3073
Foci EB 2004
-
#1272 ezt nem tudom megállni szó nélkül. Advocaat kérem egy BALFASZ. egy nyomorék. egy GYP-s.
eddig minden csapat beszopta a bunkerfocit. de ő a jani, majd ő megmutatja. lehozza a félistenként játszó balszélsőjét Robbent, és hoz be egy szűrőt. és beszopják az egyenlítő gólt. erre egy másik szűrő helyett visszahoz egy másik balszélsőt. hogy kerül egy ilyen infantilis idióta a holland kispadra??
a csehek nagyon hajtottak, jól játszottak, de az x lett volna igazságos. remélem, nem fekszenek le a németeknek, és jürgenék csomagolhatnak. -
#1271 C csoport másodikjával játszanak.
Svéd, Dán vagy Olasz (Bulgárok kiestek). -
#1270 szerintem a csehek tartalékos csapata is meglepné a németek fö csapatát . -
#1269 eddig is szerettem a cseh focit, de most ugy érzem nekik szurkolok h nyerjék az eb-t..
-
#1268 Egyetertek veled, hogy a legjobbjat vesztettek el a cserevel a Hollandok, Viszont van egy sanda gyanum, hogy mivel a Csehek mar bent vannak az elodontoben, tartalekos csapattal fognak palyara lepni a Nemetek ellen, s igy sokkal nagyobb eselye lesz a Nemeteknek a tovabbjutasra.
Remelem nem igy lesz ,mert nem igazan szeretem a Nemeteket. -
#1267 Szerintem Nedved azért volt nálunk most annyira gyenge(tavasz),mert az EB-re tartalékolt. -
#1266 mondjuk én azzal sem értek egyet, hogy RvN az egyedüli ék, Kluivertet kihagyni bűn -
#1265 Nem hiszem el...
De legalább még van remény a továbbjutásra -
#1264 bár ahhoz el kell verniük a szintén szivos lett-eket..
az se lessz könnyü feladat:) -
#1263 szép meccs volt -
#1262 Csehek a negyeddöntőben !!!!
-
#1261 CESKA!!!!
éljen, bejutottak a 8 közé :)
ez a cseh válogatott sztem németeket is elkeni,és akkor még a hollandok jutnak be..
:) -
robaggg #1260 I love football. (Pedig a német-lett meccsen nem ezt éreztem :) -
#1259 pff, 35-ről hogy ellőtte -
#1258 Jaja,kezdek rájönni,hogy nemcsak Trap ekkora fasz.. -
#1257 Nedved Istenkirály volt!Ilyen lövéseket... -
#1256 jééééééézusom, mekkora meccs volt :) hollandok megverik a 3. körben a letteket, németek meg mennek a levesbe, csehek őket is megveik. hatalmas derbi volt, advocaatot meg nem értem mi a f*sznak kellett lehoznia robbent -
#1255 Végre egy jó meccs! -
donpedro #1254 Pedig nem ártana... -
#1253 Ugytunik, megse csomagolnak a Nemetek ? -
#1252 Ennyit a bíróról: -
#1251 gusztustalan -
#1250 Igennnnnnnnnnn.
3:2 -
#1249 Uristen mekkora kapufa. -
#1248 Barmi tortenik a hatralevo idoben, az a bíró műve, szánalom...
-
#1247 Hat mit mondjak erre, a birok mondjanak le. -
#1246 bíró sux -
#1245 Barmi tortenik a hatralevo idoben ez, hala istennek a foci unnepe.
Pff most nezem kozben egy kiallitas. -
#1244 :(((((((((((( -
donpedro #1243 Aaaaztaaa! -
#1242 De szupi gól volt! -
#1241 Ohhhh Yeeeeeeee!!!
Mekkora gol.
2:2 -
#1240 Vazz 1 perc es mar 2 helyzet.
Nem akarmilyen ez a meccs. -
#1239 szép? eddig az EB védése volt -
#1238 Hat ez az EB kemenyen arrol szol, hogy a birok, milyen szarul vezetik a meccseket. -
#1237 Ja, és a védés is szép volt -
#1236 heitaga-nak mekkora lövése volt bazmeg!
fasza meccs eddig. -
#1235 Szerintem a hollandok jobbak, nekik kell nyerni! -
#1234 Az kapufa! -
#1233 AAAAANNNNYYYÁÁÁD