Foci EB 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na, ma este "Színház Olasz módra"...

Kiváncsi vagyok Totti mennyit fog szimulálni és fetrengeni, és hogy az olasz lányok elbõgik-e magukat a Vikingek belépõi után...😊))))

MÁST NEM KÉREK ETTÕL AZ EB-TÕL, CSAK A PIZZA-FUTÁROK ESSENEK KI!!!

http://gaborszantai.co.uk/

robotnyk
amúgy aki akar röhögni, olvassa el itt a szakkomentárokat.

ízelítõ:

"Owen, aki eddig a gyep alatt tanulmányozta a földikutyák szexuális életét, kimászott a talajból és fejelni próbált, de csak egy lökésig jutott."

"Lampard Károly herceg profilját akarta Zidane térdkalácsába faragni stoplival, de rosszul célzott, így csak az ismert középpályás mellékheréjét veszélyeztette."

"Neville tricepsszel kezelte le Henry beadását a tizenhatoson belül. A közönség ezután melegen ünnepelte Owen electric boogie-s kísérletét. A hangulat úgy átragadt Scholes-ra, hogy szilánkosra rúgta Vieira lábát. Forrósodik a meccs! Gary Neville feje ráadásul vérzik."

robotnyk
a 11esekkel kapcsolatban: mindkét csapat örülhet. Jamest és Silvestret is nyugodt szívvel ki lehetett volna állítani. az ámokfutása miatt meg Rooneyt is akár.
robotnyk
hát egy kicsit sem látszik hogy rózsaszín "francia utálat" szemüveggel nézed a dolgokat. 😊)
én mindkét ország fociját szeretem, ls mivel az impotens horvátok miatt már buktam a tippmixet (off de végülis nem haragszom rájuk, a Lakers úgy is elszúrta on), az elején nem igazán tudtam eldönteni kinek szurkolljak.
a franciák kis szünetekkel, de végigtámadták a meccset, az angolok védekeztek, vagy alibiztek. Rooney idegbeteg volt, Owen meg gyenge. a középpálya is csak védekezéssel foglalkozott. szal a 16 kapuralövésre én nem mondanám hogy nulla játékkal nyertek. és nem is szerencsével, mert a gól az mindig gól, akkor is ha az elsõ mpben, akkor is ha a hosszabbításban lövik. nem megpattanó lövés volt, nem potyagól. egy bomba szabadrúgásból, és egy teljesen jogos 11es, nem tudom hol van ebben a szerencse.
zaki
most ezzel a kijelentéssel saját magadat járattad le

Buddy
patkány franciák.....megint nulla játékkal, szokásos mázlival nyertek.....mindegy ki lesz az eb-gyõztes, csak NE ezek a tetvek legyenek (az angolokat is utálom, de amit a franciák csinálnak, az undorító)

abban még reménykedem, hogy volt 3. félidõ is...

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Shaman
Ennek nagyon-nagyon örülnék!!! Mármint az Olaszoknak.
Ezt a meccset is jól megjósoltad,remélem bejön ez a második jóslatod is:-)

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Dani20
jaja hajrá dánok..

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

EOX
Holnap dán és bolgár gyõzelmet várok😄

Retteketet

zaki
hát sztem meg hatalmas meccs volt az esti, marha gyorsan el is repölt az idõ, horvát meccs nagyon béna volt, alid vártam már a végét

zaki
ja, de ma lesz a 4. meccs

Nyers
Ez mellé ment! A ma éjszakai meccsre gondoltam.

My Life for Freedom!

Shaman
Olaszokat vagy Spanyolokat akarom EU gyõztesnek!!!

kikapott, 20 ponttal Detroit nyert 😊))

Gyorsan ittam is 4 doboz stella-t (tudom belga) a franciák egészségére, holnap dán gyõzelmet akarok és heinekkent (tudom finn) 😊)))))

Shaman
ÚÚÚTTTÁÁÁLLLOOOMMMM a franciákat... MIÉÉÉRRRTTT??? Béna angolok:-(((

A horvat meccsen majdnem elaludtam, eleg genygus volt.
A Francia sem volt jobb, a vegen harjaztak egy kicsit. De ez az uccso par perc! NAgyon elfigyelmetlenkedtek az angolok, sajnos.. Jajj csak nehogy ezekutan megjerjek a franciak az eb-t 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Serpa
a Gall öröm.

Dani20
hát ja horvátok ellen kb ugy nyertek h thuram golja elött szépen eltaszajtotta szegény jarni-t..
dehát ezvan .

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

Dani20
hát az a sok részeg állat angol most még egymást is szétverik..

Serpa

EOX
Hát az biztos, hogy balhé lesz

Retteketet

robotnyk
hol a híres megérzésed?
Egyetértünk!

Dani20

Dani20
és most elmesélem mi lessz..

kikaptak angolok, a szurkoloik lebontják egész portugáliát mérgükbe, majd lehet kizárják öket, bejönnek helyükre a törökök (mert mért is ne?) aztán ök meg megnyerik az eb-t..
ejejjejeje TÜRKIYE

ez is a meccs hatása.. teljesen megbolodnultam 😄D

Nyers
Na, az angolok kikaptak. Teljesen padlón vagyok! Egyetlen reményem, hogy legalább a Lakers nyer Detroitban.

My Life for Freedom!

Serpa
vagy az angolok balszerencsések ...

Breki33
még a máknál is mákosabbak
a.carkey
Azért volt jópár meccs. A franciák mindig mákosak. Már a horvátok ellen is azok voltak. De még lehetne sorolni a világversenyeken produkált eredményeiket. 😊

A medve nem játék.

Breki33
zaki
az ilyen meccsek miatt nem szeretek tippmixelni 😊))

zaki
jaja... 😊 ehhez fog6ó talán csak a 99-es BL döntõ volt, mikor az utolsó percben rúgott 2 gólt a Man Utd...

zaki

Dani20
bazmeg még a meccs hatása alatt vagyok..

hihetetlen ez a labdarugás..

shakespearre drámát irhatott volna erröl a meccsröl.

kéészzz

a.carkey
Breki bm. Nem ismertelek meg az új logodról! 😊

A medve nem játék.

Breki33
Õis végig xar volt, Scholest meg lehozta a captain
Szépen Indította Henry-t

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

zaki
angolok tényleg csak találtak egy gólt, nem is volt helyetük, csak a 11-es, és még azt sem tudták belõni. a franciák meg a 2. félidõben egykapuztak, viszont az angolok nagyon jól védekeztek, olyan volt a védelem, mint egy betonfal, minden visszapattant, kifejelték, kibombázták a zsugát, ahogy kell. qrva jó meccs volt, ennél remélem már csak a mai Detroit-Lakers meccs lesz jobb (Go Lakers )

Breki33
na csak olvasd el a holnapi angol lapokat
a.carkey
Szerintem meg nem, mert az angoloknak közük nem volt a meccshez, leszámítva a helyzetüket. Amúgy leszödezném:
utálom a franciákat! 😊 Nem védem õket, de inkább nézek egy utálni való csapatot, amelyik játszik, mint egy szar beívelõs bandát, aki nem.

A medve nem játék.

EOX
Amúgy nem azért, de mi a faxt csinált Gerrard a végén???

Retteketet

azt mondta róla, hogy csapata vezéregyéniségévé nõtte ki magát

a.carkey
Amúgy Olaszország-Hollandia döntõ lesz, és az olaszok nyernek 2-1-re!

😊

A medve nem játék.

Breki33
hát sztem a talált gól az a végén volt
egy hozzáfûznivalóm van az angol vs francia meccshez: LOL

War. War never changes.

zaki
szvsz nem kell rinyálni az angol szurkolóknak sem, simán továbbjutnak õk is a franciák mellett

Breki33
dehogynem
nem ment elég sarokra és félmagas volt

már ifiben tanítják, hogy így nem szabad
amúgy meg tök béna volt Faragó Ricsi kiis emelte az 1. félidõben
a.carkey
Franciák nagyon jók. Az angolok egyszerûen találtak egy gólt, kb. olyan focival, mint amit mi szoktunk produkálni. Vagyis röhejeset ...

A medve nem játék.

Lófaaxt, buzi horvátok ugyis kikapnak (reméllem)

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...