Foci EB 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kiváncsi vagyok Totti mennyit fog szimulálni és fetrengeni, és hogy az olasz lányok elbõgik-e magukat a Vikingek belépõi után...😊))))
MÁST NEM KÉREK ETTÕL AZ EB-TÕL, CSAK A PIZZA-FUTÁROK ESSENEK KI!!!
http://gaborszantai.co.uk/
ízelítõ:
"Owen, aki eddig a gyep alatt tanulmányozta a földikutyák szexuális életét, kimászott a talajból és fejelni próbált, de csak egy lökésig jutott."
"Lampard Károly herceg profilját akarta Zidane térdkalácsába faragni stoplival, de rosszul célzott, így csak az ismert középpályás mellékheréjét veszélyeztette."
"Neville tricepsszel kezelte le Henry beadását a tizenhatoson belül. A közönség ezután melegen ünnepelte Owen electric boogie-s kísérletét. A hangulat úgy átragadt Scholes-ra, hogy szilánkosra rúgta Vieira lábát. Forrósodik a meccs! Gary Neville feje ráadásul vérzik."

én mindkét ország fociját szeretem, ls mivel az impotens horvátok miatt már buktam a tippmixet (off de végülis nem haragszom rájuk, a Lakers úgy is elszúrta on), az elején nem igazán tudtam eldönteni kinek szurkolljak.
a franciák kis szünetekkel, de végigtámadták a meccset, az angolok védekeztek, vagy alibiztek. Rooney idegbeteg volt, Owen meg gyenge. a középpálya is csak védekezéssel foglalkozott. szal a 16 kapuralövésre én nem mondanám hogy nulla játékkal nyertek. és nem is szerencsével, mert a gól az mindig gól, akkor is ha az elsõ mpben, akkor is ha a hosszabbításban lövik. nem megpattanó lövés volt, nem potyagól. egy bomba szabadrúgásból, és egy teljesen jogos 11es, nem tudom hol van ebben a szerencse.
abban még reménykedem, hogy volt 3. félidõ is...
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
Ezt a meccset is jól megjósoltad,remélem bejön ez a második jóslatod is:-)
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

A Francia sem volt jobb, a vegen harjaztak egy kicsit. De ez az uccso par perc! NAgyon elfigyelmetlenkedtek az angolok, sajnos.. Jajj csak nehogy ezekutan megjerjek a franciak az eb-t 😊
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
dehát ezvan .
\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"
kikaptak angolok, a szurkoloik lebontják egész portugáliát mérgükbe, majd lehet kizárják öket, bejönnek helyükre a törökök (mert mért is ne?) aztán ök meg megnyerik az eb-t..
ejejjejeje TÜRKIYE
ez is a meccs hatása.. teljesen megbolodnultam 😄D

Teljesen padlón vagyok! Egyetlen reményem, hogy legalább a Lakers nyer Detroitban.My Life for Freedom!
A medve nem játék.
hihetetlen ez a labdarugás..
shakespearre drámát irhatott volna erröl a meccsröl.
kéészzz

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
)
utálom a franciákat! 😊 Nem védem õket, de inkább nézek egy utálni való csapatot, amelyik játszik, mint egy szar beívelõs bandát, aki nem.
A medve nem játék.
War. War never changes.
nem ment elég sarokra és félmagas volt
már ifiben tanítják, hogy így nem szabad
amúgy meg tök béna volt Faragó Ricsi kiis emelte az 1. félidõben
A medve nem játék.

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
A ma éjszakai meccsre gondoltam.