3073
Foci EB 2004
-
#1032 Szerintem sem volt szándékos,de ha már Mornar ott van a kapu elött 4 méterre és nem zavarja senki(mert lefordul a védőről)igazán belőhetné.:(( -
G_ArchAngel #1031 egy ilyen mozdulatnál (fordulásnál) ha nincs kint a kazed akkor marha nagyot lehet esni :)
(szvsz nem volt szándékos) -
#1030 ember, elhisszük, hogy nem szereted a franciákat, de akkora baromságokat beszélsz, hogy nem tudom, hgy sírjak-e, vagy nevessek -
#1029 és csak így tudnak nyerni, vagy gólt szerezni.....undorító egy banda.....a franciák száma a csapatban pedig megközelíti az első primszámot
remélem lesz még olyan meccs, amikor kitömik őket 4-5 góllal, mert az lenne a REALITÁS
ma is nagy nullát alkottak és a játékvezetés is őket éltette -
#1028 a franciák ilyen játékkal sztem nem sokra viszik...csatárok teljesítménye nuku...
nem tudom láttátok-e már,de van egy-két nagyon jó win háttér a hivatalos honlapon. leszedtem az egyiket és folyamatosan frissíti a netről a híreket,meg a meccs eredményeket,tabellát. meg visszaszámlál a köv. meccs kezdésig és mindezt folyamatosan mutatja. ezt jól megfogalmaztam,de akit érdekel,az úgyis megnézi :) -
#1027 hát kellett lőniük a franciáknak egy akciógólt is :-) -
#1026 :D
Ez egy jó meccs volt,de a bírónak sikerült elcsesznie. -
#1025 A franciák olyanok mint szűzkislány első alkalma, ha óvszer nélkül nem esik teherbe.
Szerencséjük van védekezés nuku P -
donpedro #1024 Még annyit tennék hozzá, hogy a képen látszik, hogy Trezeguet igyekszik kifordulni a labda irányából, nem is láthatta azt. -
donpedro #1023 Nem volt nyújtva, ez is látszik a képen amit említettem. Enyhén behajlítva, úgy, ahogy a természetes futómozdulatból ered. Leszorított karokkal ugye nem lehet futni... -
#1022 Ha nem volt szándékos,akkor Treznek miért volt nyújtva a keze? -
donpedro #1021 Másik fórumban berakott képen látszik, hogy nem volt szándékos kezezés. Márpedig a vétlen kezezés a szabályok szerint nem szabálytalan. -
#1020 Franciáknak megint mákjuk volt, nem baj, remélem a horvátok megverik az angolokat, és továbbjutnak -
#1019 végén Mornar belövi azt az orditoan nagy ziccert akkor nyertek volna horvátok ...
-
#1018 2 - 2
:( -
#1017 bírói segédlet ismét megvolt.
Trezequet kézzel maga elé rakta a labdát és gól. -
donpedro #1016 A horvátok ugyanúgy kontrára játszanak, mint az angolok is, szóval értékelve, hogy a franciák játszák a támadófocit, kockáztatnak ha kell, sztem ők is megérdemelnék a győzelmet. Így lesz ebből igazságos döntetlen. :) -
#1015 ha a horvátok így játszanak majd az angolok ellen, akkor "KONYEC" az angoloknak.
megérdemelnék a horvátok, hogy most nyerjenek. -
Robbb #1014 Kurva életbe,horvátok előre!!!!!!!! -
donpedro #1013 na, már nem, 2-2 -
#1012 2-2 :((((( -
donpedro #1011 2-1, komoly -
Robbb #1010 Ez most komoly???????? -
#1009 :))))))))))) -
neménvoltam #1008 loál vezetnek a horvátok! :DDD -
#1007 Zidane basszus......... :DDDDD Ezt a mozdulatot :DDD -
#1006 Zidane :))) -
DePreSsZYo #1005 :DD -
#1004 Azért tiszteletből megemlékszem rád minden hozzászólásom alján -
forzajuve #1003 És a svájci kiállítás sem volt teljesen korrekt.
jaja, egy "nagy" csapat játékosa tuti megúszta volna az ominózus esetet egy kis ejnyebejnyével -
#1002 ehhh ... -
#1001 1000. -
#1000 1000 -
donpedro #999 Akarom mondant tétlen les. -
donpedro #998 A bíró ma is nagyon gyenge volt. Az első gól előtt les volt, igaz vétlen les, így az megadható, de addigra ugye Rooney-nak már pályán se kellett volna lennie. A második gól előtt Vassel lökött, egyértelmű szabálytalanság volt az is. És a svájci kiállítás sem volt teljesen korrekt.
Persze nem állítom, hogy szándékosan, de az biztos, hogy nagyon sokat tévedett az angolok javára, és valszeg el is döntötte vele a meccset. -
forzajuve #997 -
#996 én meg remélem nem.
sajnálom kimondani..de..GO FRANCE!! -
#995 Nem nagyon tetszett az angol meccs a svájciak elég gyengén nyomták,remélem a horvátok odarakják magukat és a csoprt élére ugranak -
#994 he-he!]
Hát ez meg hogyan lehet?! Vissza a jövőbe? Figyeljétek csak:
-
#993 Szép volt !!!ANGLIA!!!