3073
Foci EB 2004
-
#1312 hajrá görögök.. a spanyol-portugalbol meg gyözzön amelyik jobban akarja a gyözelmet.:D -
#1311 Poborsky 6-os... :DDD -
#1310 hát ez no comment... :D -
#1309 igen -
DePreSsZYo #1308 Akkor Olasz - Bulgár-on is igy lesz? -
ShaiHulud #1307 hogy ne tudjon a masik ket csapat kombinalni az eredmennyel...gyak a csalas eselyet akarjak a legkisebbre szoritani ezzel. szal igy ugye elvileg nem tudnak a parhuzamosan folyo merkozes eredmenyerol igy mindekinek hajtani kell...mondjuk szunetben valoszinu ertesulnek arrol hogy mi van a masik agon. -
#1306 Ki érti, hogy miért kell egyidőben lenni most a meccseknek? -
#1305 ja bocs, nem is figyeltem. akkor szóra sem érdemes. -
#1304 Abban reménykedem, hogy a csehek vissza akarnak majd vágni a 96-os EB döntőért, és nem fogják odaadni a meccset a németeknek -
#1303 Lőw Zsolt osztályozott... -
#1302 mindig így van, hogy ne lehessen annyira taktikázni az erdménnyel. -
Robbb #1301 Köszi szépen a tippet,majd megfontolom.Az a tv2 meg m2. -
Robbb #1300 Ekora=ekkora:( -
#1299 kapcsolgatsz a tv2 meg az m1 között -
Robbb #1298 Ekora f*szokat mán!!!Egyidőben lesz a görög-orosz,spanyol-portugál.Most melyiket nézzem?A kúrva életbe!!!!!!!Hajrá görögök,előre portugálok,jó foci lesz ez:) -
#1297 keress rá googléban. :P -
OPM #1296 nem tudjátok véletlenül, hogy Ibrahimovic gólját az olaszok ellen hol nézhetném meg, mert sajnos lemaradtam róla? -
forzajuve #1295 hoppá! hogy bejöttek a kívánságaim!:P
Csak így tovább Csehország!!!! -
#1294 giga LOL!
Robben 7-es?? Nedved 7-es?? -
#1293 Jó mneccs volt az esti...HAJRÁ CSEHEK!!
Bár a németek megin' bénák voltak..:((((( -
#1292 LOL ez egy vicc.
A nemzetisportnal mit neztek ?
A legjobb osztalyzat a 7-es. Tuti azt hittek , hogy az NBI-t osztalyozzak.
-
#1291 HAJRÁ CSEHORSZÁG!!!!!!!!! nekem most nagyon megtetszett ez a csapat,eddig semelyik másik együttes sem nyújtott ilyen küzdelmes, magas szintű focit. így eddig nem is szurkoltam senkinek sem,úgy igazán...persze azért az spanyoloknak szorítok,meg az olaszoknak,de ők azért többre is képesek lennének,ha odatennék magukat,ahogy az illik.
szóval HAJRÁ CSEHEK!!!!!!!!!!! :) -
#1290 Pedig a csehek nem lesznek hülyék a Wörns kaliberű favágó állatok között sérülést kockáztatni amikor tuti továbbjutók. Én a helyükben Kahn közelébe sem mennék, ártana a lelki békémnek.
Egyedül a Kuranyi, Brdaric, Bobic, Klose kaliberű csatárzsenik fenomenális képességeiben bízom, hogy nem sikerül továbbra sem gólt összehozniuk. -
#1289 Majdnem bejött a 2-2-es tippem -
#1288 Megvan az esti program:
most F1,aztán Nationalon Orvos Detektívek -
#1287 jaja... ha itt egy X van legalább... nem akarok németeket második körben! :) -
#1286 2 szezona közül az 1iken (asszem a másodikban) 34 meccsen 20 gólt kapott, bajnokok lettek. ez nem rossz teljesítmény... -
#1285 Jobb lett volna egy X,mert akkor küzdöttek volna a németek ellen,így tuti,hogy nem fognak belehalni. -
#1284 Én sem arra írtam:)
Csak úgy...
Mindenki szídta,amikor még a Juvéban játszott,nekem akkor is a kedvencem volt.(el is zavarták)
Csinált nemis egy bakit,de akkor is... -
#1283 "A csehek előtt le a kalappal, számomra ez az eb két legjobb csapata az eddig látottak alapján, igen nagy kár, hogy az egyiknek közülük 1 árva pontocskája van. :("
JOGOS.
Es ehhez, meg annyit fuznek, hozza hogy nagyon valoszinunek tartom, hogy az EB legjobb meccset lattuk, amit mar nem lehet uberelni, es igencsak osszekell kapnia a csapatoknak, akkor is ha ezt a teljesitmenyt csak megkozeliteni akarjak. -
#1282 Persze, mindig kurva jól véd. Nem így értettem, hanem csak egy abszurd példá akartam mondani, meccs közben nem szokás csak úgy lecserélni a kapust. Meg a legjobb mezőnyjátékosok egyikét sem. -
#1281 attól félek, hogy cseh-francia döntő lesz, és akkor nem tudom, hogy kinek fogok szurkolni -
#1280 Szerintem VdS kurvajól védett! -
#1279 cseheknél eccerüen mindenki zseniális volt..
poborsky,nedved,baros,heinz...
hihetlen formába vannak :) -
#1278 jaja, én is akartam mondani, nem semmi a srác, de azért sztem a Baros-Koller csatársok jó így ahogy van, csereként meg bármikor be lehet vetni Heinz-et -
#1277 Advocaat: nomen est omen (Dick), ez egy igazi pöcs. Robbennél még az is értelmesebb lett volna, ha Van der Saart cseréli le.
A csehek előtt le a kalappal, számomra ez az eb két legjobb csapata az eddig látottak alapján, igen nagy kár, hogy az egyiknek közülük 1 árva pontocskája van. :(
Ha nem ezek a szerencsétlen németek (akiknek tényleg teljesen egyenrangó ellenfele a magyar csapat..) lennének a hollandok csoportjában nem izgulnék. De ők úgy is tovább fognak jutni.. ha egy közel ilyen szar csapattal vb döntőt játszhattak ez a minimum.
Le vagyok sújtva, azért a 3:2 nem kellett volna. Legalább a csehek tutira hajtottak volna a németek ellen ha x a meccs. -
#1276 nem is értem miért nem kezdő.
viszont asszem ha Duff látta ma Robbent, akkor elkezdett csomagolni. -
#1275 na ja, Bosvelt-et nem is lehetett szinte észrevenni a pályán, alig lehetett a nevét hallani. azért nem semmi, 2-o-ról feljönni, igaz 1o-en nyomták a vége felé a hollandok, de akkoris. Poborsky meg csúcs :) -
#1274 ja, Robben lecserélésén én is kiakadtam -
#1273 Amugy szvsz a Heinz egy kivalo jatekos nem csodalnam, ha az EB utan valami nagycsapat lecsapna ra es a kezdocsapatban van a helye, nem pedigcsak cserekent kene ra szamitani