3073
Foci EB 2004
  • gercse
    Szerintem sem volt szándékos,de ha már Mornar ott van a kapu elött 4 méterre és nem zavarja senki(mert lefordul a védőről)igazán belőhetné.:((
  • G_ArchAngel #1031
    egy ilyen mozdulatnál (fordulásnál) ha nincs kint a kazed akkor marha nagyot lehet esni :)

(szvsz nem volt szándékos)
  • zaki
    ember, elhisszük, hogy nem szereted a franciákat, de akkora baromságokat beszélsz, hogy nem tudom, hgy sírjak-e, vagy nevessek
  • Buddy
    és csak így tudnak nyerni, vagy gólt szerezni.....undorító egy banda.....a franciák száma a csapatban pedig megközelíti az első primszámot

remélem lesz még olyan meccs, amikor kitömik őket 4-5 góllal, mert az lenne a REALITÁS

ma is nagy nullát alkottak és a játékvezetés is őket éltette
  • fm
    a franciák ilyen játékkal sztem nem sokra viszik...csatárok teljesítménye nuku...

nem tudom láttátok-e már,de van egy-két nagyon jó win háttér a hivatalos honlapon. leszedtem az egyiket és folyamatosan frissíti a netről a híreket,meg a meccs eredményeket,tabellát. meg visszaszámlál a köv. meccs kezdésig és mindezt folyamatosan mutatja. ezt jól megfogalmaztam,de akit érdekel,az úgyis megnézi :)
  • Breki33
    hát kellett lőniük a franciáknak egy akciógólt is :-)
  • BADE
    :D
    Ez egy jó meccs volt,de a bírónak sikerült elcsesznie.
  • Breki33
    A franciák olyanok mint szűzkislány első alkalma, ha óvszer nélkül nem esik teherbe.

Szerencséjük van védekezés nuku P
  • donpedro
    Még annyit tennék hozzá, hogy a képen látszik, hogy Trezeguet igyekszik kifordulni a labda irányából, nem is láthatta azt.
  • donpedro
    Nem volt nyújtva, ez is látszik a képen amit említettem. Enyhén behajlítva, úgy, ahogy a természetes futómozdulatból ered. Leszorított karokkal ugye nem lehet futni...
  • BADE
    Ha nem volt szándékos,akkor Treznek miért volt nyújtva a keze?
  • donpedro
    Másik fórumban berakott képen látszik, hogy nem volt szándékos kezezés. Márpedig a vétlen kezezés a szabályok szerint nem szabálytalan.
  • EOX
    Franciáknak megint mákjuk volt, nem baj, remélem a horvátok megverik az angolokat, és továbbjutnak
  • Dani20
    végén Mornar belövi azt az orditoan nagy ziccert akkor nyertek volna horvátok ...
  • Serpa
    2 - 2

:(
  • Serpa
    bírói segédlet ismét megvolt.
    Trezequet kézzel maga elé rakta a labdát és gól.
  • donpedro
    A horvátok ugyanúgy kontrára játszanak, mint az angolok is, szóval értékelve, hogy a franciák játszák a támadófocit, kockáztatnak ha kell, sztem ők is megérdemelnék a győzelmet. Így lesz ebből igazságos döntetlen. :)
  • Serpa
    ha a horvátok így játszanak majd az angolok ellen, akkor "KONYEC" az angoloknak.

megérdemelnék a horvátok, hogy most nyerjenek.
  • Robbb
    Kurva életbe,horvátok előre!!!!!!!!
  • donpedro
    na, már nem, 2-2
  • Punker
    2-2 :(((((
  • donpedro
    2-1, komoly
  • Robbb
    Ez most komoly????????
  • Punker
    :)))))))))))
  • neménvoltam
    loál vezetnek a horvátok! :DDD
  • Alien
    Zidane basszus......... :DDDDD Ezt a mozdulatot :DDD
  • robotnyk
    Zidane :)))
  • DePreSsZYo
    :DD
  • gercse
    Azért tiszteletből megemlékszem rád minden hozzászólásom alján
  • forzajuve
    És a svájci kiállítás sem volt teljesen korrekt.

jaja, egy "nagy" csapat játékosa tuti megúszta volna az ominózus esetet egy kis ejnyebejnyével
  • Serpa
    ehhh ...
  • Serpa
    1000.
  • gercse
    1000
  • donpedro
    Akarom mondant tétlen les.
  • donpedro
    A bíró ma is nagyon gyenge volt. Az első gól előtt les volt, igaz vétlen les, így az megadható, de addigra ugye Rooney-nak már pályán se kellett volna lennie. A második gól előtt Vassel lökött, egyértelmű szabálytalanság volt az is. És a svájci kiállítás sem volt teljesen korrekt.

Persze nem állítom, hogy szándékosan, de az biztos, hogy nagyon sokat tévedett az angolok javára, és valszeg el is döntötte vele a meccset.
  • forzajuve
  • Scholes18
    én meg remélem nem.
    sajnálom kimondani..de..GO FRANCE!!
  • gercse
    Nem nagyon tetszett az angol meccs a svájciak elég gyengén nyomták,remélem a horvátok odarakják magukat és a csoprt élére ugranak
  • Scholes18
    he-he!]
    Hát ez meg hogyan lehet?! Vissza a jövőbe? Figyeljétek csak:

• Scholes18
    Szép volt !!!ANGLIA!!!