Foci EB 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dani20
és akkor nézzük kik is jutottak be a döntöbe:

PORTUGÁLIA: Õk a házigazdák, ami azt jelenti, hogy az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) szemérmetlen módon fogja tolni a csapatot, tehát a bírók folyton a javukra fognak tévedni a kritikus helyzetekben. Aki látta a Porto – Monaco Bajnokok Ligája döntõt, és a minden épkézláb monacói támadásnál lest lengetõ partjelzõt, annak már lehet némi fogalma arról, mire is számíthatunk a portugálok meccsein. A Magyar Ember sok pénzt tenne fel arra, hogy játszhatnak akármilyen pocsékul, a portugálok ott lesznek a négy között. Persze más indok is van arra, hogy gyûlöljük a portugálokat: színészkedésben az olaszokat is felülmúlják, bár most nem lesz itt a szimulálóbajnok Vitor Baia kapus. Veszíteni sem tudnak: emlékezhetünk, négy éve micsoda fesztivált rendeztek, amikor a franciák kaptak egy jogos tizenegyest a végén – a pojáca Figo atlétatrikóban sétálgatott a pályán, és a többiek is hisztiztek, mint a fürdõskurva. Két éve meg ugyancsak Figo bundát ajánlott az egyébként szintén csaló koreaiaknak, csoda, hogy még a pályán lehet.

Jó pasik: Hölgyolvasóink egyik nagy kedvence, a szimuláns nyálgép Vitor Baia hiányában keressenek maguknak másik Latin Lovert, itt biztosan találnak. Viszont a mellírozott hajú, patkányarcú Ronaldótól mindenkit óva intünk.

GÖRÖGORSZÁG: Ez már eleve egy vicc. Európa butáiról még azt sem mernénk feltételezni, hogy a lesszabály értelmét felfogják, nem hogy még hatékonyan el is tudják sajátítani azt. Tíz éve akkorát égtek a világbajnokságon, mint a Reichstag, sokkal több most csak azért várható tõlük, mert Otto Rehhagel személyében ül egy ember a kispadon, aki szarból is képes várat építeni. Mi mást lehet még elmondani róluk? Megelõzték a spanyolokat a selejtezõkön, akikkel most is egy csoportba kerültek. Erre mondhatnánk, hogy pikáns összecsapás – ha megnéznénk. Mert a görögök gusztustalan antifocit játszanak, és különben is semmi helyük egy Európa bajnokságon – mi, tisztességes Magyar Emberek ezért testületileg bojkottálni fogja az összes meccsüket, helyette elmegyünk bulizni, és felszedjük az összes szerencsétlen csajt, akinek a pasija közben éppen halálra unja magát a képernyõ elõtt. Reméljük, hamar kiesnek.

Jó pasik: Na ne. Bár az is igaz, hogy egyetlen görög játékos nevét nem éreztük méltónak arra, hogy megjegyezzük. Aki a buta és szõrös bunkókra izgul, az mindenesetre kedvét lelheti bennük.

mindenkinek jo szurkolást a döntöre

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

Buddy
támogatom az ötletet 😊

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Matthewpamer
2:0 port.-nak

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

zaki
tipp: nyernek a görögök 1-0-ra

[Jakuza]
Na akkor lehet tippeni.
Mint mar mondtam, en tobb golos Portugal sikerre szamitok egy sima merkozesen.
Van egy olyan erzesem hogy mar az elso husz percben vezetni fognak a Portugalok.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Szerintem a csehek inkább megérdemelték volna a döntõbe jutást, sokkal többet tettek érte, de nem volt szerencséjük. A görögöknek irdatlan mázlijuk volt, hogy nem kaptak gólt az elején, mert ha kapnak, akkor ez egy sima meccs.

Mindez számomra azért sajnálatos, mert semleges drukkerként szívesebben néztem volna egy látványos portugál-cseh meccset, mint egy küzdelmes portugál-görögöt. A döntõben sok szabálytalanságra, összeszorított fogakra és kevés gólra számítok.

[Jakuza]
En nem is azt allitom, hogy a Cseheknek ment a jatek, mert ez teny. De az tisztan latszott, miutan kiesett Ndeved egyszeruen nem tudtak, hogy mit kezdjenek. Ekkor kezdodott az ivelgetes Koller fele.
Addig Jankulovskynak volt ket jo kapuralovese, egy emelese, Rosickynek egy kapufaja s gyakorlatilag egykapuztak.
De hogy azt allitani, hogy a Gorogoknek fele annyi helyzete volt a rendes jatekidoben az nevetseges. Mert szinte nem is volt.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

gyerekek bárcsak a magyar válogatott is tudna antifocizni.... Engem nem érdekelne ha mi is igy vernénk az ekkora csapatokat Az oroszok meg hogy örülhetnek már, végülis ök verték az egyik döntöst , bár a görögök is verték már az egyik döntöst...
Dani20
de télleg sokszor nem tudták a csehek h micsináljanak, eröltették a felivelést, keresték a koller sima fejét, de ezek sikertelenek voltak. de hogy baros mért nem tudott legalább eccer villanni??

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

[Jakuza]
LOL.

"Nem kell utánanéznem, kb feleannyi volt, mint a cseheknek, csak nem mindbõl rúgtak kapura"

Te melyik adot nezted az RTL Klubot ?
Valoszinu nalad az a helyzet, amikor lepasszolja az egyik gorog a felpalyan a masiknak a labdat, nem pedig az a loves beadas ami a kapu fele tart es veszelyes helyzet alakul belole.
Na ebbol a Gorogoknek a rendes jatekidoben alig volt. A cseh kapusnak egyszer kellett elutnie az elso felidoben oldalra a labdat es egyszer kellett egy baloldali szabadrugas utani csusztatott fejesnel haritania. Lovese a gorogoknek emeg egy volt az is az elso felidoben ami elkerulte vagy jo 8 meterrel a kaput.
Ezzel szemben volt 2 Cseh kapufa, 4szer bravurral kellett haritania a Gorog kapusnak es 3 loves eppen hogy elkerulte a kapujat, aminek a kozeleben sem volt.
Na ez volt itt az altalad emlegetett nem figyelembe veheto statisztika.
A masik: "Minek álltak a hatása alatt...?"
Hat nem tudom hany csapat nem sinylene meg, ha a legjobb jatekosuk, aki raadasul a csapat iranyitoja kiesne.
Mert balhatvedet lehet potolni de egy Zidane-t , Nedvedet es hasonlo jatekost nem nagyon.
Es az egy vicc amit mondasz, hogy ez ketseges.
De visszalehet idezni a Francia-Brazil dontot, amikor a meccs elott Ronaldo epilepszias rohamot kapott a donto elott.
A Brazilok azt se tudtak mit kezdjenek a palyan.
Es ez nem csak azert volt, mert a masik csapat jobban jatszott.

EOX

Retteketet

http://gaborszantai.co.uk/

Gregorius
Igen, de ha jól tudom, akkor csak Nedved jött le. Lehet, hogy frissíteni kellet volna a cseheket. Azokat a játékosokat lehozni, akik Nedved hatása alatt álltak. 😊
Nem, de komolyan, néha nem voltak ott fejben a csehek a pályán. De lehet, hogy olyan jó volt a meccs, (mert volt olyan jó), hogy a játék hevében elfelejtett cserélni. 😊)

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

jeeeeeeeeeeeeeee

megyek görögökhöz nyaralni😊)))))))))))

http://gaborszantai.co.uk/

Gregorius
Felõlem visszatérhetünk.
Minek álltak a hatása alatt, senki nem kényszerítette rá õket, ráadásul még Nedved volt szabálytalan, mégha nem is szándékosan és jóhiszemûen. Éppen ezért nem csapat a cseh csapat annyira, mint a görögök. El tudod képzelni, hogy a görögöktõl lesérül valaki, és összeomlik a csapat, mert én nem, de ettõl függetlenül bekövetkezhet.
Nem kell utánanéznem, kb feleannyi volt, mint a cseheknek, csak nem mindbõl rúgtak kapura, úgyhogy ne csak a statisztika képernyõt nézd, hanem a játékot is. Mi a németek ellen 2 gólt lõhettünk volna, és be is lõttük mind a kettõt. A németek 14 gólt lõhettek volna, és egyet sem lõttek. Nem mondanám, hogy antifocit játszottunk.
A franciák a 90' és a 93' percben fordítottak az angolok ellen. Lehet, hogy volt benne mák, bár mákból az ember ritkán fordít meccset, és ritkán jut ki EB-re, és még ritkábban kerül döntõbe.
Szégyen lenne, de azokra a csapatokra nézve, akiknek nem sikerült megállítaniuk!

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Dani20
nem tom. egyáltalán mennyit lehet? 3at??

Gregorius
Csehek mennyit cseréltek?

[Jakuza]
Ezt majd megbeszeljuk a donto utan.
A masik amit ne feledjel a Csehek amikor elveszitettek Nedvedet 10 percig a hatasa alatt alltak.
Nezz annak is utana hany helyzete volt a Gorogoknek a rendes jatekidoben.
Elmondom egyetelen egy csusztatot fejesen kivul egy darab se, mig a Csehek akar 7 golt is szerezhettek volna.
Ami nem jott ossze.Ennyit az antifocirol.
Es persze mikor fejeljenek egy golt a Gorogok, amikor mar nincs ido semmire.
Mak faktor bejatszott rendesen.
Es szegyen lenne ha dontot nyerne egy olyan csapat, aki arra jatszik, hogy torjuk szet a meccset es hatha talalunk egy golt.

Gregorius
Én mindig a vesztésre álló csapatnak. Szeretnék egy jó döntõt látni. Ehhez minden feltétel adott. Ha minden 0-0-ás meccs olyan lenne, mint amilyen ez az elõdöntõ volt, akkor azokon sem lehetne unatkozni.

Dani20
heinzet mér nem hozta be brüki???

Gregorius
Nedvednek nagy szívás volt ez a meccs, az tuti. Talán ez lehetett az a meccs, amit egy személyben meg tudott volna fordítani jó osztogató játékkal, de egy olyan csapat, ami egy emberre épül nem csapat, ezt a VB óta tudjuk (franciák). Éppen ezért, ha ennek ellenére nyernek a csehek, akkor le a kalappal elõttük, de így... pech.

Dani20
jok voltak a görögök, csehek megismételték a 96-os balszerencséjüket. bronz golt még nem kaptak..
döntöbe majd meglátom kinek szurkolok. még nemtom.

Gregorius
Hát én pont úgy látom, hogy a portugálok még jobban meg fognak velük szenvedni, mint a csehek vagy a franciák. Mind két csapat javult a kezdetek óta, de a görögök fenntebbrõl indultak. Több gólos döntõre számítok. Szerintem biztos lesz a meccs alatt egy 1-1-es állás.

Gregorius
Ezzel nagyon nem értek egyet!

Ezen a meccsen például, de többin is, a görögök, és a csehek épp ugyanannyit nyomultak elõre, mint a másik, sõt ugyanakkor hajtották a meccset. A cseheknél klasszis játékosok vannak, technikások, és erõnlétileg is jobbak, ellenben a görögök egy igazi csapat, és azt a kevés tudást is jobban kamatoztatták, mind a csehek, mind a franciák ellen. A hosszabításban pedig épp a csehek játszottak anti-focit. Sõt inkább nem is játszottak. Ha csak egy gólt lõnek örülök, és azt mondom, hogy megérdemelten nyertek, de így azt kell mondjam, hogy megérdemelten kikaptak, épp úgy, mint a franciák, vagy a hollandok.

zaki
ezaz, szégyelljék magukat a görögök, amiért bejutottak döntõbe, és szétszedték fél európát

[Jakuza]
Na akkor azt se talaltad el.

zaki
lol 😄DDD mekkorát röhögtem ezen 😄DDDD

Matthewpamer
"mai meccsre 2:1-et tippeltem a görögöknek.."

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

[Jakuza]
Portugalok siman, tobb gollal megfogjak verni ezeket a gorogoket, megegyszer nem ismetlodik meg a mak, ami a nyitoforduloban tortent.

Gregorius
Eddig minden összejött, amire gondoltam, és amit reméltem. Németeknek, angoloknak, franciáknak ahoy, és a görögök döntõsök. Persze jobban örültem volna egy görög-cseh döntõnek, de azt a sors úgy hozta, hogy ma láttuk. Innentõl Hawaii lesz a 4.-ei döntõ.

I.C.ram
Lehet kezd beigazolódni az összesküvés elmélet 😊

Görögök olimpia miatt, Portugálok, meg mégis csak õk a házigazdák.
[Jakuza]
ES az a vicc, hogy egy ilyen antifocival dontobe lehet kerulni. 😞
Mint az idiota olasz catancio. Jellemzo

Emery
Mint ha mar lett volna egy Portugal-Gorog (1-2) meccs..
Ugyanazzal az eredmennyel kiegyeznek...

Porból lettem, hamu vagyok, Semmi voltam, Senki vagyok

PResident Evil
yeah 😊

ÁjjLe BoBBi
büdös picsába. abba! 😞((

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

pfffffff
Kösz.
EOX
Muhaha, istenek ezek a görögök, remélem a döntõt is õk nyerik

Retteketet

zaki
bazze ez hihetellen GÖRÖGÖK A DÖNTÕBEN!

BADE

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Breki33
szegény Nedved
[Jakuza]
Jol megmondtad, kozod nem volt hozza.

"na kiváncsi vagyok mik lesznek,de tuti 11-esek"

Matthewpamer
görögök!!!

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Matthewpamer
de nézd meg elöbb hogy görög sikerre tippeltem!

Breki33
ez már nem véletlen
ki nyert?
Breki33
"de tuti 11-esek"

khmmmmmmmm
[Jakuza]
Majd a Portugalok aprofat csinalnak ezekbol a makhuszarokbol.

Breki33
hihetetlen

a házigazdák fosni fognak
Matthewpamer
ÉN TUDTAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ÉN IGEN!!!