt tudod mit, ettől az egy helyzettől teszem azt is függővé csak neked, hogy anti-focit játszottak-e a görögök. Mert a vita ugyan nem erről a helyzteről szól, hanem arról hogy szerinted a görögök nem fociztak csak kibekkelték az egész EB-t, de mindegy. Akkor szűkítsük le a kört. Tényleg neked mi az anti-foci, mert lehet annak a definíciójával nem értünk egyet?

Majd stilizálom a helyzetet hogy az operatőr egy csaló, csak sajnos nem erről a helyzetről van szó. Azt meg hogy erről a helyzetről tévedtem nem is fogom beismerni, mert soha nem is beszéltem erről a helyzetről. Magad után pedig nem tudom, hogy te miért vársz el ilyet másoktól. Eddig nem sok helyen láttam hogy beismerte volna tökéletességed, hogy valamiről esetleg nem pontosan beszéltél.

Számból vetted ki a szót, tényleg képtelenség, de én kitartó vagyok. Örülök, hogy még mindig csak marhaságnak tekinted, amit mondok, mert igazán nagy vitapartnerre vall ez a viselkedés. Véletlenül sem próbálod megérteni, amit a másik mond.
  • Davidus
    Dellász lesz az aranylabdás mindenki tudja:P
  • robotnyk
    szerintem Deco nem nyilatkozott ilyet, de maga a feltételezés is egy komplett vicc. mi a tökömre kapna aranylabdát? a mandula szemeire? LOL :D mert amúgy nulla.
  • ÁjjLe BoBBi
    hogymi???????????????????????????????? LOOOOOL
    mennyenmár ha ez aranylabdát kap nem nézek többet focit. NC b+ NC
  • zaki
    A BL után az Eb-t is megnyerheti a Porto karmestere.

Csapata BL-győzelme és a válogatott egyre jobb Európa-bajnoki szereplése okán egyre többen emlegetik, hogy a Porto karmestere, Deco lehet az egyik legnagyobb esélyese az idei Aranylabdának.
    - Egyelőre nem ez jár a fejemben, amikor a pályára lépek - mondta szerényen Deco. - Ugyanakkor őszintén mondom, hogy szerintem rengeteg olyan játékos van, aki sokkal inkább megérdemelné, mint én.

info: nb1.hu

LOL :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • DONGUBA
    Meg 1 mondat.
    Egyszeru ez a jatek csak be kell rugni a labdat a kapuba.
  • MrSpock
    Csak egy mondat.
    A focit gólra játszák.
  • [Jakuza]
    "Persze lehet azt mondani arra a két cseh helyzetre is a második félidőben, hogy milyen szép volt, csak épp a szépen kijátszott helyzetből nem lehetett kapura rúgni, mert útban volt egy görög csatár"

Idezem a valotlan allitasodat.
    Es persze egyertelmu miert, nem talaltal kepet, mert ezzel is lelebbentened a fatylat arrol, hogy felrebeszelsz.
    Na en talaltam kepet ill videot a helyzetrol.
    http://news.bbc.co.uk/sport1/hi/football/euro_2004/3844467.stm#

Meglehet joember tekinteni a helyzetet. A legkozelebbi gorog is vagy 3 meterre all Kollertol.
    Aztan utana stilizald a helyzettet, azzal, hohgy az operator egy csalo, o is elfogult es neked van igazad. (csak nehogy beismerd hogy tevedtel)
    Ilyen emberrel, keptelenseg egy forumban valamirol velemenyt cserelni, s igy lezartnak tekintem a dolgot.
    Nyugodtan hajtogasd tovabbra a marhasagaidat a helyzetekrol, arrol hogy mas hazugsagokat allit, hord le az ujsagirot is melle hogy hulye, mert o is ugy latta a dolgot , mint akivel vitazol. Reszemrol ennyi, nem vagyok hajlando marhasagokra reflektalni.
  • Gregorius
    Nem veszekedünk, bár kezd olyan hangulata lenni a dolognak, de eleinte vitának indult.

Ha nincs kedved hozzá annyit nem ér hogy tovább olvasd, úgyhoyg akkor skip!

Egyébként nagyon egyszerű a válasz. Kedves Jakuza mélyenszántó gondolatokkal bombáz, miközben azt állítja hogy hazudok, és félrebeszélek. Két féle ember létezik, az okosabb, aki ilyenkor feladja a vitát, és abba hagyja az egészet, és én, aki kicsit mellreszívja - no nem nagyon - csak épp annyira, hogy az általam megszabott szintig felvegye a stílust és megpróbáljon rávilágítani bizonyos dolgokra és ezzel óvatosan kipuhatolni, hogy mennyire elvakult a másik fél, esetleg megtéríteni.

A diagnózist felállítottam már egyébként: Semmi esélyem arra, hogy azt halljam tőle, hogy a görögök megérdemelten jutottak be a döntőbe. Ő ugyanis azon az EB-n, ahol annak lehettünk tanui, hogy az összes anti-focit játszó csapat, amelyik megpróbált ráülni az eredményre kiesett (a Csehek többek között éppen ennek köszönhetik a továbbjutásukat) úgy gondolja, hogy egy anti-focit játszó csapat, ahol az összes favorittal ellentétben nem történt támadó->védő csere vagy visszavonulás bejuthat a döntőbe. Azt ugyan elismeri, hogy a csehek nem játszottak jól, sőt összeomlottak Nedved sérülése után, ennek ellenére inkább őket nyomta volna be a döntőbe, mégha a rossz játékukkal ki is kaptak, hiszen előtte nagyon jól ment nekik a szekér, de itt nem tudtak az ezernyi helyzetből egy gólt sem rúgni. Rólam, aki TV közvetítésből minden helyztetet kb 5 szögből láttam azt állítja, hogy nem láttam a meccset. Amikor megemlítek egy helyzetet a két egymás utáni helyzetből, akkor azt mondja hogy félrebeszélek és el kezd beszélni egy tök másik helyzetről. Amikor ezt megjegyzem neki akkor felhozza mégegyszer ugyanazt a helyzetet. Persze az is világos, hogy én, aki mind a két csapatnak szurkoltam az EB kezdete óta, és akinek aztán végképp tök mindegy volt hogy melyik jut tovább a döntőbe elfogult vagyok.

De tulajdonképpen igazad van, ez már kezd eltérni a dedó1 felé, úgyhogy részemről befejeztem. A jó elnyerte méltó büntetését a meccsen, a görögök pedig továbbjutottak az anti-focijukkal, mert a kerek négy helyzetükkel úgy kifárasztották a cseh csapatot, hogy azok nem voltak képesek semmit nyújtani a hosszabbításban.

Na, én eltettem magam mára, és majd a döntő után visszajövök.

u.i.: Jó az aláírásod.
    u.i.2.: LEhet megint elragadtattam magam, de egy hozzászólást megírni mindig gyorsabban megy mint elolvasni éppen ez okból.
  • Gregorius
    Bocs, de az első mondatodban nem sok értelmet találtam, persze biztos bennem van a hiba, csak nem értem, hogy az, hogy az újságcikkíró ugyanannyi helyzetet látott, mint te miért bizonyítja, hogy te élőben láttad a meccset, és miért gondolod, hogy én ezt megkérdőjelezném. Sőt, kifejezetten örülök neki hogy írtad, mert élőben te biztos többet látsz, mint egy TV-közvetítésben én.

Te meg biztos marhára emlékszel minden momentumra, meg arra is, hogy hanyadik percben történt, és még véletlenül sem abban a cikkben olvastad el, ahonnan a képeket szerezted. De biztos azt is meg tudod akkor nekem mondani, hogy most a képen melyik cseh játékos rúg éppen kapura.

Nem, ezt nem jól látod, nálam nem az a tiszta helyzet. A kötény szót pedig kizárólag a cseh csatársorral kapcsolatban említettem, úgyhogy ezzel a megjegyzéssel inkább magad ellen fordítod a szavaidat.

Eltaláltad, én állítom magamról, hogy láttam a mérkőzést LOL. Mint ahogy láttam az összes többit is, mégsem tudnám megmondani, hogy melyik percekben estek a gólok, és hogy ki rúgta őket veled ellentétben, bár ha elolvasnék egy összefoglalót meg egy cikket, ahol a cikkíró összeszedi az általa nagyra tartott helyzeteket biztos megtalálnám benne az enyémet. Igazán sajnálom, hogy több órás keresés után sem sikerült képet találnom az ominózus jelenetről. Persze ha olyan nagyon jól láttad a meccset, és minden mozzanatra emlékszel, mint ahogy állítod és felrovod másoknak, hogy ők nem, akkor azt is nagyon tudnod kéne hogy én miről beszélek, de vagy fogalmad nincs, vagy csak nem akarod hogy fogalamd legyen róla.

Az pedig hogy nálam mi a tiszta helyzet kár lovagolnod, mert a tiszta szót soha nem említettem, de ha élvezed, akkor csak hajtogasd. Vagy csak nem azt akarod állítani, hogy nem tiszta helyzetből talán volt egy pár a Görögöknek, ami az általad említett szent írásba nem került bele.
  • EOX
    Már volt róla szó, hogy csak a VB-n van. Nincs presztizse a 3. helynek.
  • ÁjjLe BoBBi
    amúgy mi a picsáért ninc meccs a 3.-4. helyért???
  • Breki33
    miért veszekedtek már ezen?

egyik így látja másik úgy, pont ez a szép a fociban :-)

Amúgy ha ez bemegy számomra az EB gólja
  • [Jakuza]
    En veled ellentetben eloben lathattam a meccset, ezt tamaszthatja ala, az elfogulatlan cikkiro is , hogy ugyan annyi helyzetet latott mint en veled ellentetben, mint aki megszorozta ezeket 3al.

"ÉS ha már a félrebeszélésnél tartunk. Ez az ahelyzet, amikor egymásba fejelik a labdát szerintem. Én egy tök más helyzetről beszéltem"

80. perc: Koller és Rosicky kergette őrületbe a görög védőket, a második kényszerítő után – a karmester sarokkal tette a labdát csapattársa elé! – Koller 12 méterről, tiszta helyzetből jobbal a jobb kapufa mellé lőtt.

Ugy latszik neled a tiszta helyzet az mikor kb meg 4 vedot kell kicselezni vagy kotenyt adni.
    Es meg te allitog magadrol , hogy lattad a merkozest. Hat ez nagyon LOL.
  • Falconer
    Reméljük így lesz és király meccset láthatunk
  • I.C.ram
    Azért mert a görögkeleti egyházhoz van köze, nem jelenti azt, hogy a görögökhöz is van :) Latin-eredetű szó tudtommal. :)
  • Gregorius
    Hát egy döntőben már csak hajt mind a két csapat, nem? Pláne, hogy mind a 2 csapatnak tiszta felüdülés, hogy idáig eljutott. Persze rossz dolog a döntő minden sportban, hiszen ki ne írta volna alá közülük az ezüstérmet egy EB-n előre, aztán mégis minden második helyezett egy vesztes meccs után ballag le a pályáról. Ilyen az élet.
  • Falconer
    Hát ha úgy hajtanak mint a csehek ellen akkor elképzelhető
  • Gregorius
    Szerintem lesz legalább 3 gól a meccsen és nem mind a Portugáloké, de egy 2-2-től 4-1-ig bármi lehet. Inkább a portugálok fognak nyerni, de a görögök kihozhatják döntetlenre is a rendes játékidőt.
  • Gregorius
    Na ide figyelj a marhaságaiddal barátom!
    Örülök, hogy sikerült a nickemet belekeverned a vitába, ez igazán intelligens húzás volt, és tulajdonképpen szerintem rajtam kívül mindenkit meg is győztél elfogultságomról e kérdésben ezzel. Tudom, hogy fáj az igazság, és a legegyszerűbb védekező mechanizmus a tagadás.

"Maradjon a golhelyzet szamodra, az mikor valaki passzolgat a felpalyan vagy a sajat 16osanal. Ertelmezd ugy ahogyan eddig nyugodtan a focirol alkotott velemenyedet, hogy eljen a defensiv football, engem nem nagyon erdekel."

Örülök, hogy nem nagyon érdekel, mert ez is egy jó védekező mechanizmus. Én ilyet, amit itt emlegetsz soha nem mondtam, de hergeld csak magad nyugodtan, ugyan nekem ezzel nem okozol örömöt, de hátha valaki másnak itt a fórumon.

"De a hazugsagot ki nem allhatom, hogy annyira elvakult valaki, hogy a masiknak ro fel ilyeneket, foleg hogy felrebeszel."

Most hazudok, vagy félrebeszélek, mert a kettő nagyon nem ugyanaz, de valószínűleg nem értettél te semmit félre. Egyszerűen csak defenzívnek látsz egy olyan labadarúgást, amivel végigtámadnak egy hosszabítást, és elég sokzsor veszélyeztetnek is. Ezen kívül egy magyar válogatott gondolom fele ennyit sem veszélyeztetett volna, egyszerűen azért, mert nincs ilyen szinten. De ettől még gondolom kevesen lennének, akik azt mondanák, hogy a magyarok anti-focit játszanak. Tudnak azt is, de inkább támadó focit játszanak, csak rosszul. Nem tudom rajtam kívül hányan láttak tegnap előtt egy izgalmas elődöntőt, mert én azt láttam, és nem azt, amit mondasz, hogy a görögök ráültek a labdára, a szerencsétlen cseheknek fortuna pedig minden próbálkozását meghiusította. A görögök pedig semmit nem tettek hozzá a meccshez egy marha mázlista gólon kívül, és csak kínkeservesen szerencsétlenkedtek a saját 16-osuk környékén.

ÉS ha már a félrebeszélésnél tartunk. Ez az ahelyzet, amikor egymásba fejelik a labdát szerintem. Én egy tök más helyzetről beszéltem, és nem kapust, hanem védőt mondtam. Díjazom, hogy vetted a fáradtságot és kerestél képet a neten, - de hogy a stílusodnál maradjak - legközelebb ne klikkelj mellé. Úgyhogy ez csak egy kép, ami nem sokat állít azon kívül, hogy milyen bénák a csehek, hogy onnan nem voltak képesek befejelni.

Egyébként nem olvasom a lapot, de ne izgulj nem is fogom, mert ez jó reklám volt neki. Annak is örülök, hogy a hosszabítás helyett "véletlenül" a második félidőről beszélsz. Ez viszont elég nagy félrebeszélés. És én többet izgultam 3-nál a cseh kapu előtt a második félidőben az biztos. Ehhez képest viszont felírsz 4 helyzetet, és azt mondod hárommal osztasz.

Ezekkel a helyzetfelsorolásokkal ( ami természetesen nem teljes, mert akkor le kéne írni az egész meccset, vagy mégjobb megnézni a TV-ben, vagy élőben) pedig csak annyit mondtál el, hogy a csheknek több helyzete volt. Mint ahogy ezeknél én sokkal több cseh helyzetet fel tudnék sorolni, éppen úgy több görög helyzetet is tudnék mondani. Valószínűleg egy összefoglaló az maga a tény, éppen ezért nevezik összefoglalónak. Gratulálok! Akkor ezentúl a Magyar Nemzeti Sportodat olvasgatva fogom végigizgulni a meccseket ahelyett, hogy megnézném őket. Biztos jobb lesz, és legalább egyet is fogunk érteni.

Ja, és a nickemről még annyit, hogy most biztos marhára meg fogsz lepődni, de a Gergő név már foglalt volt, amikor bejelntkeztem. Ezen kívül a név latin és nem görög. Továbbá, amikor bejelentkeztem, akkor még sehol nem volt a görög foci.

PS: Tegnap megnéztem a Berni csoda meccs archív felvételet az m1-en. Ott is több helyzete volt a magyar válogatottnak, mint a németeknek, de Puskás és a többiek mindent elbaltáztak. Volt ugyan két kapufa, de a kapufa pillanatainak levonásával még így is volt 90' mínusz két pillanata a válogatottnak, hogy rúgjon egy gólt. A 8. perc óta nem sikerült nekik. A németek pedig szépen játszottak, és nagy nehezen az anti-focijukkal bepréseltek egy gólt a 85. percben.

Az elfogultságon lovagló eszmefuttatásaid kicsit fárasztók, éppen tőled, és éppen nekem. Én ugyanis szívesen láttam volna mindkét csapatot a döntőben, te viszont kizárólag a cseheket láttad volna a döntőben szívesen. Én a meccs után el tudom fogadni az eredményt, te pedig nem.

• [Jakuza]
    A semmi . :P

„Görögkeleti, ortodox vagy pravoszláv ugyanazt az Egyházat, ugyanazt a hitvallást és hitvallót jelöli: ‘igazhívot’, aki ‘helyes módon dicsoíti’ Istent.”
  • Prank
    és ki nem szarja le, hogy kinek volt több helyzete?
    semmit nem számít ha nincs meg az eredménye...
    a csehek elszalasztották a lehetőséget, teljesen mindegy milyen okból...
    görögök megverik a portugálokat 5-0-ra

[kicsit sem elfogult]
  • magus
    portugalok tuti megnyerik
  • Dani20
    anno jimmyt is berakták a képernyöre.. és az ö fejére se huztak sose zacskot ...
  • I.C.ram
    Nem értem mi köze van Gregorious nickjének a görögökhöz! :)
  • ÁjjLe BoBBi
    bebaszna.
  • Robbb
    Bajban vagyok,a döntőben mindkét csapat a kedvencem,nem tudom kinek szorítsak:( Győzzön a jobbik,a görögöknek meg grat a tegnapi fociért,nem volt az véletlen!A csehek elszunyiztak a hosszabbításban,a görögök meg ügyesen kihasználták.Antifoci,bunkerfoci meg ilyenek?Erre csak annyit,hogy ők kerültek a döntőbe és nem a túlbizakodó csehek.A gyakorlatban ez számít,nekik biztos.Látványos focit ekkora tétnél már nemigen látni sajna.A portugáloknak fel kell kötni az alsóneműt az tuti!
  • Matthewpamer
    de azért így berakni a képernyőre....
  • Breki33
    azt hiszem úszott
  • [Jakuza]
    Ja es meg valami a helyzetekrol.
    Nezzuk csak meg a Magyar NemzetiSport merkozes osszefoglalojat (koztudomas hogy ok is az elfogultsagukrol hiresek akarcsak en LOL), hany helyzet van a 90 perc alatt bejegyezve a Gorogok oldalanal. Hiszen te nem vagy elfogult. :PPP
    Itt a bizonyitek a masodik felidoben tortent altalad emlitett 9 golhelyzet lol. Ugytunik csak 3al kell elosztani a mondanivalodat. Vegulis az nem is olyan nagy felrebeszeles. :PPPP

(94. perc: Hariszteasz egy perc alatt kétszer is hatalmas helyzetbe hozta Jannakopuloszt, akinek a fejese elakadt Cech felemelt karjaiban, közeli lövése meg a védők lábaiban.
    103. perc: Cartasz csavart nagyszerűen az ötösre, Dellasz estében csúsztatott, Cech kezébe.
    105. perc: Cartasz a jobb oldalról a rövid sarokra ívelt egy szögletet, ott több társa is érkezett, közülük Dellasz volt a legjobb helyen: közelről a hálóba csúsztatott.
    1–0)

S itt a hihetelenul eletveszelyes gorog tamadasokat is olvasd el, na persze ha az elfogultsagodban nem a Cseheket is Gorognek olvasod.

3. perc: Egy előrevágott labdát a cseh torony, Koller a feje búbjával éppen csak elért, így Rosicky felé pattant. A dortmundi középpályás habozás nélkül, kapásból tüzelt, lövése a rövid felső sarok fölött telibe találta a lécet. Nikopolidisz ugyan fölemelte a kezét, de későn…
    6. perc: Gyors egymásutánban két szögletet végeztek el a csehek, a második után a görög védelem megszerezte ugyan a labdát, de késlekedett a felszabadítással. Jankulovski a tizenhatos vonalán lecsapott a labdára, betört a büntetőterületre, majd balról, kiszorított helyzetből keményen rálőtte. Nikopolidisz szögletre ütötte a lövést.
    29. perc: Vrizasz került váratlanul jó helyzetbe a bal szélen, remekül adott középre, ahol a becsúszó Zagorakisz csak centikkel maradt le. Végül Cech paskolta el a labdát a kapu közeléből.
    33. perc: Rosicky meglépett a jobb szélen, a tizenegyespont táján feltűnő Nedvedhez játszott volna, előle azonban elpöckölték a labdát. A túloldalon Jankulovski érkezett, jobbal egyből célba vette a rövid alsó sarkot, Nikopolidisz bravúrral hárított.
    35. perc: Poborsky bal oldali szöglete átszállt a kimozduló Nikopolidisz fölött, Koller az ötös túlsó sarkáról visszafejelte. Grygera akrobatikus mozdulattal próbálta a kapu felé küldeni a labdát, veszélytelenül.
    44. perc: Jankulovski a balösszekötő helyéről ravasz nyesésre szánta el magát, Nikopolidisz kétségbeesetten rohant vissza, de szerencséjére a labda a háló tetején landolt.
    53. perc: Koller rajtolt rá egy ígéretes beívelésre a tizenhatoson belül, ám mielőtt elérte volna, Dellasz szelíden a vállára helyezte a kezét, és pont annyira húzta vissza, hogy elsuhanjon előtte a labda. Collina sípja néma maradt.
    59. perc: Poborsky ki tudja, hányadik szögletét tekerte a hosszú sarok felé, az ott magasló Koller irányába. Ezúttal el is jutott a labda a címzetthez, aki rá is fejelte – az előtte felugró Baros hátára.
    64. perc: Baszinasz szabadrúgását Cech igyekezett a hosszú saroknál nyüzsgő görögök feje fölül lehúzni, ám a labda kicsúszott a kezéből, s végül a meglepett Fisszasz fejéről pattant az alapvonalon túlra.
    80. perc: Koller és Rosicky kergette őrületbe a görög védőket, a második kényszerítő után – a karmester sarokkal tette a labdát csapattársa elé! – Koller 12 méterről, tiszta helyzetből jobbal a jobb kapufa mellé lőtt.
    83. perc: Baros becsapta a védőjét, jobbról középre húzott, majd ballal a jobb kapufa mellé lőtt.

A cikk
    Eltudom kepzelni , milyen ferde tukoron kereesztul nezhetted a merkozest, ha utana meg a tenyeket is valotlanul allitod be.
  • forzajuve
    mit sportolt?
  • [Jakuza]
    Hajtogasd csak a marhasagaidat.
    A helyzetekrol, arrol hogy ki elfogult.
    Mondjuk a nickedbol itelve nem csodalom hogy a Gorogoknek szurkoltal.
    Maradjon a golhelyzet szamodra, az mikor valaki passzolgat a felpalyan vagy a sajat 16osanal. Ertelmezd ugy ahogyan eddig nyugodtan a focirol alkotott velemenyedet, hogy eljen a defensiv football, engem nem nagyon erdekel.
    De a hazugsagot ki nem allhatom, hogy annyira elvakult valaki, hogy a masiknak ro fel ilyeneket, foleg hogy felrebeszel.
    Baratom itt ez a kep nezd csak meg hol van a vedo, milyen szoget zar, hol talalhato a kapus hpgy vedjen, milyen kotenyt kene adni neki , hogy bemenjen a labda. Es ez csak egy kep ami nem a te igazadat allitja.

• Breki33
    Az a srác nagyon jó sportoló volt
    megműtethetné a fülét - gondolom sokan meg is tennénk - de, mint mondta ő vállalja, és ígyis eljutott oda ahova mindig szeretett volna.

Én sp. becsülöm ezért
  • Gregorius
    NYERJEN A JOBBIK!
  • Matthewpamer
    bazz hogy néz ki az az elálló fülü kommentátor,főleg amikor mosolyog!