3073
Foci EB 2004
-
#952 #850
Kicsit lemaradtál P -
#951 Énmeg ezeket nem szeretném :-) -
#950 Az UEFA (Európai Labdarúgó Szövetség) fegyelmi bizottsága a televíziós felvételek alapján négy mérkőzésről tilthatja el az olasz világkasszist, Francesco Tottit, mert leköpte dán ellenfelét, Christian Poulsent, a Dánia-Olaszország csoportmeccsen.
a cikk:http://index.hu/sport/focieb2004/tko040617/ -
#949 remélem nem P -
#948 ezt nézzétek meg :DD -
G_ArchAngel #947 ezerszer leírtam:
Francia, Svéd, Holland, Német válogatottat szeretném a legjobb négy közé - ez egy dolog, más dolog, hogy mi lesz a vége... -
forzajuve #946 érdekes felfogás... -
G_ArchAngel #945 persze, én!:DDDDD
(olaszokon kívül mindenkinek) -
G_ArchAngel #944 vagy aki nagyon keményen ellenáll az Jaguar-t...
a dán-olasz meccs vezetője is tuti már új Alfa Romeo GT tulajdonos (annyit nem tett, hogy Maserattit kapjon:D) -
#943 Csak kínácsiságból kérdezem:
Szurkol itt valaki a békaevőknek? -
#942 "mert megérdemlik"
mind1 én nem is ezen akadtam meg, hanem az UEFA nyilatkozatán. Páran kaptak 1-2 Rovert aztán már a magyarázaton se gondolkoznak sokat. -
G_ArchAngel #941 a tulajdonos, akinek a pub-ját átépítették azt nyilatkozta, hogy a rendőri túlkapás miatt alakult ki ez a helyzet - a portugál csendőrök már úgy vonultak ki, hogy büntessenek... -
#940 az a pár 200 seggfej volt, akik rendőrökre támadtak...
Az UEFA meg a másik. Kijelnetették, h azonnal kizárják az angol válogatottat, ha bármilyen rendbontás történik az angol szurkolók részéről. Erre most meg azt mondják, h ez nem szurkolói rendbontás volt!?!?!
Akkor mi? fellázadtak a portugál elnyomás ellen??? -
G_ArchAngel #939 akkor a láma Totti miatt is bannolják a FIAT szerelőket...:) -
#938 nem hiányoznának.
helyettük az oroszok mennének tovább. -
forzajuve #937 érdekes is lett volna pár részeg drukker miatt kizárni az angol válogatottat... -
#936 Index:
A hétfői albufeirai zavargások egyik résztvevőjét, a 47 éves Gary Mannt két éves börtönbüntetésre ítélte szerdán egy portugál bíróság. Az angolokat szurkolóik rendbontása esetén kizárással megfenyegető UEFA álláspontja meglepő: nem tekintik futball-huliganizmusnak a kétszáz angol randalírozását. -
G_ArchAngel #935 viszont korrekt a Magyar Televiziótól, hogy mindkettőt adja:
Spanyol - Portugál, mtv
Görög - Orosz, m2
így a PIP-es TV-vel rendelkezők akár jó estét is szerezhenek maguknak... -
#934 Svájci keret:
Stiel
M. Yakin, Müller, Haas,
Spycher, Wicky, Celestini, H. Yakin, Huggel
Frei, Chapuisat
(valszeg nem ez lesz a felállás, valamelyik közép hátra fog húzódni. Hugel viszont támadó játékot játszik inkább)
Kispad:
Berner, Henchoz, Cabanas, Zuberbühler, Zwyssig, Magnin, Gygax, Lonfat, Rama, Vonlanthen, Borer -
#933 erősnek erős, de a Görögöket nem tudták megverni ?!
ráadásul a Görögök egyenlítettek. -
#932 Mai angol keret:
James
Gary Neville, Ashley Cole, Terry, Cambell
Beckham, Gerrard, Scholes(sérült), Lampard
Rooney, Owen
Kispad:
Bridge, Robinson, Phil Neville, King, Carragher, Hargreaves, Joe Cole, Dyer, Heskey, Walker, Vassel -
#931 ja ténylek lüke vagyok egyidőben rendezik
hisz csoportkörök utolsó meccse -
#930 de mondjuk nem is nagy baj, mert így is elég brutálisan erős a középpálya, talán a legerősebb a mezőnyben -
#929 :( -
#928 nincs -
#927 Mendieta a keretben van ? -
forzajuve #926 és Orosz-Görög, 20:45 vasárnap... -
G_ArchAngel #925 t'om, de mivel csak az ő nevét írtad, hülyén jött volna le, ha ezt írom...:) -
G_ArchAngel #924 jaja. Spamyol vs. Portugal, 20.45, vasárnap... -
#923 mondjuk matematikailag elég lehet a döntetlen ha a görögök jól kikapnak és ők pottyanak ki
kérdés melyik lesz az esti meccs
gondolom a Spanyol -
#922 ja,portugáloknak nyerni kell,akkor továbblépnek,ha x vagy kikapnak akkor ennyi volt...spanyolokkal ki-ki meccs meg nem az igazi,mint azt tudhatjuk -
#921 dupla kiállitás volt -
#920 Hát ez az,eleve nem is nyernek,mennek a levesbe Scolari=--> -
G_ArchAngel #919 Őt akkor piroslappal büntették... -
#918 Ugyebár egy Rijkaard is megtette ezt, csak ő arcon.
Nem mintha Totti lenne a kedvencem -
#917 miértis jutnak tovább egy döntetlennel?
1. GÖRÖGORSZÁG 4 p.
2. SPANYOLO. 4 p.
3. PORTUGÁLIA 3 p.
4. OROSZORSZÁG 0 p.
-
#916 szeretnél te ilyen gyenge lenni
nagyon is jól játszottak
ha nincs a jogtalan kiállítás....... -
#915 énse nekik szurkoltam
de gratula a teljesítményükhöz -
#914 a "tegnapi" német vállogatott szinte ugyanaz volt -
#913 Ahogy mondod.
A realis eredmeny a dontetlen lett volna. Arrol meg, amit a biro muvelt csak annyit tudok mondani, hogy kabare.
Azt nem ertem, hogy most miert nem szolnak semmit a a Portugalok a birora ? Bezzeg a Del-Koreai VB-n anyaztak rendesen.
Raadasul ezzel lepeselonybe kerultek a Spanyolokkal szemben, mert a dontetlennel mar ok jutnak tovabb.
Ez a Portugal csapat egy 0 !!!