3073
Foci EB 2004
-
#2833 Újfent sajnálni tudom azokat, akik azt látják, hogy a görögök beállnak sündisznóállásba. Ők biztos nem élvezik a meccset. Azért mert egy csapatnak kőkemény védelme van, és azt 10 emberrel nyomatják még nem arról szól a játékuk, hogy felállnak sündisznóállásba. Én olyat is láttam megint szép számban, hogy a görögök felviszik a labdát az ellenfél kapujához. Ilyet egy sündisznó ritkábban csinál. :) Engem sokkal inkább zavar, hogy a portugálok felviszik a labdát és addig szöszmötölnek vele, amíg ott terem 3 görög játékos, pedig lenne idejük rárúgni, vagy beadni, csak valahogy mindig megilletődnek a védelemtől. -
#2832 Első gól tuti lesz. :))))))) -
#2831 Igen, az jobb lenne, persze akkor épp a másik irányba lenne egyoldalú a meccs érzésem szerint. :) -
#2830 Első gól, többi gól.. egyelőre utópiának tűnik sajnos.. :P
NÚÚÚÚNÓÓÓÓÓT AKAROM!!! -
#2829 dettó:) -
ShaiHulud #2828 akkor en meg jobb szeretnem a masodik variaciot:D -
#2827 Hát az elmaradt. Olyan a meccs, mint vártam, hajtós, nyomulós, kicsit nyögve-nyelős, de sajnos eddig nem volt gól. Jobb szeretném, ha az első gólt a görögök lőnék, mert akkor pörögne föl a játék protugál oldalról. Ha a portugálok lövik az első gólt, akkor valószínű el is dőlt a meccs. Onnantól nincs megállás, jön a többi gól is. -
#2826 Tiszta száx idáig a meccs!! -
#2825 úgy néz ki, nem lesz sima meccs. a görögök hozzák a szokásos taktikát, beállnak sündisznó állásba, aztán majdcsak találnak egy gólt véletlenül, vagy 11-eseket akarnak -
#2824 Jól játszanak a görögök a maguk módján, portugáloknak esélyük nincs kibontakozni. Azért jobb lenne ha a csehek játszanának jól a maguk módján és mindkét csapat kibontakozhatna. =) -
#2823 ki is mondta a gyors portugál gólt? :) -
#2822 Deco elesik a labdában... pff :) -
#2821 gyenge ez a meccs -
#2820 Én senkinek nem drukkolok, én szép gólokat akarok látni. -
#2819 most akkor kinek kell drukkolni? -
#2818 Na Deco remélem megint hozni fogja a formáját :D -
#2817 LOL megugrott a lemez :D -
#2816 Komár Laci (Ramza után szabadon :)) a játékvezető megint :D -
#2815 az szép lenne -
#2814 Bárcsak megérném azt, hogy a Puskás Ferenc Stadionban a Magyar-X Vb dontőn Kozsó lépne fel :D -
#2813 Hát lehet, hogy igazatok van, de nekem nem nagyon tűnik annak. :) -
badoer #2812 akkor vissza áll a régi rend -
#2811 ha jól tudom úgy lesz mint régen: ha dönetelen akkor 2x15perc aztán ha utána sincs döntés akkor 11esek
ma lehet utoljára ezüsgól (bár remélem nem lesz rá szükség :) ) -
badoer #2810 és mi lessz helyete? -
#2809 már eltörölték... -
badoer #2808 eltorlik az ezustgolt? -
#2807 Jó kapus az. Nagyon jó reflexei vannak, igaz néha nagyon rosszul jön ki a kapuból, de akkor meg a védők vannak a helyükön. -
#2806 Így van, olyanok, mint a magyarok. Annyit szerencsétlenkednek, hogy a legjobb kapusok kerülnek ki közülük, mert minden meccs egy edzőmérkőzés a kapusoknak. -
#2805 Bocs, a teletext, a műsorajánló és a rádióújság átnyomta a búránkat. Szóval majd 45'-kor kezdődik. -
#2804 Hat szvsz, a kapusuk kivalo teljesitmenye nagyban hozzajarult, hogy idaig eljutottak. De ez ma nem lesz eleg valoszinuleg. -
#2803 szerintem ma nagy "meglepetés" lesz, vége lesz a görög antifocinak:
- gyors portugál gól
- második félidőben portugál örömfoci
- a végére gólzáporos győzelem
-
#2802 Tuti, hogy a görögök nem keveset fognak szívni a béna kapusuk miatt. -
#2801 magyar 1 -
#2800 oks :D -
#2799 hanyason? -
#2798 Most -
#2797 pontosan hánykor kezdődik a meccs? -
#2796 Minden évben, amíg világ a világ -
#2795 Júl 4-re? Minek? Mire megnyerik a döntőt, ha megnyerik, addigra már rég mindenki otthon lesz :)
Vagy ezt éves szinten akarják? -
#2794 Hát ezaz!